Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

man rodos, kad nera 3 men skiepo, ale as tai taip ir neprisimenu to skiepu kalendoriaus.
ale kaip jus paspejat ir fb ir cia but? as tai dabar su abiem vaikais namie, tai darbo yra.

po miegos paskaitos pas Giedre tai situacija tokia. gult eina nebe 23 ir veliau, o 20h jau buna virsuj ir apie 20.30 jau miega. atsibunda kaip visada apie 8.30 jei neina i darzeli. o vat su pietu miegu ne per kur. matyt per mazai pastangu dedam.
prisibuvom lauke su abiem savo moterim, toks oras nuostabus.
ryt vedu pas daktara dicke, nes nu jau 2 sav nepraeina sloga. pora kartu paroj nutraukiu snargli bet toki bjauriai zalia. o pusti nosi ji pati atsisako (nors moka), tai ir gaudau po abu aukstus su tuo snargliasiurbiu burnoj doh.gif

mazoji Jurate vis dar geras vaikas lotuliukas.gif buna kartais sublusta, bet retai tikrai retai. vakar kazkoks keistas oras matyt buvo, tai is viso, pirma karta pabudrauti atsikele apie 20h... tik valge ir miegojo visa diena.

vakar iskisau vaikus tevam ir variau akropolin dovanu. nu gerai, kad as be pinigu (viska remontui isleidom) tai kai reikejo vyro pralaukti 1.5h akropoly tai buciau tikrai papirkus ko vis dar man nereikia. tai ir prasdejau ant suoliuko ta 1.5h.... net pardavejos pradejo i mane itartinai ziuret.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Kažkoks nekalbadienis, nelabai turėjau ką pasakyti čia ryte užėjusi... vyras vėl išvažiavęs, tai su mažė lauke dvi val. prasiėjo, o tada grįžau, šunį pasiėiau ir su vežimu dar jį išvedė parke, prasukom ratuką. Supratau, kodėl anom dienom sušalau lauke, ogi kad vežimo nestūmiau, tai darė vyras biggrin.gif

Rytoj laukiam svečių - mergytės, gimusios tą pačią dieną kaip mes, tai tikimės smagiai pasibūti smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
paskaitinesiu ka priplepejot biskiuka veleliau, neturiu dabar laiko blush2.gif buvome pasisverti taai mano padauziukas sveria 6.98kg zodziu auga kaip ant mieliu thumbup.gif o jei dar ne liga ir antibiotikai tai jauciu dar daugaiu butu priauges, per menesi 1,4kg pavare.
Siaip lyg ir tvarkoj viskas, kosulys visai pradingo tik slogyte dar maziu kankina biskiuka, bet jau nieko tokio, tuoj visai viskas praeis. Einu baigsiu savo namu ruosa ir tada paskaitinesiu kuom gyvenam 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nespeju as jau prie kompo visai, su dviem vaikais namuose man tikras issukis. Domas nuo veiklos trukumo labai piktas ir neklauso, atsikalbineja....Gerai, kad diena vyras buvo grizes, isleidomus su R i lauka valandai, po to grizau valgyt padariau ir numigom pietu su R sladziai biski atsigavau, nes jau kelios naktys mazai miego, dickis vis bludina, negi PILNATIS? doh.gif
QUOTE(Aguonytė @ 2013 12 07, 22:02)
Labas vakaras 4u.gif  mano naktis vel bloga, bet gera vyreli turiu , tai isejo I kita kambari su pupa , o as  numigau ryte  bigsmile.gif diena vyras isblizgino namus , tvarka padare  wub.gif , tai man palengvejo kad nereiks tvarkytis, nes savaite tragiskai sunki , mazai poilsio...  doh.gif

QUOTE(Sidabrinee @ 2013 12 07, 22:03)
mano vyras ir šnd iškuopė namus kol aš buvau mamyčių mugėj biggrin.gif

nu jusu vyrai idealus wub.gif
QUOTE(Vestya @ 2013 12 08, 01:20)
Aš tai žinok visada kepu apie 22d. tada jis būna skanesnis kelių dienų  mirksiukas.gif

nu gal reiks surizikuot bigsmile.gif

QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 08, 12:57)
kai maitinu is vienos net nebelasa is kitos cia normalu?

krize mazute, pakentek, pas mus tas pats - isgyvensit, o pienas pas mane seniai nelasa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 09, 17:14)
Ne man atrodo tik keturiu bus skiepas

nera triju men skiepo mirksiukas.gif

o mes namus puosime kita savaite smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras.

Si naktis mums viena is prasciausiu. Vaikuti vis dar pilvukas kamuoja, nors ir vaistukus geriam. Pavirkavo, supau kokia puse nakties, o jei uzmigdavo tai blaskydavosi ir kojytem spardydavosi doh.gif

Siandien pirma karta i masazus vaziavom. Tai kol isvaziavom doh.gif pavelavom doh.gif (vis raminti reikejo), pas masaziste irgi vos ne visa laika praverke. Tai jos paprasiau, kad neurologe pakviestu, kur lankemes penktadieni. Tai ji atejo pasakiau, kad negereja mums, o kol pasakojau kas mums, Ievuze uzmigo jai ant ranku. (Pasijauciau, ne kaip, toks jausmas, kad savo vaiko nemoku nuraminti doh.gif ) Tai va neurologe sako, kad per mazai nuo gimimo esam priaugusios ir jai matyt truksta pienuko ir aisku pasiule primaitinti misineliais doh.gif Bet neduosiu tu misiniu as jai, nes tikrai manau, kad ne cia suo pakastas. I mankstas nebenuejom, nes dukryte uzmigo.

Pratinu dukruze prie zinduko...

Atsakyti
Mano vaikis pradeda cepseti tik mane pamatęs blink.gif jaučiuosi tik sraigteliu mitybos grandinėje...
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2013 12 09, 15:01)
paemiau izoliacijos supakavau per nauja blush2.gif  lotuliukas.gif
Tai dabar reikia butinai redyt egle

lotuliukas.gif
Įtariu ir mes šiandien puošim jau ir namus ir eglutę ax.gif Pas dičkę kambary jau papuošta, o didžiajam kambary nenoriu dar puošt, nes katinas kėsinasi vis į eglę įlipt lotuliukas.gif Bet reiks reiks...

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 09, 20:09)
Mano vaikis pradeda cepseti tik mane pamatęs  jaučiuosi tik sraigteliu mitybos grandinėje...

lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Didžioji mokykloj, mažoji ir vyras miega, mamka kavą geria rolleyes.gif
Vakar pas MB tėvus buvom, tai mažoji tampė lūpą prieš uošvį unsure.gif Retai mato ką padarysi rolleyes.gif
Šaltukas koks šiandien cool.gif
Vakar su vyru važinėjom per pardes...kiek visko reik doh.gif Televizoriaus išmaniojo lotuliukas.gif mikrobangės (kurią aš prieš kelias dienas sugadinau), sulčiaspaudės, indaplovės bigsmile.gif Indaplove dabar pas mane VYRAS dirba bigsmile.gif Man rankas beria nuo visokių plovimų, tai ne kas... verysad.gif Reiktų būtinai man jos, bet žiūrėsim kaip išeis....labai jau daug visko norisi - reikia Kalėdų senio su diiiidele pinigine - žiūrėsim ar pasirašys cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, na ka mes vel tryse miegojom, jau dickis ramiau miegojo, matyt pasiteisina prie kompo neleidimas, nes po to su emocijom nesusitvarko, jau tik viena karta kalbejo, nebesauke per miegus, tik sake sapna baisu sapnavo, kad kazkokia milziniska vista ji uzpuole blink.gif seip naktis visai gera, nors vakaras gazdino, R klykavo kaip niekad, bet vakar nekakojo gal tas prisidejo tik puksi puksi kojos makaluojas, tik ant ranku nurimdavo doh.gif tikiuosi greitai pasibaigs tos bedos su pilveliu...

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Naktis gera miegojom puikiai,tik vel beda man gerkle skauda verysad.gif O kodel gi,ogi todel,kad mano beprociai kaimynai is pirmo auksto nusiieme radiatorius,t.y. keicia juos,bet kada???kai prasidejo salciai ir namie pas mane kudikis doh.gif
Rasau is savo plancetes wub.gif nelauke vyras egles ir atidave vakar,sake as jau per didele tiket seniu salciu verysad.gif vakar vakare net nepaturejau vaikai jau issiaiskino kokiu zaidimuku yra biggrin.gif
Siandien turbut persalta i laukuti?iki 10 laipsniu galima ar ne?
Gerai mergytes einu tvarkytis siandien planuose zemaiciu blynai ax.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

QUOTE(V&V @ 2013 12 10, 10:23)
Naktis gera miegojom puikiai,tik vel beda man gerkle skauda verysad.gif O kodel gi,ogi todel,kad mano beprociai kaimynai is pirmo auksto nusiieme radiatorius,t.y. keicia juos,bet kada???kai prasidejo salciai ir namie pas mane kudikis doh.gif

Rasau is savo plancetes wub.gif nelauke vyras egles ir atidave vakar,sake as jau per didele tiket seniu salciu verysad.gif vakar vakare net nepaturejau vaikai jau issiaiskino kokiu zaidimuku yra biggrin.gif

Na, jop, be silumos dabar gyventi ne kazka, as diena vis zidini pasikuriu, ir man jaukiau silciau, o ir mano dukruzei patinka siluma smile.gif

Koks geras Kaledu senelis smile.gif Manasis greiciausiai ateis su vokeliu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, neturiu net kada papusryčiauti - viską su mani kartu nori mažiukė daryti biggrin.gif Kol maitinu, paskaitinėju jus 4u.gif
Aura, laikykis, linkiu, kad greičiau visos bėdelės išsispręstų 4u.gif

Jupiii.... šiandien gausim likusias fotosesijos nuotraukas thumbup.gif
Papildyta:
Jeee... ir po trijų dienų nekakojimo pagaiau princesė ryte atsikėlė pilnu pampiu. Nesuprantu, ar čia jai tapo normalu tiek laiko nesituštinti g.gif
Atsakyti