QUOTE(Ingel @ 2014 01 26, 19:45)
Jurzole, pasveikai? Man prie gerklės vėl kažkas bando kibt
Skraido į tą Briuselį, bet man reikiamą dieną nėra ir sekančią nėra. Dėl dienos tai trumpą pažintį su kopūstais būt galima padaryt, bet ilgiau dėl vaiko mokslų, tai neišeina užsibūt. O šiaip tai kainos didesnės Vilnius-Briuselis -Vilnius, nei Briuselis-Sevilija-Briuselis. Dar per Paryžių būt galima į Faro, bet vėlgi nėr kaip susiderint iki to Paryžiaus normaliai. Jei nepavyks, matyt nelemta, bet tada gal automobiliu kitom kryptim patrauksim
Skraido į tą Briuselį, bet man reikiamą dieną nėra ir sekančią nėra. Dėl dienos tai trumpą pažintį su kopūstais būt galima padaryt, bet ilgiau dėl vaiko mokslų, tai neišeina užsibūt. O šiaip tai kainos didesnės Vilnius-Briuselis -Vilnius, nei Briuselis-Sevilija-Briuselis. Dar per Paryžių būt galima į Faro, bet vėlgi nėr kaip susiderint iki to Paryžiaus normaliai. Jei nepavyks, matyt nelemta, bet tada gal automobiliu kitom kryptim patrauksim
Tai gal persalai kur? Pas jus gi ziema... pas mus tai lyja kelinta diena As tebesergu, ir toks idomus gripas si karta (jei cia gripas) - istisai skauda galva, streikuoja skrandis ir zarnynas, ir labai skauda koju raumenis ir nugara. Dar niekad neturejau tokios savotiskos simptomu puokstes
O su persedimais kitur brangiau iseina, ane? I Vilniu (arba Ryga) juk nemazai avialiniju skraido, tai jei pasiziurejus skrydziu i Andaluzijos puse su jais? Mes kai skridom, tai i Malaga, bet jau nepamenu, su kuo... ai turbut charterinis skrydis buvo, nes tada emem fly&drive paketa.
Bet galetum nors kartais uzsukti i FB, a?