Labuka mamukai,
Prisėdau su skruzdelynu ir arbatos didžiuliu puodu
Anas dienas negyva buvau, Tėja pradėjus valgyt vėl kas 1-2val., pilvuko bėdos gryžo, rėkiam, kaukiam , nemiegam, tai buvau visai iš savęs išėjusi, blioviau kaskart kartu su dukryte
Na bet šią naktelę atrodo neblogai pamiegojom, nors girdėjau kaip per miegus mažutė virkavo kas kart
na tikiuos greit susitvarkys visos mūsų bėdos.
QUOTE(cionge @ 2013 12 10, 23:02)
Va ir mano tokia pati ožkytė, tik tiek kad bent jau namie kol kas rami. Bet va kaip ir tavo
vežime neguli, kombis ir kepurė - priešai, mašinoje rėkia
Jau toookia brolio priešingybė, tą tai būdavo įsimetu į mašiną ir važiuoju kur reikia, vežime irgi parpdavo sau, galėdavau tris valandas drąsiai išvaikščiot. Žodžiu bėdų nebūdavo, visus reikalus su juo susitvarkydavau. O dabar
Ai ir dar, priešingai nei brolis, mažoji vandens nemėgsta
Nu žodžiu, visai įnoringa dama
Oi vežime manoji guli dar ačiu D
, bet irgi priešingybė broliui visiška
jeigu ji papinasi ir ateina brolis kažko paklausti, tokią isteriją iškelia kad ojojoj, tai daba net brolis žino, kad kai valgom negalima kalbėti ir geriau būti savo kambaryje
QUOTE(V&V @ 2013 12 12, 08:22)
Vestya suprantu tave del vaziavimo su mazge,pas mane lygiai taip pat
siandien M nevedziau i darzeli kad butu kam gale linksmint A kol nuvaziuosim iki poliklinikos
Geros dienos
Einu linksmint savo triuksmadare ,nu neidomu jai jokie zaisliukai tik kumstis burnoj
Maniškiai nepadeda jokie linksminimai, brolis ir dainuoja ir pasakas seka, nieks netinka, tik kėdutės kratymas šiek tiek ramina, tai jokiuosi vyrui, kad augindama dukrytę užsikačialinsiu rankytes neblogai
nes jau bože bože kaip skauda raumenukus
Maniškei irgi neįdomūs žaislai, tik tie kurie ant lavinimo kilimėlio lanko kabo, o visi kiti
atrodo kad nė nemato jų
Papildyta:
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 12, 21:16)
Kleo, ticho shiferom shiursha krisha yedit ne spesha
QUOTE(V&V @ 2013 12 13, 10:00)
bet labia noreciau pabandyt
Lauksim rezultatų
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 13, 10:04)
O aš visiškai be nuotaikos.
imk
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 13, 14:13)
O kas čia per vaizdo regstratorius? Kaip suprantu cia vakare peržiūrėti kur vyras važinėjo?
QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 13, 14:18)
Aga,jeigu kur, tai nukreipi i lauka, o jei nori zinoti su kuo....tai antra dar i vidu
QUOTE(cionge @ 2013 12 13, 14:49)
Mes po TA
Svoris 6,8 kg ir ūgis 62 cm, pampučka mano
Su puikiais rezultatais jus