QUOTE(V&V @ 2013 12 10, 10:23)
Labas rytas
Naktis gera miegojom puikiai,tik vel beda man gerkle skauda
O kodel gi,ogi todel,kad mano beprociai kaimynai is pirmo auksto nusiieme radiatorius,t.y. keicia juos,bet kada???kai prasidejo salciai ir namie pas mane kudikis
Rasau is savo plancetes
nelauke vyras egles ir atidave vakar,sake as jau per didele tiket seniu salciu
vakar vakare net nepaturejau vaikai jau issiaiskino kokiu zaidimuku yra
Siandien turbut persalta i laukuti?iki 10 laipsniu galima ar ne?
Gerai mergytes einu tvarkytis siandien planuose zemaiciu blynai
uoj mergyt, o cia taip galima sugalvot ziema radiatorius keisti?
gal i
kokios instancijos galetu paskubinti procesa, juk galima taip ir ligu prisikviest gerk arbateliu daug, siltai prisimuturiuok
QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 10, 11:26)
Labukas, neturiu net kada papusryčiauti - viską su mani kartu nori mažiukė daryti
Kol maitinu, paskaitinėju jus
Jeee... ir po trijų dienų nekakojimo pagaiau princesė ryte atsikėlė pilnu pampiu. Nesuprantu, ar čia jai tapo normalu tiek laiko nesituštinti
mano irgi pradejo daug demesio reikalauti, jau neidomu lavinamajam kilimeli vienam ilgeliau pabuti, nori buti kalbinamas ir matyti butinai mane akiratyje jei tik nemato jau saukia, o db kai su dviem namie ir abu su savais poreikiais baigiu nupusti
bet jau ryt zadu leisti i darza savo aktyvuoli, dar duosiu vaistukus, bet jau jauciasi gerai tai manau jokio skirtumo ar namie ar ten, vis tiek i lauka neina jie kai salta
del kakojimo sako normalu, bet va maniskis pirma karta vakar visai nekakojo, taip visad kakodavo ir ne karta per diena, tai vakare lb koncertavo ir siandien kojos mina dvirati, spardos, negerai jam man rodos, bet dar laukiu
QUOTE(Aura88 @ 2013 12 10, 11:45)
Ai, gi, vakar norejau isitikinti ar tikrai mano vaikas neprivalgo ir jai taip jau reikia to misinio. Tai pamaitinusi viena krutimi, daviau buteliuka su misinuku, tai pasivaipydama suvalge kazkur apie 5 ml. Isitikinau, kad privalgo ji is vienos kruties , ir kad tikrai ne cia problema...
nu va as taip ir maniau, kad cia ne maitinime bedos, gal pilvelis, gal dantukai, ar seip jautrumas, reik islaukti turbut kol praeis, juk viskas kazkada praeina, o tau kantryyyyyybes