QUOTE(Elata @ 2013 12 11, 19:20)
o baudą už ką? juk ji pati į kelią išlėkė. Kaimynas pasakojo kažkada, kad rado partrenktą stirną ant kelio, paskambino 112, o tie sako: tai jūs pasiimkit, mėsos turėsit
MB sakė, kad galima gauti baudą, kiek čia tiesos- nežinau, matyt nuo aplinkybių priklauso. Ir šiaip stirną gali pasiimti tik medžiotojų būrelis, kuriam tos vietovės priklauso...
QUOTE(nomore @ 2013 12 11, 19:22)
uf, gerai, kad gerai baigėsi... pavojingi tokie susidūrimai su gyvūnais kelyje
jau kartą prieš mane važiuojanti mašina stirną nudaužė, vos į galą neįpuoliau jam stabdant, o dabar man ta
laimė nusišypsojo...
QUOTE(Wallis @ 2013 12 11, 19:24)
jei buvo zenklas, kad ten stirnos laksto ir dar nutrenki kokia viena, tai toks ivykis registruojamas
)
ženklo nėra...
QUOTE(Faustinata @ 2013 12 11, 19:34)
Jei dėmė turi ryškius kontūrus, tai tikriausisi bus Laimo liga. Turėjau šitą "malonumą" prieš 15 metų, kai dar nebuvo tokių veiksmingų antibijotikų, tai teko gerti doxacikliną 21 dieną. Dabar yra kur kas greičiau veikiančių antib. Bet gyd. patarė, kad prieš geriant vaistus išgerti po 1-2 tabletes CARSIL, kad paruošti ir apsaugot kepenis. Manau, kad tas labai padėjo, nes buvau jautri šiam antibijotikui. Sėkmės besigydant
dėmė turėjo raudonus netaisyklingos formos kontūrus ir ji plėtėsi. Dabar tie kontūrai blyškūs, vos matomi. Paskaitinėsiu apie Carsil. Baisiai nenoriu vaiko tručyti antibiotikais, bet šiuo atveju kitos išeities nėra...