QUOTE(Cobre @ 2014 01 28, 22:14)
Jurzole, kiek as supratusi esu, tai sita vieta galima rasti jei vaziuotum nuo Podgoricos link Skadaro (na, arba link Petrovaco, pajurio E80/E65 keliu), privaziuoji ezera, pavaziuoji dar truputeli ir yra issisakojimas: i kaire palei ezera link Albanijos ir galima tuo keliu i Ulcinj nuvaziuoti, arba i desine (Cetinje kryptimi tarsi). tai vat suksi i desine ir privaziuosi tuos vaizdus. pabandyk google maps pasididinti ta kelia ir nuotraukas pasidaryti, kad rodytu ir pamatysi tuos vaizdus prifotografuotus.
Aciu, Cobre Einu patyrinesiu
QUOTE(Aruna @ 2014 01 29, 08:38)
Pasak vienų užkietiejusių keliautojų, į Birmą teisiog privaloma nuvažiuoti, kol neprasidėjo globalinis suturistinimas
Gavau pasiulyma pakeliaut po Panama. Is principo nebrangu, nors kelione visa suorganizuota - jau toks super paketas all inclusive, net su dviem dienom plaukiojimo po kanala. Taciau iki ten tai dar reiketu skristi , taip, kad atpuola
Gavau pasiulyma pakeliaut po Panama. Is principo nebrangu, nors kelione visa suorganizuota - jau toks super paketas all inclusive, net su dviem dienom plaukiojimo po kanala. Taciau iki ten tai dar reiketu skristi , taip, kad atpuola
Del Birmos man irgi daug kas ta pati sako. Bet jie visi buve pries kelis metus. O va pazistami, keliave ten 2012 metu pabaigoj, sako kitka - jau per velu Ir interneto forumuose ta pacia info randu. Per paskutinius pora metu turizmo apimtys labai isaugo, pasiula nebepasiveja paklausos, viesbuciu truksta, kainos patrigubeje... Tai is tos puses paziurejus, nieko blogo palaukti metelius, kol jie ten truputi susitvarkys, jei jau vis tiek pavelavom i ta traukini Tokio masinio turizmo kaip pvz Tailande per tiek laiko gal dar nespes atsirasti, o ir tam paciam Tailande nebuvo taip jau blogai. Ir siaip, kazkaip nuobodu man pasirode trecius metus is eiles keliauti i ta pacia puse. Nu cia jau ispindejimas, aisku, bet...
Bet tai kaip gaila del Panamos... Neseniai vienam kelioniu zurnale skaiciau ilga straipsni su nuotraukom, tai man labai viliojanti Panama pasirode, ir kanalas, ir dziungles, ir salos