QUOTE(Migdolė* @ 2013 12 10, 13:59)
...
padariau, tiksliau sudeginau ghee
uzvakar gerai pavyko, o siandien susvilo
oj fui fui net nepanasu i ghee
kepiau kiauliena siandien ant tauku, kvapas labai nekoks
ant lajaus pabandyk, jeigu patiekalas valgomas karstas. man kiauliu taukai taip pat smirdi. turejau nusipirkus, tai pagaminau zylutem delikateso: sumaisiau tuos taukus su seklikem, zemes riesutais, razinom ir sugrudau i per puse perpjauta kokoso kevala - zyles kaifuoja, o sarkos pyksta, kad pasiekt negali, nes ant labai plonos sakos pakabinau
QUOTE(Elata @ 2013 12 10, 14:05)
mano draugė automobilį įsigijo. Skelbime rašė, kad viskas veikia puikiai, jokių problemų nėra, savininkas labai nuoširdus buvo etc. ...Aš irgi negalėčiau savo sugedusio daikto kaip už gerą prakišti. Nebūtų iš manęs pardavėja gera, nes meluoti nemoku.
mano sese pardavinejo savo sena peugoet 306, dauztas n-kartu (karta sese nepastebejo dviaukscio autobuso ir uzkiso, tai puse masinos ir nusitempe tas autikas, plius dar kitos mazesnes avarijos). bet lietuviai remontininkai uzglaiste, dureles, bamperius pakeite, vizualiai lyg ir viskas gerai. bet sankaba jau pusiau pasibaigus ir salone sildymas neveike... uzsiprase neperdaugiausiai. pasakoja man paskui, kad atvaziavo sunus su tevu apziuret, sako matosi, kad nuosirdus geri zmones is provincijos, dar biskuti kaina pasiderejo ir sako - perkam. susitare po poros dienu su pinigais atlekt ir tada dokus tvarkyt. o sese sazine uzgrauze, leke i garaza bent jau salono sildyma sutvarkyt, paklojo 300 ar 400 eur, nes reikejo visa paneli keist su elektronika
dar teisinosi paskui man, sako na pigiai pardaviau, tai kai sankaba pareis, tai nebus taip skaudu ja pakeist.
as moca pardaviau pries menesi. ispasakojau viska, ir kad stabdziai kartais "uzkala" ir vienas is keturiu cilindru neveikia (zvakes greiciausia) ir kiek kartus persivertus su juo buvau ir kitus kaprizus. biciukas klause akis isvertes ir vistiek nupirko, net kainos nebande nusideret
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 12 10, 14:36)
be kokia geriete Tu
ne visi dar pasirodo saziningi zmones ismire
kaip sako, busiu biednas, bet teisingas
mano tevas sako "man dievas danguj atlygins", todel ir vaiksto nuoga subine. perkeltine prasme aisku.