Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 22, 12:34)
Labas rytukas  4u.gif
Parpėm visi iki 10 val.  biggrin.gif Aišku vyras ilgiausiai  tongue.gif

mano vyras kaip tik laisvadieniais pirmas atsikelia , padaro pusryčius tada prikelia mane kokią 10.30 o vėliau jau Augustas keliasi biggrin.gif

Pabuvom 3h lauke , grįžom vaikas pavalgė ir vėl miega , o aš pietauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 22, 13:21)
Cha... KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ? blink.gif

Čia tokia aštri sriuba su šonine daug svogūnų rolleyes.gif
Atsakyti
Dijancikas, tikrai miela tavo dukružė wub.gif

Kepiau trečią kartą šiemet kūčiukų blush2.gif Jau dabar supakavau į maišelį, nebevalgysiu, vešimės į Alytų pas vyro mamą smile.gif
Vyras pašovė du šimtalapius - pirmą kartą kepa.
Norėjau kepti meduolinius sausainiukus, vyras sako, kam tau, tai likau susigėdusi ir nebekepiau, juk žino jis, kur jie paskui visi atsiduria, tai bandė gražia forma pasakyti biggrin.gif

QUOTE(Sidabrinee @ 2013 12 22, 15:32)
mano vyras kaip tik laisvadieniais pirmas atsikelia , padaro pusryčius tada prikelia mane kokią 10.30 o vėliau jau Augustas keliasi  biggrin.gif 
Pabuvom 3h lauke , grįžom vaikas pavalgė ir vėl miega , o aš pietauju  smile.gif

Vyras savaitgaliais irgi ruošia pusryčius (pietus irgi dažniausiai), bet keliamės visi kartu smile.gif
Atsakyti
Labas mamukai, mes laikomes visai neblogai, apart to, kad R buvo nekakojes nuo praejusio sekmadienio, kol jautesi gerai nieko nedariau, bet va siandien jau buvo tikrai neramus be priezasties vis verkdavo, vos nuraminti ejo, tai atlikau procedura su ukiniu muilu, nu ir ka uzmigo vaikas, verkia, ateinu idedu soskute, jis lyg vel migdosi, bet ziuriu 'kvepia', nesu plaut uzpakalio, tiek prisidares, kad kisau po kranu ir pati iki alkuniu buvau pagrazinta lotuliukas.gif tada vaika svaru nunesiau toliau migdyti, o jis kad isiklyke, negana to tuo metu jau keliau kuciukus, tai greit nulekiau galvoju istrauksiu,nes jau svilt pradejo, tai karsta bleta apdegino man pirsta, iskrito kuciuku pirma partija orkaites viduj, tai kol isgramdziau as juos is ten, ateinu, vaika ciuciuoju, raminu nu dar taip nebuvo isiverkes, niekas netinka, papo neima, soskes irgi, jau buvau sunerimus, bet po to seip ne taip nuraminau, uzmigo ir ilgai ilgai miegojo...atsikeles vel pakakino, db ramiakas aplinka stebi smile.gif

kuciuku prisikepiau kol miegojo, dvi picas taip pat, tada dar virtuve issiploviau, dickis ismaudytas, liko mazaji ismaudyt ir jau turbut krisiu i lova kaip po bulviakasio doh.gif

Vakar kepiau simtalapi su mama pirma karta gyvenime, gavsi tikrai skanus, tik kadangi pirma tesla nepavyko, teko perdaryt kita, turbut jau nuovargis dave savo, dar R reikalavo demesio tai nedakildinom jau susukto, o kepdamas jau nebeiskilo daug, daug sviesto istekejo, nu sekanti karta gausis geresnis, bet vyras gyre, kad esu super kulinare jei jau ir simtalapi moku iskepti pati lotuliukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Sunku išsiridenti iš lovos buvo, nes tokia niūri diena, taip tamsu... panašu, kad į lauką neisim, teks migdyti mažiukę balkone. Vyras turėtų po pietų jau namo grižti thumbup.gif
Vakar galų gale eglutę pasipuošėm biggrin.gif Vyras dovanų nori, tai sakiau, kad nieko nebus, jeigu nebus namie eglės biggrin.gif

Šiandien ta diena, kai vyksta didesnis pasiruošimas Kūčioms visų namuose, tad linkiu dieną praleisti prasmingai. Mano planuose - kepti krabų lazdeles sluoksniuotoj tešloj orkaitėj ir silkę pasidaryti.

Jau yra 2014 metų rugsėjinukai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mama ciole @ 2013 12 22, 20:01)
Labas mamukai, mes laikomes visai neblogai, apart to, kad R buvo nekakojes nuo praejusio sekmadienio, kol jautesi gerai nieko nedariau, bet va siandien jau buvo tikrai neramus be priezasties vis verkdavo, vos nuraminti ejo, tai atlikau procedura su ukiniu muilu, nu ir ka uzmigo vaikas, verkia, ateinu idedu soskute, jis lyg vel migdosi, bet ziuriu 'kvepia', nesu plaut uzpakalio, tiek prisidares, kad kisau po kranu ir pati iki alkuniu buvau pagrazinta lotuliukas.gif  tada vaika svaru nunesiau toliau migdyti, o jis kad isiklyke, negana to tuo metu jau keliau kuciukus, tai greit nulekiau galvoju istrauksiu,nes jau svilt pradejo, tai karsta bleta apdegino man pirsta, iskrito kuciuku pirma partija orkaites viduj, tai kol isgramdziau as juos is ten, ateinu, vaika ciuciuoju, raminu nu dar taip nebuvo isiverkes, niekas netinka, papo neima, soskes irgi, jau buvau sunerimus, bet po to seip ne taip nuraminau, uzmigo ir ilgai ilgai miegojo...atsikeles vel pakakino, db ramiakas aplinka stebi smile.gif

oi kaip suprantu, mamuk, laikykit 4u.gif man vakar lygiai taip pat buvo - apsideginau ranką ir nuo karščio skardą paleidau - kūčiukai sukrito į orkaitės vidų ir ėmė svilti, visus namus prasmardinau lotuliukas.gif

Vyras tai du šimtalapius kepė, bet neragavom mes jų, nes negražu bus prapjautus vežtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 23 gruodžio 2013 - 09:32
Labas rytelis 4u.gif
Ech jau beveik kaledos ax.gif Laukiu nesulaukiu, gavau dovanu ( zieda) nuo MV ir negaliu nesioti noriu su visa kruva po eglute padeti.
Aho kokios jus saunuoles ir simtalapius kepat ir kuciukus pacios darot thumbup.gif as tai laiko neturiu doh.gif planavau daryti skruzdelyna, bet jau apsigalvojau, nuspirkau sakoti ir bus gerai. MV su dukra isvaziavo I turgu kalakuta parvezti tai kepsim per kaledas. Kucioms viska jau beveik turiu, tai ramu, o kaledoms tai nieko per daug nesiruosiu nes sveciu nebus, mama su sunenu ir mes tai to maisto pridarai prigamini o po to ismest reikia, tai sakiau tik kalakutas bus, dar kokiu salotyciu idomesniu sugalvosiu, zuvies ir silks jauciu bus nuo kuciu like, tai va taip ir prasisuksiu ax.gif
Siaip mes gyvenam gerai, mazius jau pasveikes, ir tikiuosi siemet jau nebesirgti schmoll.gif O jau kaip uzsikure pieno fabrikelis nei is sio nei is to tai teko pirkti pientrauki elektrini nes su rankiniu nebega man schmoll.gif ir saldau MP nes su buteliukais ir su soskiukais vis dar nedraugauja. zodziu pavalgo mazius,o (.) vis tiek pilnas o kita maitinima jau is kito duodu tada pradeda sproginet man jie. nu zodziu kazkaip bandysim susitvarkyti. Pradejo ilginti laika tarp maitinimu, dabar mazdaug kas 3 val. valgo gal sakau dar del to taip pasidare g.gif nes anksciau tai kas 2 valgydavo. Nu zodziu kaip nors bandysim tvarkytis (.)
einu isgersiu kavute ir ziuresiu ka mano pilietis veikia lovytej, nes girdziu labia jau bendrauja vienas pats biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif kadangi mūsų tėtukas dbr 9dienas be išeiginių dirba.. tai vakar su pupa kartu darėm generalinę namuose prieš šventes ,kol tėtis dirbo darbe , tai viską išsisiurbėm , išplovėm , susidėliojom , dulkes nuvalėm , liko tik vonią išveist ir spintą susitvarkyti šiandien , o ryt maisto pasigaminti , kol grįš vyras iš darbo smile.gif kažkaip visai mums gerai sekasi su pupa dviese tvarkytis , maistą gaminti , nepyksta ji man tik rankom pavadovauja.. lotuliukas.gif

Mama ciole nu ir nuotykių pas tave biggrin.gif thumbup.gif pas mane vakar ir pan buvo su mažosios kakojimu , tik tiek ,kad ji tik vieną dieną buvo nedarius, tai vakar kai dėjo bangas.. tai iki pažastų ir dar aš aišku apvaryta iki alkūnių , po kranu tiek teko prausti , kad praktiškai gavosi kaip maudynės kriauklėje.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Visos plusa , ruosiasi 4u.gif
Mama ciole nu tu saunuole 4u.gif
Visoms gero ramaus pasiruosimo didziosioms sventems , nepervarkit mielosios sventes tai ne tik pilni stalai ir pavargusios seimininkutes 4u.gif
As tai nepersistengsiu meduolius reikia papuost, pyragus lauktuvems du iskept , silke isdarinet ir tases susikraut kelionei vaziuosim pas tevus, uosvius .
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif mes šiandien visa šeima namuose tai apsitvarkysim namus prieš šventes , o po to eisim į svečius pas draugus , nešim Augusto rūbus nes ta mergina nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Greitai perbėgau akimis, ką prirašėt, FB foto peržiūriu ir varau toliau darbuotis, uch kiek šiandien darbų karsta.gif
Bet jau oras šiandien koks "kalėdiškas" biggrin.gif Lietus pliaupia, tamsu, prie miego traukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 12 23, 13:36)
Labas rytas  4u.gif
Greitai perbėgau akimis, ką prirašėt, FB foto peržiūriu ir varau toliau darbuotis, uch kiek šiandien darbų  karsta.gif
Bet jau oras šiandien koks "kalėdiškas"  biggrin.gif Lietus pliaupia, tamsu, prie miego traukia  doh.gif

pas mus saulė šviečia , eisim į lauką smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Aš SM kaip jaunas mėnulis biggrin.gif

Sesuo su šeimyna parvažiavo ant švenčių, tai kaip smagu!!! smile.gif meduolius papuošėm su dukriuku, namelio šiemet nedarėm vis gi, sakėm kitais metais. Kai ir sūnutis nebereikalaus tiek dėmesio, o irgi norės pakočiot smile.gif Tortas jau antra diena kaip suteptas ir brandinamas thumbup.gif niam niam niam. Ryt beliks visokios silkės šmilkės, bet 3 šeimininkės, tai manau greit be didelio nuovargio susisuksim ax.gif

Susimatė pusbroliukai, vienas už kitą 7 mėnesiais vyresnis. Nu nepasakyčiau taip vizualiai, kad toooks skirtumas smile.gif dičkis mano vaikas keistai bigsmile.gif
Atsakyti