QUOTE(Wallis @ 2013 12 11, 11:22)
As jau tolstu nuo paleo, nes man nebelenda mesa. Nu nemesiaede as esu ir viskas. Du kartus per savaite paukstiena ir pora kiausiniu dar isspausiu, bet tikrai ne kasdien. Neseniai pasirinkau geriau badaut kelias dienas negu valgyt mesa Tiesiog pusryciams kokospienio jogurtas, pietums salotos, vakarienei irgi.Tik vakar agurku zaliu pririjau su humusu ( apie jy jau svaigau apie menesy ar daugiau )- nei pilvo pute, nei ka. Sureliai tai paprasti, vaniliniai buvo, be jokiu sokolado glaistu. Bet aisku ne ka geresni MB tai visiskai dzin, as buvau ant paleo griezto apie du menesius be jokiu nukrypimu, tai man jis kasdien mojuodavo bandelem palei nosy O dabar pasimetus esu, norisi nevalgyt mesos, bet nuo salotu vien visa diena nebusi sotus. Nei pupeliu, nei grudu nevalgau, riesutus grieztai riboju, gliuteinui esu baisiai alergiska, cia ate visam gyvenimui jau bus, norisi meniu susistyguot, dabar bandau yvairius variantus, vakar is nervu tiesiog priest taip gavos, cia ner kasdienis mano meniu ir nebus. Bent svoris kilt nustojo, kai baigiau lasinius est As zinok tokiu paciu bedu turiu, man jos puikiai dingsta, kai MB isvaziuoja atostogoms kelioms savaitems As tokia individualiste, o jis mane ismusa is veziu kasdien. Bet juk nepaliksi vien del to, kad mano toks charakteris
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 11, 11:39)
Ojei, sveikatytes vaikuciui jusu Atrodo tikrai, ka cia prilakstysi del kiekvienos demes, dar buna daktarai jau pradeda pirsta sukiot prie smilkinio, kai del visko kreiptis pradedi, o atsarga gedos nedaro. Tik kur zinot, kur cia ta riba yra Greito sveikimo
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 12 11, 11:14)
Pagerk antiparazitiniu kokiu
MB vakar mate video, kiek parazitu zmogui per zarna trauke per operacija, viskas uzkista jau buvo Tai paprase ko nors nupirkt jam pagert