Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Elata @ 2013 12 11, 10:26)

šiemet kažkaip be caramels neturiu jokių idėjų. Reikėjo vasarą kokių mini džemų pridaryti ar kažko sad.gif

Kas tas yr? Gal galima plačiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 11, 19:24)
jei buvo zenklas, kad ten stirnos laksto ir dar nutrenki kokia viena, tai toks ivykis registruojamas smile.gif)

tai bet kuriuo atveju, su ženklais ar be ženklų, eismo įvykis, kurio metu buvo sugadintas turtas ar sužalotas kas nors, turi būti registruojamas, bet aš taip įsivaizduoju, kad jie tingi patrulius siųsti, ypač jei kur kaimo kely, iki kur važiuoti 20-30 km.
Papildyta:
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 11, 20:51)
Kas tas yr? Gal galima plačiau?  smile.gif

nieko gero smile.gif ne paleo smile.gif karvutės/irisai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 13:07)

mieloji, nedega- pas mane ~250 augintinių- visi ėst nori iš ryto  4u.gif

Ohohooooooooooooo wub.gif

QUOTE(norala @ 2013 12 11, 13:23)
O man antra savaitė kažkaip širdelė tabaluojasi, na, lyg jaučiu aš ją... Atrodo, valgau ir gyvulinius ir augalinius riebalus, bet gal santykis netinka g.gif
Ai, nzn, vienu žodžiu, reiktų ir man tyrimus kažkokius padidaryt... užveskit ant teisingo kelio ...

Nieko nebus be tyrimu. Junkis prie musu sutves 21 diena - sestadieni:)
Atsakyti
siandien ryte islakiau bulletproof kakavos biggrin.gif ir i koledza. isimeciau banana del visa ko, nes truputi durnai jauciuosi siom dienom. pamaniau jeigu pradesiu geibt, tai gal pagelbes. apie 11val, valgyt dar nenoriu, bet vat akys uzkliuvo uz to banano tasej, ir viskas, reik man ji suest. kas is to gavosi, galit nuspet: aha po pusvalandzio skrandis marsus uzgrojo, galvoj spengt pradejo, mirstu is bado!! o dar sako, uzkandziaukit vaisiais, briedas visiskas...
per pietu pertrauka nusliukinau i lenku parduotuve, nugriebiau lietuviskos desros baronka ir masinoj pasislepus ja grauziau biggrin.gif
gryzus uzlapnojau vakaryscios troskintos avies ir bliuda zaliu salotu lapu su avokadu, su saukstu al. aliejaus ir daug citrinos. kitokios darzoves visiskai nebelenda, net negundo. desertui - obuolys. viskas bus siandien.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 11, 21:20)

Nieko nebus be tyrimu. Junkis prie musu sutves 21 diena - sestadieni:)

nuvarysit tyrėją doh.gif , bo vienai reikia poros val dėmesio.
Atsakyti
Jautiena, o kaip siaip jauties smile.gif kazkaip nedristu klaust, bet...kelinta savaite? smile.gif

As vakar pas endokrinologe apsilankiau, pamacius mano kraujo cholesterolio tyrima (5.4) liepe ismest kiausinius visiskai is meniu!!! biggrin.gif
beje, kas idomiausia, kad as nebegaliu valgyt tu kiausiniu verysad.gif nesuprantu kas pasidare, gi nuo pavasario kasryta buvo pusryciam kiausiai, o dabar kazkas atsitiko ir nebegaliu net i ta puse paziuret doh.gif atsivalgiau skias unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 11, 16:09)
...Dar prie visų "gerų" dalykų prisidėjo tai, kad važiuojant namo su vaikais stirna į kelią iššoko ir trenkėsi į mašiną...  doh.gif Nu ot durni padarai...  rolleyes.gif
gerai, kad patys sveiki likot. gaila ir stirnos aisku...
primina mano dedes vis pasakojama istorija (kiekviena karta atvaziaves i svecius ja pasakoja doh.gif ). tai stai vaziavo jis nakti ir staiga priesais issoko, bet iskart tolyn nusuoliavo didelis briedis. visiskai prie pat, keliadesimt cm iki masinos, jokiu sansu net pristabdyt. pasiseke. istorijos esme yra dedes moralas: jis tuo metu vaziavo 80km/h vietoj 100km/h leistinu, jeigu butu vaziaves kiek greiciau, tai butu buve amen... nuo tos dienos vairuodamas jis niekada nevirsina 80km/h rolleyes.gif jeigu pastrigsit Vilniaus rajone uz tokio uolaus vairuotojo - labai nepykit, greiciausiai mano dede baidosi briedziu...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 11, 21:46)
As vakar pas endokrinologe apsilankiau, pamacius mano kraujo cholesterolio tyrima (5.4) liepe ismest kiausinius visiskai is meniu!!!  biggrin.gif

endokrinologė konsultuoja cholesterolio klausimais? O čia tau bendrą cholesterolį, aišku, padarė? Bet tai įdomi ta endokrinologė... dabar net tie prieš riebalus pasisakantys jau sutaria, kad kiaušai gerai. Aišku, jei natūraliai tie kiaušiai nesivalgo, tai galėsi paklausyti daktarės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 11, 20:52)
endokrinologė konsultuoja cholesterolio klausimais? O čia tau bendrą cholesterolį, aišku, padarė? Bet tai įdomi ta endokrinologė... dabar net tie prieš riebalus pasisakantys jau sutaria, kad kiaušai gerai. Aišku, jei natūraliai tie kiaušiai nesivalgo, tai galėsi paklausyti daktarės  biggrin.gif

mane nusiunte seimos daktare tirtis skydliaukes, nes buvo rade mazgeli seniau, zodziu reikia stebeti. Ir kraujo tyrimus turejau su savim, ten cholesterolis bendras smile.gif bet dabar vaziuosiu tikslesniu darytis, tai gal bus issamesni. Bet kaip supratau ji man dar paskaita skaitys apie tuos visus kiausinius ir riebalus, nes sake -apie tai pakalbesim kita karta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 11, 19:46)
Jautiena, o kaip siaip jauties smile.gif kazkaip nedristu klaust, bet...kelinta savaite? smile.gif
nzn kuri savaite, as nesigaudau situose reikaluose (ir nezadu!), speju kad bus apie 5-6 g.gif jauciuosi taip truputi pykina, truputi galva spengia, truputi miego noriu, na visko po biski, bet nera blogai, tik erzina tokia nedarbinga busena, o jau subine svyla kaledines dovanas megzt, mama dar uzsigiedojo, kad kojiniu nenori, o nori liemenes, turiu per si savaitgali ja pagamint pagal visus pageidavimus rolleyes.gif

ai, kas labiausiai erzina, tai viena ismiera didesni (.)(.) sakes kaip man jie nepatinka, kaip man jie visur kliuva, trukdo ant pilvo miegot, trukdo begiot! niekada nesuprasiu moteru besigrudanciu milziniskus silikonus i papus, slyksciau nei slykstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 11 gruodžio 2013 - 21:02
As cia anadiena kazkodel apie Jautiena galvojau ir prisiminiau, kaip ji del savo paukstuko raudojo rolleyes.gif toks zmogus negali but nejautri mama smile.gif
Et, laikykis, sunki ta pradzia buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 12 11, 21:55)
mane nusiunte seimos daktare tirtis skydliaukes, nes buvo rade mazgeli seniau, zodziu reikia stebeti. Ir kraujo tyrimus turejau su savim, ten cholesterolis bendras  smile.gif bet dabar vaziuosiu tikslesniu darytis, tai gal bus issamesni. Bet kaip supratau ji man dar paskaita skaitys apie tuos visus kiausinius ir riebalus, nes sake -apie tai pakalbesim kita karta  biggrin.gif

oo, tai gerai, daug naudingo sužinosi, galėsi su mumis pasidalinti biggrin.gif aš pastebėjau, kad neapsimoka gydytojams prieštarauti, nes jie baisiai įsižeidžia, kad jų profesionalia nuomone abejojama. Jau su dviem taip nutiko, tai sakau nebebandysiu laimės, o tai dar nugydys iš keršto.
(nors aš aišku jas suprantu, jei man kas iš gatvės pradėtų aiškinti, kad aš teisės normas ne taip sprendime pritaikiau, tai jiems galvas nukąsčiau).
Atsakyti