Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 23, 10:34)
Jau yra 2014 metų rugsėjinukai thumbup.gif

oi kaip suprantu, mamuk, laikykit  4u.gif man vakar lygiai taip pat buvo - apsideginau ranką ir nuo karščio skardą paleidau - kūčiukai sukrito į orkaitės vidų ir ėmė svilti, visus namus prasmardinau  lotuliukas.gif

Vyras tai du šimtalapius kepė, bet neragavom mes jų, nes negražu bus prapjautus vežtis biggrin.gif

kaip laikas greitai bega bigsmile.gif nu TB saunuolis, pats simtalapius kepa, pagarba 4u.gif

QUOTE(Aguonytė @ 2013 12 23, 11:30)
vakar su pupa kartu darėm generalinę namuose prieš šventes ,kol tėtis dirbo darbe , tai viską išsisiurbėm  , išplovėm , susidėliojom , dulkes nuvalėm , liko tik vonią išveist  ir spintą susitvarkyti šiandien , o ryt maisto pasigaminti , kol grįš vyras iš darbo  smile.gif kažkaip visai mums gerai sekasi su pupa dviese tvarkytis , maistą gaminti , nepyksta ji man tik rankom pavadovauja.. 

Mama ciole nu ir nuotykių pas tave  biggrin.gif  thumbup.gif  pas mane vakar ir pan buvo su mažosios kakojimu , tik tiek ,kad ji tik vieną dieną buvo nedarius, tai vakar kai dėjo bangas.. tai iki pažastų ir dar aš aišku apvaryta iki alkūnių , po kranu tiek teko prausti , kad praktiškai gavosi kaip maudynės kriauklėje..  lotuliukas.gif

mes siandien su pupkium generaline darem, tai nelb patiko sedet ir ziuret, bet kol siurblys uze - relaxavo biggrin.gif

gaudyk ir tu uz kakuciu jura 4u.gif lotuliukas.gif

QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 23, 11:43)
Mama ciole nu tu saunuole 4u.gif

As tai nepersistengsiu meduolius reikia papuost, pyragus lauktuvems du iskept , silke isdarinet ir tases susikraut kelionei vaziuosim pas tevus, uosvius .

4u.gif
ir cia sakai nepersistengsi, man atrodo cia pastangu bus daug, saunuoles visos esam tik kita kart savo darbu neivertinam smile.gif as jau irgi tases susikrovus laukiu po treniruotes vyrai gris ir leksim pas tevus smile.gif

Graziu svenciu visoms tikiu jos siemet bus ypatingos!!! 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
linkiu Jums ramaus Kūčių vakaro ir šiltų, gražių, stebuklingų Šv. Kalėdų 4u.gif

user posted image

linkėjimai mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena , visas su sventem is anksto 4u.gif

P.S. sianakt sapnavau Kleopatra Marija , kad mes kazkokioje konferencijoje... visi klauso o ji siuva kazkokia balta suknele dukrytei... ir visi sako jai atleistina ji turi 12 vaiku blink.gif doh.gif lotuliukas.gif zodziu kazkoki idomus sapnai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linavaido @ 2013 12 24, 09:55)
sveikos,
linkiu Jums ramaus Kūčių vakaro ir šiltų, gražių, stebuklingų Šv. Kalėdų 4u.gif

vaje kaip grazu smile.gif as tokiu nemoku lipdyti, tai su dicke apsiribojame antri metai sausainiu kepimu lotuliukas.gif ale ir tai iki galo nepadaro dar visko.

graziu svenciu mamukai jums, jusu diedams ir vaikuciams oro_buckis.gif
Atsakyti
Su sventemis, mielosios newyear.gif Sekmes, meiles, ramybes jums ir jusu artimiesiems wub.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Mes vakar grįžom iš svečių maratono. Mažiukė buvo ganėtinai rami, nes visur naujos vietos, nauji veidai, tai išpūtusi akis stebėjo aplinką ir, žinoma, papuoštas kalėdines eglutes su spindinčiomis girliandomis smile.gif

Ačiū visoms už sveikinimus! Savo ruožtu taip pat sveikinu su didžiosiomis metų šventėmis, linkiu pačios šilčiausios šeimyninės laimės 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na ka svenciu maratonui ipusejus,darbo diena..ech..laukem laukem ruosemes,o tuoj viskas praeis..
Mes per Kucias buvom pas uosvius,per Kaledas pas mano trevus,Austeja pasirode puikiai gavo dovaneliu,visiems sypsojosi,o kadangi mama prisveite aguonpienio su kuciukais miegojo gerai biggrin.gif
Siandien ankstyva ,geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Visai SM tuoj niekas nebendraus sad.gif
Mes atsikėlę jau, mažė vartosi nuogu užpakaliuku lovoj, tuoj keliausim praustis. Laukiam tėčio iš budėjimo grįžtančio smile.gif

Kas dėl vaiko raidos, tai jau žaisliukų siekia, paima, į burną dedasi, atsirado prieš kelias dienas noras sėstis, tai kai gulsčią laikau, labai riečia galvytę. Kakoja ir toliau tik kas dvi-tris-keturias dienas. Aišku, per Kūčias du kartus apsikakojo biggrin.gif Daug šnekėti pradėjo, cypauti iš džiaugsmo smile.gif Bet labiausiai mėgsta sudėti lūpukes apvaliai ir guguodama skųstis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 27, 09:50)

Kas dėl vaiko raidos, tai jau žaisliukų siekia, paima, į burną dedasi, atsirado prieš kelias dienas noras sėstis, tai kai gulsčią laikau, labai riečia galvytę. Kakoja ir toliau tik kas dvi-tris-keturias dienas. Aišku, per Kūčias du kartus apsikakojo biggrin.gif Daug šnekėti pradėjo, cypauti iš džiaugsmo smile.gif Bet labiausiai mėgsta sudėti lūpukes apvaliai ir guguodama skųstis biggrin.gif

o mano vyresne ir nepaima dar zaislu. su rankom ties jais maskatuojasi, bet dar neatsipalaidave centrai, nepaima.
kaledu proga vaikai leidzia pamiegoti. va antra diena kaip abi tik 9.30 atsikele. dicke tai is vso, nuo 20h miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 12 27, 11:03)
o mano vyresne ir nepaima dar zaislu. su rankom ties jais maskatuojasi, bet dar neatsipalaidave centrai, nepaima.
kaledu proga vaikai leidzia pamiegoti. va antra diena kaip abi tik 9.30 atsikele. dicke tai is vso, nuo 20h miega biggrin.gif

Mano taip pat dar nepaima, maskatuoja tik,glosto.. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, su šventėm!

Mano pupulis pagriebia, bet man rodos daugiau atsitiktinumo dėka smile.gif nieko, išmoks. Viskam sąvas laikas wink.gif užtat per Kalėdas pramušė apatinę čachrą, tai jei varydavo kas 3-5 dienas, tai dabar kelis kart per dieną biggrin.gif smaguma. Ypač kai naktį vėl reikia keltis keist pampį. Dardukra sulunatikavo ir vidury nakties pareiškė, kad nori valgyt lotuliukas.gif atnešiau blyną, tai su juo ir užmigo rankoj biggrin.gif o paskui mane ryte riebaluota ranka glostė, tipo kelkis, mamyte. Smaaguma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpaitė @ 2013 12 27, 15:57)
Sveikos, su šventėm!

Mano pupulis pagriebia, bet man rodos daugiau atsitiktinumo dėka smile.gif

Mūsiškė irgi daugiau atsitiktinumo dėka tą žaisliuką pagriebia, bet jau rimtai jį laiko, o prieš tai daug maskatuodavo rankytėm, netyčia sugriebdavo, bet iškart ir paleisdavo smile.gif
Atsakyti