Na ka mes likom si savaitgali namie, siandien kuopiausi namus siek tiek tai nusikaliau dar R kazkas nutike lb neramus kas valanda valgyt praso arba anr ranku reikalauja, kad paimtum, anksciau to nebudavo
bet gal vis dar pilvukas, bet manau jau bedeles su juo i pabaiga, nes jau nuo vakar kakina tik karta dienoj ir taip tirsciau nei iprastai ir spalva rusva pasidare, kaip normalaus kakio tai sakau gal jau baigiasi musu bedos
va db miega dvi valandas R tai net keista atrodo kazkas ne taip....
Ech ir as jau noriu Keldom ruostis, norisi jau eglutes namie, sugundet cia su tuo simtalapiu, mastau gal surizikuot iskepti, tik va 24 diena butu geriausia ji kept, kad sviezias butu, bet kadangi ta diena turiu kliente nzn kaip susisukt speciau
nu bet kuciuu tai butinai issikepsiu jau sia savaite pakramsnojimui reiks issikept
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 07, 18:12)
žiūrėsim "Vienas namuose". Pagaliau savaitgalis be svečių
Na va tai ir mes tokio likimo - esam alytiškiai su vyru, gyvenam Marijampolėj, o tėvai mano Vilniuje, o vyro - Alytuje.
mano D laukia, vis klausia kada jau rodys, man jis irgi nors simta kart matytas toks Kaledinis
ziuresim kartu, vakarienei vyras pageidavo sumustinuku su tunu reiks eit sukonstruoti
O mes irgi Kaune vieni kaip pirstai, tevai apie 70-80km uosviai irgi panasiai tai irgi butu gerai kokia artima pazystama auklyte, va kiteim metam butinai reik susirast, nes i mokslus zadu grizti tai reiks bent kelis kart savaitej apsilankyti, reik rasti kas paziures maziu...