QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 12 18, 19:59)
ir as snd pristaciau mazike daktarui 3 menesiu proga.
aleliuja sventa maryja tik 6 kg (+600g), jau nebe 1,1 kg. ir 62 cm (+5 cm). pagaliau i ugi, o ne svori
aleliuja sventa maryja tik 6 kg (+600g), jau nebe 1,1 kg. ir 62 cm (+5 cm). pagaliau i ugi, o ne svori
Sauni TA
QUOTE(mama ciole @ 2013 12 19, 12:43)
Sveikos, mes gyvenam neblogai, tik nespeju nieko, ziuriu jau daugelio dovanos supakuotos, o mano dar toli grazu ne...nera kada, siandien dickio karnavalas , tuoj eisi ruostis vaziuosim visa seima, po to gal miesto eglute aplankysim beja R jau kelintas kartas nekakina po 3-4 paras, praejusi karta tai lb kankinos, o db lyg nieko, siandien 4 para tikiuosi sulauksim kakucio, gal ne karnavale, nes speju kaip apsivarys tai jau ir persirengt reiks...
Grazios dienos visoms
Tomas irgi taip retai daro mes ryt eisim i svednte pas sese rubeliu reikia jauciu paimt komplekta atsargai nes nezinia kaip bus
QUOTE(V&V @ 2013 12 19, 12:58)
O cia visoms atsius?ar tik toms kas netu pildet?Nes man nieks nieko neatsiunte o jau turiu gaut
AS internetu pildziau man atsiunte
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 12 19, 14:45)
Buvome vakar dickio sventeje, nu labai patenkinta likau, visus zodzius gerai ismokes daineles dainuoja, eilerascius deklamuoja, kiti deklamuoja, o tas tyliai ta pati sako...nu ''vunderkindas'' ne kitaip
mazius tuo metu su mociute buvo, pirma karta be tecio ir mamos ilgesniam laikui, sake nieko, geras vaikas buvo
Abu vyrukai saunuoliai ir tas kur koncertavo ir tas kur seneliams nekoncertavo
QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 19, 18:16)
Ir Elzukei jau ketvirta diena eina, kaip neišsikakinusi
Aha, kiek žinau atsiunčia tik toms, kurios pildė internetu. Tai jau rytoj gal į sąskaitą gausim pinigėlius.
O, tai super būtų, jeigu čia už nepilną mėn. paskaičiavimai
Ačiū
Aha, kiek žinau atsiunčia tik toms, kurios pildė internetu. Tai jau rytoj gal į sąskaitą gausim pinigėlius.
O, tai super būtų, jeigu čia už nepilną mėn. paskaičiavimai
Ačiū
Mano VP prasideda 15 lapkricio tai ten taip ir parasdyta uz laikotarpi 11 15 -11 30
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 12 19, 19:03)
o tu pala nenori ar negali i FB prisijungti? kazkaip ilgokai tu cia su mumis, tai manau galetum ir FB prisijungti nezinau ar kitos pritars?
Pritariam
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 19, 22:40)
cionge, Aphamenizenone, parasykit kuriai nors į až savo fb duomenis ir pajungsim prie grupės.
O aš kokį stresą apturėjau. Maitinau mažę, dar pažaidžiau su ja kažkiek, Jonas irgi tuo metu žaidė. Tada Elze paguldžiau, žiūriu Jonas ant kėdutės savo sukniubęs, šnopuoja taip garsiai, pašaukiu jį, nereaguoja. Širdis tik į kulnus nudardėjo puoliau kelti, visas toks suglebęs, jau tikrai beveik panika apėmė ir tada supratau, kad užmigo jis ten taip keistai
O aš kokį stresą apturėjau. Maitinau mažę, dar pažaidžiau su ja kažkiek, Jonas irgi tuo metu žaidė. Tada Elze paguldžiau, žiūriu Jonas ant kėdutės savo sukniubęs, šnopuoja taip garsiai, pašaukiu jį, nereaguoja. Širdis tik į kulnus nudardėjo puoliau kelti, visas toks suglebęs, jau tikrai beveik panika apėmė ir tada supratau, kad užmigo jis ten taip keistai
Nu eina sau jauciu issigandai bet svarbu viskas gerai
Sveikos ir labanakt jaunimas miega as arbata pabaigiu jus aplankiau irgi lovyten keliausiu