Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(nomore @ 2013 12 10, 16:26)

be kokia geriete Tu smile.gif ne visi dar pasirodo saziningi zmones ismire smile.gif kaip sako, busiu biednas, bet teisingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolė* @ 2013 12 10, 13:59)
...
padariau, tiksliau sudeginau ghee doh.gif uzvakar gerai pavyko, o siandien susvilo  g.gif
oj fui fui net nepanasu i ghee
kepiau kiauliena siandien ant tauku, kvapas labai nekoks unsure.gif
ant lajaus pabandyk, jeigu patiekalas valgomas karstas. man kiauliu taukai taip pat smirdi. turejau nusipirkus, tai pagaminau zylutem delikateso: sumaisiau tuos taukus su seklikem, zemes riesutais, razinom ir sugrudau i per puse perpjauta kokoso kevala - zyles kaifuoja, o sarkos pyksta, kad pasiekt negali, nes ant labai plonos sakos pakabinau lotuliukas.gif

QUOTE(Elata @ 2013 12 10, 14:05)
mano draugė automobilį įsigijo. Skelbime rašė, kad viskas veikia puikiai, jokių problemų nėra, savininkas labai nuoširdus buvo etc. ...Aš irgi negalėčiau savo sugedusio daikto kaip už gerą prakišti. Nebūtų iš manęs pardavėja gera, nes meluoti nemoku.
mano sese pardavinejo savo sena peugoet 306, dauztas n-kartu (karta sese nepastebejo dviaukscio autobuso ir uzkiso, tai puse masinos ir nusitempe tas autikas, plius dar kitos mazesnes avarijos). bet lietuviai remontininkai uzglaiste, dureles, bamperius pakeite, vizualiai lyg ir viskas gerai. bet sankaba jau pusiau pasibaigus ir salone sildymas neveike... uzsiprase neperdaugiausiai. pasakoja man paskui, kad atvaziavo sunus su tevu apziuret, sako matosi, kad nuosirdus geri zmones is provincijos, dar biskuti kaina pasiderejo ir sako - perkam. susitare po poros dienu su pinigais atlekt ir tada dokus tvarkyt. o sese sazine uzgrauze, leke i garaza bent jau salono sildyma sutvarkyt, paklojo 300 ar 400 eur, nes reikejo visa paneli keist su elektronika blink.gif dar teisinosi paskui man, sako na pigiai pardaviau, tai kai sankaba pareis, tai nebus taip skaudu ja pakeist.
as moca pardaviau pries menesi. ispasakojau viska, ir kad stabdziai kartais "uzkala" ir vienas is keturiu cilindru neveikia (zvakes greiciausia) ir kiek kartus persivertus su juo buvau ir kitus kaprizus. biciukas klause akis isvertes ir vistiek nupirko, net kainos nebande nusideret biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 12 10, 14:36)
be kokia geriete Tu smile.gif ne visi dar pasirodo saziningi zmones ismire smile.gif kaip sako, busiu biednas, bet teisingas  4u.gif
mano tevas sako "man dievas danguj atlygins", todel ir vaiksto nuoga subine. perkeltine prasme aisku.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 12 10, 15:38)
biciukas klause akis isvertes ir vistiek nupirko, net kainos nebande nusideret  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš ir sakau, kad galutiniam rezultate apsimoka tas susakymas visko. esu dirbus prekyboje nemažai, tai irgi ta pačia taktika vadovavausi, kai nekiši žmogui, ko jam nereikia ar kas brangiau, bet blogiau.
wallis, nei aš gera, nei ką, ragana kaip reikiant lotuliukas.gif Mano giminės ir artimieji mane laiko resident evil biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 12 10, 14:23)
Nereikia ant manęs pykti dėl to, kad jūsų negraužtų sąžinė užkrovus tokią galimybę kitiems žmonėms.

nei aš pykstu nei ką, mano draugė taip butą nusipirko, tiesa kampinis, 5 aukštas ir išlindo iš po tapetų pelėsis....žada kol leliuko dar neturi parduoti ir pirkti kitą butą.

Nidulia, tas apvalus ar ne patisonas buvo?
Atsakyti
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 10, 16:32)
Mano kudykis neramiai miega tai skaitau kartu atgulusi lovoje  biggrin.gif Aisku kai 3 tai tokia prabanga turbut nebeprieinama biggrin.gif

Prabanga. Kai vienas tai taip, imanoma dar ramiai pagulineti smile.gif

QUOTE(jautiena @ 2013 12 10, 16:44)
oj fui fui net nepanasu i ghee
ant lajaus pabandyk, jeigu patiekalas valgomas karstas. man kiauliu taukai taip pat smirdi. turejau  nusipirkus, tai pagaminau zylutem delikateso: sumaisiau tuos taukus su seklikem, zemes riesutais, razinom ir sugrudau i per puse perpjauta kokoso kevala - zyles kaifuoja, o sarkos pyksta, kad pasiekt negali, nes ant labai plonos sakos pakabinau  lotuliukas.gif

tai sakau, kad susvilinau smile.gif bet paragavau, skonis nieko, valgomas, gal nemirsiu, jei suvalgysiu??? biggrin.gif Ghee recepte skaiciau, kad jei sudegini ghee iseina kazkoks prancuziskas delikatesas, tai va pasidelikatesinsiu biski biggrin.gif
Atsakyti

Niu man tai labiausiai per viena gala lipo  tongue.gif

Pienlige?

QUOTE(Mantilė @ 2013 12 10, 16:55)

Nidulia, tas apvalus ar ne patisonas buvo?

ne, tai cukinijos di nizza
Atsakyti
QUOTE(Migdolė* @ 2013 12 10, 17:06)
Prabanga. Kai vienas tai taip, imanoma dar ramiai pagulineti smile.gif
tai sakau, kad susvilinau smile.gif bet paragavau, skonis nieko, valgomas, gal nemirsiu, jei suvalgysiu??? biggrin.gif  Ghee recepte skaiciau, kad jei sudegini ghee iseina kazkoks prancuziskas delikatesas, tai va pasidelikatesinsiu biski biggrin.gif

gal ir suvalgyi, bet ar sudeges maistas, ypac sudege riebalai sveika?manau tai netgi nuodinga g.gif
Atsakyti
panos, o jūs žinot tokias morkas-rutuliukus? Tėtis dalyvavo kažkokiam kalėdiniam vakarėly ir po to pasakoja man, kad davė valgyti tris griežinėlius plonyčio kumpio (baisus skaudulys, kad tiek nedaug) ir tris rutulines morkytes. Sakau: supjaustytas griežinėliais? Sako: ne, rutuliukai tokie trys, matosi, kur lapai augę dar. Taip ir nesupratau, ar jis daržovių nepažįsta, ar tokios morkos tikrai egzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 12 10, 17:16)
ar tokios morkos tikrai egzistuoja.

egzistuoja smile.gif
user posted image
Quelle seed-gallery.eu

Dar yra geltonu, violetiniu ir baltu morku, tik anos ilgos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 10 gruodžio 2013 - 16:26
QUOTE(Wallis @ 2013 12 10, 17:22)
egzistuoja smile.gif
Dar yra geltonu, violetiniu ir baltu morku, tik anos ilgos smile.gif

Na, kad morkų visokių spalvų yra, tai aš, suprantama, žinau. O vat šitų burbulų matyti neteko smile.gif ačiū už paveiksliuką smile.gif
Atsakyti
Mano kudykis neramiai miega tai skaitau kartu atgulusi lovoje  biggrin.gif

jei šalia vaiko naudoji bevielį ryšį, taip dar labiau trikdai jo miegą doh.gif .
tos elektromagnetinės bangos labai trukdo miegą, nes organizmas jas jaučia, dirginama nervų sistema.
Atsakyti
Eisiu ryt nusileisti visokių kūno skysčių tyrimams. žiūrėsim, ką parodys g.gif
Atsakyti