Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

QUOTE(cionge @ 2013 12 13, 15:49)
Mes po TA  smile.gif Svoris 6,8 kg ir ūgis 62 cm, pampučka mano  thumbup.gif

Nugi įspūdingi duomenys thumbup.gif

Mes lauke buvom dvi val. pašešupiu pasivaikčiojom, ir šunį vedžiausi, tai jam čia nemažas maratonas išėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 13, 03:18)
Aga,jeigu kur, tai nukreipi i lauka, o jei nori zinoti su kuo....tai antra dar i vidu  biggrin.gif

ė tai man 3 vnt reiktų - 2 vnt Mb - kur ir su kuo, o dar vieną ant vežimo prisitaisyčiau... gi irgi RATAI biggrin.gif

aš jau su nerimu mūsų TA laukiu... gydytoja atostogavo spalio mėn, todėl mūsų vizitai yra 15 dieną. Mano matavimais per mėnesį vaikis priaugo +-700 gr... bet jei vėl kas nors gydytojai nepatiks? neramu man pries šventes...
Atsakyti
QUOTE(cionge @ 2013 12 13, 15:49)
Atvažiuos šiandien sesuo su draugu į svečius savaitgaliui, einu keksiukų kept  smile.gif
Dėkui  4u.gif Šiandien gavom tyrimus, geri clap.gif Antradienį keliaus į daržą  ax.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu labai graziai augat 4u.gif Del TA mes 25 turesim 3 men bet eisim tik sausio 5 nes dabar gruodzio 5 buvom .Sakykit kepejos rudasis cukrus tas pats kas karamelizuotas toki tik radau parduotuvej g.gif
Atsakyti
Labuka mamukai,

Prisėdau su skruzdelynu ir arbatos didžiuliu puodu bigsmile.gif

Anas dienas negyva buvau, Tėja pradėjus valgyt vėl kas 1-2val., pilvuko bėdos gryžo, rėkiam, kaukiam , nemiegam, tai buvau visai iš savęs išėjusi, blioviau kaskart kartu su dukryte blush2.gif

Na bet šią naktelę atrodo neblogai pamiegojom, nors girdėjau kaip per miegus mažutė virkavo kas kart verysad.gif na tikiuos greit susitvarkys visos mūsų bėdos.

QUOTE(cionge @ 2013 12 10, 23:02)
Va ir mano tokia pati ožkytė, tik tiek kad bent jau namie kol kas rami. Bet va kaip ir tavo vežime neguli, kombis ir kepurė - priešai, mašinoje rėkia  doh.gif Jau toookia brolio priešingybė, tą tai būdavo įsimetu į mašiną ir važiuoju kur reikia, vežime irgi parpdavo sau, galėdavau tris valandas drąsiai išvaikščiot. Žodžiu bėdų nebūdavo, visus reikalus su juo susitvarkydavau. O dabar  verysad.gif Ai ir dar, priešingai nei brolis, mažoji vandens nemėgsta  doh.gif Nu žodžiu, visai įnoringa dama  biggrin.gif

Oi vežime manoji guli dar ačiu D bigsmile.gif , bet irgi priešingybė broliui visiška drinks_cheers.gif jeigu ji papinasi ir ateina brolis kažko paklausti, tokią isteriją iškelia kad ojojoj, tai daba net brolis žino, kad kai valgom negalima kalbėti ir geriau būti savo kambaryje lotuliukas.gif

QUOTE(V&V @ 2013 12 12, 08:22)
Vestya suprantu tave del vaziavimo su mazge,pas mane lygiai taip pat biggrin.gif siandien M nevedziau i darzeli kad butu kam gale linksmint A kol nuvaziuosim iki poliklinikos unsure.gif
Geros dienos  4u.gif Einu linksmint savo triuksmadare ,nu neidomu jai jokie zaisliukai tik kumstis burnoj doh.gif

Maniškiai nepadeda jokie linksminimai, brolis ir dainuoja ir pasakas seka, nieks netinka, tik kėdutės kratymas šiek tiek ramina, tai jokiuosi vyrui, kad augindama dukrytę užsikačialinsiu rankytes neblogai doh.gif nes jau bože bože kaip skauda raumenukus doh.gif
Maniškei irgi neįdomūs žaislai, tik tie kurie ant lavinimo kilimėlio lanko kabo, o visi kiti schmoll.gif atrodo kad nė nemato jų doh.gif

Papildyta:
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 12, 21:16)
Kleo, ticho shiferom shiursha krisha yedit ne spesha  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(V&V @ 2013 12 13, 10:00)
  bet labia noreciau pabandyt ax.gif

Lauksim rezultatų mirksiukas.gif

QUOTE(Jurgel @ 2013 12 13, 10:04)

O aš visiškai be nuotaikos.

friends.gif imk 4u.gif

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 13, 14:13)
O kas čia per vaizdo regstratorius? Kaip suprantu cia vakare peržiūrėti kur vyras važinėjo? cool.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 13, 14:18)
Aga,jeigu kur, tai nukreipi i lauka, o jei nori zinoti su kuo....tai antra dar i vidu  biggrin.gif

thumbup.gif

QUOTE(cionge @ 2013 12 13, 14:49)

Su puikiais rezultatais jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 13, 12:48)
dar pagalvojau (oho aš dar ir galvoju...), kad prie sauskelnių pakuotės turėtų būti sauskelnės ir mamai....

drinks_cheers.gif ...ir ne vienos ax.gif

QUOTE(cionge @ 2013 12 13, 14:49)
Mes po TA  smile.gif Svoris 6,8 kg ir ūgis 62 cm...

Olia lia kaip pupa auga thumbup.gif

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 13, 16:50)
ė tai man 3 vnt reiktų - 2 vnt Mb - kur ir su kuo, o dar vieną ant vežimo prisitaisyčiau... gi irgi RATAI .....

... bet jei vėl kas nors gydytojai nepatiks? ...

Čia, kad paskui žinotum kur pati autopilotu buvai lotuliukas.gif Tada gal ir man reik g.gif
LIja, kaip draugei sakau, keisk gydytoją...mūsiškei tai visad viskas yr gerai biggrin.gif

QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 13, 17:03)
....Sakykit kepejos rudasis cukrus tas pats kas karamelizuotas toki tik radau parduotuvej g.gif

Na ne visai biggrin.gif Jei neturi rudojo, dėk baltą, tik man rodos šis saldesnis, jo mažiau reik unsure.gif Neprisimenu doh.gif Užtai gerai pamenu, kad seniai jau bemiegojau biggrin.gif

Jurgel aš žinau, kaip tavo bėdą išspręstdėk gražesnę staltiesę, nematysi ir širdies taip neskaudės...kad vėliau susitvarkysit. Nieko juk čia baisaus nenutiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 13, 20:04)
Jurgel aš žinau, kaip tavo bėdą išspręstdėk gražesnę staltiesę, nematysi ir širdies taip neskaudės...kad vėliau susitvarkysit. Nieko juk čia baisaus nenutiko  4u.gif

taip ir padariau, kaip tik prieš pora dienų nusipirkau naują. O po to vešim pas kokį baldų meistrą, kad perdažytų.
Na mes visi trys po TA. Taigi vaikai viskas ok. Jono tyrimai geri, plokščiapadystės nėra, su akim irgi viskas gerai.
Elziukės svoris 7.3 (+600g), svoris 64 cm (+2 cm). Na pagaliau sumažėjo augimas smile.gif Tik ant odelės, ypač nugaroje tokie sausi plėmai šerpetoti atsirado, panašu į dermatitą lyg. Bnadysiu pateplioti, skalbimo priemones pakeisti, gal praeis. Ir dar. Išsisbraukiam vis dėl to iš dantų turėtojų sąrašo. Gydytoja sakė ne dantukas ten, o ka-kokia cistelė. Sakė taip buna, ir po to pačios pranyksta, nepavojungos ir nekreipti dėmesio į ją ax.gif
Na va, o mano TA deja, džiuginanti nebuvo. Tyrimai vėl blogi, jei nemaitinčiau tai gydytoja rekomenduotų operuotis, bet kadangi maitinu tai paėmė biopsiją ir žiūrės ką ta parodys. Ar dar galima laukti ar vis dėl to pjauti sad.gif
Žodžiu, man diena šiandien tikras penktadienis 13 diena sad.gif Nuotaikai praskaidrinti vyras į kavinę vežėsi, po to eglutės pirkti, mandarinų, dar šokoladinį desertą. Šito, aišku gal ir nereikėjo, bet taip skanu....
Atsakyti
Sveikos! mirksiukas.gif

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 13, 13:48)
dar pagalvojau (oho aš dar ir galvoju...), kad prie sauskelnių pakuotės turėtų būti sauskelnės ir mamai....  blush2.gif nešioju vakar Š... sūpuoju šokinėju ant kamuolio ir taip į wc noriu... bet matau kad dar neįmigo... jei paguldysiu, tai vėl teks kokį pusvalandį sūpuot... na pakentėsiu dar minutėlę... na dar...  doh.gif  lotuliukas.gif

Man daznai taip buna, per tuos supavimus lakstymus ir pan. net pamirstu, kad i wc noriu (aciu D, dar avariju man paciai nebuvo biggrin.gif )

QUOTE(Vestya @ 2013 12 13, 20:10)

Anas dienas negyva buvau, Tėja pradėjus valgyt vėl kas 1-2val., pilvuko bėdos gryžo, rėkiam, kaukiam , nemiegam, tai buvau visai iš savęs išėjusi, blioviau kaskart kartu su dukryte blush2.gif

Oj, kaip suprantu 4u.gif mums irgi bedeles su pilvuku buvo, dabar reikalai pagerejo smile.gif

QUOTE(Jurgel @ 2013 12 13, 21:27)

Su gera TA 4u.gif
cionge su puikia TA 4u.gif

Siandien mama pabuvo su Ievuze, ir mane i miesta isleido pinigines paplonint biggrin.gif Tai ir pasizmonejau ir truputi kalediniu dovanu nupirkau... super biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 13, 20:27)
Elziukės svoris 7.3 (+600g), svoris 64 cm (+2 cm). Na pagaliau sumažėjo augimas....

Na va, o mano TA deja, džiuginanti nebuvo. .....Žodžiu, man diena šiandien tikras penktadienis 13 diena ....

Žiūriu lb panašiai mūsiškiai auga. Su gera TA mažylę 4u.gif Dėl to dantuko, kaip keista unsure.gif Ai bet ir gerai, anksti dar dantims dygti, paskui greičiau genda, turėtum vargo kai prižiūrėt reiktų 4u.gif
Dėl tavo TA,- nuoširdžiai linkiu, kad nelabai džiuginančios žinios geru pavirstu, juk Kalėdos stebuklų metas bigsmile.gif Nenusimink, turi būti gerai ir ne kitaip 4u.gif

Labas rytas 4u.gif Savaitgalis ir visi namie thumbup.gif Iš po nakties už lango vėl žiema thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Graži saulėta diena prasideda. Mes namie, gal pagaliau pasipuošim stalinę eglutę biggrin.gif Kelinta diena sapnuoju košmarus, po jų atsikeliu suirzusi sad.gif Pradedu vėl duoti Enterokind, nes su pilvuku vakarais koncertai...
Atsakyti
Mes sia savaite buvom TA. 3 men. 64 cm. 7.4 kg. Sveiki.

Visi trys is slogu tik niekaip visus tuos tris menesius neissikapstom. Tai sustipreja, tai vel susilpneja. Kosmosas. Kazkodel itariu, kad cia psichosomatika kvepia.

As suluzau. Netobuli padarai tos mamos. Viskas prasidejo pries tris savaites su PMS, siandien panasu, kad baiginejasi. Vaikis valgo-nevalgo vadinasi. Tris savaites prareke alkanai, o mano piena vos igrusti eidavo. Jau net verkti nepajegiau. Tik pastaraja savaite rankos drebeti pradejo ir galva suktis dideliais ratais.
Nueina vakar jau i vaistine. Sakau duokit vaistu nuo durnumo. Skaite visu sudetis, tai vis vaistininke randa prie ko prikibti, nes maitinu. Viena kazkoki pusetina rado, sako pabandykit bent kas antra maitinima nemaitinti, o misini duoti, bus maziau poveikio vaikui. Sakau, kad praktiskai istisai tas mano vaikas valgo. Nezinau net kaip skaiciuoti, kelis kartus valgo. Nukabinu tik kai einu ant puodo sodinti arba valgyt paduoti vyresneliui. Ir tai dazniausiai rekia. Tai vyras vargsa vaika vakarais vis misiniu maitindavo. O as is kazkokio ozkisko uzsispyrimo istisa diena vis dar bandydavau pati maitinti.

Tai vienzodz, gyvenimas svente spalvinga. Ziu baltas, ziu juodas dryzys, ziu spalvoti burbuliukai akyse skraido.
Atsakyti
Na va, o mano TA deja, džiuginanti nebuvo.

laikykis, viskas bus gerai 4u.gif

Labu,

nu ne, ne mano galiom atlaikyti toki sveciu antpludi doh.gif dar ir siandiena vieni atvaziuosi doh.gif na bet nera kaip atsisakyti ir taip sunku susuderinti cool.gif
vakar buvo sveciuosi dvi mergaites, tai pas Domuka buvo sunku rasti kuno vieta neisbuciuota doh.gif lotuliukas.gif
jau ''suradome'' Domukui kriksto tevus, pasiuliau draugei su vyru tai ta kad apsidziauge, sako ne vieno dar kriksto vaiko neturi, tai mums jau ramu, beliks tik svente suorganizuoti kai bus silta thumbup.gif
tai tiek... grazios, ziemiskos dienos visoms, ainu tvarkyti sujauktus namus doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, po 4u.gif negaluojantiems

Mes parlekem is kaimo, vakar oras buvo tobulas, vazinejom ilgai laukutyje, po to vaziavom i anytos gimtadieni. Siandien grize pasipuosem eglute is kart linksmiau namie, tik pusu saku neparsiveziau, vainiko nebus sad.gif
Elziukės svoris 7.3 (+600g), svoris 64 cm (+2 cm). Na pagaliau sumažėjo augimas smile.gif Tik ant odelės, ypač nugaroje tokie sausi plėmai šerpetoti atsirado, panašu į dermatitą lyg. Bnadysiu pateplioti, skalbimo priemones pakeisti, gal praeis. Ir dar. Išsisbraukiam vis dėl to iš dantų turėtojų sąrašo. Gydytoja sakė ne dantukas ten, o ka-kokia cistelė. Sakė taip buna, ir po to pačios pranyksta, nepavojungos ir nekreipti dėmesio į ją ax.gif
Na va, o mano TA deja, džiuginanti nebuvo. Tyrimai vėl blogi, jei nemaitinčiau tai gydytoja rekomenduotų operuotis, bet kadangi maitinu tai paėmė biopsiją ir žiūrės ką ta parodys. Ar dar galima laukti ar vis dėl to pjauti sad.gif
Žodžiu, man diena šiandien tikras penktadienis 13 diena sad.gif Nuotaikai praskaidrinti vyras į kavinę vežėsi, po to eglutės pirkti, mandarinų, dar šokoladinį desertą. Šito, aišku gal ir nereikėjo, bet taip skanu....

Su gera TA 4u.gif
Jurgel 4u.gif eina sau kaip nefainai, bet linkiu tik pozityviu minciu tau ir kad viskas butu gerai 4u.gif

QUOTE(ingiote @ 2013 12 14, 23:32)
As suluzau.

mergyte nepaluzk, buk stipri 4u.gif
Atsakyti