Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Wallis @ 2013 12 11, 11:22)

As jau tolstu nuo paleo, nes man nebelenda mesa. Nu nemesiaede as esu ir viskas. Du kartus per savaite paukstiena ir pora kiausiniu dar isspausiu, bet tikrai ne kasdien. Neseniai pasirinkau geriau badaut kelias dienas negu valgyt mesa smile.gif Tiesiog pusryciams kokospienio jogurtas, pietums salotos, vakarienei irgi.Tik vakar agurku zaliu pririjau su humusu ( apie jy jau svaigau apie menesy ar daugiau )- nei pilvo pute, nei ka. Sureliai tai paprasti, vaniliniai buvo, be jokiu sokolado glaistu. Bet aisku ne ka geresni smile.gif MB tai visiskai dzin, as buvau ant paleo griezto apie du menesius be jokiu nukrypimu, tai man jis kasdien mojuodavo bandelem palei nosy doh.gif O dabar pasimetus esu, norisi nevalgyt mesos, bet nuo salotu vien visa diena nebusi sotus. Nei pupeliu, nei grudu nevalgau, riesutus grieztai riboju, gliuteinui esu baisiai alergiska, cia ate visam gyvenimui jau bus, norisi meniu susistyguot, dabar bandau yvairius variantus, vakar is nervu tiesiog priest taip gavos, cia ner kasdienis mano meniu ir nebus. Bent svoris kilt nustojo, kai baigiau lasinius est doh.gif As zinok tokiu paciu bedu turiu, man jos puikiai dingsta, kai MB isvaziuoja atostogoms kelioms savaitems biggrin.gif As tokia individualiste, o jis mane ismusa is veziu kasdien. Bet juk nepaliksi vien del to, kad mano toks charakteris smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 11, 11:39)

Ojei, sveikatytes vaikuciui jusu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Atrodo tikrai, ka cia prilakstysi del kiekvienos demes, dar buna daktarai jau pradeda pirsta sukiot prie smilkinio, kai del visko kreiptis pradedi, o atsarga gedos nedaro. Tik kur zinot, kur cia ta riba yra doh.gif Greito sveikimo 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 12 11, 11:14)

Pagerk antiparazitiniu kokiu 4u.gif biggrin.gif
MB vakar mate video, kiek parazitu zmogui per zarna trauke per operacija, viskas uzkista jau buvo doh.gif Tai paprase ko nors nupirkt jam pagert lotuliukas.gif
Atsakyti
Sūnui įtaria Laimo ligą...  unsure.gif Maždaug prieš mėnesį jis man parodė ant kojos keistą dėmę.

ojetus, tikiuosi, kad nieko neras.
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 11, 11:51)
As jau tolstu nuo paleo, nes man nebelenda mesa. Nu nemesiaede as esu ir viskas. Du kartus per savaite paukstiena ir pora kiausiniu dar isspausiu, bet tikrai ne kasdien. Neseniai pasirinkau geriau badaut kelias dienas negu valgyt mesa smile.gif

Klausyk, tai tu nebesikankink. Jei nepatinka mėsa, tai kam save prievartauti. Yra gi visokių begliutenių grūdų, ankštinių smile.gif Vieniems viena dieta tinka, kitiems kita smile.gif O tu žuvį valgai?
Atsakyti
parsivilkau. Nuleido penkias kolbas kraujo blink.gif Dar vaistinėj užėjau spaudimo pasimatuoti, užkilęs vėl unsure.gif Velniava, neturiu aš to aparato, kad normaliai kasdien pasimatuoti, o va tokie atsitiktiniai pamatavimai jau trečią kartą per didelį rodo. Ir pulsas per didelis unsure.gif Nežinau, kaip numažint. Jaučiu, lieps gydytoja vaistus gert... Kažkokia nelaiminga jaučiuos, pilvą maudžia vos pavaikščiojus, apkerpėsiu visai taip..
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 12 11, 12:03)
parsivilkau. Nuleido penkias kolbas kraujo  blink.gif Dar vaistinėj užėjau spaudimo pasimatuoti, užkilęs vėl  unsure.gif  Velniava, neturiu aš to aparato, kad normaliai kasdien pasimatuoti, o va tokie atsitiktiniai pamatavimai jau trečią kartą per didelį rodo. Ir pulsas per didelis  unsure.gif  Nežinau, kaip numažint. Jaučiu, lieps gydytoja vaistus gert... Kažkokia nelaiminga jaučiuos, pilvą maudžia vos pavaikščiojus, apkerpėsiu visai taip..

O tu nenori nusipirkti aparačiuko?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 11, 11:05)
O tu nenori nusipirkti aparačiuko?

Noriu, bet negaliu sau leisti. Mes iš tų durnių, kur gimdo vaikus nežinodami, kaip juos išlaikys lotuliukas.gif kad nekiltų pasipiktinimo banga, iškart sakau, kad pašalpų jokių negaunam smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi, nors jūs nuotaiką pakėlėt, nors pas mane nuotaika ne kokia. Sūnui įtaria Laimo ligą...  unsure.gif Maždaug prieš mėnesį jis man parodė ant kojos keistą dėmę. Na, niekur nesikreipėm, kur čia lakstysi pas gydytojus dėl kiekvienos dėmės. Stebėjau. Dėmė plėtėsi. Nutariau nebejuokauti ir kreipėmės į gydytoją. Pirmas klausimas- kada turėjot įsisiurbusią erkę...  doh.gif Toj vietoj, kur dėmė erkės mes nematėm, bet vasarą buvo įsisiurbusi į pilvą... Taigi..  rolleyes.gif  Šiandien paėmė kraują iš venos, lauksim atsakymo... Šiaip paskaičius apie gydymą arkliškom dozėm antibiotikų ir galimas pasekmes, siaubas apima...  unsure.gif  verysad.gif

Jus nepanikuokit, laimo liga ne blogiausia ka pernesa erkes, isgers antibiotikus ir viskas . Ir nebus pasekmiu smile.gif pasekmes buna jei ligos nepamato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 11, 11:48)
As jau tolstu nuo paleo
Bent svoris kilt nustojo, kai baigiau lasinius est doh.gif
As zinok tokiu paciu bedu turiu, man jos puikiai dingsta, kai MB isvaziuoja atostogoms kelioms savaitems biggrin.gif As tokia individualiste, o jis mane ismusa is veziu kasdien. Bet juk nepaliksi vien del to, kad mano toks charakteris smile.gif

geras, tarsi apie mane rasytum. Su MB tas pats, laukiu as jo atostogu smile.gif bet cia tikrai musu charakteris kaltas, ne MB, nes su kitu zmogum butu lygiai tas pats... Na kazkaip jauciuosi as keistai, tarsi koks triusis uzdarytas i garda ir reikia tiek nedaug, kad ismustu is veziu.
Na su tais lasiniais toks yra dalykas. Kaip Elata kazkurioj temoj rase, kad lieknejimui svarbiausia psichologine puse ir visi kiti nusiteikimai. Jei ten kazkas netvarkoj, tai valgyk nevalges, nieko nepakeisi. ir as su tuo sutinku 100%. Jei Tau yra prievarta valgyti mesa ir lasinius, tai neprasides joks lieknejimo procesas.
Man buna, as uzsikabliuoju ir tada vaziuoju gera linkme, svoris krenta, nors valgau tuos produktus nuo kuriu ala storejama... kad ir tuos pacius surelius ir su glaistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 12 11, 12:07)
Noriu, bet negaliu sau leisti. Mes iš tų durnių, kur gimdo vaikus nežinodami, kaip juos išlaikys  lotuliukas.gif  kad nekiltų pasipiktinimo banga, iškart sakau, kad pašalpų jokių negaunam smile.gif

O kaledu seniui laiska jau rasei ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2013 12 11, 09:06)

P.S. Turiu kune tokia bjaurasti apsigyvenusia - fibroadenoma (guzeliai krutyse). Gal paleo ir jas isspirs lauk?  Labai noreciau.  Po pirmo vaiko rado jas gydytoja ir sako gimdyk antra, su maitinimu jos turetu isnykti. Ne velnio.  Mano onko gydytoja pasake, kad dabar pas ja vaiksciosiu kas puse metu iki...... Faina ji, bet taip norec jai pasakyti ,ciau! iki niekada  blush2.gif
Paleo - tu mano viltis!!!! As su tavim  drinks_cheers.gif .  Ir su jumis drinks_cheers.gif  wub.gif

konkretus pasiūlymas- darykis metabolizmo tyrimą, kad žinotum kokia padėtis ir gautum rekomendacijas- gali būti, kad tie augliukai jau ir dabar stovi vietoj. Taip pat mokykis savo organizmo metabolizmo būklės nustatymo- tada savo onkologei iš tiesų pasakysi čiau!. Aš tai pasakiau prieš 3 metus biggrin.gif

Konkretus pavyzdys
Kiek aš suprantu, kai yra disaerobinis/katabolinis nukrypimas- auga augliai, nėštumas- anabolinis procesas, keičia medžiagų apykaitą ir tai paveikė auglį- jis išnyko. Lygiai taip pat nėštumo metu nustoja reikštis autoimuninės bėdos (katabolinio pasekmės), nes pakinta medžiagų apykaita organizme.
Tavo gydytoja tai irgi žino, todėl ir sakė- gimdyk. Na, jei tau neišnyko, tai bent sustojo, iki vėl bus tos reikalingos sąlygos tolesniam formavimuisi- tačiau su paleo mityba- mažai tikėtina, kad tos sąlygos bus.
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 12 11, 11:15)
O kaledu seniui laiska jau rasei ?  bigsmile.gif

o jis rupūžius semia iš mūsų biudžeto lotuliukas.gif nedorėlis toks pasitaikė, ne, kad kur iš šalies imtų lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi, nors jūs nuotaiką pakėlėt, nors pas mane nuotaika ne kokia. Sūnui įtaria Laimo ligą...  unsure.gif Maždaug prieš mėnesį jis man parodė ant kojos keistą dėmę. Na, niekur nesikreipėm, kur čia lakstysi pas gydytojus dėl kiekvienos dėmės. Stebėjau. Dėmė plėtėsi. Nutariau nebejuokauti ir kreipėmės į gydytoją. Pirmas klausimas- kada turėjot įsisiurbusią erkę...  doh.gif Toj vietoj, kur dėmė erkės mes nematėm, bet vasarą buvo įsisiurbusi į pilvą... Taigi..  rolleyes.gif  Šiandien paėmė kraują iš venos, lauksim atsakymo... Šiaip paskaičius apie gydymą arkliškom dozėm antibiotikų ir galimas pasekmes, siaubas apima...  unsure.gif  verysad.gif

Na, jei reiks gydyt, tai reiks. O tavo sūnus- ne paleo?
Pati gyvenu prie miško, kuriame oficialiais duomenimis 4 iš 10 erkių yra ligų nešiotojos. Na, kasmet po keletą jų įsisega, tačiau tfu tfu- arba jos nieko nenešioja arba aš pakol kas atspari. Kaimynas senukas pernai Laimo ligą turėjo.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 11, 11:58)
ojetus, tikiuosi, kad nieko neras.

maža vilties... ax.gif

QUOTE(Azu @ 2013 12 11, 12:08)
Jus nepanikuokit, laimo liga ne blogiausia ka pernesa erkes, isgers antibiotikus ir viskas .    Ir nebus pasekmiu smile.gif pasekmes buna jei ligos nepamato smile.gif

žinau, kad gali būti ir blogiau... ax.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 11, 12:34)
Na, jei reiks gydyt, tai reiks.  O tavo sūnus- ne paleo?
Pati gyvenu prie miško, kuriame oficialiais duomenimis 4 iš 10 erkių yra ligų nešiotojos. Na, kasmet po keletą jų įsisega, tačiau  tfu tfu- arba jos nieko nenešioja arba aš pakol kas atspari. Kaimynas senukas pernai Laimo ligą turėjo.

ne, jis ne paleo. Namuose bandau prie paleo tempti, bet ne namuose privalgo visko.. doh.gif
Atsakyti