Įkraunama...
Įkraunama...

Keliautojų pašnekesiai, 48-oji tema

QUOTE(Cobre @ 2014 01 28, 22:14)
Jurzole, kiek as supratusi esu, tai sita vieta galima rasti jei vaziuotum nuo Podgoricos link Skadaro (na, arba link Petrovaco, pajurio E80/E65 keliu), privaziuoji ezera, pavaziuoji dar truputeli ir yra issisakojimas: i kaire palei ezera link Albanijos ir galima tuo keliu i Ulcinj nuvaziuoti, arba i desine (Cetinje kryptimi  tarsi). tai vat suksi i desine ir privaziuosi tuos vaizdus. pabandyk google maps pasididinti ta kelia ir nuotraukas pasidaryti, kad rodytu ir pamatysi tuos vaizdus prifotografuotus.

Aciu, Cobre 4u.gif Einu patyrinesiu ax.gif

QUOTE(Aruna @ 2014 01 29, 08:38)
Pasak vienų užkietiejusių keliautojų, į Birmą teisiog privaloma nuvažiuoti, kol neprasidėjo globalinis suturistinimas  biggrin.gif

Gavau pasiulyma pakeliaut po Panama. Is principo nebrangu, nors kelione visa suorganizuota - jau toks super paketas all inclusive, net su dviem dienom plaukiojimo po kanala. Taciau iki ten tai dar reiketu skristi  biggrin.gif , taip, kad atpuola

Del Birmos man irgi daug kas ta pati sako. Bet jie visi buve pries kelis metus. O va pazistami, keliave ten 2012 metu pabaigoj, sako kitka - jau per velu cool.gif Ir interneto forumuose ta pacia info randu. Per paskutinius pora metu turizmo apimtys labai isaugo, pasiula nebepasiveja paklausos, viesbuciu truksta, kainos patrigubeje... rolleyes.gif Tai is tos puses paziurejus, nieko blogo palaukti metelius, kol jie ten truputi susitvarkys, jei jau vis tiek pavelavom i ta traukini ax.gif Tokio masinio turizmo kaip pvz Tailande per tiek laiko gal dar nespes atsirasti, o ir tam paciam Tailande nebuvo taip jau blogai. Ir siaip, kazkaip nuobodu man pasirode trecius metus is eiles keliauti i ta pacia puse. Nu cia jau ispindejimas, aisku, bet... blush2.gif smile.gif

Bet tai kaip gaila del Panamos... ax.gif Neseniai vienam kelioniu zurnale skaiciau ilga straipsni su nuotraukom, tai man labai viliojanti Panama pasirode, ir kanalas, ir dziungles, ir salos bigsmile.gif
Atsakyti
Ojei, ir aš į Juodkalniją užsimaniau doh.gif
Atsakyti
Pradejusi dalintis su draugais ir pazistamais savo siemetiniu kelioniu planais, vis dazniau isgirstu klausima: o kas gero tam Omane, ko ten vaziuoti? Nors kitos Kaledos dar toli, neiskentusi atsiverciau dar uzpernai nusipirkta kelioniu gida, "Oman: Jewel of the Arabian Gulf", ir emiau ieskoti vaizdines medziagos. Rezultatai pranoko lukescius: dabar jau tikrai tikrai tikrai noriu i Omana wub.gif O vaizdine medziaga nutariau ir su jumis pasidalinti smile.gif

Centrine ir daugiausiai turistu lankoma Omano dalis primena kitas arabu pasaulio salis: Jordanija, Tunisa, Maroka. Sviesiu spalvu keturkampiu namuku miestai, senoviniai fortai, kalnai (Al Hajar, labai grazus! bigsmile.gif), dykuma, oazes, pajuris...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Bet, pasirodo, pietvakariuose, pajuryje, dar yra tropinio klimato Dhofar regionas, kuri kasmet aplanko musonai, todel ten daug zalumos, o vasara tvyro rukas ir daug lyja. Omanieciai ten vaziuoja atostogauti - pailseti nuo saules biggrin.gif

user posted image

Ir tai dar ne viskas smile.gif Siauriausiame Arabijos pusiasalio pakrastyje, nuo likusios Omano teritorijos atskirtame Jungtiniu Arabu Emiratu, yra Musandam regionas - kalnai ir fjordai, visai kaip Norvegijoje, tik zalumos beveik nera.

user posted image

user posted image

user posted image

N ir kaip? Nebus norinciu i Omana? mirksiukas.gif
Atsakyti
O per kur reiktu skrist i ta Omana. Uzsikreciau,iskart nulekiau paziuret kokios bilietuku kainos.,Tai pvz. is Londono beveik neskraido g.gif
Atsakyti
Laba vakara, linkejimai is Argentinos, salies, kuri turi pradzia, bet pabaigos jau ketvirtas menuo nepasiekiam...

Turiu klausima, tiems, kas bolivijoj buvot, nebeatgaminu kas doh.gif kuri menesi ten buvot? Ir ar druskos dykumoj buvot, präsom prisipazint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 02 02, 00:09)
O per kur reiktu skrist i ta Omana. Uzsikreciau,iskart nulekiau paziuret kokios bilietuku kainos.,Tai pvz. is Londono beveik neskraido  g.gif

Ka reiskia "beveik neskraido"? g.gif Yra tiesioginis Oman Air reisas ir n variantu su persedimais.

QUOTE(Miss K @ 2014 02 02, 05:38)
Turiu klausima, tiems, kas bolivijoj buvot, nebeatgaminu kas doh.gif kuri menesi ten buvot?  Ir ar druskos dykumoj buvot, präsom prisipazint 4u.gif

As buvau. Birzelio menesi. Uyuni druskozemyje irgi buvau. Dviraciais per ji vaziuojanciu nemaciau mirksiukas.gif

Jei jau pasieksit Uyuni, tai nepagailekit laiko ir finansu ir pavaziuokit giliau i altiplano, iki Laguna Colorada ir kitu gamtos stebuklu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2014 02 02, 10:25)
Ka reiskia "beveik neskraido"?  g.gif Yra tiesioginis Oman Air reisas ir n variantu su persedimais.
As buvau. Birzelio menesi. Uyuni druskozemyje irgi buvau. Dviraciais per ji vaziuojanciu nemaciau  mirksiukas.gif

Jei jau pasieksit Uyuni, tai nepagailekit laiko ir finansu ir pavaziuokit giliau i altiplano, iki Laguna Colorada ir kitu gamtos stebuklu  wub.gif

koks sutapimas - Starkus su Radzevičium kaip tik pridėjo fotkių iš savo kelionių, prašydami išrinkti gražiausią vietą.

Va, tas druskoežeris

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2014 02 02, 10:42)
koks sutapimas - Starkus su Radzevičium kaip tik pridėjo fotkių iš savo kelionių, prašydami išrinkti gražiausią vietą.

Specialiai Miss K prasymu, ne kitaip biggrin.gif

As butent Uyuni ir palaikinau, visas tris, ar kiek ten ju buvo. Nors Altiplano vis tiek graziau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 02 vasario 2014 - 10:57
Ka reiskia "beveik neskraido"?  g.gif Yra tiesioginis Oman Air reisas ir n variantu su persedimais.

Na aš skyscanere įvedžiau london - oman ir per metus mačiau tik kokius du skrydžius( su persėdimu). ax.gif tai pamaniau gal iš londono neskraido. Nu bet iš londono..

Šito man ir reikėjo, mažo kabliuko 'oman air'. ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 02 vasario 2014 - 11:46
Sense, o kada bus ispudziai is Amerikos? Taip nieko ir nepapasakojai... ax.gif
Atsakyti
Puse nuotraukų palikau kolegės kompiuterį (ji tik nesenai grįžo, tai gaudysiu persirašyt) Ir nelabai aš mokša ant rašinėlių ax.gif bent jau nuotraukas kitą savaitę pažadu rolleyes.gif
Atsakyti
As buvau. Birzelio menesi. Uyuni druskozemyje irgi buvau. Dviraciais per ji vaziuojanciu nemaciau  mirksiukas.gif

Jei jau pasieksit Uyuni, tai nepagailekit laiko ir finansu ir pavaziuokit giliau i altiplano, iki Laguna Colorada ir kitu gamtos stebuklu  wub.gif

Zadam pasiekt, zadam negailet. O bet taciau - birzeli ten gi viskas grazu ir tvarkinga, o mes atvyksim vasari, kai ten lietaus sezonas ir visa dykuma po 50cm vandens sluoksniu doh.gif tai logistika biski kitokia. O dviraciais per ta dykuma vaziuojanciu yra. Kai kurie ir per ta vandeni vaziuoja, sutikom pora biggrin.gif

Prasom papasakot kur ten ir ka ir pas ka ir kaip ten rinktis ir su kuo vaziuot blush2.gif
Atsakyti