Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 12 18, 19:59)
ir as snd pristaciau mazike daktarui 3 menesiu proga.
aleliuja sventa maryja tik 6 kg (+600g), jau nebe 1,1 kg. ir 62 cm (+5 cm). pagaliau i ugi, o ne svori

Sauni TA

QUOTE(mama ciole @ 2013 12 19, 12:43)
thumbup.gif

Sveikos, mes gyvenam neblogai, tik nespeju nieko, ziuriu jau daugelio dovanos supakuotos, o mano dar toli grazu ne...nera kada, siandien dickio karnavalas , tuoj eisi ruostis vaziuosim visa seima, po to gal miesto eglute aplankysim smile.gif beja R jau kelintas kartas nekakina po 3-4 paras, praejusi karta tai lb kankinos, o db lyg nieko, siandien 4 para tikiuosi sulauksim kakucio, gal ne karnavale, nes speju kaip apsivarys tai jau ir persirengt reiks...

Grazios dienos visoms

Tomas irgi taip retai daro mes ryt eisim i svednte pas sese rubeliu reikia jauciu paimt komplekta atsargai nes nezinia kaip bus doh.gif
QUOTE(V&V @ 2013 12 19, 12:58)
O cia visoms atsius?ar tik toms kas netu pildet?Nes man nieks nieko neatsiunte o jau turiu gaut g.gif

AS internetu pildziau man atsiunte biggrin.gif

QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 12 19, 14:45)

Buvome vakar dickio sventeje, nu labai patenkinta likau, visus zodzius gerai ismokes daineles dainuoja, eilerascius deklamuoja, kiti deklamuoja, o tas tyliai ta pati sako...nu ''vunderkindas'' ne kitaip 
mazius tuo metu su mociute buvo, pirma karta be tecio ir mamos ilgesniam laikui, sake nieko, geras vaikas buvo

Abu vyrukai saunuoliai ir tas kur koncertavo ir tas kur seneliams nekoncertavo biggrin.gif

QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 19, 18:16)
Ir Elzukei jau ketvirta diena eina, kaip neišsikakinusi  blink.gif
Aha, kiek žinau atsiunčia tik toms, kurios pildė internetu. Tai jau rytoj gal į sąskaitą gausim pinigėlius.
O, tai super būtų, jeigu čia už nepilną mėn. paskaičiavimai smile.gif

Ačiū  4u.gif

Mano VP prasideda 15 lapkricio tai ten taip ir parasdyta uz laikotarpi 11 15 -11 30
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 12 19, 19:03)
o tu pala nenori ar negali i FB prisijungti? kazkaip ilgokai tu cia su mumis, tai manau galetum ir FB prisijungti mirksiukas.gif  nezinau ar kitos pritars?

Pritariam 4u.gif

QUOTE(Jurgel @ 2013 12 19, 22:40)
cionge,  Aphamenizenone, parasykit kuriai nors į až savo fb duomenis ir pajungsim prie grupės.
O aš kokį stresą apturėjau. Maitinau mažę, dar pažaidžiau  su ja kažkiek, Jonas irgi tuo metu žaidė. Tada Elze paguldžiau, žiūriu Jonas ant kėdutės savo sukniubęs, šnopuoja taip garsiai, pašaukiu jį, nereaguoja. Širdis tik į kulnus nudardėjo doh.gif  puoliau kelti, visas toks suglebęs, jau tikrai beveik panika apėmė ir tada supratau, kad užmigo jis ten taip keistai doh.gif

Nu eina sau jauciu issigandai bet svarbu viskas gerai 4u.gif
Sveikos ir labanakt jaunimas miega as arbata pabaigiu jus aplankiau irgi lovyten keliausiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos dar karta, mane pilnatis gal veikia miego nenoriu,tai geriu melisu arbatele, kazkaip susigincijom dar su MB del Kuciu db tap nesmagu...Buvom nusprende vienus metus pas jo tevus sekancius pas mano ir t.t...Pernai pas jo tevus sventem, tai siemet kaip ir eile pas mano, bet anyta pasiskunde, kad bus vieni su uosviu, nes kitas sunus pas savo uosvius sves, tai db negrazu juos vienus palikti doh.gif bandysim gal suderinti ir pas vienus ir pas kitus, bet man daug vazones bus ir pas vienus kazka pasiruosus reiks nusivezti ir pas kitus, dar vaiku renginejimas pirmyn atgal, kazkaip ziauriai nenoriu tu vojazu gal reiktu vieniem namie, taip vyras siule is pat pradziu, bet vienai gaminti tuos 12 patiekalu kai du vaikai namie, man jau misija sunkoka, nors imanoma, bet ai pati nzn ko noriu tikriausiai....

Beja siryt dariausi nestumo testa, nes sirgau jau pries gera menesi ir mm niekaip nesulaukiu, o skauda pilva, nu bet nieko... tfu tfu tfu neigiamas, bet vistiek neramu, ryt pas gine uzsirasius, ziuresiu ka ji papasakos...
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 19, 22:40)
cionge,  Aphamenizenone, parasykit kuriai nors į až savo fb duomenis ir pajungsim prie grupės.

drinks_cheers.gif

QUOTE(cionge @ 2013 12 19, 22:45)
Beje šiandien mano sūnaus pirmas susitikimas su Kalėdų seniu ne koks buvo, visų pirma po pietų miego atsikėlė baisiai piktas, po to senis nepatiko, tai žodžiu per visą šventę praverkė man ant rankų 

pas mus pirmus metus taip buvo, pernai sirgo - nedalyvavo, o siemet ka tu nuo senelio neatlipo smile.gif bet ir senelis buvo toks tikras senukas, tikroviskas lb smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 16, 19:33)
...Bet šiandien balsiukas jos užkimęs. Kažin gali būti kad nuo to rėkimo?
Aš darbų iki švenčių irgi milijoną susiplanavus. Šeštadienį kūčiukus kepiau, didžiausią bliūdą. ....

Praėjo mažiukei užkimimas?
Ant ko tu juos maišai?

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 16, 21:15)
šiandien mano sūnus sublizgėjo  .....susilydė močiutė... vos iki mašinos nuėjo...
.... keistas padaras tos mamos - atrodo jau viskas - near ne tik stogo, bet jau ir pamatus nunešė... vsio - išnešiojo po plytą... bet užtenka pamiegot 3 val be pertraukos, vaikui šypt vypt padaryti - I vsio - euroremontas .... atrodo dar kokius 5 galėtum auginti....

p.s. man tai vaidentis pradėjo ....  matau visokius blyksnius ir neiaškius šešėlius...  gal egzorcistą pažįstat kokį?

wub.gif
Kaip pirštu.... drinks_cheers.gif ....ir dar taip vaizdžiai, kad ir ,,koniu poniatno" lotuliukas.gif
Nepažįstu schmoll.gif O miegotri nebandei - gali padėti lotuliukas.gif

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 17, 09:23)
Mes po TA - bijojau be reikalo .... 6kg (+600gr), 61 cm (+1 cm)
palengviukais augam augam ...

Niu va, sveikijam 4u.gif

QUOTE(V&V @ 2013 12 17, 10:32)
Normalus tie vaikuciai mamos relax juk  ne mesai auginam...

Ane g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 17, 10:37)
....tai sėduosi su savo vaikiu nat coliukų suoliuko ....

Kažkuri pagimdžiusi drūtą vyrioką garsiai šaukė rėkė, coliukais apsivardžiavo....nepamenu vat tik kuri g.gif .....biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 12 17, 15:11)
buvome Santariskese pas ortopeda ir echo padare, viskas gerai, zodziu futbola gales zaisti.....

jėga thumbup.gif galim rinkti savo rugsėjinukų komandą...

QUOTE(cionge @ 2013 12 18, 11:32)
....per radiją užleido Mikutavičiaus dainą apie Kalėdas, tai tooookia šventinė nuotaika....

Aš tai kasdien leidžiu Kalėdinių dainų kompaktą...tyliai pasileidžiu, tai mažiukas su jomis ir miega ir man nerealiai ,,sušyla" šitas laikas wub.gif

QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 18, 14:47)
Mes irgi siandien buvom klubu echo darytis. Tai viskas gerai sveikas vaikas...

thumbup.gif

QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 12 18, 18:59)
aleliuja sventa maryja tik 6 kg (+600g), jau nebe 1,1 kg. ir 62 cm (+5 cm). pagaliau i ugi, o ne svori...

Su puikia TA 4u.gif

QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 19, 10:44)
Pasiguosiu...
FREEJA, kas kaip tik čia mūs tempai baaaaisiai sulėtėjo...

Čia tau 4u.gif Tai ar gavosi galiausiai? Šiaip mielių įdėjus negalima šaldytuvan kišti, juk tam ir maišom į šiltą vandenuką, kad jos suaktyvėtų.

QUOTE(Jurgel @ 2013 12 19, 21:40)
O aš kokį stresą apturėjau.

Pfu, eik tu kaku ax.gif, man beskaitan širdis į kulnus nusirito doh.gif Betinok aš savo mažių jau vieną kart šitaip puoliau purtyti, kol dašuto, kad jis nulūžo...čia pradžioj taip buyvo, kol dar jo įpročių nežinojau biggrin.gif

Labas užkimęs rytas, nu gal pradėsim sveikti ax.gif

INGIOTE žinok pastarąsias dienas vis apie tave galvoju ir nesumąstau ar aš tiek kiek tu pavežčiau. Bandžiau įsivaizduoti kaip nelengva tau...bet vistiek tu šaunuolė ne tas žodis, šitaip aukotis dėl to mažo žmogučio, duoti viską ką tik gali...nerealu ir kartu suprantama, kad stogą po to vietoj rasti sunku...LAIKYKIS mergyt, jei tik gali bent minutėlę atsipūsk, gal kažko netvarkyk, gal vietoj pritrupintų grindų, geriau save palepink...ždž LIja lb teisingai parašė...nusipelnei 4u.gif

P.S. cionge, tikiuosi tu jau FB bigsmile.gif

aitute gal ir tu į ten (mačiau skaitinėji)? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
Skambinsiu gydytojai dėl gimdos kaklelio tyrimo, dėl tų rastų pakitimų pasiklausti... nerimauju...

Važiuosim kartu su vyru į Kauną tik iki vienos parduotuvės, tai mažės pietų miegelis bus mašinoje biggrin.gif Gal paskui Laisvės alėja prasieisim vežimą išsitraukę biggrin.gif

QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 19, 23:38)
Mano VP prasideda 15 lapkricio tai ten taip ir parasdyta uz laikotarpi 11 15 -11 30

Ačiū 4u.gif mano 11 14- 11 30 biggrin.gif Nurimau dabar... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Išleidau vyrus į darbus, o pati dar priguliau prie mažosios, taip gerai nusnaudžiau, bet kuo daugiau gaunu pamiegot, tuo labiau jo trūksta biggrin.gif
Kaip smagu, kad litai jau pervesti thumbup.gif Reiks eit taškyt biggrin.gif
Šiandien darbo kolektyvas kviečia prieššventinių pietų kartu nueit, bet vyras turi daug darbų, negrįš pabūti su dukriuku, tai nepavyks nueiti verysad.gif

QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 20, 10:37)
P.S. cionge, tikiuosi tu jau FB  bigsmile.gif

Aha clap.gif Kaip smagu, kad taip šiltai priėmėt 4u.gif Bet skaitymo ten tikrai yraaaaa doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 20, 11:09)
Skambinsiu gydytojai dėl gimdos kaklelio tyrimo, dėl tų rastų pakitimų pasiklausti... nerimauju...

Važiuosim kartu su vyru į Kauną tik iki vienos parduotuvės, tai mažės pietų miegelis bus mašinoje biggrin.gif Gal paskui Laisvės alėja prasieisim vežimą išsitraukę biggrin.gif

Parašyk, kai turėsi žinių, viskas bus gerai 4u.gif
O tai reikia Kaune meetą daryt biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif jungiuosi su pusryčiais , sūnukas miega smile.gif atsikels , pavalgys ir trauksim į lauką smile.gif

kaip faina jau penktadienis ir tuoj šventės thumbup.gif vyrui visą savaitę nereikės į darbą tai taip smagu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
vaikis miega - bandysiu parašyti smile.gif
gyvenam gerai, miega normaliai, valgo aktį 2-3 kartus thumbup.gif labia daug kalba... ne nugryna mama... blush2.gif

Kūčių važiuosim pas uošvius (pas mano tėvus nevažiuosim, nes viskas per sudėtinga - tėvui ką tik padarė operaciją, tai neneujaučiam kur jie bus per šventes... žinoma, aš laaaabai tikiuosi, kad kartu su mumis, bet mama sake kad bet kokia kaina važiuos namo....). Tai dabar suku galvą kuo čia man sublizgėt kulinarinėje sferoje... g.gif darysiu silkę bigsmile.gif pirmą kartą gyvenime cool.gif

Čia gal ir ne į temą, bet noriu parašyti - atsitiktinai pažiūrėjau laidą "emigrant". Kalbėjo šeima šiuo metu uždarbiaujanti Norvegijoje (būtent uždarbiaujanti, o ne gyvenanti doh.gif ).
Mama nuolat pabrėžė, kad jie nenori integruotis į tą visuomenę, vieną vaiką paliko Lietuvoje, o kitas kartu su jais, bet mokosi internet. Į mokyklą neleidžia, su aplinkiniais stengiasi kuo mažiau bendrauti, nes yra girdėję, jog masiškai atima vaikus iš emigrantų... o va frazė, kuri mane labia labia nustebino - nesimoko nei jie nei vaikai norvegų kalbos, nes "kam mokytis kalbą, kurios neprireiks" blink.gif

na man tai keista - juk mokytis galima ir visai be tikslo, dėl įdomumo, slamsumo, protui lavinti... va ypač protui biggrin.gif

norėjau paklaust, kurios gyvente NO - negi ten iš tiesų taip baisu? nes pažįstu tik vieną šeimą gyvenančią NO -4 vaikai, bet niekada neteko iš jų girdėti kažkokių usiskundimų ar baimių... bet gal nesu su jais labia artima - gal nepuola visiems iš eilės pasakoti...

bet kaip baisu būtų gventi, jei nuolat galvočiau, kad kas nors gali iš manes vaikus paimti... g.gif schmoll.gif niekma to net nelinkėčiau
Papildyta:
QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 19, 22:37)
Kažkuri pagimdžiusi drūtą vyrioką garsiai šaukė rėkė, coliukais apsivardžiavo....nepamenu vat tik kuri  g.gif  .....biggrin.gif

ė tai gi pati prisipažinau, kad sėdu ant suoliuko.... blush2.gif

beje, pinigus gavau thumbup.gif tai taip linksma dabar ant širdies ir ant piniginės biggrin.gif net nebežinau ką čia dabar daryt biggrin.gif
Atsakyti
nu *****, as dar negavau tu litu.... o jau laukiu kaip teleloto milijono.
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 12 20, 10:43)
Šiandien darbo kolektyvas kviečia prieššventinių pietų kartu nueit, bet vyras turi daug darbų, negrįš pabūti su dukriuku, tai nepavyks nueiti....
.....Kaip smagu, kad taip šiltai priėmėt  :.....

Mano ir MB kolektyvų naujamečiai sutampa, tai man irgi nieko nešviečia verysad.gif
Smagu, kad prisijungei 4u.gif Bendrame sąrašiuke nurodyk savo duomenis.

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 20, 11:40)
.....nes "kam mokytis kalbą, kurios neprireiks"  :
ė tai gi pati prisipažinau, kad sėdu ant suoliuko.... 

blink.gif lotuliukas.gif
Šitoks atvirumas.... biggrin.gif GERBIU rolleyes.gif

QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 12 20, 11:49)
.... o jau laukiu kaip teleloto milijono.

Aš irgi ax.gif
Atsakyti
Sveikos nu mes jau po Kaledinio koncerto vaikas pavalge ir uzmigo koncerte o ten triuksmas baisus bet miegas sventas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 12 20, 11:43)
Parašyk, kai turėsi žinių, viskas bus gerai  4u.gif
O tai reikia Kaune meetą daryt  biggrin.gif

Viskas kaip ir neblogai, gydytoja sakė nepamenanti, kad ten būtų tyrimuose kažkas labai negero. Tiesiog liepė 30 d. pasiskambinti, patikslins ji. Turbūt net nereikės pas ją apsilankyti, o tik po metų pakartoti tyrimą...

QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 12 20, 12:49)
nu *****, as dar negavau tu litu.... o jau laukiu kaip teleloto milijono.

lotuliukas.gif thumbup.gif

Kleo, o tie kūčiukai tai išėjo šiokie tokie, bet ne tokie, kokių man norėjosi doh.gif Esu girdėjusi, kad mielinę tešlą galima nakčiai į šaldytuvą dėti, bet čia nieko nepavyko...
Atsakyti
Kleo, mažiukei užkimimas nepraėjo dar. Bet jaučiu prisidėjo tai kad pietų lauke miegodavo. Tai vakar ir šiandien migdžiau namie, plius su šalikėliu ir namie laikau nu ir daug geriau jau šiandien.
o mane MB kad šiandien nustebino. Išvažiavau 11 aš į prekybcentrį, palikau su abiem vaikais, grįžau jau po 13 val. galvojau bus bardakas. Nu ir nieko panašaus. Jonas žaidžia, Elzė guguoja laiminga, pietūs baigia išvirti, indai išplauti. Jei dar pieno turėtų tai neprasčiau už mamą būtų thumbup.gif
Viską jau panašu susipirkau ko reikia šventėms, cinamono tik pamiršau, nepažiūrėjau kad mažai labai likę, bet šito gal kaime pas save rasiu.
Drauge_Lija ten ta emigrantė tai višta kažkokia. Tikrai netikiu kad NO atiminėja vaikus tiesiog šiaip sau. Aišku, ten turi laikytis tos šalies tvarkos, o ne įsiivaizduoti kad nuvažiavęs darai kaip nori. Tai pvz kiek žinau kad suaugę negali baliavoti namie, t.y. gerti alkoholio jei vaikai aplink laksto. Arba diržais visokiais auklėti. Bet ir tai neatima ten kiek žinau vaikų iš karto, jei nėra grėsmės jų gyvybei. O tiesiog šeima yra stebima, bandoma suteikti jai pagalbą, socialiniai darbuotojai, psichologai bando padėt. O ir šiaip, labai keista, kai žmogus nenori visiškai integruotis blink.gif
Atsakyti