QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 14:12)
o tau buvo jaučiamas aiškus pagerėjimas su sąnariais? papasakok plačiau- po kiek laiko pajutai skirtumą?
Matai, pas mane tokia dviprasmiška situacija: jaučiau, kad tikrai geriau sąnariams...ir gana greitai -ko kelių dienų ... Bet, kadangi, man buvo pakeistas bazinis vaistas nuo spalio pradzios, tai gali buti, kad tuo pačiu metu tie vaistai tik pradejo veikti
Dabar nuo gruodzio aną vaistą man vel pakeitė jau į metotrexatą , bet kolkas jo nepradejau gerti, nes , galvoju, jei pageres, nezinosiu nuo ko-nuo vaisto, ar nuo mitybos
Tai ir eksperimentuoju dar... Tai ir tas sąnarių pajautimas gali būti su tuo susijęs, kad anie vaistai jau baigia savo poveikį ir prasides o-jo-joj:)
Dabar laikausi praktiškai su nedideliu kiekiu Medrol,io, o visa kita numetus į šoną ...
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 14:12)
Tai kad tau augalinių beveik visai nereikia- varyk gyvuliniais -cholesteroliniais. Pas tave RA- tai disaerobinio nukrypimo pasekmė- membranose per daug riebiųjų rūgščių- tad pakeist padėtį gali tik gyvuliniais- steroliniais riebalais.
Augalinių- tau pakanka vieno šaukšto alyvuogių aliejaus per savaitę.
Dabar, kai jau supranti, kad ši mityba tikrai gali padėti tavo bėdose, siūlyčiau pasidaryt metabolizmo tyrimą - kad gauti rimtas rekomendacijas mitybai.
o-ho-ho
, tai man ir kavos su kokosu negalima ?
Tai ar negalima, ar nerekomenduojama ?
Tam tyrimui tikrai pasirašyčiau, gal atsirastų daugiau norinčių ?
Tik su laisvu laiku striuka , nebent savaitgalį