QUOTE(Ingel @ 2014 01 24, 17:38)
Na ką išsisukinėjimų meistre tu
, jokių pailsėjimų
. Savaitgaliui norim skaitinių
.
Tai va, dabar galėsi apmėtyt pamidorais, bet man iš visų trijų mažiausiai patiko Laosas. O Ajutaja ir Kambodžos šventyklos
, jos to paties braižo, bent jau man taip susirodė. Dar ta baltoji šventykla
, tegu ir be istorinės vertės ar jokių UNESCO sąrašų, bet kitokia, įdomi, egzotiška.
Toks tas įspūdis pirmasis, bet gali ir pasikeisti, kai daugiau visko parodysi, papasakosi.
Nu labas, atejo, apsauke, ir dar skaitiniu reikalauja!
Nebus savaitgaliui jokiu skaitiniu, turiu labai gera priezasti - sergu, galva nedirba
ziulyte tau i kompanija, jai irgi Laosas nepatiko, FB sake
Natos va kaip tik sventyklos neikvepe. Mano mama butent Angkor sventyklom susizavejo be galo, sake, galetu ten ir gyventi tarp tu griuvesiu
Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Man patiko visur. Laose labiausiai patiko tai, kad ten niekur neskubejom. Ir dar labai patiko Luang Prabang, bet ten reikia pabuti, kad pajustum ta geruma
Bet jei grizciau dar i Laosa, tai tik del gamtos, pamatyti kalnus siaureje ir 4000 salu pietuose. O siaip maziausiai pamatem Kambodzos, bet itariu, kad ten negrisim, nes pagrindini objekta pamatem, o grizt del smulkesniu dalyku kazi ar prisiruosim.
Va del to galvoju, kad kelione i kiekviena tolimesne sali reikia planuoti ne kaip pirmaja, o kaip paskutine, butinai itraukiant labiausiai norimus pamatyti dalykus, nepaliekant kitam kartui. Nes nezinai, kur kelioniu vejai kitakart nunes ir as isvis dar i ta pacia puse