Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

Buvom lauke, paskambinau anytai, susitarėm, ką aš pagaminsiu šventiniam stalui smile.gif Šiandien arba rytoj apsiimsiu kūčiukus kepti smile.gif Kažkodėl kasmet kepu juos, bet vis iš atminties išsitrina jų gaminio procesas, gal apsvaigusi lengvai tuo metu būnu biggrin.gif

Kepu čirvinius blynus su obuoliais ir cinamonu, kvepia namai wub.gif

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 17, 11:37)
tai manau vaikis irgi nebus išimtis - po truputį po truputį - tinginiai jie pas mane - pilve prisišlamščia, o jau kai gimsta - tada tingi patys valgyt biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Dziurgita:) @ 2013 12 17, 16:11)
buvome Santariskese pas ortopeda ir echo padare, viskas gerai, zodziu futbola gales zaisti thumbup.gif

Labai šaunu tai girdėti smile.gif

QUOTE(Sidabrinee @ 2013 12 17, 17:07)
Varysim su mv siandien i Stasio Povilaicio koncerta bigsmile.gif

oho, kad kultūrinatės šiais metais thumbup.gif Aš džiaugsiuosi, jeigu kitąmet dviese su vyru kažkur išeisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 17, 17:42)

oho, kad kultūrinatės šiais metais  thumbup.gif Aš džiaugsiuosi, jeigu kitąmet dviese su vyru kažkur išeisim smile.gif

nu dar 27d laukia Vyšniausko koncertas bigsmile.gif einam visur dykai per mamų darbus rolleyes.gif kai gauna kalėdom bilietų thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Švenčiantiems mėnesiadienį po 4u.gif
Sūnus jau išėjo į darželį, tai truputį laisviau namie, galiu darbus apsidirbt thumbup.gif Šiandien pakuoju dovanas ir per radiją užleido Mikutavičiaus dainą apie Kalėdas, tai tooookia šventinė nuotaika wub.gif
Gavau jau kalendorius su vaikučių foto, nu labai fainos dovanos bus seneliams thumbup.gif Beje ir aš gavau nuolaidų kuponą, jei dar kam reiktų.

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 17, 10:23)
Mes po TA - bijojau be reikalo  thumbup.gif 6kg (+600gr), 61 cm (+1 cm)
palengviukais augam augam  wub.gif  viską gražiai gydytojai parodė - ir kaip galvą laiko, ir kaip kalba, ir kaip juokiasi  bigsmile.gif

Su puikia TA 4u.gif

QUOTE(Sidabrinee @ 2013 12 17, 23:10)
nu dar 27d laukia Vyšniausko koncertas bigsmile.gif  einam visur dykai per mamų darbus rolleyes.gif  kai gauna kalėdom bilietų thumbup.gif

Šauniai leidžiat laiką thumbup.gif Aš irgi norėčiau tokios mamos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mes irgi siandien buvom klubu echo darytis. Tai viskas gerai sveikas vaikas biggrin.gif
Atsakyti
ir as snd pristaciau mazike daktarui 3 menesiu proga.
aleliuja sventa maryja tik 6 kg (+600g), jau nebe 1,1 kg. ir 62 cm (+5 cm). pagaliau i ugi, o ne svori smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 12 18, 19:59)
aleliuja sventa maryja tik 6 kg (+600g), jau nebe 1,1 kg. ir 62 cm (+5 cm). pagaliau i ugi, o ne svori smile.gif

aš ir laukiu kada mano apstos varyt į svorį biggrin.gif nes jau virš 8kg..
Atsakyti
Labas rytas,nors jauciu kad man jau diena,vakar nuluzom puse 10 bet miegojo maze pas mane lovoj valge kas 2 val iki 6 ryto taip parpem ,keliausi kepiau karstus sumustinius dariau kakava nuo pat ryto namai kvepejo ax.gif
Vyras isveziojo vaikucius as dovanas supakavau,eisiu pabaigt namely puost ,pietus padaryt ir ka vel ruostis vakaruskai,si kart L keliausim I leliu teatra,tikiuosi bus tamsoj galesiu pamiegot biggrin.gif blush2.gif Kazkoks itemtas maratonas tesiasi....
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Senai jau nerašiau ,nespeju su jusu tempais, blush2.gif o dar šventes panoseje,tai isvis maratonas.
Visus leliukus su meniasiadieniais. 4u.gif
Kas maitinat is betulekio,kiek jusu leliukai suvalgo? g.gif
Papildyta:

tai normaliai,jei kas mėn., po kilograma,nebepakelsi.
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2013 12 19, 10:47)

tai normaliai,jei kas mėn., po kilograma,nebepakelsi.

mano kas mėn virš kilo priauga bet pakeliu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Pasiguosiu... vakar kepiau meduolį, a la tamsus, šlapias turėjo išeiti, ta šlapia, lipnia plutele, o išėjo kažkoks sausuolis sad.gif Kūčiukam tešlą pasiruošti iš vakaro sumąsčiau, tai miltų pritrūko, pusiau minkoma tik tešla paliko dubenyje. Aš jį nakčiai į šaldytuvą įkišau ir neiškilo nė kiek schmoll.gif Tai dabar šilumoj vėl stovi, eis vyras miltų nupirks, toliau kažką regsiu, bet jaučiu, kad nieko gero neišeis, kažkoks šė....

ai... dar vakar iš Sodros atsiuntė paskaičiavimus, kiek gausiu motinystės išmokos, tai irgi "pasijuokiau"... suma tikrai "juokingai" susitraukė biggrin.gif

Vienu žodžiu, kai neturiu kitų problemų tai ir šitos atrodo didelės lotuliukas.gif

FREEJA, kas kaip tik čia mūs tempai baaaaisiai sulėtėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 19 gruodžio 2013 - 10:51
QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 18, 15:47)
Sveikos  4u.gif Mes irgi siandien buvom klubu echo darytis. Tai viskas gerai sveikas vaikas biggrin.gif

thumbup.gif

su saunia TA 4u.gif

Sveikos, mes gyvenam neblogai, tik nespeju nieko, ziuriu jau daugelio dovanos supakuotos, o mano dar toli grazu ne...nera kada, siandien dickio karnavalas , tuoj eisi ruostis vaziuosim visa seima, po to gal miesto eglute aplankysim smile.gif beja R jau kelintas kartas nekakina po 3-4 paras, praejusi karta tai lb kankinos, o db lyg nieko, siandien 4 para tikiuosi sulauksim kakucio, gal ne karnavale, nes speju kaip apsivarys tai jau ir persirengt reiks... unsure.gif

Grazios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 12 19, 12:44)

ai... dar vakar iš Sodros atsiuntė paskaičiavimus, kiek gausiu motinystės išmokos, tai irgi "pasijuokiau"... suma tikrai "juokingai" susitraukė biggrin.gif

O cia visoms atsius?ar tik toms kas netu pildet?Nes man nieks nieko neatsiunte o jau turiu gaut g.gif
QUOTE(mama ciole @ 2013 12 19, 13:43)

siandien dickio karnavalas , tuoj eisi ruostis vaziuosim visa seima, po to gal miesto eglute aplankysim smile.gif

Grazios sventes 4u.gif
Atsakyti