Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

Labukas 4u.gif
Skanauju pirmą savo keptą duonytę. Nuostabi wub.gif
Turėjom šiandien svečių sulaukti, bet draugė apsirgo, tai neatvyks.

QUOTE(V&V @ 2014 01 03, 12:19)
Vyras siandien budi mes su vaikais vieni tupesim,kadangi maisto liko nuo vakar siandien tinginiausiu vat tongue.gif  vacation4.gif

O pas mus konkretus badas... Naujiems metams pasigaminom tiek, kad ir suvalgėm per vakarą, o dabar neišmanau, ką gaminti, nežinau, ko noriu biggrin.gif
O tavo vaikai viską valgo - sriubą, karštus patiekalus, ar jiems geriau sumuštiniai? smile.gif
Atsakyti
sveikos,

mano vaikas valgo viska smile.gif duodu valgyt 3 kartus jei namie bunam. pusryciu negauna, nes ne vienas neatsikeliam blush2.gif tai nebent pati kazka susiorganizuoja (jei randa kazko saldytuve) kol mes dar miegame.
bet pas mane nera niekad jokio sausainio, jokio saldainio, jokios desros, dazniausiai ir duonos nera, zodziu jokio uzkandzio, isskyrus obuolius, tai matyt is bado ir valgo viska ka duodu smile.gif brokolius ir zalias morkas ir tuos valgo.

mano kriuksei snd miegadienis. tik valgo ir miega smile.gif kaip senais gerais laikais, va. einu ir as prigulsiu pasnausti.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

seniai bebuvau uzsukus smile.gif Gyvenam dabar zymiai geriau, nes dukruzei apsitvarke pilvelio reikalai, tai yra visiskai kitas vaikas nei buvo. Jau ir paguldyt viena galiu ji susavim pabuna, budrauja, zaidzia ir pan. Pilvelis pagerejo, kai pradejau duoti kreona ir pati atsisakiau, kai kuriu maisto produktu.

Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2014 01 03, 13:23)

O tavo vaikai viską valgo - sriubą, karštus patiekalus, ar jiems geriau sumuštiniai? smile.gif

Naaa kaip cia pasakius kai yra is ko rinktis tai renkasi,valgo kas padaryta buna kad patys pasirenka pasiulo ko noretu bet del sumustiniu nera pamise biggrin.gif L nevalgo kiausinio o m varskes,cia jau kategoriskai ir namie ir svetur schmoll.gif

QUOTE(Aphanizomenone @ 2014 01 03, 14:00)

bet pas mane nera niekad jokio sausainio, jokio saldainio, jokios desros, dazniausiai ir duonos nera, zodziu jokio uzkandzio, isskyrus obuolius, tai matyt is bado ir valgo viska ka duodu smile.gif brokolius ir zalias morkas ir tuos valgo.

O mai gad biggrin.gif doh.gif reiks gal ir man taip daryt,bet pati turbut tada isproteciau biggrin.gif Pas mus visada pilna visko o jei near tuoj einu kept daryt gamint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2014 01 03, 14:04)
Naaa kaip cia pasakius kai yra is ko rinktis tai renkasi,valgo kas padaryta buna kad patys pasirenka pasiulo ko noretu bet del sumustiniu nera pamise biggrin.gif L nevalgo kiausinio o m varskes,cia jau kategoriskai ir namie ir svetur schmoll.gif
O mai gad  biggrin.gif  doh.gif reiks gal ir man taip daryt,bet pati turbut tada isproteciau biggrin.gif Pas mus visada pilna visko o jei near tuoj einu kept daryt gamint  lotuliukas.gif

na negalvokit, kad mes badu mirstam biggrin.gif. mano vaikai abu gerai pavalge atrodo biggrin.gif. dicke nors svorio vidurkio nesiekia , bet tokia kaip kalakutas prikimstas atodo doh.gif tiesiog saldumynai pas mus nesiveisia, net pati nezinau kodel. bet buna kad ir pyrago issikepu, ir keksiuku, kuriuos pati ir valgau lotuliukas.gif vakar, kai vaikai jau miegojo, vyras padare karsto sokolado.
bet manau kad nera blogai jei vaikai negauna saldainiu ir sausainiu kas diena. jau geriau lai morkas zalias valgo.

nusnaudziau su Jurate smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2014 01 03, 16:22)
na negalvokit, kad mes badu mirstam biggrin.gif. mano vaikai abu gerai pavalge atrodo biggrin.gif. dicke nors svorio vidurkio nesiekia , bet tokia kaip kalakutas prikimstas atodo  doh.gif  tiesiog saldumynai pas mus nesiveisia, net pati nezinau kodel. bet buna kad ir pyrago issikepu, ir keksiuku, kuriuos pati ir valgau  lotuliukas.gif vakar, kai vaikai jau miegojo, vyras padare karsto sokolado.
bet manau kad nera blogai jei vaikai negauna saldainiu ir sausainiu kas diena. jau geriau lai morkas zalias valgo.

Pilnai drinks_cheers.gif del saldumynu,tiesiog pas mus jau taip iprasta uzkandziai saldainiukai ir pan. uztat kai reikia eit valgyt tai laksto dantis atkise doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2014 01 03, 15:22)
na negalvokit, kad mes badu mirstam biggrin.gif. mano vaikai abu gerai pavalge atrodo biggrin.gif. dicke nors svorio vidurkio nesiekia , bet tokia kaip kalakutas prikimstas atodo  doh.gif  tiesiog saldumynai pas mus nesiveisia, net pati nezinau kodel. bet buna kad ir pyrago issikepu, ir keksiuku, kuriuos pati ir valgau  lotuliukas.gif vakar, kai vaikai jau miegojo, vyras padare karsto sokolado.

Labai šaunu, kad pas jus tokia tvarka, ir aš norėčiau, bet kad pati be saldumynų nė žingsnio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 03 sausio 2014 - 18:15
QUOTE(Aurore_ @ 2014 01 03, 18:15)
Labai šaunu, kad pas jus tokia tvarka, ir aš norėčiau, bet kad pati be saldumynų nė žingsnio  lotuliukas.gif

ale jauciu jei butu tu kanfietu tai ir kirsciau doh.gif
bet kodel as ju neperku tai tikrai nezinau. va, pagalvojau, turbut kad is taupumo. nes labai megstu islaidas skaiciuoti ir planuoti ir dziaugtis kai menesio gale lieka nemazai. pamenu buvo kazkada laikotarpis, kai skyrelis "pieno slamstas" (sureliai, varskytes, jogurtai ir kitos panasus briedas) buvo issiputes iki veik 200 lt/men. tai greitai buvo apribotas. tai va, per metus ir lieka 1500 laisvu pinigu vien neperkant sureliu, kurie tikrai nera pirmo butinimo, uztenka pasilepinti karta savaiteje.
Atsakyti
Vaikai miega, aš mėgaujuos filmu ir arbata su keksiukais biggrin.gif Svečių turėjom, tai užkandžiams prikepiau jų, ir saldžių, ir pikantiškų, dabar naikinu likučius biggrin.gif
Mano mažiukė per paskutines dienas daugiau čiauškėt pradėjo, jau kad pasakoja, kad pasakoja pasikrykštaudama, net smagu klausyt wub.gif

QUOTE(V&V @ 2014 01 03, 12:19)
A pripazista tik savo kumstuka,soskute igrudu tik kai jau labia miego nori ir buna alkana o siaip soske jai ne draugas lbai tikiuosi kad taip bus ir tada kai reiks ja atimt  blush2.gif Itariu del dantuku dygimo pas ja pirstukai burnoje nes buna kad trina desnis ir net verkt pradeda tada as at savo pirsto uzsitepu dentinoxo ir pakasau jai dantenas,guli patenkinta issisiepus matyt padeda biggrin.gif

Turbūt ir maniškei kalsis dantukai, seilės bėga kaip buldogiukui, ir dar tas nykštys ištisai burnoj.

QUOTE(Aura88 @ 2014 01 03, 14:06)
seniai bebuvau uzsukus  smile.gif Gyvenam dabar zymiai geriau, nes dukruzei apsitvarke pilvelio reikalai, tai yra visiskai kitas vaikas nei buvo. Jau ir paguldyt viena galiu ji susavim pabuna, budrauja, zaidzia ir pan. Pilvelis pagerejo, kai pradejau duoti kreona ir pati atsisakiau, kai kuriu maisto produktu.

Smagu, kad pilvelio reikalai pagerėjo 4u.gif O kas yra kreonas? g.gif

QUOTE(V&V @ 2014 01 03, 15:04)
O mai gad  biggrin.gif  doh.gif reiks gal ir man taip daryt,bet pati turbut tada isproteciau biggrin.gif Pas mus visada pilna visko o jei near tuoj einu kept daryt gamint  lotuliukas.gif

Va va, jei pas mus nebūtų namie saldumyno, tai turbūt sunkiau būtų man, o ne vaikams lotuliukas.gif

QUOTE(Aphanizomenone @ 2014 01 03, 15:22)

QUOTE(Aphanizomenone @ 2014 01 03, 19:31)
ale jauciu jei butu tu kanfietu tai ir kirsciau  doh.gif
bet kodel as ju neperku tai tikrai nezinau. va, pagalvojau, turbut kad is taupumo. nes labai megstu islaidas skaiciuoti ir planuoti ir dziaugtis kai menesio gale lieka nemazai. pamenu buvo kazkada laikotarpis, kai skyrelis "pieno slamstas" (sureliai, varskytes, jogurtai ir kitos panasus briedas) buvo issiputes iki veik 200 lt/men. tai greitai buvo apribotas. tai va, per metus ir lieka 1500 laisvu pinigu vien neperkant sureliu, kurie tikrai nera pirmo butinimo, uztenka pasilepinti karta savaiteje.

Šaunuolė Tu 4u.gif Norėčiau turėti tiek valios atsisakyt saldumynų. Ir vaikai šaunuoliai, kad valgo daržoves, nes maniškis tai laaabai mažai jų suvalgo, na bet čia jau mano kaltė, reikėjo nuo pradžių prie jų pratint ir va kaip Tu, pasirūpinti, kad namie nebūtų saldžių užkandžių doh.gif
Atsakyti
Labas,
Su Naujais smile.gif
Mes sutikom namie, turejo atvaziuot menesiu jaunesne panele, bet M vis Dar Su sloga... Iskart po dvylikos ir as uzkimau doh.gif Siandien kaimyne kavos kvieciausi, kad vaikis ir zmoniu balsa girdetu, ne tik gerzdesi doh.gif Grizo Mb, tai vel biuleteny... Kalbam Su vaiku arba snabzdedami, arba nesuprantamu tembru, kad mazasis issigasta unsure.gif Na, kada nors ir mes pasveiksim tongue.gif
Beje, kam rasyt, kad I FB priimtu, susikuriau paskyra pagaliau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aitute @ 2014 01 04, 00:41)
Labas,
Su Naujais smile.gif
Mes sutikom namie, turejo atvaziuot menesiu jaunesne panele, bet M vis Dar Su sloga... Iskart po dvylikos ir as uzkimau  doh.gif Siandien kaimyne kavos kvieciausi, kad vaikis ir zmoniu balsa girdetu, ne tik gerzdesi  doh.gif Grizo Mb, tai vel biuleteny... Kalbam Su vaiku arba snabzdedami, arba nesuprantamu tembru, kad mazasis issigasta  unsure.gif Na, kada nors ir mes pasveiksim  tongue.gif
Beje, kam rasyt, kad I FB priimtu, susikuriau paskyra pagaliau  cool.gif

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
O man nekoks savaitgalis.. turi vyras tokią blogą savybę - tylėti, tai va antra diena nešneka blink.gif Blyyyyn, sakiau nesiskųsiu, nerašysiu apie vyrą forumuose, bet jau nebegaliu doh.gif Atrodo, išeičiau kur nors su maže, kol jis vėl taps normaliu, sukalbamu žmogum...

QUOTE(cionge @ 2014 01 04, 00:33)
Turbūt ir maniškei kalsis dantukai, seilės bėga kaip buldogiukui, ir dar tas nykštys ištisai burnoj.

Ir pas mus panaši situacija, bet daktarė užvakar apžiūrėjo, tai sakė, kad dar nedygsta dantukai.
Atsakyti