Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

žinot, kur būna gliuteno? pašto ženklų klijuose mega_shok.gif
žodžiu, šią savaitę vakarienei valgiau pašto ženklų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 10, 22:50)
3 metus geriau antidepresantu.Isoriniai veiksniu itakojanciu mano busena nebuvo,vidiniu konfliktu ir nerasta.Kiek as litu paklojau kol nustate kokios rusiesl man depresija  doh.gif  doh.gif  unsure.gif Nu bet candidos nieks tuo mett neieskojo biggrin.gif .Pastojau ir depresijos skiavaime isgaravo.O kokius skausmus fizinius tuo met kenciau,puoduko rankoj nulaikyt nepajegdavau,o dabar ne zenklo.Nors...sia savaite nei is nei is to buvo ranku skausmai uzeje,gal suaktyvejo ,nes permainos organizme g.gif

as apskritai is daktaru niekada nesu girdejusi, kad ta ir ana galejo isprovokuoti kandidos isbujojimas. Net zodzio candida nesu girdejusi is ju lupu. Pries pat paleo pas mane stipriai istino 4 ar 5 limfmazgiai ir labai skausmingi buvo. Issigandusi nulekiau I poliklinika. Is karto antibiotikus budinti daktarka israse. Paziurejo liezuvi ir pakraipe garsiai galva,- "koks liezuvis apnasomis apnestas, kazi ko cia taip?" ir iteike antibu recepta. Normaliai?? O liezuvis buvo jau senokai storu apnasu sluoksniu padengtas nors valydavau ji du kartus dienoje. Ir buciau toliau kankinusis ir klimpus I ligas jei ne netycia man panoseje pralekusi voresta, kurios uodegos as spejau isikirsti, tai ir nusinese mane is paskos biggrin.gif
Viskas bus ir tau gerai, pamatysi, tik neklaidziok cia prasom sunkeliais biggrin.gif

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 12 10, 22:54)
Pieno produktų jokių negaliu griežtai tik kokias 3 sav. Antraip naktis garantuota wc su viduriavimu, vėmimu ir begaliniu pilvo raižymu ir skausmu. Kas gali paaiškinti kodėl būtent po mėnesio paleo toks ryškus netoleravimas išlindo??? Tokiųbpojūčių iki paleo niekad nėra buvę.

kaip gerai, kad ne koks ten pankreotitas ar dar kokia fignia. Gerai, kad verksnojai, nes butu kaip man. Nors tu is tikruju blogai gi jauteisi.
As manau, kad tu atsirinksi ka gali valgyti o ko negali ir viskas tau bus gerai, susitvarkys. Pvz. as, dar iki siol nesuprantu ar man tinka kiausiniai:)
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 10, 23:23)
žinot, kur būna gliuteno? pašto ženklų klijuose  mega_shok.gif

na taigi gliutenas ir yra klijai tikraja ta zodzio prasme smile.gif tai slapink vandeniu, o ne laizyk kita syki biggrin.gif
as sia savaite tiek visokiu nesamoniu pririjau, kad ne tas zodis. siandien jau galva skaudeti pradeda ir ryte nesokau kaip stirna is lovos, o kaip tesla issivoliojau vos ne vos. ir pilviuka jau skauda. bet vienas dalykas pozityvus, kas ryta i WC ! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 10, 23:23)

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 10, 21:40)
juokaujat gal  lotuliukas.gif  teko daryti? jau tikriausiai kokį pusę šimto kartų dariau ir niekada niekas niekur nesisluoksniavo, <...>

aš tai ne, t.y. nejuokauju. o daryti teko. o jūs, jei tiek kartų darėte, tai gal irgi galėtų jau būti aiškūs niuansai ir kodėl atsitinka vienaip ar kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 10, 23:34)
as sia savaite tiek visokiu nesamoniu pririjau, kad ne tas zodis. siandien jau galva skaudeti pradeda ir ryte nesokau kaip stirna is lovos, o kaip tesla issivoliojau vos ne vos. ir pilviuka jau skauda. bet vienas dalykas pozityvus, kas ryta i WC ! smile.gif

Čia paleo nesąmonių ar šiaip nesąmonių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 10, 22:23)

biggrin.gif O kur daržovės? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 12 10, 23:42)
biggrin.gif O kur daržovės? lens.gif

ant vieno buvo medis pavaizduotas, tai gal tiks? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 10, 23:41)
Čia paleo nesąmonių ar šiaip nesąmonių? smile.gif

na as manau, kad paleo nebuna nesamoniu biggrin.gif siaip nesamoniu... todel ir bendra savijauta labai prasteja, candida gal baliavoja smile.gif) na nieko, susikaupsiu.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 10, 23:46)

balsu žvengiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien:

Pusryčiams-avokadas su kava

Pietums lašišos didkepsnis, naminės vištos virtas kaklas ir troškintų cukinijų su morkom,

Vakarienei vištos kulšis su blauzda ir jūros kopūstų ir morkų salotos, kava su kokoso sviestu/aliejum (mišinį, kaip Elata patarė, pasidariau thumbup.gif )

Rytojui:

Pusryčiams-avokadas, kokosų sviestas, kava

Pietums-karbonadas su raugintais kopūstais

Vakarienei lašiša su pomidoriukais

O pas jus? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 12 10, 22:46)

Irgi nulaižei? Nepamiršk viską į cronometer susivest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 10, 23:46)
na as manau, kad paleo nebuna nesamoniu biggrin.gif siaip nesamoniu... todel ir bendra savijauta labai prasteja, candida gal baliavoja smile.gif) na nieko, susikaupsiu.

Aš dėl candidos balių ir privengiu visokių nesąmonių. Vakar pridaviau tyrimus, kitą savaitę atsakymai, žiūrėsiu, ką tas paleo man gero prigamino per tris mėnesius smile.gif
Atsakyti