QUOTE(AŠA @ 2014 01 06, 21:51)
Na, jei atsiliepimai geri ir išsirinkai, tai bus liuks Marmot Vilniuj galima pasimatuot O su tom neperlyjamom dar toks niuansas yra - celofanas taigi neperlyjamas 100 proc., bet kiek tu jame pralindėsi todėl labai atsargiai žiūriu į tas, kur nerašo išgarinimo (kvėpavimo)
iš esmės tai tau tiks bet kokia, nes jos ilgai vienu kartu nedėvėsi o aš jau labai kritiškai ir priekabiai renkuosi, nes man reikia ir stipriems vėjams, ir liūtims, žodžiu, kone ekstremalioms sąlygoms todėl apie SD mano ir atsiliepimai tokie, kad kol Lietuvoj šuniui išvest, tai pats tas, o kai liūtis ir baba per siūlės, o ir ne tik per jas nors prieš tai dar ir impregnavusi buvau... o vat tos Audimo (abu su vyru turėjom) - kažkoks stebuklas
iš esmės tai tau tiks bet kokia, nes jos ilgai vienu kartu nedėvėsi o aš jau labai kritiškai ir priekabiai renkuosi, nes man reikia ir stipriems vėjams, ir liūtims, žodžiu, kone ekstremalioms sąlygoms todėl apie SD mano ir atsiliepimai tokie, kad kol Lietuvoj šuniui išvest, tai pats tas, o kai liūtis ir baba per siūlės, o ir ne tik per jas nors prieš tai dar ir impregnavusi buvau... o vat tos Audimo (abu su vyru turėjom) - kažkoks stebuklas
Mountain headwear dar šitą žiūrėjau: Nazca .
Bet man ji jau storesnė pasirodė. Ir sunkesnė nei mano pasirinktoji. Tai pagalvojau, kad ji gali būti jau per stora man. Nes kaip sakiau, ieškau tik užsimesti.
Saviškę irgi planuoju impregnuoti. Kokį impregnatorių perki? Aš visada universalų Salamander naudojau. Gal kažką gero esi atradusi?
Ir dar "išmaniuosius" marškinėlius paėmiau pabandymui.