Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 10, 18:08)
jei šalia vaiko naudoji bevielį ryšį,  taip dar labiau trikdai jo miegą  doh.gif .
tos elektromagnetinės bangos labai trukdo miegą, nes organizmas jas jaučia, dirginama nervų sistema.

Nu sit kaip mat.reikes tada knyga skaityt kokia.Angliskai neskaitau ar yra rusu kalba kokia vertinga knyga apie sia mityba?
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 10, 17:09)
Pienlige?
ne, tai cukinijos di nizza

Pienlige,bet jau toookiaaaa ziauri buvo,ginius rezultatus kai gavo sako,uzuojauta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 10, 18:17)
ginius rezultatus kai gavo sako,uzuojauta doh.gif

ir tuo medikų pagalbos efektyvumas šiuo klausimu užsibaigia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 10, 19:17)
Nu sit kaip mat.reikes tada knyga skaityt kokia.Angliskai neskaitau ar yra rusu kalba kokia vertinga knyga apie sia mityba?
Papildyta:
Pienlige,bet jau toookiaaaa ziauri buvo,ginius rezultatus kai gavo sako,uzuojauta doh.gif

Jo, candida ir pienlige, ir astmas, depresija, panikos atakas ir net slapinimasi I lova provokuoja. Va cia dar straipsniukas, ko pridaro isbujojes mieliagrybis.

http://www.homosanit...s/mityba/Mieles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 10 gruodžio 2013 - 18:23
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 10, 19:22)
Jo, candida ir pienlige, ir astmas, depresija, panikos atakas ir net slapinimasi I lova provokuoja. Va cia dar straipsniukas, ko pridaro isbujojes mieliagrybis.

http://www.homosanit...s/mityba/Mieles

kiek as daug cia pliusuku galiu sudet prie man pasirodanciu simptomu. zvengiau as is tos kandidos, nebus ar tik man paciai.... g.gif na tada tai tikrai, nusisaut man belieka ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 12 10, 19:30)
kiek as daug cia pliusuku galiu sudet prie man pasirodanciu simptomu. zvengiau as is tos kandidos, nebus ar tik man paciai....  g.gif  na tada tai tikrai, nusisaut man belieka  ph34r.gif

nesisauk, gi teisingai valgai/nevalgai, pati candida nusisaus, kai negau edalo:)
Spekit ka as veikiu:) Ragauju Šelmos saldainius, jie dieviski, saldus wub.gif
Šelmute, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 10 gruodžio 2013 - 19:02
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 10, 20:00)
nesisauk, gi teisingai valgai/nevalgai, pati candida nusisaus, kai negau edalo:)
Spekit ka as veikiu:) Ragauju  Šelmos  saldainius, jie dieviski, saldus  wub.gif
Šelmute,  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sakiau, kad Šelma vis dar vaišina biggrin.gif
Gal galit receptą pakartoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 10, 20:23)
Gal galit receptą pakartoti?  ax.gif

Tai as pirma ir uzblioviau, kad noriu tu saldainiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 10, 20:25)
Tai as pirma ir uzblioviau, kad noriu tu saldainiu smile.gif

Va dabar ir aš jų užsimaniau biggrin.gif Bet pasidaryčiau pati, tik palauksiu recepto smile.gif
Arba einu susirasiu į seną temą.
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 10, 19:27)
Arba einu susirasiu į seną temą.

Jei rasi, prašyčiau copy-paste principu perkelti čia. Ir aš subrandinau norą kokį saldainį suvalgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 10, 20:00)
Ragauju  Šelmos  saldainius, jie dieviski, saldus 

Jua 5 dienas jų nebedarau, nes negaliu sustot biggrin.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2013 12 10, 20:23)
Gal galit receptą pakartoti?

Pasirodo biggrin.gif

Lygiom dalim kokokso sviestą (su kavamale sumaltas drožles), sumaišiau su kokoso aliejumi ("Aniros" maniškis iš Maximos). Supyliau į ledukų formelę. Ir migdolą įspaudžiau rolleyes.gif Vienus baltus dariau, kitus su kakava paskaninau- šokoladinius. Dar sekantį reiką kai dariau, tai tiuningavau dar rimčiau- vieni su aguonom, kiti su anyžiumi, su cinamonu ir su kava. Anyžiniai ir kavos skonio- be konkurencijos wub.gif
Papildyta:
Beje, visi receptai Paleo forume, labai patogiai sugrupuoti 4u.gif

http://paleo.forumotion.eu/c1-paleo
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 10, 20:33)
Jua 5 dienas jų nebedarau, nes negaliu sustot  biggrin.gif
Pasirodo  biggrin.gif

Lygiom dalim kokokso sviestą (su kavamale sumaltas drožles), sumaišiau su kokoso aliejumi ("Aniros" maniškis iš Maximos). Supyliau į ledukų formelę.  Ir migdolą įspaudžiau  rolleyes.gif   Vienus baltus dariau, kitus su kakava paskaninau- šokoladinius. Dar sekantį reiką kai dariau, tai tiuningavau dar rimčiau- vieni su aguonom, kiti su anyžiumi, su cinamonu ir su kava. Anyžiniai ir kavos skonio- be konkurencijos  wub.gif

O nesigauna labai riebiai? Aš dariau kokosinį Elatos šokoladą, ir tai kakavos daugiau dėjau, negu, kad recepte buvo nurodyta, bet mano draugė dejavo, kad po burną veliasi unsure.gif
Man tai buvo skanu.
Dabar galvoju ar tas kokoso sviestas+kokoso aliejus nebus perdaug kokosiškai saldžiai smile.gif Na, bet kokiu atveju, reiks pabandyt smile.gif
O su kava tai čia kaip? Tirpią dėjot ar plikytą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InJe*kcija: 10 gruodžio 2013 - 19:38
Tasa, nuosirdus sveikinimai wink.gif

Mergaites, su valgymais man idomybes, pririju viena karta dienoj ir nieko nebenoriu. Darzoves netraukia, riebaliukai irgi. Matyt nereikia arba organizmas issikalineja, na tebunie. Tai kapoju mesyte su avokadais.
Turbut bandysiu ir as ta aguonini kaledoms. Dar kepsiu tradicini meduolini nama, man malonus pats procesas, megstu terliotis biggrin.gif valgymo potraukio tokiems dalykams nera, tai kas su tuo namu nutiks ne mano reikalas biggrin.gif
Atsakyti