Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(nomore @ 2013 12 11, 12:03)
parsivilkau. Nuleido penkias kolbas kraujo  blink.gif Dar vaistinėj užėjau spaudimo pasimatuoti, užkilęs vėl  unsure.gif  Velniava, neturiu aš to aparato, kad normaliai kasdien pasimatuoti, o va tokie atsitiktiniai pamatavimai jau trečią kartą per didelį rodo. Ir pulsas per didelis  unsure.gif  Nežinau, kaip numažint. Jaučiu, lieps gydytoja vaistus gert... Kažkokia nelaiminga jaučiuos, pilvą maudžia vos pavaikščiojus, apkerpėsiu visai taip..

Na, aš sakyčiau tau dabar reiktų daugiau augalinių riebalų iš alyvuogių aliejaus, avokadų- nes galimai elektrolitų stresas. Nevartok mineralinių gėrimų. Pasitestuok, kad ir be aparato- pulso skaičiavimu atsigulus- atsistojus.
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 11, 11:04)
Voresta,vel reikia jusu konsultacijos.Vyro skaiciukai :-) 13 ir 82.Ir labai prasau jei galite ikelti linka butent i pati saltini kur paaiskinama kas ir kaip.Vyras pats nusprende pasiskaiciuoti,kai paaiskinau kokia mano bukle dabar.O jam sianakt  kraujas is nosies pasileido miegant :-(

VORESTA,dar karta kreipiuosi i jus? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 11, 11:04)
Voresta,vel reikia jusu konsultacijos.Vyro skaiciukai :-) 13 ir 82.Ir labai prasau jei galite ikelti linka butent i pati saltini kur paaiskinama kas ir kaip.Vyras pats nusprende pasiskaiciuoti,kai paaiskinau kokia mano bukle dabar.O jam sianakt  kraujas is nosies pasileido miegant :-(

tai jo pH indeksas gaunasi 13-(82:5)=-3.4 nėra labai didelis, (bet tikrai toje pusėje, kai liesėjama, mano vyro buvo -12, kai pirmąsyk skaičiavau.) jei tą indeksą paremtų kiti parametrai tada galima apsispręsti ar toliau eiti ta linkme ar sustoti ir keistis. Dar vienas šaltinis kurį reikia perskaityti .
Jei organizmas yra ilgai veikiamas tokiomis didelėmis cukraus dozėmis ir kartu didelėmis insulino koncentracijomis, išsivysto apsauginė reakcija. Gali atsirasti audinių nejautrumas insulinui. Jei ląstelės nėra jautrios insulinui, tai jos labai sunkiai priima naujas gliukozės molekules. Kadangi gliukozė į ląsteles patenka sunkiau, tai energijos gamybai daugiau naudojami riebalai. Apie tokį žmogų sako, kad „kuo daugiau jis valgo, tuo labiau jis lysta“.
Čia jei valgo daugiau angliavandenius- su paleo tie procesai nutrūksta, maniškis jau prisiaugino 10 kg trūkstamų raumenukų ant savo šakaliukų lotuliukas.gif
Gerai, kad pasiskaičiavot- dabar tai užsirašykit ir pasižiūrėkit, kas vyks toliau.
p.s. Metabolizmo tyrimo aš nepadarysiu, ir tik spėlioju pagal pateiktus skaičiukus

Kraujavimas iš nosies buvo dažnas mano vyrui, pakakdavo nusičiaudėti ar išsišnypšti nosį. Dingo suvisam su paleo-daugiau niekada nemačiau.
Toks nekuklus klausimas-jam hemorojus nesireiškia?
Papildyta:
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 11, 12:47)
VORESTA,dar karta kreipiuosi i jus? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

mieloji, nedega- pas mane ~250 augintinių- visi ėst nori iš ryto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 11:41)
Na, aš sakyčiau tau dabar reiktų daugiau augalinių riebalų iš alyvuogių aliejaus, avokadų- nes galimai elektrolitų stresas. Nevartok mineralinių gėrimų. Pasitestuok, kad ir be aparato- pulso skaičiavimu atsigulus- atsistojus.

drinks_cheers.gif Taip ir darau, pagrinde kokosus, alyvuogių aliejų ir avokadus vartoju, o pulsas tai taip, padidėjęs. Pas mane iki paleo buvo panaši padėtis, kaip dabar, kaip ir sakiau, nėštumas tarsi mestelėjo mane link pradžios taško. Buvau pamažu pradėjus kiaušus valgyti, dabar jau mečiau, tiek juos, tiek ghi.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 12 11, 12:26)
o jis rupūžius semia iš mūsų biudžeto  lotuliukas.gif nedorėlis toks pasitaikė, ne, kad kur iš šalies imtų  lotuliukas.gif

Viskas tik del to kad ner tikejimo tavyje biggrin.gif
Atsakyti
O man su varškės "pakaštavojimu" po W30 patirtis tokia, kad ryte suvalgau ir lyg stovi skrandyje iki pietų g.gif Bet ir per ta menesiuką budavo tokių dalykų ir be varškės, tai gal nieko... Ir sąnarius pradejau jausti... Tai dabar viską verciu varškei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 12 11, 12:16)
Viskas tik del to kad ner tikejimo tavyje  biggrin.gif

Nu tikrai taip ,va, mano dukra labai smarkiai tiki, ir jai tai iš jokio savo biudžeto nieko nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 12:41)

O man antra savaitė kažkaip širdelė tabaluojasi, na, lyg jaučiu aš ją... Atrodo, valgau ir gyvulinius ir augalinius riebalus, bet gal santykis netinka g.gif
Ai, nzn, vienu žodžiu, reiktų ir man tyrimus kažkokius padidaryt... užveskit ant teisingo kelio ...

Vakar nusipirkus Maximinio kokosu aliejaus , darbe įsidejau šaukštą į kavą... Oi, baisu ... Kai namuose išsiblenderiuoji, tai kava kaip balinta, skani, o čia riebalai plaukiojo puode... Prijuokinau bendradarbius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 11 gruodžio 2013 - 12:25
QUOTE(norala @ 2013 12 11, 12:21)
O man su varškės "pakaštavojimu" po W30  patirtis tokia, kad ryte suvalgau ir lyg stovi skrandyje iki pietų  g.gif Bet ir per ta menesiuką budavo tokių dalykų ir be varškės, tai gal nieko... Ir sąnarius pradejau jausti... Tai dabar viską verciu varškei smile.gif

Ko gero, taip ir bus, gali po kios savaitės - kitos dar pasitikrinti.

Pasiskaičiavau, akurat, HS man nustatė elektrolitų stresą. Ot, kad dukrai taip perduoti kažkiek jų, ir būtų pas mus pusiausvyra ir harmonija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 13:07)
tai jo pH indeksas gaunasi 13-(82:5)=-3.4 nėra labai didelis, (bet tikrai toje pusėje, kai liesėjama, mano vyro buvo -12, kai pirmąsyk skaičiavau.) jei tą indeksą paremtų kiti parametrai tada galima apsispręsti ar toliau eiti ta linkme ar sustoti ir keistis.  Dar vienas šaltinis kurį reikia perskaityti .
Jei organizmas yra ilgai veikiamas tokiomis didelėmis cukraus dozėmis ir kartu didelėmis insulino koncentracijomis, išsivysto apsauginė reakcija. Gali atsirasti audinių nejautrumas insulinui. Jei ląstelės nėra jautrios insulinui, tai jos labai sunkiai priima naujas gliukozės molekules. Kadangi gliukozė į ląsteles patenka sunkiau, tai energijos gamybai daugiau naudojami riebalai. Apie tokį žmogų sako, kad „kuo daugiau jis valgo, tuo labiau jis lysta“.
Čia jei valgo daugiau angliavandenius- su paleo tie procesai nutrūksta, maniškis jau prisiaugino 10 kg trūkstamų raumenukų ant savo šakaliukų  lotuliukas.gif
Gerai, kad pasiskaičiavot- dabar tai užsirašykit ir pasižiūrėkit, kas vyks toliau.
p.s. Metabolizmo tyrimo aš nepadarysiu, ir tik spėlioju  pagal pateiktus skaičiukus

Kraujavimas iš nosies buvo dažnas mano vyrui, pakakdavo nusičiaudėti ar išsišnypšti nosį. Dingo suvisam su paleo-daugiau niekada nemačiau.
Toks nekuklus klausimas-jam hemorojus nesireiškia?
Papildyta:

mieloji, nedega- pas mane ~250 augintinių- visi ėst nori iš ryto  4u.gif

Aciu labai,klausima iskeliau dar karta,bes gi galima ir nepamatyt.Lenkiu galva ,dekavoju.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 12 11, 13:11)
drinks_cheers.gif  Taip ir darau, pagrinde kokosus, alyvuogių aliejų ir avokadus vartoju, o pulsas tai taip, padidėjęs. Pas mane iki paleo buvo panaši padėtis, kaip dabar, kaip ir sakiau, nėštumas tarsi mestelėjo mane link pradžios taško. Buvau pamažu pradėjus kiaušus valgyti, dabar jau mečiau, tiek juos, tiek ghi.

na taip- nėštumas- tai anabolinis procesas -augimas. O elektrolitų stresas dažnai su juo kartu eina.
Papildyta:
QUOTE(norala @ 2013 12 11, 13:21)
O man su varškės "pakaštavojimu" po W30  patirtis tokia, kad ryte suvalgau ir lyg stovi skrandyje iki pietų  g.gif Bet ir per ta menesiuką budavo tokių dalykų ir be varškės, tai gal nieko... Ir sąnarius pradejau jausti... Tai dabar viską verciu varškei smile.gif

o tau buvo jaučiamas aiškus pagerėjimas su sąnariais? papasakok plačiau- po kiek laiko pajutai skirtumą?

. Atrodo, valgau ir gyvulinius ir augalinius riebalus, bet gal santykis netinka
Tai kad tau augalinių beveik visai nereikia- varyk gyvuliniais -cholesteroliniais. Pas tave RA- tai disaerobinio nukrypimo pasekmė- membranose per daug riebiųjų rūgščių- tad pakeist padėtį gali tik gyvuliniais- steroliniais riebalais.
Augalinių- tau pakanka vieno šaukšto alyvuogių aliejaus per savaitę.
Dabar, kai jau supranti, kad ši mityba tikrai gali padėti tavo bėdose, siūlyčiau pasidaryt metabolizmo tyrimą - kad gauti rimtas rekomendacijas mitybai.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 14:12)
o tau   buvo jaučiamas aiškus pagerėjimas su sąnariais? papasakok plačiau- po kiek laiko  pajutai skirtumą?

Matai, pas mane tokia dviprasmiška situacija: jaučiau, kad tikrai geriau sąnariams...ir gana greitai -ko kelių dienų ... Bet, kadangi, man buvo pakeistas bazinis vaistas nuo spalio pradzios, tai gali buti, kad tuo pačiu metu tie vaistai tik pradejo veikti g.gif
Dabar nuo gruodzio aną vaistą man vel pakeitė jau į metotrexatą , bet kolkas jo nepradejau gerti, nes , galvoju, jei pageres, nezinosiu nuo ko-nuo vaisto, ar nuo mitybos smile.gif Tai ir eksperimentuoju dar... Tai ir tas sąnarių pajautimas gali būti su tuo susijęs, kad anie vaistai jau baigia savo poveikį ir prasides o-jo-joj:)
Dabar laikausi praktiškai su nedideliu kiekiu Medrol,io, o visa kita numetus į šoną ... g.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 14:12)

Tai kad tau augalinių beveik visai nereikia-  varyk gyvuliniais -cholesteroliniais.  Pas tave RA- tai disaerobinio nukrypimo pasekmė- membranose per daug riebiųjų rūgščių- tad pakeist padėtį gali tik gyvuliniais- steroliniais riebalais.
Augalinių- tau pakanka vieno šaukšto alyvuogių aliejaus per savaitę.
Dabar, kai jau supranti, kad ši mityba tikrai gali padėti tavo bėdose, siūlyčiau pasidaryt metabolizmo tyrimą - kad gauti rimtas rekomendacijas mitybai.

o-ho-ho
, tai man ir kavos su kokosu negalima ?
Tai ar negalima, ar nerekomenduojama ?

Tam tyrimui tikrai pasirašyčiau, gal atsirastų daugiau norinčių ?
Tik su laisvu laiku striuka , nebent savaitgalį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 11 gruodžio 2013 - 13:24