Labas mamukai, mes laikomes visai neblogai, apart to, kad R buvo nekakojes nuo praejusio sekmadienio, kol jautesi gerai nieko nedariau, bet va siandien jau buvo tikrai neramus be priezasties vis verkdavo, vos nuraminti ejo, tai atlikau procedura su ukiniu muilu, nu ir ka uzmigo vaikas, verkia, ateinu idedu soskute, jis lyg vel migdosi, bet ziuriu 'kvepia', nesu plaut uzpakalio, tiek prisidares, kad kisau po kranu ir pati iki alkuniu buvau pagrazinta
tada vaika svaru nunesiau toliau migdyti, o jis kad isiklyke, negana to tuo metu jau keliau kuciukus, tai greit nulekiau galvoju istrauksiu,nes jau svilt pradejo, tai karsta bleta apdegino man pirsta, iskrito kuciuku pirma partija orkaites viduj, tai kol isgramdziau as juos is ten, ateinu, vaika ciuciuoju, raminu nu dar taip nebuvo isiverkes, niekas netinka, papo neima, soskes irgi, jau buvau sunerimus, bet po to seip ne taip nuraminau, uzmigo ir ilgai ilgai miegojo...atsikeles vel pakakino, db ramiakas aplinka stebi
kuciuku prisikepiau kol miegojo, dvi picas taip pat, tada dar virtuve issiploviau, dickis ismaudytas, liko mazaji ismaudyt ir jau turbut krisiu i lova kaip po bulviakasio
Vakar kepiau simtalapi su mama pirma karta gyvenime, gavsi tikrai skanus, tik kadangi pirma tesla nepavyko, teko perdaryt kita, turbut jau nuovargis dave savo, dar R reikalavo demesio tai nedakildinom jau susukto, o kepdamas jau nebeiskilo daug, daug sviesto istekejo, nu sekanti karta gausis geresnis, bet vyras gyre, kad esu super kulinare jei jau ir simtalapi moku iskepti pati