Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

Apsikuopiau namus, puošim eglutę šiandien clap.gif
QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 08, 12:57)
Labas rytas  4u.gif Nors as kaip maisu dauzta tiek vakar prisinervinau vakare koncerta turejom protesta pries papus  doh.gif Nu jau man net paranoja kad pieno nera siandien issiunciau vyra misinio kad turet namie vakar jau arbateles padariau bet negere o kruties neeme paima isspjauna rekia nu kazkoks kosmaras traukt bandau kaip skudurai tusti ne laso nors visad upem liejasi net nezinau kas cia nutiko mm nera, vaistu jokiu negeriu, valgau , skyciu 3 l isgeriu mazdaug patarkit paguoskit kad viskas bus gerai o tai as trecia vaika auginu niekada taip nebuvo  doh.gif .Pavyko uzmigdyt 23 ismiegojo iki 5 tada pavalge is kruties normaliai miegojoiki9 vel valge susitvarkem, persirengem, pazaidem miega dabar vel bet jau bijau vakaro doh.gif Krutine ne per pilniausia kai maitinu is vienos net nebelasa is kitos cia normalu?

Gaudyk 4u.gif Mano mažei kažkas panašaus irgi į tai nutiko, nakrį anksčiau ramiai pavalgydavo ir užmigdavo, o šiąnakt ėmė krūtį, spjauna, nusisuka, atsisuka, ima, spjauna, nusisuka, atsisuka.... ir pati pyksta, lyg aš jai neduočiau valgyt doh.gif O vakarais irgi tas pats, kol nulaužiu naktiniam miegui, pastoviai koncertai, atrodo pieno nebūtų, žodžiu suprantu kaip jauties, laikykis, tikrai tai turėtų susitvarkyti 4u.gif
O dėl pieno lašėjimo, maitinant nelaša, bet būna ką nors veikiu, pagalvoju apie spurgiukę ar išgirstu ją niurzgant, iš karto pradeda lašėti pienas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cionge: 08 gruodžio 2013 - 16:57
Mes ir buvom lauke tai su vyru susalom, salia nemuno ejom tai vejas nesveikai saltas..apsukom ratuka ir ejom namuciu... schmoll.gif

Del to lasejimo tai ryte jeigu einu I dusa nusirengiu ir jeigu pasilenkiu tai pradeda nelaset o begt pienukas... doh.gif tai stengiuosi greit suktis biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras ax.gif
Su menesiukais, kam priklauso 4u.gif
Musu vaikis pradejo bijot svetimu blink.gif doh.gif Vakar Mb kirpeja man parveze, tai M toki skandala pakele pakalbintas unsure.gif Ir virkavo, tampe lupa iki pat jos isejimo... Siandien pas uosvius lekem, tai ir I anyta tokia pati reakcija, kol kartu Su manim uzkalbejom. Atvaziavo pas ja drauge, tai ir pries ta lupa patempe doh.gif Bet anoji metuku anukyte turi, pasimaive pries vaika, o tam sypsena islindo, bet ant ranku pad ja schmoll.gif Vat turiu beda, kad niekam dabar palikt negalesiu verysad.gif Aisku, ir iki siol nepalikinejau ilgam. O Dar pirmadieni taip ramiai I svetimus reagavo g.gif
Neringute, man taip buvo susitvarkius krutine, nebesprogo, nebelasejo. O dabar vel is naujo - vaikstau Su verkianciais akmenukais, jei vaikinas ilgiau atsisako valgyt 4u.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif

ech, man jau truksta miego g.gif reiks numigti diena, nes vaikis prastai jau miegoti pradejo doh.gif guodziu save tai laikina, laikina... biggrin.gif pirmadienis, vyras darbe, vaikis i darzeli, lafa thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
Labryt 4u.gif
Šiąnakt bandžiau mažę kilnot į jos lovytę, nes iki tol visada su manim miegodavo. Nepasakyčiau, kad jai patiko, neramiai miegojo, bet už tai kaip man gera buvo išsirangyt kokia nori poza lovoj lotuliukas.gif
O jau oro gražumas šiandien thumbup.gif Atsikels pupa, eisiu rengt abu neklaužadas ir keliausim pasivaikščiot.
Atsakyti
ar yra gyvu cia siandien? mergos, pabludot su FB! reikia ir cia uzsukti juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 12 09, 14:26)
ar yra gyvu cia siandien? mergos, pabludot su FB! reikia ir cia uzsukti juk biggrin.gif

Ale tikrai, kur šiandien visos dingusios? g.gif
Atsakyti
As čia smile.gif biski nubludus bet kvepuoju smile.gif naktį M atsikrauste pas mane, o tai reiškia kad miega visi tik ne as... biggrin.gif isgrudus i darzeli dar bandžiau pasnaust, bet kažkaip nerimta... Ruošiamės Kaledoms... Kaip ir reikėjo tikėtis M savo karnavalinio kostiumo nenusivelka, o man ji pataisyti reikia biggrin.gif mažokas biski ax.gif
S tai puikiai- išlepintas iki negaliu- valgo miega ir nori būt nesiojamu kad viską ir visus matytu
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 09, 15:31)
naktį M atsikrauste pas mane, o tai reiškia kad miega visi tik ne as...  biggrin.gif

Va va, pas mane taip kas naktį doh.gif Ašku, mažiukas tas mano dvimetis, bet taip noriu, kad išmiegotų savo kambary visą naktį.

Atsakyti
sveikos 4u.gif Kuopiau namus, laukuti buvom 4u.gif Nu atrodo valgo pilna burna pienuka vel viskas normalu
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
reikia puostis eglute namus...nu taip tingiu negaliu,kazkaip nekyla tam rankos nors tu ka g.gif
Oras lauke labia fainas siandien buvo... dabar kazkaip apsiniauke,dar galvojau sunu vesiu su vezimu eisim bet dabar jauciu teks varyt su masina g.gif
Siaip gyvenam mes gerai...kiek gali but gerai su trim vaikais...ir vyru... biggrin.gif
Kalbant apie vyra,kai pirkom vaikam dovanas Kaledom jis sako parasyk seneliui laiska smile.gif sakau ai nerasysiu ..itariu seneliui siais metais krize ipado neatnes biggrin.gif O siandien ryte kad skambina pastininke I duris neapsikentus atidariau vyro vardu siuntinys,ir aisku atplesiau maniau A zaislas kuri uzsakem,o ten ... doh.gif turbot nereikia sakyt biggrin.gif paemiau izoliacijos supakavau per nauja blush2.gif lotuliukas.gif
Tai dabar reikia butinai redyt egle biggrin.gif
Siandien pirksiu Biogaia mazgei savo ,gal nustos taip daznai ir skystai kakot g.gif siaip savijauta jos kaip ir gera nepasakyciau kad kazkas negerai g.gif
Na nepakenks : ax.gif
Ketvirtadieni TA ir skiepas,ar as maisau triju men irgi buna ar ne?
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2013 12 09, 16:01)
Sveikutes 4u.gif

Ketvirtadieni TA ir skiepas,ar as maisau triju men irgi buna ar ne?

Ne man atrodo tik keturiu bus skiepas
Atsakyti