Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(norala @ 2013 12 11, 13:26)
Tam tyrimui tikrai pasirašyčiau, gal atsirastų daugiau norinčių ?
Tik su laisvu laiku striuka , nebent savaitgalį g.gif

Parašyk Niduliai, lyg ir jinai organizuoja 21 dienai g.gif
Atsakyti
Labuka, mergaites 4u.gif

Ar jauciat, kad Kaledos arteja? Man siemet taip jauciasi, kaip niekad, tokia sventiska nuotaika, nors pas mus +13 jau kelios dienos. Sniego net nesapnuojam. Dovaneles supirktos, mesyte uzsakyta, darzoves susipirkim veliau. MB praso sausainiu iskepti, tai reiks palepinti wub.gif Jauciu ir pati paragausiu, nors ir negera man nuo ju paskui buna, ot zmogus sutverimas, zino, kad bus blogai, vistiek ryja lotuliukas.gif Gal cia tik as tokia? O gal ir neragausiu smile.gif
Mesos man irgi nesinori, ir zuvies nesinori, ir darzoviu nesinori, vaikstau aplink virtuve kaip katinas, valgyt noriu, o ko nezinau. Tiesa vaisiai visai neblogai yra man ir nusipirkau creamed coconut, toks kaip sviestas, salsganas, labai skanu, jau 200 gr surijau o daaugiau neperku, nes rupi man jo pastoviai atsikasti. Riebus jis bijau kasa sudirginti.

Mergaites, mano dukra turi ta krutu guzeliu problema nuo paauglystes, tai Lietuvoj bande vaistais gydyti, o cia buvom onko ligoninej, tai iskart uzklause apie kavos gerima. Negalima jokios kavos, niekada, nei tirpios nei maltos, nei kakavos. Tai mergiote nebegeria kavos, bet kai susigundo, tai guzeliai suaktyveja iskart. Nustoja, guzeliai isnyksta. Pabandykit, juk nieko nekainuoja.

Solve, saunu, kad pilve problemu nerado 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 12 11, 14:05)
Mergaites, mano dukra turi ta krutu guzeliu problema nuo paauglystes, tai Lietuvoj bande vaistais gydyti, o cia buvom onko ligoninej, tai iskart uzklause apie kavos gerima. Negalima jokios kavos, niekada, nei tirpios nei maltos, nei kakavos. Tai mergiote nebegeria kavos, bet kai susigundo, tai guzeliai suaktyveja iskart. Nustoja, guzeliai isnyksta. Pabandykit, juk nieko nekainuoja.

Aš nemanau, kad jai būtent fibroadenoma schmoll.gif Arba kokia cista arba šiaip koks riebalinis/gerybinis augliukas. Fibroadenomos susidaro nuo hormoninių pokyčių, kavos puodas tam neturi įtakos schmoll.gif

norala, nu užjaučiu dėl varškės, jei netoleruočiau pieno produktų, turbūt numirčiau, dabar mėsos sumažinau, varškės sūriu mintu - ir vieną, ir kiaušinio plakiny - žodžiu, atgaiva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 12 11, 15:11)

norala, nu užjaučiu dėl varškės, jei netoleruočiau pieno produktų, turbūt numirčiau, dabar mėsos sumažinau, varškės sūriu mintu - ir vieną, ir kiaušinio plakiny - žodžiu, atgaiva biggrin.gif

tai aš žiūriu, kad aš jau nieko tuoj negalesiu valgyt, jei jau taip biggrin.gif
jau nei avokado, nei kokoso ... tik lašinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 12 11, 14:05)
Labuka, mergaites 4u.gif

Ar jauciat, kad Kaledos arteja? Man siemet taip jauciasi, kaip niekad, tokia sventiska nuotaika, nors pas mus +13 jau kelios dienos. Sniego net nesapnuojam. Dovaneles supirktos, mesyte uzsakyta, darzoves susipirkim veliau. MB praso sausainiu iskepti, tai reiks palepinti wub.gif

man irgi labai jauciasi, kaledi nuotaika ir dvasia visur!
o dar siandien buvom egluciu paziuret- kokios jos grazios wub.gif taip noriu, nors ir brangoka kiek g.gif
Atsakyti
Rytorasa, tikiuosi lengvau su Laimu praslysit 4u.gif Mano mamai buvo, tai laiku diagnozavo- viskas tvarkoj dabar.

Elatos šokoladą gavau wub.gif Prasideda Kalėdos wub.gif wub.gif wub.gif

O su pietais kuriozas, baigėsi dujos begaminant, tai kotletukus orkaitėn sukišau, neįsivazduoju kiek laiko joje keps doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 11, 15:33)
Elatos šokoladą gavau  wub.gif  Prasideda Kalėdos  wub.gif  wub.gif  wub.gif

O su pietais kuriozas, baigėsi dujos begaminant, tai kotletukus orkaitėn sukišau, neįsivazduoju kiek laiko joje keps  doh.gif

thumbup.gif
O orkaitė kokiu pagrindu veikia? Ne dujom kūrenama?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 12 11, 15:11)
Aš nemanau, kad jai būtent fibroadenoma  schmoll.gif  Arba kokia cista arba šiaip koks riebalinis/gerybinis augliukas. Fibroadenomos susidaro nuo hormoninių pokyčių, kavos puodas tam neturi įtakos  schmoll.gif

Dar ir kaip turi . be to, kofeinas, kava- anabolikai t.y skatina augimą.

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 14:47)
Dar ir kaip turi .  be to, kofeinas, kava- anabolikai t.y  skatina augimą.

Aš kalbu apie vieną mizerną puodelį per dieną, o ne ištisinį jos vartojimą dideliais kiekiais. Kaip ir visur, galioja ta pati taisyklė - vienas mauks kavą 5 puodus per dieną - nieko, kitas ir nuo vieno vėžiu susirgs. Perdedu, bet iš esmės vienos taisyklės visiems tiesiog nėra.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 12 11, 16:06)
Aš kalbu apie vieną mizerną puodelį per dieną, o ne ištisinį jos vartojimą dideliais kiekiais. Kaip ir visur, galioja ta pati taisyklė - vienas mauks kavą 5 puodus per dieną - nieko, kitas ir nuo vieno vėžiu susirgs. Perdedu, bet iš esmės vienos taisyklės visiems tiesiog nėra.

Taip, nes pas skirtingus žmones skirtingi metabolizmo nukypimai, katabolikui gal ir penki puodai nepamaišys, o anabolikui tai gal bus paskutinė vinis.
even at low concentrations stimulates
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 15:28)
Taip, nes pas skirtingus žmones  skirtingi metabolizmo nukypimai, katabolikui gal ir penki  puodai nepamaišys, o anabolikui  tai gal bus paskutinė vinis.
even at low concentrations stimulates

ačiū už info, bet vistiek nieko nesupratau. Man ir HS informaciją sunku apdorot, labai sudėtingai ten rašo, nesugebu savęs priskirti nei vienam -bolizmui.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 12 11, 16:53)
ačiū už info, bet vistiek  nieko nesupratau. Man ir HS informaciją sunku apdorot, labai sudėtingai ten rašo, nesugebu savęs priskirti nei vienam -bolizmui.

aš irgi smile.gif
man jau rodos, gal gal visai neį tą pusę viską darau g.gif
Atsakyti