Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

QUOTE(cionge @ 2013 12 07, 11:47)

Kur vyksta mamyčių turgelis, primink iš kurio miesto esi?

Marijampolė smile.gif

Nupirkau mugėj naujų knygučių fainų , keles bliuksutes , romperiuką ir dalyvavau loterijoj tai laimėjau užrašų knygutę o kitoj puzzle smile.gif

Buvom visi išėję į miesto mugę tai kokia pūga užėjo , krito didžiulės snaigės tai taip faina pasijaučiau kaip kalėdos būtų biggrin.gif stovi eglė , groja kalėdinės dainos ir žiauriai sninga wub.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
mūsų tėvelis po budėjimo, bet susiruošėm pietų miegelio į kiemą, o mes tuo pačiu nutarėm mieste mugę apžiūrėti. Na ir ką, pusiaukelėje taip snigti ėmė, kad į besmegenius pavirtom, o mažajai kas - ji šiltnamio sąlygom po gaubtu sau miega vežime biggrin.gif Mugė buvo nedidukė, suvalgėm maltiečių sriubos ten ir patraukėm į parduotuvę. Nieko gero nenusipirkom, tiksliau aš išėjau suirzusi, kad nepirkom nieko saldaus, tai IKI užsukom kuršėnų vyniotinio ir sausainių dviejų rūšių priegriebiau biggrin.gif
Vakarosim šiandien trise - pasipuošim eglutę dar šiemet nedidukę, žiūrėsim "Vienas namuose". Pagaliau savaitgalis be svečių ax.gif

QUOTE(cionge @ 2013 12 07, 01:10)
Mes netikri kauniečiai, mūsų giminės ir artimieji už daugiau nei 200 km, čia Kaune esam vieni kaip pirštai, tai neturim kur palikt vaikų. Taip ir einam kur nors po vieną vienas kitą išleisdami arba su vaikais  biggrin.gif Iš tikrųjų norėčiau turėti kokią auklytę retiems atvejams  g.gif

Na va tai ir mes tokio likimo - esam alytiškiai su vyru, gyvenam Marijampolėj, o tėvai mano Vilniuje, o vyro - Alytuje.
Atsakyti
Na ka mes likom si savaitgali namie, siandien kuopiausi namus siek tiek tai nusikaliau dar R kazkas nutike lb neramus kas valanda valgyt praso arba anr ranku reikalauja, kad paimtum, anksciau to nebudavo blink.gif bet gal vis dar pilvukas, bet manau jau bedeles su juo i pabaiga, nes jau nuo vakar kakina tik karta dienoj ir taip tirsciau nei iprastai ir spalva rusva pasidare, kaip normalaus kakio tai sakau gal jau baigiasi musu bedos g.gif va db miega dvi valandas R tai net keista atrodo kazkas ne taip....

Ech ir as jau noriu Keldom ruostis, norisi jau eglutes namie, sugundet cia su tuo simtalapiu, mastau gal surizikuot iskepti, tik va 24 diena butu geriausia ji kept, kad sviezias butu, bet kadangi ta diena turiu kliente nzn kaip susisukt speciau g.gif nu bet kuciuu tai butinai issikepsiu jau sia savaite pakramsnojimui reiks issikept smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 07, 18:12)
žiūrėsim "Vienas namuose". Pagaliau savaitgalis be svečių  ax.gif
Na va tai ir mes tokio likimo - esam alytiškiai su vyru, gyvenam Marijampolėj, o tėvai mano Vilniuje, o vyro - Alytuje.

mano D laukia, vis klausia kada jau rodys, man jis irgi nors simta kart matytas toks Kaledinis smile.gif ziuresim kartu, vakarienei vyras pageidavo sumustinuku su tunu reiks eit sukonstruoti smile.gif
O mes irgi Kaune vieni kaip pirstai, tevai apie 70-80km uosviai irgi panasiai tai irgi butu gerai kokia artima pazystama auklyte, va kiteim metam butinai reik susirast, nes i mokslus zadu grizti tai reiks bent kelis kart savaitej apsilankyti, reik rasti kas paziures maziu...
Atsakyti
mes po rusų koncerto smile.gif šiaip koncertas geras, bet kai nesupratau nei žodžio tai doh.gif atlikėjas po kiekvienos dainos daug kalbėjo , visi juokėsi o aš sėdžiu ir nei bum bum biggrin.gif patiko tik kad tris dainas lietuviškai padainavo tai galėjau jau ir aš pasireikšt biggrin.gif

Eidami į koncertą kaip tik papuolėm ant eglutės įžiebimo fejeverkų , gražu buvo smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif mano naktis vel bloga, bet gera vyreli turiu , tai isejo I kita kambari su pupa , o as numigau ryte bigsmile.gif diena vyras isblizgino namus , tvarka padare wub.gif , tai man palengvejo kad nereiks tvarkytis, nes savaite tragiskai sunki , mazai poilsio... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 12 07, 22:02)
Labas vakaras 4u.gif  mano naktis vel bloga, bet gera vyreli turiu , tai isejo I kita kambari su pupa , o as  numigau ryte  bigsmile.gif diena vyras isblizgino namus , tvarka padare  wub.gif , tai man palengvejo kad nereiks tvarkytis, nes savaite tragiskai sunki , mazai poilsio...  doh.gif

mano vyras ir šnd iškuopė namus kol aš buvau mamyčių mugėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2013 12 07, 17:22)
Ech ir as jau noriu Keldom ruostis, norisi jau eglutes namie, sugundet cia su tuo simtalapiu, mastau gal surizikuot iskepti, tik va 24 diena butu geriausia ji kept, kad sviezias butu,

Aš tai žinok visada kepu apie 22d. tada jis būna skanesnis kelių dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
oras nuo ryto atrodo puikus, vyras suplanavo tvarkyti rūsį, bet gal atkalbėsiu kaip nors ir išsitempsiu drauge į kiemą smile.gif Norisi bent savaitgalį kartu pasivaikščioti, nes rytoj vėl dviem dienom į šaudymus išvažiuoja doh.gif

QUOTE(mama ciole @ 2013 12 07, 18:22)
mano D laukia, vis klausia kada  jau rodys, man jis irgi nors simta kart matytas toks Kaledinis smile.gif ziuresim kartu, vakarienei vyras pageidavo sumustinuku su tunu reiks eit sukonstruoti smile.gif

Mes kepėm karštų sumuštinių su dešra ir sūriu, bet tokie skanūs pasitaikė, niam niam...

QUOTE(Sidabrinee @ 2013 12 07, 21:54)
mes po rusų koncerto smile.gif  šiaip koncertas geras, bet kai nesupratau nei žodžio tai doh.gif  atlikėjas po kiekvienos dainos daug kalbėjo , visi juokėsi o aš sėdžiu ir nei bum bum biggrin.gif  patiko tik kad tris dainas lietuviškai padainavo tai galėjau jau ir aš pasireikšt  biggrin.gif 

Ir aš rusiškai nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Nors as kaip maisu dauzta tiek vakar prisinervinau vakare koncerta turejom protesta pries papus doh.gif Nu jau man net paranoja kad pieno nera siandien issiunciau vyra misinio kad turet namie vakar jau arbateles padariau bet negere o kruties neeme paima isspjauna rekia nu kazkoks kosmaras traukt bandau kaip skudurai tusti ne laso nors visad upem liejasi net nezinau kas cia nutiko mm nera, vaistu jokiu negeriu, valgau , skyciu 3 l isgeriu mazdaug patarkit paguoskit kad viskas bus gerai o tai as trecia vaika auginu niekada taip nebuvo doh.gif .Pavyko uzmigdyt 23 ismiegojo iki 5 tada pavalge is kruties normaliai miegojoiki9 vel valge susitvarkem, persirengem, pazaidem miega dabar vel bet jau bijau vakaro doh.gif Krutine ne per pilniausia kai maitinu is vienos net nebelasa is kitos cia normalu?
Atsakyti
QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 08, 11:57)
Labas rytas  4u.gif Nors as kaip maisu dauzta tiek vakar prisinervinau vakare koncerta turejom protesta pries papus  doh.gif Nu jau man net paranoja kad pieno nera siandien issiunciau vyra misinio kad turet namie vakar jau arbateles padariau bet negere o kruties neeme paima isspjauna rekia nu kazkoks kosmaras traukt bandau kaip skudurai tusti ne laso nors visad upem liejasi net nezinau kas cia nutiko mm nera, vaistu jokiu negeriu, valgau , skyciu 3 l isgeriu mazdaug patarkit paguoskit kad viskas bus gerai o tai as trecia vaika auginu niekada taip nebuvo  doh.gif .Pavyko uzmigdyt 23 ismiegojo iki 5 tada pavalge is kruties normaliai miegojoiki9 vel valge susitvarkem, persirengem, pazaidem miega dabar vel bet jau bijau vakaro doh.gif Krutine ne per pilniausia kai maitinu is vienos net nebelasa is kitos cia normalu?

Nurimk 4u.gif tik vaikutis gali istraukt giliausia pienuka,mums be vilciu istraukt Kaip jie gali 4u.gif gal tiesiog uzsisakineja daugiau pienuko tad viska istustina ir dar nori g.gif man nebelasa Kai maitinu is kitos ,normalu nes susitvarke( anksciau man net begdavo is kitos kruties pienukas) manau tai laikina ,tad nereikia liudeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 12 08, 13:32)
Nurimk 4u.gif tik vaikutis gali istraukt giliausia pienuka,mums be vilciu istraukt Kaip jie gali 4u.gif  gal tiesiog uzsisakineja daugiau pienuko tad viska istustina ir dar nori g.gif  man nebelasa Kai maitinu is kitos ,normalu nes susitvarke( anksciau man net begdavo is kitos kruties pienukas) manau tai laikina ,tad nereikia liudeti smile.gif

O man vis dar laša taip kaip anksčiau, nors skaičiau, kad turėtų susitvarkyti. Bet nieko, įpratau ir taip gerai.

Neringute, nežinau nei kaip paguosti, turbūt FB skaitei, kad čia ne vienam vaikučiui "pieno krizė" - spyriojasi, ožiuojasi prie papulių...
Atsakyti
O jau šiandien oras fantastiškass wub.gif mėgstu tokias žiemos dienas kai šviečia saulė ir spaudžia lengvas šaltukas bigsmile.gif buvom lauke nuo 11.30 iki 14h o po to nuo 15.30 valandukę thumbup.gif buvau pas tėvus užėjus pasimaitint dar vaikas pasnaudė ir vėl pėdinom geru oru džiaugtis smile.gif

Vakar nupirkau tokią gražią baltą storesnę bliuskutę su dideliu užrašu I♥DAD wub.gif nu ir ką mano vyrukui per galvą netelpa doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinee: 08 gruodžio 2013 - 16:53