Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(norala @ 2013 12 11, 17:28)
aš irgi smile.gif
man jau rodos, gal gal visai neį tą pusę viską darau  g.gif

nepergyvenk tikrai į tą, tik pokyčiai labai lėti. O kai gausi rekomendacijas- tiksliau maitinsies. Mano vyro tik po pusmečio sumažėjo šlapimo tankis, ir tik dabar, po beveik dviejų metų laiko, jo šlapimo pH normalus- o buvo rūgštas rūgštas. Vidurkis 4,5-max 5. O praėjusioj savaitėj padariau - buvo tas auksinis viduriukas 6,2.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 11, 15:33)
Rytorasa, tikiuosi lengvau su Laimu praslysit  4u.gif  Mano mamai buvo, tai laiku diagnozavo- viskas tvarkoj dabar.

matysim kaip čia bus... ax.gif 4u.gif
Dar prie visų "gerų" dalykų prisidėjo tai, kad važiuojant namo su vaikais stirna į kelią iššoko ir trenkėsi į mašiną... doh.gif Nu ot durni padarai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 11, 18:09)
matysim kaip čia bus...  ax.gif  4u.gif
Dar prie visų "gerų" dalykų prisidėjo tai, kad važiuojant namo su vaikais stirna į kelią iššoko ir trenkėsi į mašiną...  doh.gif Nu ot durni padarai...  rolleyes.gif

visi sveiki? stirnienos kotletų bus?
Atsakyti
savo noru- kalėdų kepsniu pasisiūlė pabūti ar nubėgo?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 11, 18:40)
visi sveiki? stirnienos kotletų bus?

mes sveiki, mašinai beveik nieko, tik nežinau kaip stirnai baigėsi... unsure.gif Pati vairavau, MB nebuvo, apie kotletus negalvojau... biggrin.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 19:02)
savo noru- kalėdų kepsniu pasisiūlė pabūti ar nubėgo?

manau, kad kas nors kitas kepsnius keps... biggrin.gif atsitrenkė, nukrito, o ar atsikėlė nebemačiau, numyniau persigandusi.. unsure.gif galvoju maža to, kad mašiną sudaužė, tai dar baudą gausiu... doh.gif

Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 11, 19:15)
manau, kad kas nors kitas kepsnius keps...  biggrin.gif atsitrenkė, nukrito, o ar atsikėlė nebemačiau, numyniau persigandusi..  unsure.gif galvoju maža to, kad mašiną sudaužė, tai dar baudą gausiu...  doh.gif

o baudą už ką? juk ji pati į kelią išlėkė. Kaimynas pasakojo kažkada, kad rado partrenktą stirną ant kelio, paskambino 112, o tie sako: tai jūs pasiimkit, mėsos turėsit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 11, 18:15)
mes sveiki, mašinai beveik nieko, tik nežinau kaip stirnai baigėsi...  unsure.gif Pati vairavau, MB nebuvo, apie kotletus negalvojau...  biggrin.gif
manau, kad kas nors kitas kepsnius keps...  biggrin.gif atsitrenkė, nukrito, o ar atsikėlė nebemačiau, numyniau persigandusi..  unsure.gif galvoju maža to, kad mašiną sudaužė, tai dar baudą gausiu...  doh.gif

uf, gerai, kad gerai baigėsi... pavojingi tokie susidūrimai su gyvūnais kelyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 11, 19:20)
o baudą už ką? juk ji pati į kelią išlėkė. Kaimynas pasakojo kažkada, kad rado partrenktą stirną ant kelio, paskambino 112, o tie sako: tai jūs pasiimkit, mėsos turėsit biggrin.gif

jei buvo zenklas, kad ten stirnos laksto ir dar nutrenki kokia viena, tai toks ivykis registruojamas smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 11, 08:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi, nors jūs nuotaiką pakėlėt, nors pas mane nuotaika ne kokia. Sūnui įtaria Laimo ligą...  unsure.gif Maždaug prieš mėnesį jis man parodė ant kojos keistą dėmę. Na, niekur nesikreipėm, kur čia lakstysi pas gydytojus dėl kiekvienos dėmės. Stebėjau. Dėmė plėtėsi. Nutariau nebejuokauti ir kreipėmės į gydytoją. Pirmas klausimas- kada turėjot įsisiurbusią erkę...  doh.gif Toj vietoj, kur dėmė erkės mes nematėm, bet vasarą buvo įsisiurbusi į pilvą... Taigi..  rolleyes.gif  Šiandien paėmė kraują iš venos, lauksim atsakymo... Šiaip paskaičius apie gydymą arkliškom dozėm antibiotikų ir galimas pasekmes, siaubas apima...  unsure.gif  verysad.gif

Jei dėmė turi ryškius kontūrus, tai tikriausisi bus Laimo liga. Turėjau šitą "malonumą" prieš 15 metų, kai dar nebuvo tokių veiksmingų antibijotikų, tai teko gerti doxacikliną 21 dieną. Dabar yra kur kas greičiau veikiančių antib. Bet gyd. patarė, kad prieš geriant vaistus išgerti po 1-2 tabletes CARSIL, kad paruošti ir apsaugot kepenis. Manau, kad tas labai padėjo, nes buvau jautri šiam antibijotikui. Sėkmės besigydant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 11, 19:20)

MB sakė, kad galima gauti baudą, kiek čia tiesos- nežinau, matyt nuo aplinkybių priklauso. Ir šiaip stirną gali pasiimti tik medžiotojų būrelis, kuriam tos vietovės priklauso... smile.gif

QUOTE(nomore @ 2013 12 11, 19:22)
uf, gerai, kad gerai baigėsi... pavojingi tokie susidūrimai su gyvūnais kelyje  unsure.gif

jau kartą prieš mane važiuojanti mašina stirną nudaužė, vos į galą neįpuoliau jam stabdant, o dabar man ta laimė nusišypsojo... doh.gif

QUOTE(Wallis @ 2013 12 11, 19:24)
jei buvo zenklas, kad ten stirnos laksto ir dar nutrenki kokia viena, tai toks ivykis registruojamas smile.gif)

ženklo nėra... schmoll.gif

QUOTE(Faustinata @ 2013 12 11, 19:34)
Jei dėmė turi ryškius kontūrus, tai tikriausisi bus Laimo liga. Turėjau šitą "malonumą" prieš 15 metų, kai dar nebuvo tokių veiksmingų antibijotikų, tai teko gerti doxacikliną 21 dieną. Dabar yra kur kas greičiau veikiančių antib. Bet gyd. patarė, kad prieš geriant vaistus išgerti po 1-2 tabletes CARSIL, kad paruošti ir apsaugot kepenis. Manau, kad tas labai padėjo, nes buvau jautri šiam antibijotikui. Sėkmės besigydant 4u.gif

dėmė turėjo raudonus netaisyklingos formos kontūrus ir ji plėtėsi. Dabar tie kontūrai blyškūs, vos matomi. Paskaitinėsiu apie Carsil. Baisiai nenoriu vaiko tručyti antibiotikais, bet šiuo atveju kitos išeities nėra... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 11, 11:51)
, gliuteinui esu baisiai alergiska, cia ate visam gyvenimui jau bus,

Kaip atsekei, kad alergiška gliutenui? Nevalgei kurį laiką miltinių patiekalų ir po to užvalgei?
Papildyta:
QUOTE(norala @ 2013 12 11, 13:23)
Vakar nusipirkus Maximinio kokosu aliejaus , darbe įsidejau šaukštą į kavą... Oi, baisu  ... Kai namuose išsiblenderiuoji, tai kava kaip balinta, skani, o čia riebalai plaukiojo puode... Prijuokinau bendradarbius  biggrin.gif

Aš visalaik geriu tik išblenderiuotą, nepatinka man tie plaukiojantys riebalai.
Šiandien suvalgiau porą obuolių, jaučiuosi nusidėjus sad.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 11, 19:44)
dėmė turėjo raudonus netaisyklingos formos kontūrus ir ji plėtėsi. Dabar tie kontūrai blyškūs, vos matomi. Paskaitinėsiu apie Carsil. Baisiai nenoriu vaiko tručyti antibiotikais, bet šiuo atveju kitos išeities nėra...  unsure.gif

Mano mama prieš porą metų sirgo laimo liga, tai antibiotikus sugėrė ir viskas.
Atsakyti
Gerklę skauda unsure.gif Čiulpiu kakavos sviestą ir nervuojuos unsure.gif
Atsakyti