Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

Žinokit geriau tegu apie maistą kalba, o ne apie ligas... Ką šiandien skauda... Kas siryt nefunkcionuoja... Kokiu nauju Vaistu daktariukas paskyre blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 10, 15:47)
Tiesa, anyta sunervino.

Uch tos anytos doh.gif Imk 4u.gif

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 10, 17:41)
Žinokit geriau tegu apie maistą kalba, o ne apie ligas... Ką šiandien skauda... Kas siryt nefunkcionuoja... Kokiu nauju Vaistu daktariukas paskyre  blink.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tikra tiesa, prie visų temų apie ligas dar ir kalbos apie tai, kas kur numirė doh.gif
Atsakyti
Grįžom tiką iš lauko , mažis dar vežime miega , o aš ta proga pasidariau arbatos o prie jo torto thumbup.gif v

Nu superinė žiemos diena thumbup.gif tik vaikščiot ir vaikščiot dar lauke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2013 12 10, 15:31)
[size=1][/size]
Matai, Jurgel, dažniausiai vyresnio amžiaus žmonės, ypač tokie, kurie nebedirba, yra pensininkai, praktiškai neturi apie ką kalbėt, nes yra atitolę nuo veiksmo. Nu ir apie ką jiems kalbėtis, kai gyvenimo tempas suletėjęs? Kažkokių įspūdžių pasisemt, pakeliaut pinigų neužtenka, ne taip klaip kokie vokiečiai, amerikiečiai ar anglai... Kuo vyresnis daraisi, tuo labiau siaurėja draugų, pažįstamų ratas, jūs galbūt, jiems vieninteliai. Pilna matau senų žmonių, kurie mano name tiesiog sėdi prie lango ir žiūri į kiemą kas ateina, kas išeina. Aišku,aš nežinau kokio tavo uošviai amžiaus ir kokio darbingumo, bet jeigu tas atvejis, kai jau nebedirba, tai galima suprast, kad jūs jiems svarbiausi. Nepyk ant uošvių, nes atmink, kad ateis ta diena, kai pati norėsi savo vaiko šeimoje sutikti Kūčias  4u.gif
Gyvenimas mus visus auklėja antru lazdos galu  4u.gif

oi kad jiems dar toli iki pencijos smile.gif Ir issilavinusi ji ir darba normalu dirbaa ir i keliones isvazioja, bet va vistiek kitos kalbos neturi tik apie maista. ir man pikta, nes nesiruosiau Ku2ioms gaminti tiek maisto, kad uztektu 20 zmoniu doh.gif As kazkaip nepratus masita po to kibirais i siuksliu deze metyt, arba savaite jau svinkt pradejusi valgyt. Na bet kaip nors smile.gif Suprantu kad busiu pati anyta 4u.gif Uztai is tikro ir namie neburbu ant anytos, kad vaikai tokio pavyzdzio nematytu, ir yra nemazai dalyku kurie nepatinka kai su vaikais buna, bet irgi nieko nesakau. Nes butent, as irgi kazkada mociute busiu, ir netobula, ir gryba pjausiu bigsmile.gif Tai va garuui nuleisti pas jus ateinu issiburbet smile.gif
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 10, 16:41)
Žinokit geriau tegu apie maistą kalba, o ne apie ligas... Ką šiandien skauda... Kas siryt nefunkcionuoja... Kokiu nauju Vaistu daktariukas paskyre  blink.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif oi cia jau faktas lotuliukas.gif
Susiruosem iki parduotuves vaziuoti, tai Elze miegot nusmigo
Atsakyti
Nu va... tik pasiguodžiau, tai ir antrą kartą pasituštino šiandien biggrin.gif
Bet va tie bėrimai... hm... kartais vis paberia kakliuką, vėl praeina, kartais šonuose skruostukus...

QUOTE(mama ciole @ 2013 12 10, 12:04)
del kakojimo sako normalu, bet va maniskis pirma karta vakar visai nekakojo, taip visad kakodavo ir ne karta per diena, tai vakare lb koncertavo ir siandien kojos mina dvirati, spardos, negerai jam man rodos, bet dar laukiu ax.gif

Tai va, kad sako ir kas 10 d normalu, bet jeigu prieš tai reguliariai kasdien, o dabar kas dvi su puse, kas tris dienas...

QUOTE(Dijancikas @ 2013 12 10, 14:24)
Mašina neužsiveda....siaubekas cool.gif Neseniai pirkta ir nepatikrinom, kad akumas jau gaidys... gun_bandana.gif

Mūs irgi neužsivedė vakar, su kita vyras išvažiavo, mes be mašinos likom, bet svarbu, kad su vežimo ratais biggrin.gif

QUOTE(Dijancikas @ 2013 12 10, 15:30)
Mano princesė rožė atsikėlė rolleyes.gif Numigo valandą thumbup.gif Vakar tai tris kartus po 10 min tik miegojo, tai vakare piktoka buvo, bet miegojo naktį kaip visad gerai rolleyes.gif

Nu va mano panašiai - nori visur kartu smile.gif Aš irgi burokų sriubą virsiu, bet šiandien jau neišviriau, rytoj irgi galiu nevirti, jeigu sumąstučiau kartu su vyru pas jo mamą važiuoti biggrin.gif
Atsakyti
Labuka,

Mes gyvenam neblogai, dičkis jau šiandien į daržiuką keliavo, bet pavargau per tas dieneles su jais abiem,ožkytė mano niekur nenori tik prie (.) nu ir dar 15min. ant kilimėlio paguli, žaisliukus padaužo,o daugiau viskas doh.gif

Šiandien MV paliko auto man, kad suvažinėčiau kur reikia, nu tai ar įmanoma su ožkytę mano kur nuvažiuot, žinokit gryžau po valandos vis apikta, šlapia ir nieko nepešusi, nes taip išderina ji mane su savo isterijom, ir ką man daryt kad ji pamiltu auto, auto kėdutę, kombinzoną, kepurę verysad.gif gryžom pavalgė ir užmigo 3valandom, nors specialiai važiavau jos miego metu, užsimigžiau namie apsirengiau įsodinau ir važiavom, tik įėjom į parduotuvę kad pradės žviegt doh.gif tai aš viskas nieko nebematau, raminu, nurimo šiaip ne taip, bet jau aš išsiderinusi, ai varau namo, tik įdėjau į mašiną, žviegt doh.gif iki namų pražviegė, tai kur ji nemiegos paskui, o dar reikėjo dičkį paimt iš daržo, tai jau prarėkė į abi puses, tik kol rengėsi brolis grupėje tyli buvo doh.gif

Rankas skauda nuo supimo doh.gif
Atsakyti
Vestya o tai to naujo kombio jau irgi nebemyli? g.gif siaubas kaip sunku.. maniškė kartais būna nepatenkinta kai dedu į kėdutę ar iki mašinos nešimo paverkia.. kai pradeda važiuoti iškart migdosi.. arba stebi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 12 10, 20:12)
Vestya o tai to naujo kombio jau irgi nebemyli? g.gif siaubas kaip sunku.. maniškė kartais būna nepatenkinta kai dedu į kėdutę ar iki mašinos nešimo paverkia.. kai pradeda važiuoti iškart migdosi.. arba stebi.. g.gif

schmoll.gif nemyli jau,viena karta ir pabuvo rami,tuom ir baigesi doh.gif
as po tokiu isvyku nieko nebenoriu,o paskui ir pasimirsta, irnesakyk.gif ai bet gi isaugs,jau ir taip greit auga tie leliukai,tai nors bus ka prisimint thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien buvau masažuose thumbup.gif Ech kaip gerai buvo. Pradėjau ieškoti auklės, nes jau atsibodo būti priklausomai nuo vyro, noriu sportuot, noriu į masažus, o ir šiaip visokių reikalų prieš šventes, tuomet turiu vis derintis, kada vyras gali išleist, o jis ne visada gali, be to dvi dienos savaitėje iškrenta, kai jis būna vilniuj... Ir šiaip būt gerai kada ir su vyru dviese išeit ax.gif
Gal kuri turit ką rekomenduot Kaune?
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 10, 18:54)
bet va vistiek kitos kalbos neturi tik apie maista. ir man piktaTai va garuui nuleisti pas jus ateinu issiburbet smile.gif

O pas mano anytą priešingai, galima badu numirti biggrin.gif Ji tokia jaunatviška, veikli, prisižiūrinti mitybą, tai pas ją nelabai ko rasi suvalgyt, apart salotų, vaisių ir riešutų lotuliukas.gif O va tokia kaip tavo anyta yra mano mama doh.gif Amažinai kai nuvažiuojam tik valgyt ir valgyt, kartais net iki pykčių prieinam..
O išsiburbėti yra gerai mirksiukas.gif Bent jau man tai padeda biggrin.gif

QUOTE(Vestya @ 2013 12 10, 20:52)
Šiandien MV paliko auto man, kad suvažinėčiau kur reikia, nu tai ar įmanoma su ožkytę mano kur nuvažiuot, žinokit gryžau po valandos vis apikta, šlapia ir nieko nepešusi, nes taip išderina ji mane su savo isterijom, ir ką man daryt kad ji pamiltu auto, auto kėdutę, kombinzoną, kepurę verysad.gif gryžom pavalgė ir užmigo 3valandom, nors specialiai važiavau jos miego metu, užsimigžiau namie apsirengiau įsodinau ir važiavom, tik įėjom į parduotuvę kad pradės žviegt  doh.gif tai aš viskas nieko nebematau, raminu, nurimo šiaip ne taip, bet jau aš išsiderinusi, ai varau namo, tik įdėjau į mašiną, žviegt doh.gif iki namų pražviegė, tai kur ji nemiegos paskui, o dar reikėjo dičkį paimt iš daržo, tai jau prarėkė į abi puses, tik kol rengėsi brolis grupėje tyli buvo  doh.gif

Jamk 4u.gif Va ir mano tokia pati ožkytė, tik tiek kad bent jau namie kol kas rami. Bet va kaip ir tavo vežime neguli, kombis ir kepurė - priešai, mašinoje rėkia doh.gif Jau toookia brolio priešingybė, tą tai būdavo įsimetu į mašiną ir važiuoju kur reikia, vežime irgi parpdavo sau, galėdavau tris valandas drąsiai išvaikščiot. Žodžiu bėdų nebūdavo, visus reikalus su juo susitvarkydavau. O dabar verysad.gif Ai ir dar, priešingai nei brolis, mažoji vandens nemėgsta doh.gif Nu žodžiu, visai įnoringa dama biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

vyrui šiandien laisvadienis, bet išvažiavo į Alytų reikalų visokių tvarkyti, gal ir sulauksim vakarop jo... o man reikia pietus pagaliau pasigaminti, bet tada teks migdyti mažę balkone ax.gif

cionge, nugi super, aš irgi noriu sportuoti išeiti, bet galvoju vėliau, kai bus bent pusės metukų, nes dabar su manim daugiausia laiko praleidžia, ne visada su tėčiu noriai pasilieka ilgesniam laikui, reikia kad ir aš būčiau kažkur akiratyje. O ir pieno nutraukto nenoriu palikinėti, na dar nepratinam prie buteliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 11, 11:15)
cionge, nugi super, aš irgi noriu sportuoti išeiti, bet galvoju vėliau, kai bus bent pusės metukų, nes dabar su manim daugiausia laiko praleidžia, ne visada su tėčiu noriai pasilieka ilgesniam laikui, reikia kad ir aš būčiau kažkur akiratyje. O ir pieno nutraukto nenoriu palikinėti, na dar nepratinam prie buteliuko smile.gif

Maniškei labai gerai su tėčiu, jis ją palepina, panešioja, teliką parodo doh.gif Aš tik reikalinga kaip pieno fabrikas biggrin.gif Pamaitinu prieš išlekiant ir spėju grįžti iki sekančio maitinimo, iš buteliuko vyras yra maitinęs tik vieną kartą, kai prieš išvažiuojant man, pupa miegojo ir gaila buvo ją žadint maitint smile.gif
Atsakyti
Maniškis tai mielai su visais pasilieka biggrin.gif ir su vyru ir močiutėm ir tėvuku biggrin.gif su kitais dar neteko palikt.. biggrin.gif bet pakolkas ir nepalikčiau kitiem tongue.gif

Labas rytas 4u.gif keliausim į lauką smile.gif
Atsakyti