Žiemos šarmoj sustokim pagalvoti.
Kas nuveikta, ko siekta kaip gyventa
Ir kaip surasti tą gražiausią žodį artėjančiai žmogaus ir žemės šventei.
M. Martinaitis
Su artėjančiom šventėm sveikinu jus ir jūsų šeimas
Ramaus Kūčių vakaro, smagių šv. Kalėdų, mieli keliautojai.
Temoje taip tylu.
Kažin, kaip Jurzolei sekasi?
Temoje taip tylu.
Kažin, kaip Jurzolei sekasi?
Jaukių švenčių visiems keliauninkams, kurie LT, ES ar už jūrų marių
Smagių švenčių visiems keliauninkams
Su sventem, mieli keliautojai Mums sekasi puikiai, nepaisant lejtuve pasigauto bjauraus persalimo. Tailandas puikus, kalnai nuostabus, zmones mieli, maistas skanus, kokteiliai ir mokteiliai taipogi Ryt laukia Mekongas ir Laosas
Su sventem visus
Jurzole, be galo smagu, kad kelione puiki ir salis nenuvyle
Jurzole, be galo smagu, kad kelione puiki ir salis nenuvyle
QUOTE(Jurzole @ 2013 12 25, 13:25)
Su sventem, mieli keliautojai Mums sekasi puikiai, nepaisant lejtuve pasigauto bjauraus persalimo. Tailandas puikus, kalnai nuostabus, zmones mieli, maistas skanus, kokteiliai ir mokteiliai taipogi Ryt laukia Mekongas ir Laosas
Kaip smagu smagu, kad Jums viskas gerai ir kad šalis nenuvylė
Su Naujais metais, keliautojai!!! Sakoma, kaip metus pradesi, tokie jie ir bus, tad rasau cia ir linkiu visiems daug kelioniu ir ispudziu, kad turetumem ka papasakot ir tema nemerdetu!
Aš irgi sveikinu visus keliautojus su Naujaisiais Tegul tas Naujųjų simbolis Arklys nugabena jus visus ten, kur veda svajonės
Aš irgi prisidedu prie sveikinimų. Tegul atėję metai išpildo visas svajones...
Mano metai prasidėjo su manosios kelionės planavimu ir reportažų skaitymu. Gal visi tokie metai bus?
Mano metai prasidėjo su manosios kelionės planavimu ir reportažų skaitymu. Gal visi tokie metai bus?
Su Naujaisiais metais, mielieji.
Ko keliautojams labiausiai reikia? Kelionių - ko ir linkiu.
Mačiau, kad jau renki info.
Dėl Monserat mačiau klausei- choras gieda bazilikoje. Mišių laikas būna prie durų parašytas. Būtinai pasižiūrėkite tik nuvažiavę. Nes kai mes buvome, tai laikas skirėsi nuo to, kurį vis SM nurodydavo. Gal tą dieną kokia šventė buvo, o gal ne visomis dienomis vienodai, nežinau.
Mes vadovavomės sm forumo dalyvių nurodytu laiku, matėme, kad dar yra iki mišių laiko ir išėjome į kalnus. Jau paėjus, užgirdome varpų skambesį ir giedojimas kiek girdėjosi. Kalnuose tie garsai skambėjo . Bet kol nusileidome neskubėdamos, mišios jau buvo į pabaigą.
O ką apie maršrutus norėjai sužinoti pakilus antru funikulieriumi? Ten kelių pasivaikščioti yra ne vienas, du tai tikrai.
Ko keliautojams labiausiai reikia? Kelionių - ko ir linkiu.
QUOTE(domisodo @ 2014 01 01, 19:27)
Mačiau, kad jau renki info.
Dėl Monserat mačiau klausei- choras gieda bazilikoje. Mišių laikas būna prie durų parašytas. Būtinai pasižiūrėkite tik nuvažiavę. Nes kai mes buvome, tai laikas skirėsi nuo to, kurį vis SM nurodydavo. Gal tą dieną kokia šventė buvo, o gal ne visomis dienomis vienodai, nežinau.
Mes vadovavomės sm forumo dalyvių nurodytu laiku, matėme, kad dar yra iki mišių laiko ir išėjome į kalnus. Jau paėjus, užgirdome varpų skambesį ir giedojimas kiek girdėjosi. Kalnuose tie garsai skambėjo . Bet kol nusileidome neskubėdamos, mišios jau buvo į pabaigą.
O ką apie maršrutus norėjai sužinoti pakilus antru funikulieriumi? Ten kelių pasivaikščioti yra ne vienas, du tai tikrai.