Įkraunama...
Įkraunama...

Keliautojų pašnekesiai, 48-oji tema

QUOTE(Amiala @ 2014 03 03, 21:28)
Gavosi tai cirkas su tais bilietais.
Pasirodo vistik mūsų kaltė.
Kadangi sekmadienis buvo tiek vasario 23, tiek kovo 23, buvo nusipirkta netyčia kovo 23. Bet niekas iš karto nepastebėjo. Nei oro uoste per registraciją, nei ji pati ir ta firma tik po kelių dienų pamatė blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Dar man tokia mintis buvo kilusi, bet kadangi lėktuvai tik du kartus per savaitę iš ten skrenda, na galvoju sunku apsižioplinti perkant, bet pasirodo galima.
O aš dar guodžiausi jums blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

linksma pabaiga mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 03 03, 23:11)
linksma pabaiga  mirksiukas.gif  biggrin.gif

ne tas žodis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2014 03 03, 22:35)
ne tas žodis blush2.gif

ai, kam nebuna, a? man buna mirksiukas.gif pernai as is vakaro dirstelejau i kelto bilieta. o ten vietoj stokholmas-ryga, buvo atvirkstinis variantas. vaziavau i stokholma ir pakeliui derinausi su agentura, kad man pakeistu. tai tik pries stokholma paaiskejo, kad vistik galesiu keltis i ryga, o ne i talina, nes buvo ir toks variantas pirminis, kol paskutine minute neissisprende viskas i gera.
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2014 03 03, 22:28)
Kadangi sekmadienis buvo tiek vasario 23, tiek kovo 23, buvo nusipirkta netyčia kovo 23. Bet niekas iš karto nepastebėjo. Nei oro uoste per registraciją, nei ji pati ir ta firma tik po kelių dienų pamatė blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Dar man tokia mintis buvo kilusi, bet kadangi lėktuvai tik du kartus per savaitę iš ten skrenda, na galvoju sunku apsižioplinti perkant, bet pasirodo galima.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Viskas gerai, kas gerai baigiasi. biggrin.gif Ir aišku gerai, kad dukriukas turi kur svečioje šalyje prisiglausti. smile.gif

Šiaip jau gana dažni tokie apsižioplinimai. Viena pažįstama kažkada gana seniai nuvažiavusi į Rygos oro uostą darbuotojų pagalba susiprato, kad skrydis - tik kitą dieną turės būti. Sakau, dar gerai, kad ne vakar buvo. biggrin.gif
O kur dar tokie liapsusai, kai pvz., žmonės perka lėktuvo bilietus į Palma de Maljorca, o viešbutį rezervuoja Las Palmas. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 04 kovo 2014 - 10:01
QUOTE(linole @ 2014 03 04, 10:00)
O kur dar tokie liapsusai, kai pvz., žmonės perka lėktuvo bilietus į Palma de Maljorca, o viešbutį rezervuoja Las Palmas.  lotuliukas.gif

Kai pries kelis metus buvo Egipto krize, nemazai zmoniu norejo parskristi i Ryga, bet bilietus nusipirko i Rygge (Norvegijoj). Kai kurie apie tai suzinojo, tik nusileide biggrin.gif

Labai pralinksmino Amialos istorijos pabaiga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2014 03 03, 22:28)

Kam nebuna. Pas mus skrisdami draugai atgalinius bilietus sugebejo nusipirkti ne 2013, o 2014 metams. Tai butu metus pas mus gyvene biggrin.gif
Atsakyti
Košmarėli, kokios istorijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai gi va prieš Naujus mūsų kopūstiniai draugai lėkė į LT. Turėjo kelto bilietus ir tik pajudėję iš namų gerai pažiūrėjo ką turi - o gi Klaipėda-Kylis, o ne atvirkščiai... Gerai, kad ne pačiam Kyly apsižiūrėjo, tai belguose tik pasuko kitu keliu ir mašina iki LT atvažiavo, nes iki kelto tebuvo likę gal 8 val, o pajudėjo tai naktį. Niekas nedirba... Taip ir liko tie bilietai... O istorija labai paprasta - žmogelis sprendė, kaip geriau - keltu iki LT, o paskui mašina atgal ar atvikščiai. Žiūrėjo ir tą, ir tą variantą, tik pirkt paspaudė netinkamą smile.gif
Atsakyti
Ne nu jus visiski degradai mad.gif Nuo kovo menesio nei vienos zinutes? blink.gif
Vel teks man gauivint sia tema... O gal visi sumaiset keliones su emigracija? doh.gif Nors ne, tada vistiek galetumet parasyt...
Zodziu taip, staigiai man pasakot kur geriausia nuotraukas internete pasidet, kad galeciau po to i reportaza det... smile.gif Anksciau laikydavau fotki. com, bet ten man eiles tvarka labai ismakaluoja... Maciau kiti deda i photobuket... Mano reikalavimai nedideli, kad neistrintu po kurio laiko, kad i reportazus galima idet butu ir kad nemokama butu, nieko daugiau smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(stopkaime @ 2014 09 24, 18:28)
Ne nu jus visiski degradai  mad.gif Nuo kovo menesio nei vienos zinutes?  blink.gif
Vel teks man gauivint sia tema... O gal visi sumaiset keliones su emigracija?  doh.gif  Nors ne, tada vistiek galetumet parasyt...
Zodziu taip, staigiai man pasakot kur geriausia nuotraukas internete pasidet, kad galeciau po to i reportaza det... smile.gif Anksciau laikydavau fotki. com, bet ten man eiles tvarka labai ismakaluoja... Maciau kiti deda i photobuket... Mano reikalavimai nedideli, kad neistrintu po kurio laiko, kad i reportazus galima idet butu ir kad nemokama butu, nieko daugiau smile.gif))

Su photobucketu nusivyliau. Turėjau seną, bet greit viršydavo peržiūrų skaičių. Susikūriau naują photobucketo paskyrą- ta irgi greit tapo nematoma. Galiausiai sumokėjau už senąją.
Gal google išgelbėtų? Picasa ar koks ten biesas.
Atsakyti
QUOTE(stopkaime @ 2014 09 24, 17:28)
Ne nu jus visiski degradai  mad.gif Nuo kovo menesio nei vienos zinutes?  blink.gif
Vel teks man gauivint sia tema... O gal visi sumaiset keliones su emigracija?  doh.gif  Nors ne, tada vistiek galetumet parasyt...

tu beveik teisus, tik keliautojai ne Emigravo, o tiesiog migravo biggrin.gif . fb dabar sėdim ir labai aktyviai plepam mirksiukas.gif

sunkiai suderinamas šitas tavo pageidavimas... Patogiausia bent man - susimokėti photobucket ir ten laikyti fotkes
Atsakyti
Matai mane is principo uzknisa internetine prekyba, jei tai butu parduotuve ok, nuejai ir nusipirkai, bet man kazkaip keista pirkti daikta kurio negaliu paciupinet smile.gif))))
Na ka nors sugalvosiu smile.gif
O "migravot" manau be reikalo, kazkaip manau jog netekot savo isskirtinumo wink.gif
Atsakyti