Vaikai miega, aš mėgaujuos filmu ir arbata su keksiukais
Svečių turėjom, tai užkandžiams prikepiau jų, ir saldžių, ir pikantiškų, dabar naikinu likučius
Mano mažiukė per paskutines dienas daugiau čiauškėt pradėjo, jau kad pasakoja, kad pasakoja pasikrykštaudama, net smagu klausyt
QUOTE(V&V @ 2014 01 03, 12:19)
A pripazista tik savo kumstuka,soskute igrudu tik kai jau labia miego nori ir buna alkana o siaip soske jai ne draugas lbai tikiuosi kad taip bus ir tada kai reiks ja atimt
Itariu del dantuku dygimo pas ja pirstukai burnoje nes buna kad trina desnis ir net verkt pradeda tada as at savo pirsto uzsitepu dentinoxo ir pakasau jai dantenas,guli patenkinta issisiepus matyt padeda
Turbūt ir maniškei kalsis dantukai, seilės bėga kaip buldogiukui, ir dar tas nykštys ištisai burnoj.
QUOTE(Aura88 @ 2014 01 03, 14:06)
seniai bebuvau uzsukus
Gyvenam dabar zymiai geriau, nes dukruzei apsitvarke pilvelio reikalai, tai yra visiskai kitas vaikas nei buvo. Jau ir paguldyt viena galiu ji susavim pabuna, budrauja, zaidzia ir pan. Pilvelis pagerejo, kai pradejau duoti kreona ir pati atsisakiau, kai kuriu maisto produktu.
Smagu, kad pilvelio reikalai pagerėjo
O kas yra kreonas?
QUOTE(V&V @ 2014 01 03, 15:04)
O mai gad
reiks gal ir man taip daryt,bet pati turbut tada isproteciau
Pas mus visada pilna visko o jei near tuoj einu kept daryt gamint
Va va, jei pas mus nebūtų namie saldumyno, tai turbūt sunkiau būtų man, o ne vaikams
QUOTE(Aphanizomenone @ 2014 01 03, 15:22)
na negalvokit, kad mes badu mirstam
. mano vaikai abu gerai pavalge atrodo
. dicke nors svorio vidurkio nesiekia , bet tokia kaip kalakutas prikimstas atodo
tiesiog saldumynai pas mus nesiveisia, net pati nezinau kodel. bet buna kad ir pyrago issikepu, ir keksiuku, kuriuos pati ir valgau
vakar, kai vaikai jau miegojo, vyras padare karsto sokolado.
bet manau kad nera blogai jei vaikai negauna saldainiu ir sausainiu kas diena. jau geriau lai morkas zalias valgo.
QUOTE(Aphanizomenone @ 2014 01 03, 19:31)
ale jauciu jei butu tu kanfietu tai ir kirsciau
bet kodel as ju neperku tai tikrai nezinau. va, pagalvojau, turbut kad is taupumo. nes labai megstu islaidas skaiciuoti ir planuoti ir dziaugtis kai menesio gale lieka nemazai. pamenu buvo kazkada laikotarpis, kai skyrelis "pieno slamstas" (sureliai, varskytes, jogurtai ir kitos panasus briedas) buvo issiputes iki veik 200 lt/men. tai greitai buvo apribotas. tai va, per metus ir lieka 1500 laisvu pinigu vien neperkant sureliu, kurie tikrai nera pirmo butinimo, uztenka pasilepinti karta savaiteje.
Šaunuolė Tu
Norėčiau turėti tiek valios atsisakyt saldumynų. Ir vaikai šaunuoliai, kad valgo daržoves, nes maniškis tai laaabai mažai jų suvalgo, na bet čia jau mano kaltė, reikėjo nuo pradžių prie jų pratint ir va kaip Tu, pasirūpinti, kad namie nebūtų saldžių užkandžių