Įkraunama...
Įkraunama...

Audinių parduotuvės

QUOTE(Latifa @ 2014 09 04, 10:50)
Na ką, patikrinau Jysk'ą - gaila, bet ten tik vienas baltas audinys iš tų teflonu dengtų belikęs verysad.gif
kokios gražios medžiagos  wub.gif na, tai ne visai tai, ko aš ieškau (nors funkciškai tai būtų alternatyva), bet jei tik kaina būtų mažesnė - tikrai tiktų. Bet labai jau brangu  verysad.gif

Merginos,  parašykit, prašau, jei esat matę Gariūnuose teflonu dengtų audinių.

Teflonu dengtu audiniu butent staltiesiu siuvimui galima rasti www.mogotex.lt cia yra nemazai pasirinkimo is spalvu ir fakturu.tik viena minusas ,kad jie dirba tik darbo valandomis nuo 8 iki 17val.
Atsakyti
Kur randate kokybisko trikotazo su vilna? Ziurejau Kalvariju gatvej - labai jau nedidelis pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2014 10 06, 15:07)
Kur randate kokybisko trikotazo su vilna? Ziurejau Kalvariju gatvej - labai jau nedidelis pasirinkimas.

Gariūnuose,Danesoj 4u.gif
Atsakyti
https://www.facebook.com/kraite
pirkau cia
Atsakyti
šitą žinau, bet čia nėra audinių su vilna sad.gif
QUOTE(inciukas-pinciukas @ 2014 10 10, 14:15)

Atsakyti

perziurejus temele atrodo, kad klaipedoje nera audiniu parduotuviu,, ax.gif , ieskau barchato, kur klaipedoje butu didziausias spalvu pasirinkimas?

Atsakyti
Kaip pasirinkti trikotaza? Visur rasomas svoris (160-500). Kokiems drabuziams kuris reikalingas? suprantu, kad apatiniams plonesnis, bet gal yra kokios konkretesnes rekomendacijos, pvz. Treninginem kelnytem nemaziau kaip "x g." ir t.t.?
Atsakyti
Gal kas žino kur Vilniuje galima rasti flanelės be meškiukų, gėlyčių ir pan.? Noriu pasisiūti žieminį paltą ir šiltinti ne paprasta viskozine medžiaga + sinteponas, o su flanele, bet nesinori pamušalo su meškučiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 27 spalio 2014 - 21:42
QUOTE(Amalija2 @ 2014 10 27, 22:42)
Gal kas žino kur Vilniuje galima rasti flanelės be meškiukų, gėlyčių ir pan.? Noriu pasisiūti žieminį paltą ir šiltinti ne paprasta viskozine medžiaga + sinteponas, o su flanele, bet nesinori pamušalo su meškučiais  biggrin.gif

Vasarą mačiau vienspalvės flanelės Audinių parduotuvėj, prie Kalvarijų turgaus, rūsyje (prie Humanos).
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2014 10 27, 23:11)
Vasarą mačiau vienspalvės flanelės Audinių parduotuvėj, prie Kalvarijų turgaus, rūsyje (prie Humanos).

yr air Gariūnuose ir Danosoj, visi kas turi marga, turi ir vienspalves, tik aisku splava - rozine, zalsva, balta, geltona, pilku ar juodu nemaciau
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2014 10 27, 22:42)
Gal kas žino kur Vilniuje galima rasti flanelės be meškiukų, gėlyčių ir pan.? Noriu pasisiūti žieminį paltą ir šiltinti ne paprasta viskozine medžiaga + sinteponas, o su flanele, bet nesinori pamušalo su meškučiais  biggrin.gif

Gal geriau medvilnės satiną naudoti pamušalui, o ne flanelę. Turėtų būti nors kažkiek slystanti medžiaga. Man pamušalui satinas labai pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2014 10 28, 13:28)
Gal geriau medvilnės satiną naudoti pamušalui, o ne flanelę. Turėtų būti nors kažkiek slystanti medžiaga. Man pamušalui satinas labai pasiteisino.

O satinas nešaldo? g.gif Man tai satinas tokia vėsi meedžiaga...na aš apie patalynės satiną kalbu, gal Jūs kitką omenyje turit blush2.gif
Atsakyti