Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

mes su vyru pasizadejome siais metais daugiau pastangu ideti palaikant gerus santykius. po antro vaiko gimimo is viso pykomes ir pykomes. maniskis neatlaiko sunkumu namuose. cia pries sventes savaite nesikalbejome. nors iki vaiku tikrai nebuvom susipyke beveik visai.

as Juratei tik seilius keiciu, nespeja dziuti, nors turiu gavus is kaimynes cielus 6. greitai kiaurai permirksta. ir nuolat ranka burnoj....oi tas amzius prasideda kai vaikas kaip siurblys bus.
Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2014 01 04, 13:16)
mes su vyru pasizadejome siais metais daugiau pastangu ideti palaikant gerus santykius. po antro vaiko gimimo is viso pykomes ir pykomes. maniskis neatlaiko sunkumu namuose. cia pries sventes savaite nesikalbejome. nors iki vaiku tikrai nebuvom susipyke beveik visai.

as Juratei tik seilius keiciu, nespeja dziuti, nors turiu gavus is kaimynes cielus 6. greitai kiaurai permirksta. ir nuolat ranka burnoj....oi tas amzius prasideda kai vaikas kaip siurblys bus.

Žinok savaitę neištverčiau doh.gif man didžiausia čia nesąmonė... aš toks žmogus, kad reikia susėsti, pakalbėti, išspręsti problemą. Aišku, geriausia ne čia ir dabar, galima palaukti pusė dienos, kol piktumas nugaruos smile.gif

Aš tai nededu seilinukų, nesiseilioja tiek daug dar, kad reikėtų smile.gif O ranka irgi paprastai burnytėje. Jeigu pačiumpa žaislą, tai irgi iškart į burnytę.
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2014 01 04, 00:33)

Smagu, kad pilvelio reikalai pagerėjo  4u.gif O kas yra kreonas?  g.gif

Kreonas, kitaip pankretinas, kasos fermentas. Gerina virskinima ir mums sumazino pilvelio bedas smile.gif

Vakar atveze vibro gultuka, tai dukruzei patiko, sedi, spygauja biggrin.gif

Mes labai vargstam su miegojimu. Nakti keliasi kokius 3-4 kartus, miegodama blaskosi, uzmiega apie 1 val, diena jei numiega pusvalandi tai jau normaliai ...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Šiąnakt pirmą kartą įvyko avarija - 3 val. nakties atsikėlė E valgyti ir jau girdžiu stena.. na na, galvoju, kuo visa tai baigsis. Aišku, apsidarė, pro pampersą pramušė biggrin.gif Tai išsibudino kaip reikiant, ėmė krykštauti vidury nakties. Gera valanda praėjo, kol vėl užmigom.

Šiandienos scenarijus - iškepti ingere kepsniukus, lyginti, išsiplauti grindis. Manau, tai įmanoma, nes migdysiu mažę balkone, visą dieną juk lietų praneša cool.gif
Atsakyti
Labas rytas . 4u.gif Pas mus naktis normali bet ryte 5.3 atsikele valgyt ir kad prasidejo koncertas , daratpyle varske ar cia normalu? Uzlauziau apie 7 tai dar dabar parpia biggrin.gif Einu papusryciaut kol neatsikele biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, visai mazai laiko turiu prisesti, reiskias vyras namie ir pc uzimtas. Buvom pas gydytoja sake geriau, bet gavom siuntima pas LOR, kad apziuretu, uzsiregistravom treciadienio rytui, viena beda ne beda kaip sakoma, mazius nuo antibu sumazino pieno kieki suvalgoma, to pasekoje sianakt jau man skaudejo kruti, bandau kuo daugiau duoti is jos, bet guzai kazkur viduj, niekaip neina ismasazuoti, gydytoja patare deti medaus kompresus ir kopusto lapa ne salta tik su mesos musikliu pradauzyta, dedu bet maudzia, paspaudus skauda, stengiuos pries maitinima pasildyti, bet tokioj nepatogioj vietoj tie guzai nera kaip vaika paimti, kad is ten istrauktu, be to prie pat krutinkaulio, o mano krutis didele tai iki ten turbut nedaktraukia sad.gif tikiuosi pavyks issigydyt greit ir neprieisim pire mastito sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2014 01 06, 19:12)
Sveikutes, visai mazai laiko turiu prisesti, reiskias vyras namie ir pc uzimtas. Buvom pas gydytoja sake geriau, bet gavom siuntima pas LOR, kad apziuretu, uzsiregistravom treciadienio rytui, viena beda ne beda kaip sakoma, mazius nuo antibu sumazino pieno kieki suvalgoma, to pasekoje sianakt jau man skaudejo kruti, bandau kuo daugiau duoti is jos, bet guzai kazkur viduj, niekaip neina ismasazuoti, gydytoja patare deti medaus kompresus ir kopusto lapa ne salta tik su mesos musikliu pradauzyta, dedu bet maudzia, paspaudus skauda, stengiuos pries maitinima pasildyti, bet tokioj nepatogioj vietoj tie guzai nera kaip vaika paimti, kad is ten istrauktu, be to prie pat krutinkaulio, o mano krutis didele tai iki ten turbut nedaktraukia sad.gif tikiuosi pavyks issigydyt greit ir neprieisim pire mastito sad.gif

Laikykis.

Daryk taip, prieš maitinimą šildyk apie 10 min, o po maitinimo šaldyk iki max 15min, o maitinant tą gūzelį masažuok link spenelio, kad mažiukas žysdamas kuo daugiau ištrauktų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linavaido @ 2014 01 06, 18:50)
Laikykis.

Daryk taip, prieš maitinimą šildyk apie 10 min, o po maitinimo šaldyk iki max 15min, o maitinant tą gūzelį masažuok link spenelio, kad mažiukas žysdamas kuo daugiau ištrauktų. 4u.gif

drinks_cheers.gif
as taip ir dariau. bet sildyt man konsultante patare tik tuo atveju jei labai kietas laukelis, jei vaikas ji gali apzioti padoriai, tai tada liepe nesildyti.

dar pamegink maitinti vaika pasidejus ant stalo, o tu pasilenkus. ziauriai nepatogu, bet man tada labai gerai nubegdavo is visu pusiu.
Atsakyti
oi mama_ciole sad.gif 4u.gif 4u.gif
nežinau net ką patarti, kai pati su tuo nesusidūrus. Linkiu, kad greitai viskas praeitų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linavaido @ 2014 01 06, 19:50)
Laikykis.

aciu uz patarimus, bandysiu 4u.gif tik va, kad kai bandau masazuoti, jis kaip tycia isspjauna kruti, nenori traukti sad.gif

QUOTE(Aphanizomenone @ 2014 01 06, 19:55)
drinks_cheers.gif
as taip ir dariau. bet sildyt man konsultante patare tik tuo atveju jei labai kietas laukelis, jei vaikas ji gali apzioti padoriai, tai tada liepe nesildyti.

dar pamegink maitinti vaika pasidejus ant stalo, o tu pasilenkus. ziauriai nepatogu, bet man tada labai gerai nubegdavo is visu pusiu.

as tavo posta issisaugojus turiu kai rasei beroc Aurorei, siandien saziningai perskaiciau ir nebesildau daugiau, nes apziot jis gali

QUOTE(Jurgel @ 2014 01 06, 21:15)
oi mama_ciole sad.gif 4u.gif  4u.gif
nežinau net ką patarti, kai pati su tuo nesusidūrus. Linkiu, kad greitai viskas praeitų 4u.gif

dekuj, as lb tikiuosi, kad lengvai praeis, lb bijojau situ visu bedu su krutine mazdaug tokiu pat metu baigiau maitinti didiji, nes apsinuodijau, todel nenoriu, kad istorija kartotusi...maitinsiu bet kokia kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2014 01 06, 21:45)
maitinsiu bet kokia kaina  4u.gif

nu man per pirma menesi net 2 ar 3 kartus buvo tos nesamones. rodos viska dariau kaip su pirmu vaiku, bet va. pamenu net posma nublioviau is tos nevilties, kad taip nesiseka. na bet viskas buvo gerai smile.gif
pamenu sedziu, maitinu tik is tos sergancios vienos, is kitos su pientraukiu darbuojuos ir bliaunu posma smile.gif
bet tai as zinojau kad susitvarkysiu savo papuli ir vel viskas gerai bus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Aphanizomenone @ 2014 01 06, 22:52)
nu man per pirma menesi net 2 ar 3 kartus buvo tos nesamones. rodos viska dariau kaip su pirmu vaiku, bet va. pamenu net posma nublioviau is tos nevilties, kad taip nesiseka. na bet viskas buvo gerai smile.gif
pamenu sedziu, maitinu tik is tos sergancios vienos, is kitos su pientraukiu darbuojuos ir bliaunu posma smile.gif
bet tai as zinojau kad susitvarkysiu savo papuli ir vel viskas gerai bus smile.gif

siandien jau tik spaudziant skauda, vis bandau maitinti virs vaiko, tik tokiu atveju neleidzia jis man masazuoti is kart spjauna kruti, bandziau ir kitom pozom masazuot maitinant tas pats... tikiuosi pats istrauks be masazu, po maitinimo dar salta termoiklotuka isidedu is saldiklio, lb padeda, nuima skausma, o diena dar ir su sudauzytais kopustlapiais vaikstau, tikiuosi greit issigydysiu sita nesamone
Atsakyti