Įkraunama...
Įkraunama...

Keliautojų pašnekesiai, 48-oji tema

VAAAAUUUUU kokis mėnulis wub.gif thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 12 09, 20:20)
Letai skaitai ar retai uzsuki?  mirksiukas.gif  Cia gi nieko beveik nevyksta...  ax.gif

Nu va, o as jau maniau sau tyliai, kad cia bus musu keliautoju trijules nuopelnas  cool.gif  lotuliukas.gif

bais bais man gėda, bet nebuvau užsukus porą savaičių čia tikrai blush2.gif blush2.gif

Jūsų keliautojų trijulės čia ne nuopelnas schmoll.gif Va kad tavo, Jūržole, čia dalinis nuopelnas, tai faktas. Vėl man bais bais gėda, bet... teskaičiau tavo vienintelės pusę reportažo (mat kai skaičiau, jo tiek tebuvo). Nei Natos, nei Ingel nemačiau akyse fotkių blush2.gif blush2.gif blush2.gif (jazau jazau kaip gėda...). Va kokia aš "pavyzdinga" reportažų neskaitytoja. Tiesa kai diskutuodavot judvi su Ingel, paskaitydavau ir netgi įdomu būdavo. Tai jau jei kada nors po daug daug metų mes visgi pasuksim savo mintis ten, tai perskaitysiu viską, ką tik rasiu (dėl to tikiuosi, kad tie visi bukietai neužlūš ir foto dar vis bus). Nu va ir išsidavaiu, kokia aš tikroji veltėdė blush2.gif blush2.gif blush2.gif

O tokį mėnulį esu mačius pro savo teleskopą. Tikrai labai gražus ir įspūdingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2013 12 09, 20:37)
bais bais man gėda, bet nebuvau užsukus porą savaičių čia tikrai  blush2.gif  blush2.gif

Jūsų keliautojų trijulės čia ne nuopelnas  schmoll.gif Va kad tavo, Jūržole, čia dalinis nuopelnas, tai faktas. Vėl man bais bais gėda, bet... teskaičiau tavo vienintelės pusę reportažo (mat kai skaičiau, jo tiek tebuvo). Nei Natos, nei Ingel nemačiau akyse fotkių  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif (jazau jazau kaip gėda...). Va kokia aš "pavyzdinga" reportažų neskaitytoja. Tiesa kai diskutuodavot judvi su Ingel, paskaitydavau ir netgi įdomu būdavo. Tai jau jei kada nors po daug daug metų mes visgi pasuksim savo mintis ten, tai perskaitysiu viską, ką tik rasiu (dėl to tikiuosi, kad tie visi bukietai neužlūš ir foto dar vis bus). Nu va ir išsidavaiu, kokia aš tikroji veltėdė  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

O tokį mėnulį esu mačius pro savo teleskopą. Tikrai labai gražus ir įspūdingas  wub.gif

ei nu… aš taip nežaidžu bebe.gif

ir per teleskopą nesiskaito cool.gif
Atsakyti
ziulyte, nu dievaz... sitoks reportazu ignoravimas! blink.gif biggrin.gif Dar pasakyk, kad ir mano fotu FB nematei, ir visai su tavim nebedraugausiu... doh.gif lotuliukas.gif

Ai dar pamirsau gi pasibarti, kad cia dvi savaites nebuvai... bet tai tada daug ka barti reiktu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 09 gruodžio 2013 - 21:55
QUOTE(Jurzole @ 2013 12 09, 21:54)
Dar pasakyk, kad ir mano fotu FB nematei, ir visai su tavim nebedraugausiu...  doh.gif  lotuliukas.gif

tyliu... kaip žuvis... tyliu... lotuliukas.gif
Tik foto žiūrėt neįdomu, o reportažo skaitymui reikia nuotaikos. Vat prieš mano Italiją nuotaika buvo apėmus, tai suskaičiau viską, kiek radau, o paskui... dingo ta nuotaika ir liko viskas... Liko neribotam laikui... Dabar man visokie imbieriniai nameliai galvoj ir dekupažai. Po švenčių bus slidinėjimas galvoj, o paskui bus matyt... Bloga aš labai bloga...
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 12 09, 21:54)

Ai dar pamirsau gi pasibarti, kad cia dvi savaites nebuvai... bet tai tada daug ka barti reiktu  ax.gif

Mini ant sąžinės visiems mirksiukas.gif

Mėnulis jėgiškas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ziulyte @ 2013 12 09, 22:03)
tyliu... kaip žuvis... tyliu...  lotuliukas.gif
Bloga aš labai bloga...

Ziulyte, greitai eik poterius kokius tris kartus vietoj atgailos sukalbėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jsgute @ 2013 12 09, 22:05)
Ziulyte, greitai eik poterius kokius tris kartus vietoj atgailos sukalbėt  mirksiukas.gif

aha, jau matyt ir eisiu... Galiu užtrukt bepoteriaudama, tai jei dingsiu, žinokit - negaliu gi persiplėšt ir čia, ir poteriai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2013 12 09, 16:40)
Sakai  g.gif
Ne nu rimtai - nei aš ten veržiausi, nei ką. Pasitaikė gera proga. Išnaudojau. Ten būdama vis netikėjau, kad aš jau ten. Taip netikėdama ir namo grįžau ir dar gerą pusmetį netikėjau, kad ten buvau. Po pusmečio atėjo visgi tikėjimas, kad JAV aplankyta. Tada ėmiau prisimint, kėliau čia jums foto ir ji dar labiau ėmė man patikt, o jau dabar tai kuris laikas visai sugrįžt noriu... Žodžiu, gaunasi, kad šalis patiko prisiminimuose lotuliukas.gif  doh.gif  g.gif

Oj suprantu, apie ką kalbi drinks_cheers.gif

Jo, mėnulis tai tikrai taip arti atrodo per patranką thumbup.gif

Kas tašes krauna į kelionę, kas į ligoninę lotuliukas.gif Išsitraukiau lagaminuką iš naujosios drabužinės - ogi visas pelėsiu apaugęs. Vyras šveitė, dabar jau galima krautis. Keistai pas mus bute, nuo drėgmės pelyja kuprinės, lagaminai, kelioninės kėdės... Matyt nujaučia, kad kurį laiką nebus naudojami lotuliukas.gif O jei rimtai, jų visų medžiaga matyt mūsų buto drėgmei kažko neįtinka doh.gif
Atsakyti
Jurzole, KOKS MĖNULIS wub.gif wub.gif wub.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Groovy, kalėdinės dovanos susiruošei parsivežt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 12 09, 21:20)
Prasom  mirksiukas.gif

nezudyk
user posted imageuser posted image
Papildyta:
QUOTE(ziulyte @ 2013 12 09, 21:37)
Vėl man bais bais gėda, bet... teskaičiau tavo vienintelės pusę reportažo (mat kai skaičiau, jo tiek tebuvo). Nei Natos, nei Ingel nemačiau akyse fotkių

manau tave reikia jau baust user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 10 gruodžio 2013 - 12:36
QUOTE(Ingel @ 2013 12 10, 12:28)
Groovy, kalėdinės dovanos susiruošei parsivežt 4u.gif

Aha, jau beveik, rytoj iškeliauju laukti smile.gif
Atsakyti
Oi lauksim pačių geriausių žinių 4u.gif lengvo tau viso proceso ir stebuklėlio atėjimo wub.gif

Atsakyti