Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Wallis @ 2013 12 10, 23:46)
na as manau, kad paleo nebuna nesamoniu biggrin.gif siaip nesamoniu... todel ir bendra savijauta labai prasteja, candida gal baliavoja smile.gif) na nieko, susikaupsiu.

Moterie, tai gal ir tau dirzo??
Kazi, Kustucikas skydliaukes tyrimus pasidare?
As jau atgavau jegas, tai galiu ir dviem dirzais pamosikuoti:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 11, 00:02)
Moterie, tai gal ir tau dirzo??
Kazi, Kustucikas skydliaukes tyrimus pasidare?
As jau atgavau jegas, tai galiu ir dviem dirzais pamosikuoti:)

na ne dirziuko man reikia, o pagalbos, nes pati nebesusitvarkau. as puikiai zinau kaip ir ka reikia daryti, suprantu tai savo protu, bet man tai nebepavyksta. Su diena tik gilyn. na nereikia apie mane cia daugiau diskutuoti, viska pasakiau smile.gif bet paleo labai palaikau ir kasdien ryte atsikelus sakau, siandien as valgau paleo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 11, 00:10)
na ne dirziuko man reikia, o pagalbos, nes pati nebesusitvarkau. as puikiai zinau kaip ir ka reikia daryti, suprantu tai savo protu, bet man tai nebepavyksta. Su diena tik gilyn. na nereikia apie mane cia daugiau diskutuoti, viska pasakiau smile.gif bet paleo labai palaikau ir kasdien ryte atsikelus sakau, siandien as valgau paleo... 4u.gif

tai žinai, mes mielai padėtume, jei tik kuo nors galėtume 4u.gif group.gif
aš irgi pasakau, kad va, valgau normaliai, o tada vakarienės dvi gaunasi (ir dar pašto ženklas) blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Per pusantro men pas mane irgi buvo vienas 1.5 dienos nutrukimas doh.gif . o sitas forumas veikia kaip 12 zingsniu Minesotos ( alkoholiku) pagalbos sistema.
Paleoholiku palaikymo klubas nutruktvalems lotuliukas.gif
Kas pagalbos ranka istiesia, kas patarima numeta, kas dirzo pasiulo, kas i s**** ispiria, ir vel i tiesos kelia smile.gif.
Paleo palaikymo klubas "Ramentas". Myliu wub.gif

P.S. Turiu kune tokia bjaurasti apsigyvenusia - fibroadenoma (guzeliai krutyse). Gal paleo ir jas isspirs lauk? Labai noreciau. Po pirmo vaiko rado jas gydytoja ir sako gimdyk antra, su maitinimu jos turetu isnykti. Ne velnio. Mano onko gydytoja pasake, kad dabar pas ja vaiksciosiu kas puse metu iki...... Faina ji, bet taip norec jai pasakyti ,ciau! iki niekada blush2.gif
Paleo - tu mano viltis!!!! As su tavim drinks_cheers.gif . Ir su jumis drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 11 gruodžio 2013 - 08:14
QUOTE(Solve @ 2013 12 11, 08:06)
P.S. Turiu kune tokia bjaurasti apsigyvenusia - fibroadenoma (guzeliai krutyse). Gal paleo ir jas isspirs lauk?

Solve, aš turiu jų 3 - vienoj 2, kitoj - 1, bet gyvenu su jom jau kokius 7 metus tikrai, nedidėja, neskauda. Tai va laukiu, kai jau pastosiu-gimdysiu, gal ir išnyks. Nemanau, kad tai susiję su mityba ar paleo galėtų kažkuo prisidėt, na, aš bent ryšio nerandu... Noriu pasakyti, kad mityba gali užkirsti kelią joms susidaryti, dauginti, bet ne pasišalinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 11 gruodžio 2013 - 08:39
QUOTE(nefifi @ 2013 12 11, 09:34)
Solve, aš turiu jų 3 - vienoj 2, kitoj - 1, bet gyvenu su jom jau kokius 7 metus tikrai, nedidėja, neskauda. Tai va laukiu, kai jau pastosiu-gimdysiu, gal ir išnyks. Nemanau, kad tai susiję su mityba ar paleo galėtų kažkuo prisidėt, na, aš bent ryšio nerandu... Noriu pasakyti, kad mityba gali užkirsti kelią joms susidaryti, dauginti, bet ne pasišalinti...

Sutinku. As su jomis gyvenu jau 16 metu. Bet vis viliuosi, kad organizmui sveikstant, jos atsidurs joms nepalankioje terpeje, jos isnyks, issivaikscios savo keliais. Buna gi stebuklu wub.gif
"Voresta", ar as teisi ? Tark zodi, suteik vilties ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 11 gruodžio 2013 - 08:49
QUOTE(Solve @ 2013 12 11, 09:06)
Paleo palaikymo klubas "Ramentas".  Myliu  wub.gif

lotuliukas.gif

Labas rytas, kas geresnio?
Nesugalvoju, ką čia kalėdinėms dovanoms padarius... jau treji metai darau ką nors valgomo, o šiemet kažkaip be caramels neturiu jokių idėjų. Reikėjo vasarą kokių mini džemų pridaryti ar kažko sad.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Elata, as irgi su dovanelem vargstu, tai ranku darbo atvirukus darau biggrin.gif
O siaip dauguma dovanu jau turiu, tik seses vaikams nesugalvoju ka unsure.gif Tiek visko turi jau, su zaislais nemegejai zaist, pinigeliu vien irgi nenoriu duot, negrazu taip g.gif Gerai tu tu pasto zenklu prisilaizei biggrin.gif As tai nedarau tokiu bajeriu, kai prisiskaitau tokiu dalyku biggrin.gif

http://urbanlegends...._of_licking.htm

Wallis 4u.gif 4u.gif As vakar taip save nusibaudziau doh.gif Net MB jau islupo is ranku surelius, sako jau per daug cia pavarei blush2.gif Geda pasidare, pas mane jis toks smalizius, o dabar pirmakart mane sudrausmino smile.gif Na kodel negaletu but low carb mityba be mesos biggrin.gif

Injekcija, ydomu, kokie atsakymai bus tyrimu, tikiu, kad geri 4u.gif Ir nesapnuok koldunu daugiau biggrin.gif

Serptentine, smagu, kad geriau jauties 4u.gif Na as bent galvoju, kad kai daug nesamoniu valgai, tai organizmas tiek nusilpes bandymu ju atsikratyt ir apsisaugot, kad jaucias bendras silpnumas tik, jegu trukumas. Su grieztesne mityba, kai daug kas eliminuojama is meniu, organizmas prasivalo, pasiremontuoja, ka jam reikia ir gaves vel alergeno, turi daugiau jegu su juo kovot g.gif Cia mano pamastymai daugiau, mokslininke is manes ziauriai prasta biggrin.gif

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Voresta,vel reikia jusu konsultacijos.Vyro skaiciukai :-) 13 ir 82.Ir labai prasau jei galite ikelti linka butent i pati saltini kur paaiskinama kas ir kaip.Vyras pats nusprende pasiskaiciuoti,kai paaiskinau kokia mano bukle dabar.O jam sianakt kraujas is nosies pasileido miegant :-(
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 11, 10:42)
As tai nedarau tokiu bajeriu, kai prisiskaitau tokiu dalyku biggrin.gif

http://urbanlegends...._of_licking.htm

unsure.gif bijau.gif
Nu jo... būdavo anksčiau klijuojami pašto ženklai, bet dingo kažkur. O eiti iki kriauklės dėl kiekvieno ženklo kažkaip patingėjau. Tai dabar turėsiu tarakonų fermą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 11, 10:42)
Labas rytas 4u.gif

Wallis 4u.gif  4u.gif As vakar taip save nusibaudziau doh.gif Net MB jau islupo is ranku surelius, sako jau per daug cia pavarei blush2.gif Geda pasidare, pas mane jis toks smalizius, o dabar pirmakart mane sudrausmino smile.gif Na kodel negaletu but low carb mityba be mesos biggrin.gif

Geros dienos visoms 4u.gif

Rytas !
Eliukasz, o kas per surelis? Tu irgi ne paleo kartais pabuni? ax.gif shaunu is tiesu, kad MB prisideda prie kontroles, nes mano MB sako, Tu tik valgyk viska ka Tu nori, o kai beviltiskai prisipazistu: o varge, siandien vel apsiedau, tai sako neissigalvok, dar prideda: "kokia Tu grazi". Nors galvoju toks sugedinimas man butu dzin, nebeveikia ta sazine manes visiskai. Tik dar labiau susinervintu, o viso to pasekme man aiski.
Dar as galvoju (zinau, kad durna cia ideja) galbut is tikro leisti sau valgyti ka noriu, ta prasme nieko nedrausti, kol vel grisiu i savikontroles vezias, nes dabar gaunasi 1/3 dienos paleo, o visa kita- palaida bala. tik velniai zino kaip cia butu... nezinau kas geriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2013 12 11, 09:06)
Paleo palaikymo klubas "Ramentas".  Myliu  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi, nors jūs nuotaiką pakėlėt, nors pas mane nuotaika ne kokia. Sūnui įtaria Laimo ligą... unsure.gif Maždaug prieš mėnesį jis man parodė ant kojos keistą dėmę. Na, niekur nesikreipėm, kur čia lakstysi pas gydytojus dėl kiekvienos dėmės. Stebėjau. Dėmė plėtėsi. Nutariau nebejuokauti ir kreipėmės į gydytoją. Pirmas klausimas- kada turėjot įsisiurbusią erkę... doh.gif Toj vietoj, kur dėmė erkės mes nematėm, bet vasarą buvo įsisiurbusi į pilvą... Taigi.. rolleyes.gif Šiandien paėmė kraują iš venos, lauksim atsakymo... Šiaip paskaičius apie gydymą arkliškom dozėm antibiotikų ir galimas pasekmes, siaubas apima... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti