Labuka, mergaites
Ar jauciat, kad Kaledos arteja? Man siemet taip jauciasi, kaip niekad, tokia sventiska nuotaika, nors pas mus +13 jau kelios dienos. Sniego net nesapnuojam. Dovaneles supirktos, mesyte uzsakyta, darzoves susipirkim veliau. MB praso sausainiu iskepti, tai reiks palepinti
Jauciu ir pati paragausiu, nors ir negera man nuo ju paskui buna, ot zmogus sutverimas, zino, kad bus blogai, vistiek ryja
Gal cia tik as tokia? O gal ir neragausiu
Mesos man irgi nesinori, ir zuvies nesinori, ir darzoviu nesinori, vaikstau aplink virtuve kaip katinas, valgyt noriu, o ko nezinau. Tiesa vaisiai visai neblogai yra man ir nusipirkau creamed coconut, toks kaip sviestas, salsganas, labai skanu, jau 200 gr surijau o daaugiau neperku, nes rupi man jo pastoviai atsikasti. Riebus jis bijau kasa sudirginti.
Mergaites, mano dukra turi ta krutu guzeliu problema nuo paauglystes, tai Lietuvoj bande vaistais gydyti, o cia buvom onko ligoninej, tai iskart uzklause apie kavos gerima. Negalima jokios kavos, niekada, nei tirpios nei maltos, nei kakavos. Tai mergiote nebegeria kavos, bet kai susigundo, tai guzeliai suaktyveja iskart. Nustoja, guzeliai isnyksta. Pabandykit, juk nieko nekainuoja.
Solve, saunu, kad pilve problemu nerado