Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 10, 11:26)
Aura, laikykis, linkiu, kad greičiau visos bėdelės išsispręstų  4u.gif

Jeee... ir po trijų dienų nekakojimo pagaiau princesė ryte atsikėlė pilnu pampiu. Nesuprantu, ar čia jai tapo normalu tiek laiko nesituštinti  g.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif Pas mus amerikietiski kalneliai- viena diena/nakti geresne, kita vaje vaje ir t.t.

Gal ir norma jai cia, o kaip ji jauciasi tas tris dienas iki pasitustinimo?
Papildyta:
Ai, gi, vakar norejau isitikinti ar tikrai mano vaikas neprivalgo ir jai taip jau reikia to misinio. Tai pamaitinusi viena krutimi, daviau buteliuka su misinuku, tai pasivaipydama suvalge kazkur apie 5 ml. Isitikinau, kad privalgo ji is vienos kruties , ir kad tikrai ne cia problema...
Atsakyti
QUOTE(Aura88 @ 2013 12 10, 11:45)
Aciu uz palaikyma  4u.gif Pas mus amerikietiski kalneliai- viena diena/nakti geresne, kita vaje vaje ir t.t.

Gal ir norma jai cia, o kaip ji jauciasi tas tris dienas iki pasitustinimo?
Papildyta:
Ai, gi, vakar norejau isitikinti ar tikrai mano vaikas neprivalgo ir jai taip jau reikia to misinio. Tai pamaitinusi viena krutimi, daviau buteliuka su misinuku, tai pasivaipydama suvalge kazkur apie 5 ml. Isitikinau, kad privalgo ji is vienos kruties , ir kad tikrai ne cia problema...

Tas ir sudėtingiausia, kai nežinai, ko tikėtis...
O mažoji tai jaučiasi gerai, nieko neįprasto, bet man vis tiek atrodo, kad jai gerai būtų pasituštinti, o ir gydytoja sakė, kad geriausia, kai kasdien tuštinasi...bet kad nepasirinksi.
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2013 12 10, 10:23)
Labas rytas 4u.gif
Naktis gera miegojom puikiai,tik vel beda man gerkle skauda verysad.gif O kodel gi,ogi todel,kad mano beprociai kaimynai is pirmo auksto nusiieme radiatorius,t.y. keicia juos,bet kada???kai prasidejo salciai ir namie pas mane kudikis doh.gif
Rasau is savo plancetes wub.gif nelauke vyras egles ir atidave vakar,sake as jau per didele tiket seniu salciu verysad.gif vakar vakare net nepaturejau vaikai jau issiaiskino kokiu zaidimuku yra biggrin.gif
Siandien turbut persalta i laukuti?iki 10 laipsniu galima ar ne?
Gerai mergytes einu tvarkytis siandien planuose zemaiciu blynai ax.gif

uoj mergyt, o cia taip galima sugalvot ziema radiatorius keisti? doh.gif gal i blink.gif kokios instancijos galetu paskubinti procesa, juk galima taip ir ligu prisikviest gerk arbateliu daug, siltai prisimuturiuok 4u.gif

Labukas, neturiu net kada papusryčiauti - viską su mani kartu nori mažiukė daryti biggrin.gif Kol maitinu, paskaitinėju jus  4u.gif

Jeee... ir po trijų dienų nekakojimo pagaiau princesė ryte atsikėlė pilnu pampiu. Nesuprantu, ar čia jai tapo normalu tiek laiko nesituštinti  g.gif

mano irgi pradejo daug demesio reikalauti, jau neidomu lavinamajam kilimeli vienam ilgeliau pabuti, nori buti kalbinamas ir matyti butinai mane akiratyje jei tik nemato jau saukia, o db kai su dviem namie ir abu su savais poreikiais baigiu nupusti doh.gif bet jau ryt zadu leisti i darza savo aktyvuoli, dar duosiu vaistukus, bet jau jauciasi gerai tai manau jokio skirtumo ar namie ar ten, vis tiek i lauka neina jie kai salta

del kakojimo sako normalu, bet va maniskis pirma karta vakar visai nekakojo, taip visad kakodavo ir ne karta per diena, tai vakare lb koncertavo ir siandien kojos mina dvirati, spardos, negerai jam man rodos, bet dar laukiu ax.gif

nu va as taip ir maniau, kad cia ne maitinime bedos, gal pilvelis, gal dantukai, ar seip jautrumas, reik islaukti turbut kol praeis, juk viskas kazkada praeina, o tau kantryyyyyybes 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Šiąnakt jau nebekilnojau mažosios į jos lovytę, nu sunkiai man sekasi su tuo kilnojimui, jau taip švelniai, tyliai stengiuosi perkelt, bet vos tik ją paimu ant rankų, šast ir pabunda ji doh.gif tai vėl pasiimu pas save, duodu (.) kad užmigtų... Ir kaip man ją perkelt neprikėlus.
Pas mus jau žiba namie eglutė nuo savaitgalio. Papuošiau mažą ir sūnaus kambary, tai jis gudročius kai nematom nukabinėja man žaisliukus nuo didžiosios eglės svetainėj ir neša kabinti ant savo eglutės biggrin.gif

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 09, 21:09)
Mano vaikis pradeda cepseti tik mane pamatęs  blink.gif jaučiuosi tik sraigteliu mitybos grandinėje...

lotuliukas.gif

QUOTE(V&V @ 2013 12 10, 10:23)
Labas rytas 4u.gif
Naktis gera miegojom puikiai,tik vel beda man gerkle skauda verysad.gif O kodel gi,ogi todel,kad mano beprociai kaimynai is pirmo auksto nusiieme radiatorius,t.y. keicia juos,bet kada???kai prasidejo salciai ir namie pas mane kudikis doh.gif
Rasau is savo plancetes wub.gif nelauke vyras egles ir atidave vakar,sake as jau per didele tiket seniu salciu verysad.gif vakar vakare net nepaturejau vaikai jau issiaiskino kokiu zaidimuku yra biggrin.gif

Ojėj, numirčiau iš šalčio doh.gif
Mmmm koks geras Kalėdų senis wub.gif Plančetė gėris, labai gerai su ja skaityti naktimis elektronines knygas thumbup.gif

Aciu uz palaikyma  4u.gif Pas mus amerikietiski kalneliai- viena diena/nakti geresne, kita vaje vaje ir t.t.

Linkiu surasti priežastį, dėl ko vaikutis neramus, laikykis 4u.gif
Atsakyti

Augustas šiandien irgi pakakojo po 3d nedarymo bet jam čia normalu , visada taip smile.gif

Labukas 4u.gif pusryčiauju , vaikas miega , atsikels eisim į lauką smile.gif namie taip šilta jauku , smagu žiūrėt pro langą į pusnis o pačiai vaikščiot trumpom rankovėm thumbup.gif dar kai pas mus 1 aukštas tai visad sniegą matau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2013 12 10, 09:23)
siandien planuose zemaiciu blynai ax.gif

Mmmmmm kaip noriu essen.gif
Kalėdų senis super wub.gif Kokio dydžio planšetė bigsmile.gif Aš irgi norėčiau, bet žinau iš ko pasiskolinti namie lotuliukas.gif Aš Kalėdų senio kiekvienais metais prašau šiltų tapkių wub.gif

QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 10, 10:26)
Jupiii.... šiandien gausim likusias fotosesijos nuotraukas  thumbup.gif

Nesuprantu, ar čia jai tapo normalu tiek laiko nesituštinti  g.gif

Kaip faina wub.gif
Matyt jai tas normalu jei gerai jaučias rolleyes.gif

Mašina neužsiveda....siaubekas cool.gif Neseniai pirkta ir nepatikrinom, kad akumas jau gaidys... gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijancikas @ 2013 12 10, 15:24)

Kalėdų senis super wub.gif Kokio dydžio planšetė bigsmile.gif

nesuprantu as cia tos kitaicu kalbos kur cia kas va tokia
http://www.dhgate.co.../158599589.html
parsiunte is ebejaus,neblogas tas senis neblogas... lotuliukas.gif
Tik va cituot nemoku,o ar isvis ymanoma per plancete g.gif

mazoji atsikele antra diena duodu bio gaia ziuresiu kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2013 12 10, 14:22)
nesuprantu as cia tos kitaicu kalbos kur cia kas va tokia
http://www.dhgate.co.../158599589.html
parsiunte is ebejaus,neblogas tas senis neblogas... lotuliukas.gif
Tik va cituot nemoku,o ar isvis ymanoma per plancete :h

Nemaža bigsmile.gif Pas mano merginą truputį mažesnė...į SM dar nebandžiau lįst, tai dėl citavimo dar nežinau schmoll.gif

Mano princesė rožė atsikėlė rolleyes.gif Numigo valandą thumbup.gif Vakar tai tris kartus po 10 min tik miegojo, tai vakare piktoka buvo, bet miegojo naktį kaip visad gerai rolleyes.gif

Verdu kauliukus ir po to burokų sriubą noriu virt, bet kad mano princesė tik ant rankų tupi g.gif Vyras mašinos reikalais laksto...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
V&V na ir kaimynai tavo blink.gif O ilgai šilumos nebus? nes turbūt skųsčiausi kam nors, kad higienos normos neatitinka kambaryje
Vakar visą dieną pykino kažko, jau net pradėjom su vyru įtarinėt, kad gal dar vienč dovaną turėsim Kalėdom blink.gif Bet šiandien lyg ir nieko, tik pilvo apačią labai maudžia.
Vaikai suguldyti miegot, Elzė balkone parpia, o Jonas tai girdžiu bardakina, tarška barška mašinos. Bet tikiuosi nusmigs greitu metu,o aš piuodeliu arbatos ir kompu pasimėgausiu bigsmile.gif
Tiesa, anyta sunervino. Mes jiems ir mano tėvams kaip vieną iš dovanų nupirkom bilietus 28 dieną į Manto Queen šou koncertą. Na ir kad tą dieną laisvi būtų pasakėm kad nieko nesusiplanuotų, turės pramogą. tai čia dabar prieš pora dienų telefonu kalbam j ir sako, tai Kalėdom dovanų čia nepirkit jau mums, jau nereik. Už tą koncertą gal jums pinigus atiduoti blink.gif Nu likau be žado, net ką atsakyt nesumojau, tai jau pradėjo taisyt padėtį, kad oi kaip bus faina, kaip ji laukia, toks geras koncertas. Aš pikta visa jau, galvoju kodėl vyras pasakė, gi susitarėm kad nesakysim į kokį. O pasirodo nesakė nieko. Greičiausiai tiesiog išstudijavo viską, kas tą dieną vyksta ir padarė išvadas. Nu bet tai nors patylėtų, odar su tais pinigų gražinimais doh.gif O galiausiai visai dabaigė. Jau prieš kokį mėnesi visiems buvom pasakę, kad šiemet norim Kūčias švesti tik savo šeimoj vieni, ramiai, nes vistiek ir prie kūdikio kažkiek reik taikytis, prie jos grafiko ir šiaip. Jiems tos Kūčios tai toks vaaizdas kad tik paėdimas, todėl reik krūvos maisto, baltų mišrainių ir pan. Ir visa kalba būna tik apie maistą, kad valgykit valgykit, kodėl nevalgot, dar dėkitės doh.gif Su vaikais ir tas pats, tik maistą kiša, dar tą valgyk, dar tą ir daugiau nieko. Va sekmadieni uošvio gimtadienis buvo, tai ir visas gimtadienis taip. Kiša visą laiką tik maistą ir visa pramoga, net šnekėt daugiau apie nieką neturi. Tai žodžiu pareiškė, kad jie pas mus Kūčioms atvažiuos doh.gif esu pikta kaip šeškas
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 10, 15:47)
Sveikos smile.gif
V&V na ir kaimynai tavo blink.gif  O ilgai šilumos nebus? nes turbūt skųsčiausi kam nors, kad higienos normos neatitinka kambaryje
Vakar visą dieną pykino kažko, jau net pradėjom su vyru įtarinėt, kad gal dar vienč dovaną turėsim Kalėdom blink.gif  Bet šiandien lyg ir nieko, tik pilvo apačią labai maudžia.
Vaikai suguldyti miegot, Elzė balkone parpia, o Jonas tai girdžiu bardakina, tarška barška mašinos. Bet tikiuosi nusmigs greitu metu,o aš piuodeliu arbatos ir kompu pasimėgausiu bigsmile.gif
Tiesa, anyta sunervino. Mes jiems ir mano tėvams kaip vieną iš dovanų nupirkom bilietus 28 dieną į Manto Queen šou koncertą. Na ir kad tą dieną laisvi būtų pasakėm kad nieko nesusiplanuotų, turės pramogą. tai čia dabar prieš pora dienų telefonu kalbam j ir sako, tai Kalėdom dovanų čia nepirkit jau mums, jau nereik. Už tą koncertą gal jums pinigus atiduoti blink.gif  Nu likau be žado, net ką atsakyt nesumojau, tai jau pradėjo taisyt padėtį, kad oi kaip bus faina, kaip ji laukia, toks geras koncertas. Aš pikta visa jau, galvoju kodėl vyras pasakė, gi susitarėm kad nesakysim į kokį. O pasirodo nesakė nieko. Greičiausiai tiesiog išstudijavo viską, kas tą dieną vyksta ir padarė išvadas. Nu bet tai nors patylėtų, odar su tais pinigų gražinimais doh.gif  O galiausiai visai dabaigė. Jau prieš kokį mėnesi visiems buvom pasakę, kad šiemet norim Kūčias švesti tik savo šeimoj vieni, ramiai, nes vistiek ir prie kūdikio kažkiek reik taikytis, prie jos grafiko ir šiaip. Jiems tos Kūčios tai toks vaaizdas kad tik paėdimas, todėl reik krūvos maisto, baltų mišrainių ir pan. Ir visa kalba būna tik apie maistą, kad valgykit valgykit, kodėl nevalgot, dar dėkitės doh.gif  Su vaikais ir tas pats, tik maistą kiša, dar tą valgyk, dar tą ir daugiau nieko. Va sekmadieni uošvio gimtadienis buvo, tai ir visas gimtadienis taip. Kiša visą laiką tik maistą ir visa pramoga, net šnekėt daugiau apie nieką neturi. Tai žodžiu pareiškė, kad jie pas mus Kūčioms atvažiuos doh.gif  esu pikta kaip šeškas

Matai, Jurgel, dažniausiai vyresnio amžiaus žmonės, ypač tokie, kurie nebedirba, yra pensininkai, praktiškai neturi apie ką kalbėt, nes yra atitolę nuo veiksmo. Nu ir apie ką jiems kalbėtis, kai gyvenimo tempas suletėjęs? Kažkokių įspūdžių pasisemt, pakeliaut pinigų neužtenka, ne taip klaip kokie vokiečiai, amerikiečiai ar anglai... Kuo vyresnis daraisi, tuo labiau siaurėja draugų, pažįstamų ratas, jūs galbūt, jiems vieninteliai. Pilna matau senų žmonių, kurie mano name tiesiog sėdi prie lango ir žiūri į kiemą kas ateina, kas išeina. Aišku,aš nežinau kokio tavo uošviai amžiaus ir kokio darbingumo, bet jeigu tas atvejis, kai jau nebedirba, tai galima suprast, kad jūs jiems svarbiausi. Nepyk ant uošvių, nes atmink, kad ateis ta diena, kai pati norėsi savo vaiko šeimoje sutikti Kūčias 4u.gif
Gyvenimas mus visus auklėja antru lazdos galu 4u.gif
Atsakyti
O as pikta kaip seskas, pavargau, dar vyras vkr issiarde masinos rata guoli keist ir pasirodo ne tas, tai snd leke pasikeist, o miestriukas isvaro snd vakare i vln tai neides guolio doh.gif tai dar ryt D turesiu namie, i darza neiseis isleist, o man jau sakes stogas vaziuoja, nuo to triuksmo namie ir viso kito tik sukuosi nera kada prisesti, dar ir R kazkoks neramus pasidares, tik ant ranku nori, ko anksciau nebudavo, nugara belenkaip skauda - noriu povandeninio masazo rolleyes.gif

Tiesa, anyta sunervino.

blink.gif nu ir naglokai sakyciau...
Atsakyti
Tiesa, anyta sunervino. Mes jiems ir mano tėvams kaip vieną iš dovanų nupirkom bilietus 28 dieną į Manto Queen šou koncertą. Na ir kad tą dieną laisvi būtų pasakėm kad nieko nesusiplanuotų, turės pramogą. tai čia dabar prieš pora dienų telefonu kalbam j ir sako, tai Kalėdom dovanų čia nepirkit jau mums, jau nereik. Už tą koncertą gal jums pinigus atiduoti blink.gif  Nu likau be žado, net ką atsakyt nesumojau, tai jau pradėjo taisyt padėtį, kad oi kaip bus faina, kaip ji laukia, toks geras koncertas. Aš pikta visa jau, galvoju kodėl vyras pasakė, gi susitarėm kad nesakysim į kokį. O pasirodo nesakė nieko. Greičiausiai tiesiog išstudijavo viską, kas tą dieną vyksta ir padarė išvadas. Nu bet tai nors patylėtų, odar su tais pinigų gražinimais doh.gif 

Mes irgi tevams nupirkome bilietus i koncerta Rondo ir draugai, labai norejau, kad ir pries Kaledas, padovanoti bilietus i Chris Norman koncerta (preitais metais buvom su MB darbu jo koncerte, tai man labai patiko, nors ir nesu as jo gerbeja ), tik MB papriestaravo, nes bus pries Kaledas tas koncertas.
O del pinigu, tai mano mama tokia. Nuperku jai, kad pradziuginciau tai ta is karto kiek kainavo as tau pinigelius atiduosiu, sako jus jauni jums reikia doh.gif Na taip mes jauni, na bet ne viskas juk piniguose....
Atsakyti