Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

Sveikos mirksiukas.gif

QUOTE(Dijancikas @ 2013 12 16, 12:32)

Vakar vyras nupirko Beatos knygą naują...nu ir ką - nėr ten nieko su mėsa, o aš juk mėsiaėdė lotuliukas.gif Ir ką daryt....juk negrąžinsi g.gif

As ilendu i jos internetine svetaine ir ten visokiu receptuku pasiziuriu, tik, kad ne visada pagaminu ka issirenku biggrin.gif

QUOTE(Sidabrinee @ 2013 12 16, 18:08)

As FB postus paskaitau tik kai naktim dukruze miegeliui supu, o taip tai ne visada iseina paskaityt, nes dukruze tooookia rankinuke pasidarius ir labai demesio reikalauja.... Vaje vaje kokia princese auga doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif skaitau skaitau, o va kai parašyt reik - būtinai koks mirtinas reikals atsiranda biggrin.gif
šiandien mano sūnus sublizgėjo bigsmile.gif mano mama užlėkė pas mus bent 5 min ("greitai greitai manes mašina laukia !!!!!!"), nes jo vaikas - t.y. aš - badauja ( blink.gif ) tai ji bent jau agiurkiukų-obuoliukų-kmynų užveš. O vat mano vaikas - t.y. jos anūkas - ją pamatęs kai dėjo kalbėti, čiulbėti, kvatotis ir guguoti bigsmile.gif susilydė močiutė... vos iki mašinos nuėjo biggrin.gif

o vaikis kalbėt tai pradėjo... ne, nu gryna mama.... blush2.gif ryt iš ryto einam į Ta, jaučiu jau nerimas ir nervas kyla - protu suprantu, kad near priežasties, bet neramu I vsio...

dėl mamų subyrėjimo.... keistas padaras tos mamos - atrodo jau viskas - near ne tik stogo, bet jau ir pamatus nunešė... vsio - išnešiojo po plytą... bet užtenka pamiegot 3 val be pertraukos, vaikui šypt vypt padaryti - I vsio - euroremontas thumbup.gif atrodo dar kokius 5 galėtum auginti doh.gif

mergaitės, žiūrėkite saves, saugokitės ir rūpinkitės - reikalaukite pagalbos, bet kokia kaina pasistenkit pamiegot, spjaukit į visokias nuostatas, kad gera mama taip nedaro - svarbiausai, kad jūs būtumėte sveikos, laimingos ir ramios wub.gif

p.s. man tai vaidentis pradėjo blink.gif matau visokius blyksnius ir neiaškius šešėlius... g.gif gal egzorcistą pažįstat kokį?
Atsakyti
Buvau su vadove iš darbo kavinėj pasisėdėt, taip gerai buvo išeit pasižmonėt thumbup.gif
Parėjau, įlindau į treningus ir vėl sugrįžus į mamos pareigas, užmigdžiau dičkį, einu mažąją laužt, labanakt 4u.gif

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 16, 22:15)
dėl mamų subyrėjimo.... keistas padaras tos mamos - atrodo jau viskas - near ne tik stogo, bet jau ir pamatus nunešė... vsio - išnešiojo po plytą... bet užtenka pamiegot 3 val be pertraukos, vaikui šypt vypt padaryti - I vsio - euroremontas  thumbup.gif  atrodo dar kokius 5 galėtum auginti  doh.gif

Labai taikliai aprašyta lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labu labu, tylu čia tikrai, matyt vyksta pasiruošimas šventėms bigsmile.gif

MV migdo mažę tai aš prisėdau trumpam, bet jau miegot pati noriu nerealiai unsure.gif

Kažkaip norėčiau tiek daug pasidaryt, pasiruošt šventėms, bet nu niekaip niekaip, mažoji valgo kas valandą po pusvalandį, realiai lieka pusvalandis, bet jis išgaruoja, nes tai pampi keist tai pavalgyt ir pan. doh.gif bet ai irnesakyk.gif mum atleidžiama šiemet ane ax.gif

Aurore imk 4u.gif kad rytojus geresnis būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes po TA - bijojau be reikalo thumbup.gif 6kg (+600gr), 61 cm (+1 cm)
palengviukais augam augam wub.gif viską gražiai gydytojai parodė - ir kaip galvą laiko, ir kaip kalba, ir kaip juokiasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 17, 10:23)
Mes po TA - bijojau be reikalo  thumbup.gif 6kg (+600gr), 61 cm (+1 cm)
palengviukais augam augam  wub.gif  viską gražiai gydytojai parodė - ir kaip galvą laiko, ir kaip kalba, ir kaip juokiasi  bigsmile.gif

kokie jūs mažiukai wub.gif (čia kaip man prieš mano tokį dičkį.. biggrin.gif ) su gera TA 4u.gif

Labas rytas 4u.gif oras nuostabus , už lango saulytė tad ir nuotaika puiki bigsmile.gif

Vaikas dar miega , o aš dėliojuosi dienos planus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif As pirma ryta dickius isleidus priguliau paprastai tai tvarkausi, pietums ruosiuosi, bet val snustelejau tai kaip gerai jauciuosi 4u.gif Sventes arteja karnavalai, tvarkymasis doh.gif Savaitgali meduolius kepiau 5 skardas nei vieno jau nera reikia dar kepti ir gal bandysim namelius kept :4u:Dovanas dar reikia pabaigt supirkt turiu tevams, uosviams , brolio vienai dukrai , savo mergaitei, vyresneliui tai tetis tel zadejo tai man nereikes rupintis as su technika visvien nedraugauju. Reikia dar Mb kazka sugalvot bet nezinau ko reikia nori tai tokios sustros koloneles bet Lt ju dar nera o atsiust nespesiu jau tai tada bus gimtadieniui dovana.
Drauge Lija su gera TA 4u.gif
Jurgel, Ingiote ir visos kitos mergaites laikomes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaledos stebuklu medtas viskas turi ir bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestya @ 2013 12 17, 01:26)
Kažkaip norėčiau tiek daug pasidaryt, pasiruošt šventėms, bet nu niekaip ...

Aha ir as zinok planu planeliu turiu belenkiek,bet kad va laiko nera... verysad.gif nors persiplesk,maniau kviesiu tave I lauka jau vakar buvau suplanavus,tai ka tu sau manai ana savaite be sildymo sedejau ,o sia savaite mano beprociai kaimynai laiptine dazo,neissivaizduoji kokia smarve kaip man vaika is 5 auksto nusinest uzdustu ji tokiu acetonu duoda kad pas mane koridoriui jau jauciasi,o kas svarbiausiai kad vasara darem visos laiptines remonta doh.gif O tu klausyk ta medu gal dovanot kam nors noresi kad sakei iki Kaledu reikia?
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 17, 11:23)
palengviukais augam augam  wub.gif  viską gražiai gydytojai parodė - ir kaip galvą laiko, ir kaip kalba, ir kaip juokiasi  bigsmile.gif

Su puikia TA 4u.gif sauniai augat 4u.gif

QUOTE(Sidabrinee @ 2013 12 17, 11:44)
kokie jūs mažiukai...

Normalus tie vaikuciai mamos relax juk ne mesai auginam lotuliukas.gif

Na ka reik eit darbuotis ir man kavute pabaigus,geros dieneles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V&V: 17 gruodžio 2013 - 10:34
Labukas 4u.gif
Šiandien žymiai geriau jau vien miegojimo prasme - vėl kėlėsi tik 6 val. ryto, išparpėm paskui abi apsikabinusios iki 9 val. Visada lovoj dar sauskelnes numaunu, tai pasportuoja vaikas, lempai pasišypso biggrin.gif
Jau antrą kartą luobelė pradėjo luptis, bet šį kartą lyg ne taip baisiai kaip prieš tai. Buvo mažei išsausėję riešai, kelienukai, ėmiau tepti nebe migdolų aliejumi, o riebiu kremu nuo šalčio, tai iškart susitvarkė thumbup.gif

Kadangi Kūčias būsim pas anytą, tai reikės skambintis, ką man pagaminti, kad nebūtų viskas vien jos. Turiu tokią a la firminę silkutę, kūčiukus kepsiu, o daugiau tai nežinau biggrin.gif

Uždėjom vakar karoliukus gintarinius, nu jie per ilgi jai, kabo dar kaip bobulytei biggrin.gif Bet ką žinau, ar nešioti vis tiek? Kažin saugu? Neužkabins rankyte?
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinee @ 2013 12 16, 22:44)
kokie jūs mažiukai wub.gif  (čia kaip man prieš mano tokį dičkį.. biggrin.gif ) su gera TA 4u.gif 

ačiū blush2.gif tai sėduosi su savo vaikiu nat coliukų suoliuko ;D merga irgi taip pat - didelė gimė, o po to saikingai saikingai blush2.gif lotuliukas.gif tai manau vaikis irgi nebus išimtis - po truputį po truputį - tinginiai jie pas mane - pilve prisišlamščia, o jau kai gimsta - tada tingi patys valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 17, 10:23)

bigsmile.gif o, Sarunas kaip mano Domas biggrin.gif maniskis 6070gr ir 62cm mirksiukas.gif

Labu 4u.gif

buvome Santariskese pas ortopeda ir echo padare, viskas gerai, zodziu futbola gales zaisti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2013 12 17, 11:32)

Normalus tie vaikuciai mamos relax juk  ne mesai auginam  lotuliukas.gif

zinau kad normalus tik mano giganciukas biggrin.gif

Buvom su mama isleke apsisopint thumbup.gif

Varysim su mv siandien i Stasio Povilaicio koncerta bigsmile.gif
Atsakyti