Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

Laba,
Visai aprimusi mūsų tema prieš šventes biggrin.gif
Eisim šiandien į pirmąją sūnaus šventę darželyje thumbup.gif

QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 19, 11:44)
ai... dar vakar iš Sodros atsiuntė paskaičiavimus, kiek gausiu motinystės išmokos, tai irgi "pasijuokiau"... suma tikrai "juokingai" susitraukė biggrin.gif

Čia už lapkritį atsiuntė paskaičiavimus, o jis ne pilnas gaunasi, nes pagal tavo liniuotę matau, jog nėštumo ir gimdymo atostogos turėjo lapkritį baigtis, tai kitą mėnesį turėtum gauti daugiau mirksiukas.gif

Su mėnesiukais jus 4u.gif

QUOTE(V&V @ 2013 12 19, 12:58)
O cia visoms atsius?ar tik toms kas netu pildet?Nes man nieks nieko neatsiunte o jau turiu gaut g.gif

Ir man atsiuntė smile.gif Siunčia, kas pildė internetu.
Atsakyti
QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 18, 15:47)
Sveikos  4u.gif Mes irgi siandien buvom klubu echo darytis. Tai viskas gerai sveikas vaikas biggrin.gif

super thumbup.gif

QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 12 18, 19:59)
ir as snd pristaciau mazike daktarui 3 menesiu proga.
aleliuja sventa maryja tik 6 kg (+600g), jau nebe 1,1 kg. ir 62 cm (+5 cm). pagaliau i ugi, o ne svori smile.gif

super TA, pagaliau vaikas prades priaugineti normalu svori lotuliukas.gif

QUOTE(mama ciole @ 2013 12 19, 12:43)
beja R jau kelintas kartas nekakina po 3-4 paras, praejusi karta tai lb kankinos, o db lyg nieko, siandien 4 para tikiuosi sulauksim kakucio, gal ne karnavale, nes speju kaip apsivarys tai jau ir persirengt reiks... unsure.gif

maniskis irgi nekakotojas kartais buna, net iki 6 dienu mirksiukas.gif

QUOTE(cionge @ 2013 12 19, 13:28)
Visai aprimusi mūsų tema prieš šventes  biggrin.gif

o taves nera FB? jau nebepamenu ax.gif

Labu 4u.gif

o mes va gyvename gerai smile.gif laukiame labai tikros ziemos, baltu svenciu...neisivaizduoju kaip reiktu svesti ziemos sventes ten kur silta, man tai nesuderinama biggrin.gif
Buvome vakar dickio sventeje, nu labai patenkinta likau, visus zodzius gerai ismokes daineles dainuoja, eilerascius deklamuoja, kiti deklamuoja, o tas tyliai ta pati sako...nu ''vunderkindas'' ne kitaip rolleyes.gif lotuliukas.gif
mazius tuo metu su mociute buvo, pirma karta be tecio ir mamos ilgesniam laikui, sake nieko, geras vaikas buvo thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 12 19, 14:45)
o taves nera FB? jau nebepamenu ax.gif

Buvome vakar dickio sventeje, nu labai patenkinta likau, visus zodzius gerai ismokes daineles dainuoja, eilerascius deklamuoja, kiti deklamuoja, o tas tyliai ta pati sako...nu ''vunderkindas'' ne kitaip  rolleyes.gif  lotuliukas.gif
mazius tuo metu su mociute buvo, pirma karta be tecio ir mamos ilgesniam laikui, sake nieko, geras vaikas buvo  thumbup.gif  biggrin.gif

Nea smile.gif
Kokie šaunuoliai vaikučiai thumbup.gif

Tiesa, o jūs savo albumėlį turitę? Jei būtų galima, norėtume ir mes pasirodyti, ir jūsų vaikučius pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 12 19, 14:45)
laukiame labai tikros ziemos, baltu svenciu...

rašo kad per kalėdas sniego nebus sad.gif

QUOTE(cionge @ 2013 12 19, 14:53)

Tiesa, o jūs savo albumėlį turitę? Jei būtų galima, norėtume ir mes pasirodyti, ir jūsų vaikučius pamatyti  smile.gif

turim bet ten niekas jau nebededa foto viskas FB..

Prabuvom lauke du kartus po dvi valandas.. Smagu , šilta žiemužė biggrin.gif

Vaikas po lauko dar miega o aš pasimėgausiu tylos minute su puodeliu arbatos ir saldainėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mama ciole @ 2013 12 19, 12:43)
beja R jau kelintas kartas nekakina po 3-4 paras, praejusi karta tai lb kankinos, o db lyg nieko, siandien 4 para tikiuosi sulauksim kakucio, gal ne karnavale, nes speju kaip apsivarys tai jau ir persirengt reiks... unsure.gif

Ir Elzukei jau ketvirta diena eina, kaip neišsikakinusi blink.gif

QUOTE(V&V @ 2013 12 19, 12:58)
O cia visoms atsius?ar tik toms kas netu pildet?Nes man nieks nieko neatsiunte o jau turiu gaut g.gif

Aha, kiek žinau atsiunčia tik toms, kurios pildė internetu. Tai jau rytoj gal į sąskaitą gausim pinigėlius.

QUOTE(cionge @ 2013 12 19, 13:28)
Laba,
Čia už lapkritį atsiuntė paskaičiavimus, o jis ne pilnas gaunasi, nes pagal tavo liniuotę matau, jog nėštumo ir gimdymo atostogos turėjo lapkritį baigtis, tai kitą mėnesį turėtum gauti daugiau  mirksiukas.gif

Su mėnesiukais jus  4u.gif

O, tai super būtų, jeigu čia už nepilną mėn. paskaičiavimai smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 12 19, 14:53)

o tu pala nenori ar negali i FB prisijungti? kazkaip ilgokai tu cia su mumis, tai manau galetum ir FB prisijungti mirksiukas.gif nezinau ar kitos pritars?
Atsakyti
aš tai pritariu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 12 19, 19:03)
o tu pala nenori ar negali i FB prisijungti? kazkaip ilgokai tu cia su mumis, tai manau galetum ir FB prisijungti mirksiukas.gif  nezinau ar kitos pritars?

Jei būtų pritariančių, mielai prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 12 19, 20:06)
Jei būtų pritariančių, mielai prisijungčiau  ax.gif

taip, pritariu ir Aphanizomenone jamam draugen. Atsiuskite kur prisijungt. Gi seniai su mumis bendrauja 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi pritariu dėl merginų prisijungimo. Ką čia likusios viena ar dvi tik ne FB 4u.gif
Atsakyti
cionge, Aphamenizenone, parasykit kuriai nors į až savo fb duomenis ir pajungsim prie grupės.
O aš kokį stresą apturėjau. Maitinau mažę, dar pažaidžiau su ja kažkiek, Jonas irgi tuo metu žaidė. Tada Elze paguldžiau, žiūriu Jonas ant kėdutės savo sukniubęs, šnopuoja taip garsiai, pašaukiu jį, nereaguoja. Širdis tik į kulnus nudardėjo doh.gif puoliau kelti, visas toks suglebęs, jau tikrai beveik panika apėmė ir tada supratau, kad užmigo jis ten taip keistai doh.gif
Atsakyti
Tuomet, kai nuspręsite, brūkštelkit, kuriai parašyti kaip užsivadinusi FB, kad pakviestumėt į grupę 4u.gif

Beje šiandien mano sūnaus pirmas susitikimas su Kalėdų seniu ne koks buvo, visų pirma po pietų miego atsikėlė baisiai piktas, po to senis nepatiko, tai žodžiu per visą šventę praverkė man ant rankų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 19, 22:40)
cionge,  Aphamenizenone, parasykit kuriai nors į až savo fb duomenis ir pajungsim prie grupės.
O aš kokį stresą apturėjau. Maitinau mažę, dar pažaidžiau  su ja kažkiek, Jonas irgi tuo metu žaidė. Tada Elze paguldžiau, žiūriu Jonas ant kėdutės savo sukniubęs, šnopuoja taip garsiai, pašaukiu jį, nereaguoja. Širdis tik į kulnus nudardėjo doh.gif  puoliau kelti, visas toks suglebęs, jau tikrai beveik panika apėmė ir tada supratau, kad užmigo jis ten taip keistai doh.gif

Parašiau tau 4u.gif
Nu jo, būčiau ir aš pradžioj persigandusi doh.gif
Atsakyti