Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

LABAS RYTAS 4u.gif
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 20, 13:40)
jog masiškai atima vaikus iš emigrantų...
Papildyta:

beje, pinigus gavau  thumbup.gif  tai taip linksma dabar ant širdies ir ant piniginės biggrin.gif net nebežinau ką čia dabar daryt biggrin.gif

Del NO tai jau rase berods kazkuri pasikartosiu kad ten taip baisu near,mano brolis ten 10 metu uzdarbiauja,yra jo rate seimu kurie gyvena su vaikais ,jie lanko darzelius visi dirba ir t.t.Aisku atleiskit uz issireiskima bet mums laukiniams lietuviams atrodo nenormalu kad negalim lupt savo vaiku ar girti slevedrotis ju akivaizdoj. Nera ten taip baisu kaip kartais nupiesia...

Del pinigu as irgi vakar ziu...ogi melejonas jau yra pervestas bigsmile.gif tai laukiau vyro jau su batais ir striuke moviau I pardes biggrin.gif
Siandien namadienis visiems,nors man kasdienybe jau planuose pietus seimai kuciuku kepimas ir namelio puosimas,nes iskeptas jau senai bet dar nepuostas ax.gif KLEO kaip gavosi jums namelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V&V: 21 gruodžio 2013 - 09:35
labą dieną.. man vakar buvo tokia nervų diena.. negana to kalėdinės dovanos kai kurios vėluos.. tai dar damušė viena persona.. kad kai vyras grįžo.. sakiau ,kad jeigu jis man ką pasakys tai sprogsiu iš pykčio ir ištaškysiu visas sienas... cool.gif gerai kad šiandien nauja diena.. reikia pradėti naują dieną.. ir pamiršti vakarykštę.. cool.gif
QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 12 20, 11:49)
nu *****, as dar negavau tu litu.... o jau laukiu kaip teleloto milijono.

tos kurios labiausiai laukia gauna paskutinės biggrin.gif

QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 20, 13:17)

Šitoks atvirumas....  biggrin.gif GERBIU  rolleyes.gif

nu man toki atvirumai , švelniai pasakius... geriau nesakysiu , nes nerandu tinkamų žodžiu apibūdinti žmogų cool.gif bet galiu pasakyti tik vieną jie galvoja kažką panašaus greit greit užkalam pinigų , greit varysim namo , nereiks mum nei jų kalbos , nei aplinkinių bendravimo , nei jų mokyklų vaikams.. nu žodžiu.. žinau tokių ir uk gyvenančių..tik tiek ,kad jie net anglų kalbos nesugeba išmokti.. geriau juodai dirba cool.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif

GreenBubble, tavo leliuka su menesiukais 4u.gif
Mes laikomes puikiai thumbup.gif Lukas vartosi nuo pilvuko ant nugarytes. Lovyteje irgi ramiai nenuguli. Pastoviai randam skersai gulinti, kartais vos ne visa asi apsuka ir kojas butinai iskisa is lovytes doh.gif Viska ciupina, i burna kisasi.. Juokiasi jau balsu. Jetau kaip juokinga tada buna lotuliukas.gif Valgo kaip pasiutes.. Tai visi muzikeliu ji pradejo vadint rolleyes.gif Va taip ir gyvenam diena is dienos.
Atsakyti
Labukas 4u.gif mes šiandien kaime smile.gif atvažiavau Augustui sutvarkyt ir užšaldyt 3 naminius kralikus bigsmile.gif gavo kalėdom dovanų du o vieną anyta nupirko thumbup.gif

Vakar jau gavau ankstyvų dovanų nuo vyro bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Vakar mūsų mergina ėmė juoktis balsu, net nufilmavom. Kažkoks stebuklas mum su vyru buvo, ne kitaip wub.gif
Šiandien kūčiukų antrą partiją kepiau, tai šitie visai vykę, nors tešla irgi nė centimetro neiškilo sad.gif Kodėl?!
Truputį susierzinau, kad vyras nėjo kartu su manim ir maže pasivaikščioti, bet iš kitos pusės gal ir gerai - grįžom, o namai blizga wub.gif
Supokavau dovanėles, kol Elzukė miega balkone smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ,mes siandien jau iki puse 8 pramiegojom thumbup.gif
Baigiu gert kavute ir leksiu akropolio nusiaubt,pabaigt dovanas supirkt ir silkems kurias rytoj ruosiu prodktu smile.gif
Geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 20, 19:07)
Viskas kaip ir neblogai, gydytoja sakė nepamenanti, kad ten būtų tyrimuose kažkas labai negero.

thumbup.gif

QUOTE(Jurgel @ 2013 12 20, 20:00)
...Bet jaučiu prisidėjo tai kad pietų lauke miegodavo.

o mane MB kad šiandien nustebino. ....Jei dar pieno turėtų tai neprasčiau už mamą būtų....

Tu matai kaip įdomiai. Svarbu, kad nieko rimčiau unsure.gif
Klausyk tu netikrinai, TB gal netikras (koks programuojamas robovyras), nes tokių nebūna schmoll.gif Ždž šaunuolis Tb eilinį kartą thumbup.gif

QUOTE(V&V @ 2013 12 21, 09:35)
Del NO tai jau rase berods kazkuri pasikartosiu kad ten taip baisu near...
KLEO kaip gavosi jums namelis?

Nu Ingere gi rašė ax.gif
Bendrom pastangom kažkas gavosi, sakyčiau saldainių namelis biggrin.gif Reiks nufotkint ir įmest į FB ax.gif Bet dirbau tau nžn kiek dienų, tiksliau ruošiausi...Tešlą suminkiau šaldytuvan padėjau, o po to mažius kaip neramus, tai neramus, nuo rankų nenueina, tai ždž vaikščiojau apie tą šaldytuvą tris dienas, kol penktadienį pagaliau iškepiau doh.gif

QUOTE(Aguonytė @ 2013 12 21, 09:46)
nu man toki atvirumai , švelniai pasakius...

Aš tai apie Lijos ir kitų mažylių svorį baikom rašiau...apie tą moteraite iš NO, tai neturiu ką parašyt cool.gif

QUOTE(aistutiss @ 2013 12 21, 11:14)
Mes laikomes puikiai 

Ir augat, matėm, gražiai wub.gif

QUOTE(Sidabrinee @ 2013 12 21, 13:48)
Vakar jau gavau ankstyvų dovanų nuo vyro...

Nagi girkis ax.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas sekmadienis,
As kaip visad retas rasytojas blush2.gif
Gyvenam normaliai, o kai pasveiksim, tai visai bus liuks. Mb biuleteny Su antibiotikais. Bandom ribot bendravimus, iskraustytas I svetaine, vaiko ant ranku jau savaite nelaikes doh.gif
Majui sloga... Naktim kankinasi zmogeliukas... As siryt prabudau Su skaudancia gerkle doh.gif Reik imtis priemoniu, kad iki antr. Pasveikt... Bandusim but sveikais per sventes.
Daugiau kaip ir nieko. Tik Fb profili susikurt reikia, kad neatsilikt nuo rugsejinuku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 22, 10:40)
Nagi girkis  ax.gif

geriau patylėsiu blush2.gif blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(aitute @ 2013 12 22, 10:51)
Labas sekmadienis,

sveikatėlės jūsų šeimynai 4u.gif kad šventėms jau būtumėt sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ateik ateik į FB ten visas gyvenimas verda biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif naktis gera , rami , o rytas dar tobulesnis wub.gif mano vaikas kaip visada vos pramerkęs akis pažiūri į mane ir išsišiepe wub.gif

Dabar miega vėl tai kai atsikels keliausim į lauką mudu nes mv medžioklėj kalėdinėj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinee: 22 gruodžio 2013 - 11:11
Labas rytukas 4u.gif
Parpėm visi iki 10 val. biggrin.gif Aišku vyras ilgiausiai tongue.gif Vakar žiūrėjom filmą parsisiuntę apie FB įkūrėją, tai visai patiko.

Trečia diena kūčiukus kemšu... vėl reikės kepti, nes neturėsiu, ką nuvežti Kūčių vakarienei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 12 22, 11:11)
geriau patylėsiu  blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

g.gif Ale cekava kaip bigsmile.gif lotuliukas.gif

Labas rytas...nors jau ne rytas 4u.gif
Mažoji šiąnakt 2 kartus kėlėsi...ryte 9 vėl valgyt kėlėsi rolleyes.gif Pagulinėjom tryse lovoj wub.gif Didžioji pas močiutę nakvojo, šiandien pas puskę nakvos, tai ramybė namie biggrin.gif Vyras chašlamą verda, po to pas vyro tėvus eisim cepelinų valgyt thumbup.gif

Mažoji mano kaip gražiai pašaukia, kai prabunda wub.gif Su tokiu aaaa ir laukia kol kas nors ateis ar paims ją wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aitute @ 2013 12 22, 09:51)
....Gyvenam normaliai, o kai pasveiksim, tai visai bus liuks.

Sveikatos šeimynai 4u.gif Aš tai garinau su soda, skalavau su druska ir nakčiai katinau kojas su druska, lyg ir praeina ax.gif Mažiuko nebekankinau, lašinau vibrosil'į, tai nereikėjo vaiko naktį stačiom laikyt thumbup.gif

QUOTE(Sidabrinee @ 2013 12 22, 11:11)
geriau patylėsiu  ....

lai lai lai rolleyes.gif

QUOTE(Dijancikas @ 2013 12 22, 11:50)
Ale cekava kaip....

Vyras chašlamą verda.... 

Mažoji mano kaip gražiai pašaukia, kai prabunda ....

Ne tas žodis, numirt iš smalsumo gali biggrin.gif

Cha... KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ? blink.gif

Jetau kaip miela wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleopatra_Marija: 22 gruodžio 2013 - 13:22