Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 10, 20:35)
O nesigauna labai riebiai?

O su kava tai čia kaip? Tirpią dėjot ar plikytą?

Gaunasi smile.gif Bet mums skanu (man, MB, Paleodukrytei ir mano mamai) rolleyes.gif

Jakobsą paprastą. Tą iš kurios plykomą darom (na maltos kavos pupelės- šakės, kaip sunku paaiškinti lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 10, 20:41)
Gaunasi  smile.gif  Bet mums skanu (man, MB, Paleodukrytei ir mano mamai)  rolleyes.gif

Jakobsą paprastą. Tą iš kurios plykomą darom (na maltos kavos pupelės- šakės, kaip sunku paaiškinti  lotuliukas.gif )

Aj, ta prasme tiesiog iš pakelio su šaukšteliu pakabint ir dėt? smile.gif
Nu man tai irgi skanu toks šokoladas, bet maniau dovanėlėms jį Kalėdinėms daryti, bet jei žmonėms nepatiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 10, 19:40)
Dar kepsiu tradicini meduolini nama, man malonus pats procesas, megstu terliotis biggrin.gif valgymo potraukio tokiems dalykams nera, tai kas su tuo namu nutiks ne mano reikalas biggrin.gif

Aš irgi kepsiu drinks_cheers.gif Ir man malonus tas "plytinimo", kaip dukra sako, procesas. Ir imbiero - cinamono kvapas namuose patinka. Galbūt todėl, kad mano vaikystės namai prieš Kalėdas būtent taip ir kvepėdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 10, 20:44)
Aj, ta prasme tiesiog iš pakelio su šaukšteliu pakabint ir dėt? smile.gif

Nu man tai irgi skanu toks šokoladas, bet maniau dovanėlėms jį Kalėdinėms daryti, bet jei žmonėms nepatiks  g.gif

Būtent taip- kvepia kava, skonis kavos ir tie juodi taškeliai baltame labai gražūs smile.gif

Ne kiekvienam patiks manau g.gif Mano bernai, tai, ačiū, Die, spjaudosi nuo jų biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 10, 20:40)
Mergaites, su valgymais man idomybes, pririju viena karta dienoj ir nieko nebenoriu. Darzoves netraukia, riebaliukai irgi. Matyt nereikia arba organizmas issikalineja, na tebunie. Tai kapoju mesyte su avokadais.

žiema smile.gif

o man su šokoladu irgi įdomiai gaunasi. Vakar supyliau į širdučių formytes, tai kakava ant dugno nusėdo... blink.gif nesupratau kodėl tik biggrin.gif arba per šalta ar per drėgna ar medus netiko, ar kokosas pakito biggrin.gif čia kaip su macarons kai kepi ir vieną kartą gaunasi, o kitą kartą visiškai analogiškai viską darai ir nesigauna. O tada spėlioji, kuris iš dvidešimt faktorių reikšmę turėjo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2013 12 10, 20:46)
Būtent taip- kvepia kava, skonis kavos ir tie juodi taškeliai baltame labai gražūs smile.gif

Ne kiekvienam patiks manau  g.gif  Mano bernai, tai, ačiū, Die, spjaudosi nuo jų  biggrin.gif  cool.gif

jaučiu atrodo labai gražiai smile.gif
beje tavo veltinukai pasakiški. Po FB vis panaršau - talentas koks! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elata: 10 gruodžio 2013 - 20:16
Labai laiko ner siandien, tai trumpam tik 4u.gif Tasa su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nomore - sekmes tyrimuose 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš galvoju, gal šitą imti g.gif
http://grupinis.lt/k...ele?show_more=1

Mano blenderis jau nuvargęs, galvoju atsinaujint
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 10, 18:40)
...Mergaites, su valgymais man idomybes, pririju viena karta dienoj ir nieko nebenoriu. Darzoves netraukia, riebaliukai irgi. Matyt nereikia arba organizmas issikalineja, na tebunie. ...
as taip pat nebenoriu darzoviu. pritroskinau katila avienos, su daug paprikos, hot hot, mesyte burnoj tirpsta. o is darzoviu neuzsinorejau nieko. MB kelias bulvikes isviriau, o pati grietines ant mesos su sultiniu uzsimeciau ir uzteko man.
Atsakyti
Idomu , o kaip serpentinei su echoskopija sekesi ?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 10, 21:08)

jaučiu atrodo labai gražiai

beje tavo veltinukai pasakiški. Po FB vis panaršau - talentas koks! wub.gif

Aha wub.gif

Ačiū ax.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 10, 21:15)

Mano blenderis jau nuvargęs, galvoju atsinaujint

Kokį užrodei thumbup.gif Noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 10, 21:23)

Kokį užrodei  thumbup.gif  Noriu  rolleyes.gif

Na man patiko tai, kad galingas jis, 700W.
Dabar galvoju, ar man jo tikrai reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 12 10, 20:17)
as taip pat nebenoriu darzoviu. pritroskinau katila avienos, su daug paprikos, hot hot, mesyte burnoj tirpsta. o is darzoviu neuzsinorejau nieko. MB kelias bulvikes isviriau, o pati grietines ant mesos su sultiniu uzsimeciau ir uzteko man.

as istroskinau kalakuto kumpius du su trupuciu darzoviu del kvapo, pririjom su vyru ir sedim patenkinti. Salotu uzsipirkus ir visai nenoriu.
Kaip noreciau grietines tai sakes, bet bijau. Pasiilgau skonio, tos rugsteles. Gal reiktu is kokoso pieno ir probiotiku a la jogurta pasirauginti.
Atsakyti