QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 08, 12:57)
Labas rytas Nors as kaip maisu dauzta tiek vakar prisinervinau vakare koncerta turejom protesta pries papus Nu jau man net paranoja kad pieno nera siandien issiunciau vyra misinio kad turet namie vakar jau arbateles padariau bet negere o kruties neeme paima isspjauna rekia nu kazkoks kosmaras traukt bandau kaip skudurai tusti ne laso nors visad upem liejasi net nezinau kas cia nutiko mm nera, vaistu jokiu negeriu, valgau , skyciu 3 l isgeriu mazdaug patarkit paguoskit kad viskas bus gerai o tai as trecia vaika auginu niekada taip nebuvo .Pavyko uzmigdyt 23 ismiegojo iki 5 tada pavalge is kruties normaliai miegojoiki9 vel valge susitvarkem, persirengem, pazaidem miega dabar vel bet jau bijau vakaro Krutine ne per pilniausia kai maitinu is vienos net nebelasa is kitos cia normalu?
Gaudyk Mano mažei kažkas panašaus irgi į tai nutiko, nakrį anksčiau ramiai pavalgydavo ir užmigdavo, o šiąnakt ėmė krūtį, spjauna, nusisuka, atsisuka, ima, spjauna, nusisuka, atsisuka.... ir pati pyksta, lyg aš jai neduočiau valgyt O vakarais irgi tas pats, kol nulaužiu naktiniam miegui, pastoviai koncertai, atrodo pieno nebūtų, žodžiu suprantu kaip jauties, laikykis, tikrai tai turėtų susitvarkyti
O dėl pieno lašėjimo, maitinant nelaša, bet būna ką nors veikiu, pagalvoju apie spurgiukę ar išgirstu ją niurzgant, iš karto pradeda lašėti pienas