A, tai kur tu nepersalsi - ner stogo, tai prilyja
QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 12, 21:30)
Aš turiu, vyras turi. Nerealus daiktas, ypač jei įrodymų prireiktų, kad pvz., ne tu įvažiavai, o priekyja stovėjusi mašina atgal pariedėjo Geras šitas Powermax PBBR13, jo kaina panaši kaip ir Prestigio (apie 250 Lt), bet kokybė nelyginama, kad ir vakare įrašinėjant. Tai tiek galiu pasakyti. Beje, Prestigio, man rodos, jau antras mums sugedo per trumpą laiką
Ačiū, reiks pasidomėt šituo. Beta dabar siūlo su nuolaidom, bet kad nifiga nesigaudau tose parametruose
Sveikatos vaikučiams
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 12, 22:16)
Kleo, ticho shiferom shiursha krisha yedit ne spesha
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 12, 20:18)
už tai vakare palikau Š su aukle, o mudvi su M ėjom į Ozą - kepėm sausainius parsinešėm namo, tai ji dabar neprileidžia prie lėkštės - TĖČIUI PALIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maniškė irgi parvaro iš draugės gimtadienio ir tėtei saldainį parneša, sakau, o kur man - sako tu neprašei
cionge ačiū, tikiuosi neįsisirgs abu
Labas rytas
Labas rytas
Naktis gera,as po pusrytuku,maziuke snaudzia ,bet itariu kad jai kalasi apatiniai kandziai nes kumstuko is burnytes neistraukia,o ir irzli kartais tokia.
Vakar tokiu graziu nameliu prisiziurejau nete,kad pati susigundziau kepti,neprizadu kad tai padarysiu bet labia noreciau pabandyt
Naktis gera,as po pusrytuku,maziuke snaudzia ,bet itariu kad jai kalasi apatiniai kandziai nes kumstuko is burnytes neistraukia,o ir irzli kartais tokia.
Vakar tokiu graziu nameliu prisiziurejau nete,kad pati susigundziau kepti,neprizadu kad tai padarysiu bet labia noreciau pabandyt
Labas rytas
mes jau po ortpedo, abiems vaikams viskas gerai. Liko dar šianidien du vizitai pas gydytojus
O aš visiškai be nuotaikos. jau tokį grybą supjoviau, taip pridirbau.... prieš išvqžiuojant žiūriu nagų lakas apsilupinėjęs, pasiėmiau nusivalyti, ir Elzė rėkti pradėjo. Numečiau tą tamponėlį ant stalo ir nuėjau pas ją. Po to ateinu, o tas tamponėlis stale skylę šgraužęs dažai nuėsti, blynas toks. nu ir kkur mano protas O stalą prieš pusmetį naują pirkom. Reik ieškoti dabar kas sutvarkytų, kokie baldininkai turbūt galėtų padėti? nu bet taip abydna, kad tik bliauti norisi
mes jau po ortpedo, abiems vaikams viskas gerai. Liko dar šianidien du vizitai pas gydytojus
O aš visiškai be nuotaikos. jau tokį grybą supjoviau, taip pridirbau.... prieš išvqžiuojant žiūriu nagų lakas apsilupinėjęs, pasiėmiau nusivalyti, ir Elzė rėkti pradėjo. Numečiau tą tamponėlį ant stalo ir nuėjau pas ją. Po to ateinu, o tas tamponėlis stale skylę šgraužęs dažai nuėsti, blynas toks. nu ir kkur mano protas O stalą prieš pusmetį naują pirkom. Reik ieškoti dabar kas sutvarkytų, kokie baldininkai turbūt galėtų padėti? nu bet taip abydna, kad tik bliauti norisi
QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 12, 21:30)
Sveikos, neturiu laiko visai, bet viską skaitau. Kaip ir rašiau, mažasis mano serga Bus nuo sesės pasiėmęs, nes ta jau kelios savaitės nei serganti nei sveika.... Nesuprantu kaip čia su temperatūra yra, skirtingose kūno vietose su tuo termomertu per atstumą, skirtingas temperatūras rodo,- nuo 36,6 iki 38 Su paprastu pažastuke 37,4C. Tai vaistų nuo temperatūros neduodu
Labas rytas
Sveikit greiciau Tai va sunku nusaugot mano du i mokykla eina geriam vitamina c ir tikimes kad baisiu ligu neparnes . Bet bus kaip bus.
Nu zinok buna kad papyksta jis ant dedsinio ypatingai bet as apgaudineju gaudau kada prisnudes arba tikrai alkanas ir vis kisu kol kas misinio dar neprireike pavalgo sisioja, kakoja aisku tai kas 3 paras bet jau iki pazastu
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 12, 22:16)
Kleo, ticho shiferom shiursha krisha yedit ne spesha
Laikykis Lija surasim met tavo stoga visu buriu paieska paskelbsim
Cionge ir tavo suneliui sveikatos
Jurgel smagu kad pas ortopedus viskas gerai
Del stalo tikiuosi kad pavyks kaip nors sutvarkyt isivaizduoju kaip nuliudai cia paguodos
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 12, 23:04)
Labas rytas
dažai nuėsti, blynas toks. nu ir kkur mano protas O
dažai nuėsti, blynas toks. nu ir kkur mano protas O
aš tai karštą puodelį ant stalo padėjau... liko blynas... ir taip 3 kartus...
QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 12, 23:31)
Laikykis Lija surasim met tavo stoga visu buriu paieska paskelbsim
viskas normaliai kaip tik yra programa, kur senus asbestinius togus keičia į naujus modernesnius patvaresnius... tai prie to pačio...
šiąnakt jau buvo geriau - apie 11 užmigom, tada lygiai 12 Š. atsibudo klykdamas 15 min minkiau, tada įdėjau viburcol žvakutę ir užmigo tada kėlėsi 3, po to 6.. na o 7 jau kėliausi aš, kad išleisčiau M į darželį.. (absoliučiu autopilotu miegančią aprengiau ir įdaviau tėčiui )
vakar iš saves pasijuokiau... grįžtam su M iš Ozo, įlipam į autobusą, visos vietos užimtos, aš viena ranka laikau M., kita bandau pažymėti talonėlį. Visi sėdi ir žiūūūri į mane o prie komposterio sėdi toks kokių 25 metų vaikinas, tai aš jau kone išsižiojau, kad "gal palaikykit mano vaiką ant kelių" bet pačiai juokas suėmė kaip tai iš šono skmabėtų ir dar kitas vyriškis užleido man vietą
dar pagalvojau (oho aš dar ir galvoju...), kad prie sauskelnių pakuotės turėtų būti sauskelnės ir mamai.... nešioju vakar Š... sūpuoju šokinėju ant kamuolio ir taip į wc noriu... bet matau kad dar neįmigo... jei paguldysiu, tai vėl teks kokį pusvalandį sūpuot... na pakentėsiu dar minutėlę... na dar...
Labukas
aš viską perskaičiau, smagūs plepesiai, bet kaip dažniausiai pabūsiu savanaude ir pasipasakosiu trumpai apie save ir lėksim į lauką (susivėlinom jau). Šiąnakt mažoji prastai miegojo. Antras vakaras maitinant prieš miegą virkavo, supratau, kad pilvukas vargšiukei, tai minkiau, maigiau, kojytes raičiau, o ji paskui sau šypsosi. Bet kėlėsi 3 nakties, paskui 6, 7.20. Tada tai pasilikau pas save lovoj ir dar dvi va. kartu išparpėm. Būčiau dar miegojusi, bet teko keltis, nes draugė turėjo atkeliauti ankstyvai į svečius pas mus. Dovanų gavom nerealų dalyką - provanso stiliaus nuotraukų rėmelį-albumą baltą gal labiausiai nudžiuginusi ir labiausiai pataikyta dovana iš visų ir sužinojau, kad draugutė laukiasi nerealu!!!
aš viską perskaičiau, smagūs plepesiai, bet kaip dažniausiai pabūsiu savanaude ir pasipasakosiu trumpai apie save ir lėksim į lauką (susivėlinom jau). Šiąnakt mažoji prastai miegojo. Antras vakaras maitinant prieš miegą virkavo, supratau, kad pilvukas vargšiukei, tai minkiau, maigiau, kojytes raičiau, o ji paskui sau šypsosi. Bet kėlėsi 3 nakties, paskui 6, 7.20. Tada tai pasilikau pas save lovoj ir dar dvi va. kartu išparpėm. Būčiau dar miegojusi, bet teko keltis, nes draugė turėjo atkeliauti ankstyvai į svečius pas mus. Dovanų gavom nerealų dalyką - provanso stiliaus nuotraukų rėmelį-albumą baltą gal labiausiai nudžiuginusi ir labiausiai pataikyta dovana iš visų ir sužinojau, kad draugutė laukiasi nerealu!!!
O kas čia per vaizdo regstratorius? Kaip suprantu cia vakare peržiūrėti kur vyras važinėjo?
Aga,jeigu kur, tai nukreipi i lauka, o jei nori zinoti su kuo....tai antra dar i vidu
Mes po TA Svoris 6,8 kg ir ūgis 62 cm, pampučka mano
Atvažiuos šiandien sesuo su draugu į svečius savaitgaliui, einu keksiukų kept
Dėkui Šiandien gavom tyrimus, geri Antradienį keliaus į daržą
Atvažiuos šiandien sesuo su draugu į svečius savaitgaliui, einu keksiukų kept
QUOTE(neringute7777 @ 2013 12 13, 11:31)
Dėkui Šiandien gavom tyrimus, geri Antradienį keliaus į daržą
QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 13, 15:13)
O kas čia per vaizdo regstratorius? Kaip suprantu cia vakare peržiūrėti kur vyras važinėjo?
QUOTE(Kleopatra_Marija @ 2013 12 13, 15:18)
Aga,jeigu kur, tai nukreipi i lauka, o jei nori zinoti su kuo....tai antra dar i vidu