Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 10, 21:41)
Na man patiko tai, kad galingas jis, 700W.
Dabar galvoju, ar man jo tikrai reikia smile.gif

Mn labai reikia- mikseris sugedo, trintuvo neturiu aplamai- mano Kalėdų senis šiemet trintuvus, plaktuvus, pjaustykles neš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 10, 21:49)
Mn labai reikia- mikseris sugedo, trintuvo neturiu aplamai- mano Kalėdų senis šiemet trintuvus, plaktuvus, pjaustykles neš  biggrin.gif

Kadangi pas mane nėra to Kalėdų senio, kuris neštų dovanas, bandysiu save apsidovanoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 10, 21:52)
Kadangi pas mane nėra to Kalėdų senio, kuris neštų dovanas, bandysiu save apsidovanoti  lotuliukas.gif

Manai, kad mano senis kitoks lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano senis suede 4 mano saldainius. Taip lauke vakarienes pabaigos, kad paragautu to saldainio su arbata. Atsikando ir vos neverke, kad cia ne saldainiai, bet kazkodel dar du atsitempe ir viso 4 suputo lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, Nidule lotuliukas.gif Teks ir tau slėpt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 10, 22:18)
Oi, Nidule  lotuliukas.gif  Teks ir tau slėpt  lotuliukas.gif

Jau pakavojau biggrin.gif Padejau po viena rytui ir psio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 10, 20:08)

o man su šokoladu irgi įdomiai gaunasi. Vakar supyliau į širdučių formytes, tai kakava ant dugno nusėdo...  blink.gif

manau, kad per karštą supilstėt. tas mišinys linkęs išsisluoksniuoti. todėl reikia vėsinant vis pamaišyti ir į formeles pilti jau pradėjųsi tirštėti - nuo kažkurio tirštumo jam jau sunkiau išsisluoksniuoti.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2013 12 10, 22:21)
manau, kad per karštą supilstėt. tas mišinys linkęs išsisluoksniuoti. todėl reikia vėsinant vis pamaišyti ir į formeles pilti jau pradėjųsi tirštėti - nuo kažkurio tirštumo jam jau sunkiau išsisluoksniuoti.

juokaujat gal lotuliukas.gif teko daryti? jau tikriausiai kokį pusę šimto kartų dariau ir niekada niekas niekur nesisluoksniavo, juolab kad kokoso aliejus labai greitai šąla, o įdėjus medaus lašelį jis net nebūna skystas. Na, ir tą pačią masę supyliau į šokolado formeles tai viskas ok, o širdutėse kakava atsiskyrė - ne išsisluoksniavo viskas, o toks sluoksnis kaip apibarstyta kakava. Spėju, kad gal formelė nekokybiška, nes skirta ne šokoladui, o ledukams ir pirkta iš IKI su akcija...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 10, 19:22)
Jo, candida ir pienlige, ir astmas, depresija, panikos atakas ir net slapinimasi I lova provokuoja. Va cia dar straipsniukas, ko pridaro isbujojes mieliagrybis.

http://www.homosanit...s/mityba/Mieles

3 metus geriau antidepresantu.Isoriniai veiksniu itakojanciu mano busena nebuvo,vidiniu konfliktu ir nerasta.Kiek as litu paklojau kol nustate kokios rusiesl man depresija doh.gif doh.gif unsure.gif Nu bet candidos nieks tuo mett neieskojo biggrin.gif .Pastojau ir depresijos skiavaime isgaravo.O kokius skausmus fizinius tuo met kenciau,puoduko rankoj nulaikyt nepajegdavau,o dabar ne zenklo.Nors...sia savaite nei is nei is to buvo ranku skausmai uzeje,gal suaktyvejo ,nes permainos organizme g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spingsuliukas: 10 gruodžio 2013 - 21:51
Sveikos 4u.gif

Azu, džiugu, kad domiesi blush2.gif taigi su pilvo vidaus organais viskas ok. Aišku gerai, bet bėda, kad neaišku kas daros su manim. Gastro sako, kad labiausiai tikėtinas maisto netoleravimas. Po 6 val nevalgymo ir negerimo buvo pilnas zarnynas duju doh.gif ir siaip reikia visu bendru tyrimu. Nidulia, tikra tiesa, jog reikia kažkuo skųstis, norint krūvą tyrimų gauti biggrin.gif šeimos gyd. Tiek lapiukų prirašė, kad dar niekad tiek nebuvo daryta. Ryt nuo ryto einu kraujo nusileist. Bandysim ieškot visų negerumų priežasties.
Taigi nuo ryt grįžtu į paleo, jei virškinimas leis. Tik su sumažintu riebalų kiekiu.
Keisčiausia tai, kodėl būtent pradėjus paleo taip išryškėjo visokie pykinimai, viduriavimai ir ryškus maisto netoleravimas. Pvz. Pieno produktų jokių negaliu griežtai tik kokias 3 sav. Antraip naktis garantuota wc su viduriavimu, vėmimu ir begaliniu pilvo raižymu ir skausmu. Kas gali paaiškinti kodėl būtent po mėnesio paleo toks ryškus netoleravimas išlindo??? Tokiųbpojūčių iki paleo niekad nėra buvę.
Atsakyti
Ne į temą - šiąnakt sapnavau, kad koldūnus valgiau doh.gif
Valgau ir galvoju: man gi negalima valgyti koldūnų, susigadinau visą reikalą sad.gif
Čia matyt vakarykščiai Egliukasz paminėti koldūnai susisapnavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InJe*kcija: 10 gruodžio 2013 - 21:55
>>>Taša, SU GIMIMO DIENA birthday.gif !!!

QUOTE(nomore @ 2013 12 10, 09:28)
Atsikėliau visa svaigstančia galva šiandien  unsure.gif

Mane irgi šiandien kiek nešiojo alc.gif

QUOTE(Šelma @ 2013 12 10, 11:09)
Uuuuu... grįžo mano nuotaika ir jėgos atfgal, gal ir gerai, kad vakar vakare nebedirbau, o prasitryniau 

Mano irgi thumbup.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 10, 11:17)
jei esi ketogenikas, tai svoris tau neaugs, nors tu kasdien suvalgysi tūkstančius kalorijų iš angliavandenių. Netgi liesėsi.

Na, aš su savo -8 kaip suprantu ketogenikė, bet man svoris OI kaip auga, jei ryju angliavandenius....

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 10, 11:46)
Dabar palankus metas, iki vasaros uogyčių jį sudoroti.

Šiandien pagalvojau, kad nori uaviečių. Turiu šaldytų trintų be cukraus, gal per šventes kiek... ax.gif

QUOTE(lugne @ 2013 12 10, 12:45)
Prekypolio kokosu aliejus supakuotas į kartoninę dėžę, į kurią įklotas polietileninis maišas, taigi nėra ten kam sproginėti biggrin.gif
Dėžės išmatavimai 38,5 x 29,5 x 25 cm

Niekad nesisiunčiau post24 pagalba, tilptų, nežinot?

QUOTE(Solve @ 2013 12 10, 13:42)
O pas mane jau antra savaite svoris beveik stovi ( nustojo kristi), o dzinsus galiu nusiimti net neatsisegus. 

Pas mane irgi -4,8kg/mėn, po to per dar 2 sav. -200g. smile.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 10, 19:40)
Dar kepsiu tradicini meduolini nama, man malonus pats procesas, megstu terliotis biggrin.gif valgymo potraukio tokiems dalykams nera, tai kas su tuo namu nutiks ne mano reikalas biggrin.gif

Įdėkit, prašau recepta, niekad nekepiau, vaikams būtų atrakcija...

Ieškau kombaino cool.gif
Atsakyti