O pas mane jau antra savaite svoris beveik stovi ( nustojo kristi), o dzinsus galiu nusiimti net neatsisegus. Kg stovi, o formos keiciasi, net kolegos pastebejo , ot.... Stebuklai ir tiek . KALEDOS!!!
QUOTE(Spingsuliukas @ 2013 12 10, 12:34)
Voresta,skaitau ir net nezinau ka pridurti.....Baisu... ,kad tas grybas pas mani gyvena ir isvesejes tai diagnozavo pries pat gimdyma,gydymo jokio neskyre ir po.O vargau tol kol pati netaradau ,kadpgereja tik be saldumynu.Bet dabar man aisku is kur mano begaline prasta savijauta,o viska buvau nurasiusi bemiegems naktims ir pan....
Pas mane buvo baisus isvesejimas, lipo kandida per visus galus. Nepergyvenk, sudorosi tu ja lengvai, tik laiko ir kantrybes:)
Tasa, su gimtadieniu
QUOTE(Mantilė @ 2013 12 10, 13:35)
aš siūlau ištapetuoti sienas pavasarį ir per vasarą parduoti tą namą, nes nieko gero nebus, pelėsis yra žiauru
Ir pakišt kažkam tokią "kiaulę" Nemoku aš taip
QUOTE(Mantilė @ 2013 12 10, 14:35)
aš siūlau ištapetuoti sienas pavasarį ir per vasarą parduoti tą namą, nes nieko gero nebus, pelėsis yra žiauru
o reik atsiminti ir jei pirksiu nama reik butinai itraukt punkta del nuslepto pelesio ir zalos kompensavimo
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 12 10, 14:52)
gal reiktu ventiliavimo ir sildymo sistema tvarkyt ?
pas mano tevus ziauriai pelydavo , bet sutvarkius sildyma , procesas sustojo.
QUOTE(nomore @ 2013 12 10, 13:52)
tūkstančiai šeimų tokias kiaules ir gauna, ne tik pakiša
QUOTE(Mantilė @ 2013 12 10, 14:00)
tūkstančiai šeimų tokias kiaules ir gauna, ne tik pakiša
Tai nereiškia, kad visiems taip reikia ir daryti.
Nuroviau is vienos mergiotes tokiu mandru cukiniju - apvaliu. Papjausciau su savo naujaja, mandraja pjaustykle tokiais siaudais. Pakepiau ant kokoso aliejaus ir dar minutei uzdengiau dangciu. Ant virsaus uzdejau grietines dideli sauksta. Mergos, skanumas neispasakytas tiesiog. Panasiai, kaip bulves tarkuotos ant butokines tarkos ir pakeptos.
QUOTE(nomore @ 2013 12 10, 14:32)
Aga, tik milijoną laimėsim, tai taip ir padarysim iškart O šiaip, tikra tiesa... tik griaut belieka
jei gyveni name ir tas namas turi oro tarpą- tai puta užpildžius labai stipriai padeda. Pas mane termometras, pakabintas ant vidinės ir laukinės sienos dabar rodo vienodai, o anksčiau skirtumas buvo net 5 -8 laipsniais. Pelijom smarkiai. Kai prieš 10 metų užpildėm oro tarpą tai ir pasibaigė, beliko tas kampukas, nes ten sąrama duoda šalčio tiltą. Kuro šildymui sunaudojam per pus mažiau, kūrenu porą val dabar tik malkom ir kitą dien iš ryto temperatūra vis vien ne žemiau 16 laipsnių. Žiemą dar šiek tiek anglių- jų 5 tonas kūrenu jau šešta žiema ir dar liks vieniems metams.
QUOTE(nomore @ 2013 12 10, 14:07)
Tai nereiškia, kad visiems taip reikia ir daryti.
labai atsiprašau, kad pasiūliau, ir toliau būkit humaniška kitiems, o ne sau ir nesusirkite grybeliu, kas serga tas žino kokia tai šlykštynė privedanti prie susirgimo vėžiu. Kitiems gal nėra galimybiu parduoti savo namus, bet jei tik imanoma-issikelciau is ten.
Pas mane mansardiniuose kambariuose kampai apsala net ledu. Nenuziurejom statybininku, matys tingejo giliai listi ir siltinima kisti. Galima tose vietose ziema nagais leduka gramdyti. Pelesis yra vonioje, pats kampelis. Ka man su tom ledejanciom sienom daryti? Uzdeti tuo dauktu, kur voresta uzrode?
QUOTE(Mantilė @ 2013 12 10, 14:19)
labai atsiprašau, kad pasiūliau, ir toliau būkit humaniška kitiems, o ne sau ir nesusirkite grybeliu, kas serga tas žino kokia tai šlykštynė privedanti prie susirgimo vėžiu. Kitiems gal nėra galimybiu parduoti savo namus, bet jei tik imanoma-issikelciau is ten.
Nereikia ant manęs pykti dėl to, kad jūsų negraužtų sąžinė užkrovus tokią galimybę kitiems žmonėms.
Mes igi pelyjam Remontui dar poros metų nėra, o jau aplink langus gipsas pelėsio nuėstas.. Sutinku, su Voresta- klaida buvo šiltint vidų, o ne išorę pirmiausiai- rasos taškas viduj Tai šiemet ir į oro tarpą užpildėm putim ir iš išorės putoplastu aplipdėm- tikimės padės