Sveikos. Esu visiskai zalia, niekada gyvenime nieko nesiuvau, man sius siuveja, taciau ieskau patarimu kur gauti gero, tikrai kokybisko trikotazo? Siusime vaikui kelnytes, reikia kad neissitampytu per kelius, kad nesusiburbuliuotu greitai, neisbluktu, nes spalva bus juoda. Patarkite prasau. Internetu, ar Kaunas, Vilnius, nesvarbu.
Sveikos, o kur pirkti medziagas, jei reikia pvz 20-50 m ?
QUOTE(marrgo @ 2015 10 12, 08:31)
Sveiki,buciau labai dekinga, gal galite patarti kur galeciau isigyti lapes kailiuko (noriu pakeisti kapisone esanti dirbtini kaili, i naturalu) juostele- papuosima aplink kapisona..
kaip tik vakar žiūrinėjau šį skelbimą gal bus aktualu? http://m.skelbiu.lt/...amp;id=21963915
Papildyta:
QUOTE(Gorija @ 2015 10 10, 09:23)
manau Gariūnuose
Papildyta:
QUOTE(Mileja32 @ 2015 10 08, 13:56)
Sveikos. Esu visiskai zalia, niekada gyvenime nieko nesiuvau, man sius siuveja, taciau ieskau patarimu kur gauti gero, tikrai kokybisko trikotazo? Siusime vaikui kelnytes, reikia kad neissitampytu per kelius, kad nesusiburbuliuotu greitai, neisbluktu, nes spalva bus juoda. Patarkite prasau. Internetu, ar Kaunas, Vilnius, nesvarbu.
turėtų siuvėja ir patarti, kur nusipirkti kokybiško trikotažo. Nežinau kokiam jūs mieste, bet yra gerų trikotažinių medžiagų.
P.S
Matau, kad Kaunas tinka. Prie Zanavykų turgaus, yra atsidariusi nauja audinių parduotuvė, ten pati pirkau dukrai trikotažo suknelei. Yra įvairių spalvų. Su elastanu. Ne iš plonųjų. Ir kokybiškas atrodo. Metras 10 eurų su trupučiu.
O Vilniuj tai išvis daug parduvių yra, neskaitant Gariūnų
Gariunuose buvau, danesoje buvau, bet man ten niekur nepanasu kad duotu 20-50 ar net 100 metru. Sakau gal yra visiems zinoma kazkas Dar ziurejau audiniupasaulis.lt - ten verta vaziuoti.
Beje as noriu kad kaina duotu perpuse mazesne nei ekspozicijoje parodo, cia imanoma kazi?
Beje as noriu kad kaina duotu perpuse mazesne nei ekspozicijoje parodo, cia imanoma kazi?
QUOTE(Gorija @ 2015 10 19, 18:17)
Gariunuose buvau, danesoje buvau, bet man ten niekur nepanasu kad duotu 20-50 ar net 100 metru. Sakau gal yra visiems zinoma kazkas Dar ziurejau audiniupasaulis.lt - ten verta vaziuoti.
manau jau tokiu atveju reik ieškotis ir imti tiesiai iš sandėlių o ne perpardavinėtojų, nes juk ir jie nori užsidirbti ir už pusę kainos labai abejoju ar duoti gali apskritai
QUOTE(Liucija Devyndarbė @ 2015 10 19, 20:58)
manau jau tokiu atveju reik ieškotis ir imti tiesiai iš sandėlių o ne perpardavinėtojų, nes juk ir jie nori užsidirbti ir už pusę kainos labai abejoju ar duoti gali apskritai
Reik ieškot audinių didmenininkų/ tiekėjų tiesiogiai.
QUOTE(Majaj @ 2015 10 19, 20:16)
Reik ieškot audinių didmenininkų/ tiekėjų tiesiogiai.
arba tada patiems važiuot į lenkus
Labas
kur yra perkamos Kokybiskos medziageles vaikiskai patalynei..?
kur yra perkamos Kokybiskos medziageles vaikiskai patalynei..?
Gal matėte, kur galima nusipirkti medžiagos: vienoje pusėje trikotažas, kitoje pusėje kaip kailiukas?
Kaune Textilyje
QUOTE(Gorija @ 2015 10 10, 10:23)
Kaune Textilyje
Gal ne visai i tema, bet gal kuri galit pasakyti kaip taisyklingai vadinasi "peliuko" medziaga?
QUOTE(trauktine @ 2015 10 29, 14:44)
Vilniuje prie kalvariju turgavietes