Įkraunama...
Įkraunama...

Keliautojų pašnekesiai, 48-oji tema

QUOTE(Ingel @ 2014 02 06, 13:31)
linole, ar yra kokių nors niuansų/skirtumų Wizzair nuo Ryanair? Kam man tą sąskaitą atsiuntė, dar rašo, kad saugot (ar čia rodyt ją reiks kur). Bilietai be vietų, tai lekia visi į lėktuvą?


Ingel,tik dabar pamačiau klausimą. Nors gal jau kas ir atrašė ta tema.

Gavai sąskaitą, tai kaip supratau, turėjo būti iš Wizzair? Nieko su ja daryti nereikia. Manęs asmeniškai jos niekad niekas neprašė, o ir negirdėjau, kad kažko būtų prašę. Wizzair,kaip ir Ryanair reikia užsičekinti internetu ir atsispausdinti įlaipinimo dokumentus - boarding pass. Nebent su Wizzair rinkaisi registraciją oro uoste, tuomet už tai turėjai sumokėti papildomai ir galėsi "nemokamai" registruotis oro uoste.
Wizzair bilietai be vietų - taip, bėga visi pas juos. biggrin.gif O Ryanair jau turi vietas. Jas duoda automatiškai darant check-iną. Arba jei nori pasirinkti konkrečias, moki pinigiukus.
Dar skiriasi Wizzair ir Ryanair rankinis bagažas. Wizzair yra dviejų tipų bagažas: mažesns - nemokamas, ddesnis - mokamas. Ryanair galima neštis du rankinius. Dėl parametrų passiskaityk, turi būti info ir ant "bilieto".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 07 vasario 2014 - 08:23
Mano Lisabonos reportažas http://www.supermama...howtopic=960332
Atsakyti
Jurzole, linole dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2014 02 07, 16:28)


Pasikartosi tau cia, nes kai tu toks daznas svecias FB, tai gal ir nepamatysi atsakymo apie auto nuoma Ispanijoj

"mes Maljorkai uzsiakinejom internetu per sita brokeri http://www.doyouspain.com Parinko pigiausia varianta is keliu galimu, o jeigu nepatinka ta nuomotoju firma, tai galima keisti i labiau patinkancia. Mums viskas tiko. Tik, zinoma, reikia salygas visad paskaityti mes emem su pilnu draudimu, be jokios fransidzes."
Atsakyti
Sveikos, isiterpsiu tarp jusu, daugiau ismananciu smile.gif
Birzelio menesi planuojama kelione i Verona. Planuojam savo masina, isidedam palapine, kitus kempingui skirtus dalykus ir vaziuojam. (kolkas planas, kad keliauja tik suagusieji)

Verona - butina stotele. Ka patartumet aplankyt pakeliui ? Populiariausias vietas zinau - Garda, Venecija, dolomitai.Vieta poilsiui prie juros manau irgi lengavi surasiu. Tiesiog ka jus patartumet aplankyt/paziuret/kur pabut ?Gal kas Austrijoj idomaus? - sio regiono is viso nepazistu. Siais metais buvome Punkvos Urvose, tai jau cia neaktualu. Cekija tikriausiai tik pravaziuosim, nesustodami.

Taip pat jeigu turite kokius megiamus kempingus, parasykite.
aciu is anksto.
Atsakyti
Na matyt man teks pasidalint savo info smile.gif Pernai per lapkričio šventes važiavom panašiu maršrutu, tik kad taikėm ne į Veroną, o į Cinque Terre.
Austrijoje pati Viena graži. Didingas miestas. Galima tiesiog pasivaikščiot pasiieškojus info. Ten problema tik su parkingu - brangu.
Zalcburgas - studentų miestas. Yra pilis visai simpatiška.
Didysis Alpių kelias, jei nevažiavę. Mes daug kur važiavę, bet ten tikrai buvo gražu. Jis mokamas. Apie 30e automobiliui. Pravažiuojamas su sustojimais per kelias valandas. Rekomenduoju. Manau, daug kas jį rekomenduotų smile.gif Jums tektų padaryt šiokį tokį lanką, tai spręskit ar apsimoka.
Sąlyginai netoli yra ir Stelvio perėja. Joje nebuvau, bet mačiau Thea foto - tikrai vieta, kur norėčiau pabūti, bet... kaip ir mums, jums bus jis per toli smile.gif
Žinoma Venecija, bet aš jau dabar rekomenduoju ne pačią Veneciją, o Murano ir Burano, gal dar Torčelo salas smile.gif
Man labai labai patiko Bledo ir ypač Bohinj ežerai Slovėnijoje. Tikrai beveik pakeliui. Prisideda išlaidos tuneliui ir slovėnų kelių vinjetė, bet jei patinka gamta, tikrai tai nėra dideli papildomi pinigai.
Kaži, mūsų senoji tema jau ištrinta? gal ten likę mano įspūdžiai dar... Einu paieškot... Nebebėr... Na ką, jei reikia vaizdų, rašyk, kelsiu iš naujo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 10 vasario 2014 - 20:49
ziulyte, dekoju uz atsakyma.
siaip Italijoje esu buvus Florencijoj, Venecijoj, prie Pizos Boksto, San marine...tai siuo metu daugiau gamtos norisi. Is karto galvojau, kad reiks i Venecija uzsukt, kad pakeliui. Bet jau dvejoju. Gal geriau laika paskirti kalnams, Garda ezerui, nors aisku jeigu bus laiko tai visgi reikia i salas nuvykti, nes ten nebuvus.
Siuo metu galvoju ar lekti per vokietija ar per lenkija ir cekija(lenkija ir cekija iki brno vaziuota ana vasara). Jus kaip suprantu vaziavote per Vokietija ?
Atsakyti
Jeigu norit per Cekija ir gamtos, tai siaures Cekija - oo kiek gamtos stebuklu. Bet taip, jum reikia apsispresti per kur vaziuojat pirmiausia, o paskui jau objektus zvejotis. biggrin.gif
Atsakyti
Sense, nuotraukų laukiam 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip keliautojai labai aprimę biggrin.gif O gal kitur bendrauja g.gif
Atrodo lygtai čia skaičiau, kad kažkam buvo panaši problema. bigsmile.gif
Šiandien iš Norvegijos Alesundo oro uosto turėjo parskristi namo dukra. Buvo savaitei svečiuose. O paskambino susinervinusi, kad neišskrido.
Praėjo per visas patikras ir lipant į lėktuvą, pareiškė, kad kažkas su bilietu negerai. Aišku neįleido į lėktuvą. Sekmadienis, nieko išsiaiškinti neina, kame problema.
Ar ne čia kažkuri pasakojo, kad lygtai kažko į lėktuvą neįleido, nes bilietas buvo apmokėtas ne to žmogaus kuris skrenda, na tarkim aš iš savo sąskaitos apmokėčiau, o bilietas dukros vardu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiala: 23 vasario 2014 - 19:01
QUOTE(Amiala @ 2014 02 23, 19:59)
Kažkaip keliautojai labai aprimę biggrin.gif  O gal kitur bendrauja g.gif
Atrodo lygtai čia skaičiau, kad kažkam buvo panaši problema. bigsmile.gif
Šiandien iš Norvegijos Alesundo oro uosto turėjo parskristi namo dukra. Buvo savaitei svečiuose. O paskambino susinervinusi, kad neišskrido.
Praėjo per visas patikras  ir lipant į lėktuvą, pareiškė, kad kažkas su bilietu negerai. Aišku neįleido į lėktuvą. Sekmadienis, nieko išsiaiškinti neina, kame problema.
Ar ne čia kažkuri pasakojo, kad lygtai kažko į lėktuvą neįleido, nes bilietas buvo apmokėtas ne to žmogaus kuris skrenda, na tarkim aš iš savo sąskaitos apmokėčiau, o bilietas dukros vardu.


Amiala, seniai matyta. 4u.gif

Amiala, buvo kažkur internete, delfyje ir pan. puslapyje tokia pati situacija. Ten dar buvo rašyta, kad tą keleivį apsauga kaip kokį nusikaltėlį išsivedė. doh.gif Tada tikrai pagalvojau, kad ten kažkokios apgaulės buvo daromos iš pirkusių bilietus pusės. Tiesa, dar kažkas iškėlė versiją, kad buvo pirkti bilietai kaip nuolaidų kortelės turėtojo, o skrido visai kitas, kuriam realiai ta nuolaida nebepriklausė. Todėl ir buvo anuliuotas bilietas. Bet kai istorija kartojasi, tai viršų ima versija, kad Wizzair taip tvarkosi su owerbookingu... doh.gif

Būtinai parašyk Wizzair temoje apie savo istoriją. Smulkiai nupasakok, kaip buvo pirkti bilietai, kaip mokėta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 23 vasario 2014 - 20:22
QUOTE(linole @ 2014 02 23, 21:13)
Amiala, seniai matyta.  4u.gif

Amiala, buvo kažkur internete, delfyje ir pan. puslapyje tokia pati situacija. Ten dar buvo rašyta, kad tą keleivį apsauga kaip kokį nusikaltėlį išsivedė.  doh.gif Tada tikrai pagalvojau, kad ten kažkokios apgaulės buvo daromos iš pirkusių bilietus pusės. Tiesa, dar kažkas iškėlė versiją, kad buvo pirkti bilietai kaip nuolaidų kortelės turėtojo, o skrido visai kitas, kuriam realiai ta nuolaida nebepriklausė. Todėl ir buvo anuliuotas bilietas. Bet kai istorija kartojasi, tai viršų ima versija, kad Wizzair taip tvarkosi su owerbookingu...  doh.gif

Būtinai parašyk Wizzair temoje apie savo istoriją. Smulkiai nupasakok, kaip buvo pirkti bilietai, kaip mokėta.

Skrido su Airbaltiku.
Jau išsiaiškinau, kad esmė tame, kad pirko bilietą ne tiesiai per airbaltic, o per tarptautinę kompaniją, kaip pas mus kažkas panašaus Skrendu.lt, greitai.lt. Bilietas buvo Norvegijoje pirktas.
Bet buvo pirktas ir priekin ir atgal. Prieš savaitę skrido mašrutu Vilnius- Alesundas (su persėdimu Osle), tai viskas tvarkoje, o atgal Alesundas -Vilnius (persėdimas Rygoje). Pasirodo ta firma, iš kurios pirko bilietą, kažko nepadarė. Prieš skrydį užsiregistruojant darbuotojai pasakė, kad lygtai kažkas su bilietu, bet tipo pačiame oro uoste sutvarkė, o po to lipant į lėktuvą, sugrąžino. Gal, kad persėdimas Rygoje, aš taip svarstau. g.gif
Na žiūrėsiu kaip rytoj seksis su ta firma, pardavusia bilietą, seksis išsiaiškinti, nes šiandien niekas nedirba.
Sakė buvo pigiau 300 kronų, nei iš airbaltic, tad susigundė, bet pirmą ir paskutinį kartą. Nors priekin viskas ok buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiala: 23 vasario 2014 - 22:06