QUOTE(Nata* @ 2014 01 15, 11:26)
kiek laiko reikia tam nacionaliniam parkui? pilnos dienos pakanka, kad pamatyt, sudalyvaut gražiausiose vietose?
buvom apie 3 val., bet ne viską iššniukštinėjom
QUOTE(Nata* @ 2014 01 15, 11:40)
O va dėl Jungfraujoch tai Jūržole, paaukštinai jį gerokai - jis nei 3,5 km nesiekia
Man irgi panašus skaičius atminty užsifiksavęs, bet čia stoties aukštis, paskui gi dar kopi čiut čiut
QUOTE(Zilvinas75 @ 2014 01 15, 11:44)
O. Jauciuosi galintis iterpti trigrasi
Dabar matyt toks metas, kai kroatai ratus vasarai ruosia ziemai ir tvarko
savo parko tinklapi Angliskai net neatidaro laikinai. Siame tinklapyje yra patogiai sudelioti marsrutai, tik kroatiskoj versijoj nerandu. issirneki pagal savo pomegius ir pirmyn. Mes emem, jeigu gerai pamenu H varianta. Tai su traukinuku uzveze i pati virsu, tada pestute zemyn, su laivu skersai vieno is ezeru, tada vel pestute, ir finale vel su traukinuku. Pasirode visai nevarginantis marsrutas. Uztrukom apie 5-6 valandas. Pagridiniai wow objektai buvo i marsruto pabaiga. Cia gerumas tas, kad susizavejimas eigoje kyla. Kai kurie marsrutai kazkodel sudaryti atvirksciai, nuo idomiausiu vietu link maziau graziu. Bet visko visko, tai neapejom per ta laika
Bet ir nebuvo tokio noro
Kroatai žiemą ten neleidžia turistų
nors vaizdai būtų grieko verti
QUOTE(Jurzole @ 2014 01 15, 12:00)
As tai vis dar svajoju apie Montenegro...
Pernai rudeni neisdege, dabar galvoju, gal si pavasari savaitei nulekti? Lektuvu, ir ten masina paskui issinuomot, nes masina vaziuot per daug laiko pakeliui susigaistu, nieko neliktu is tos savaites.
Kazi, balandzio pabaiga - geguzes pradzia yra geras laikas ten vaziuoti, ar ne? Tame tarpe ir i kalnus? Nes labai noriu juos pamatyti, o jei iseis, tai ir pavaikstineti kiek. Daugadieniu zygiu tai ne, laiko nebutu, bet keliu valandu zygi koki pasidaryt smagu butu. Tik turbut dar uzsnigti kalnai bus?
Nieks kits tau nepasakys, tik... balandžio pabaiga, kai jos sulauksi
QUOTE(Nata* @ 2014 01 15, 12:09)
O gal dar kas buvot prie Balatono? Ar verta kažkiek išsukt šonan dėl tos balos? tik vienai nakvynei su maudynėm pageidautina
Bala tas Balatonas
nebent vaikam pasiturkšt, bet man nepatiko, tiesa, sakė viena pusė verta dėmesio, kita ne, bet aš jau nebebandysiu gal