Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Rugsėjinukai 73 tema ♥

QUOTE(Jurgel @ 2013 12 11, 18:25)
sveikos smile.gif
mano rožytė vėl pradėjo normaliau naktį miegoti smile.gif Naktį pirmą kartą tik 4.30 kėlėsi valgyt, tikiuosi taip ir toliau smile.gif
Šiandiien visai neblogai namie pasitvarkiau, iškepiau Kalėdoms riešutų- medaus pyragą, eisiu dar meduolių tešlą suminkyt. Pirmą kartą nesigavo deja sad.gif
mama_ciole 4u.gif  4u.gif  mansis irgi kartais atrodo, kad kol neužbaubiu, tol nieko negirdi ir nnedaro. Bet irgi nesinori būti ta, kuri namie tik stūgauja. Kartais paskutinius kantrybės likučius sukaupus valdausi. Ir bėda pas mus su miegojimu. Kiekvieną kartą vargstu kol Joną paguldau, tiesiog atsisako eiti, bliauna, bėga nuo manes, būna kad jau visiškai neviltis apima. ir tiek pietų miego taip, tiek vakare, lyg tas miegas koks baubas jam būtų. Galvojau, kad gal nebereik jam pietų, bet ne, jei nepamiega tai jau nuo pavakarės piktas būna, gulinėja tik, arba nusminga bet kur. Bet tada kai atsikelia jau vos ne vakarui guldyt reikia doh.gif  nors šiandien pavyko, kad abu mano zuikiai vienu metu pamiegotų, tai turėjau 1.5 valandos sau, nerealu bigsmile.gif

oi tikrai ne. aš ketvirtas mėnuo su dviem, ir panašu ilgai dar būsiu doh.gif

nu jo mano net db kai pietu pamiega buna visai kitoks vaikas, bet tik karta pavyko susitarti, kad pamiegotu ir tai kai tetis is darbo buvo grizes ir kartu su juo iegojo musu lovoj doh.gif o seip nzn kas pas ji per krize - uzkniso juodai, jauciuosi bloga mama, nesisvieciu per daug auklejimo klausimu, reiks knygu uzsisakyt, tik kad rast kada skaityt.... unsure.gif
Atsakyti
Aš dabar esu Baba-jaga autopilotu biggrin.gif
kažkaip miego žiauriai trūksta... pusė nakties vienas neleidžia miegot, tada antras, o kai primi du išeina į darželį-darbą atsibunda trečias... blink.gif lotuliukas.gif o dieną man kažkaip nebepavyksta normaliai įmigti, tai tokia pikta kai širšė vaikštau schmoll.gif dar naktį besiblaškydama po namus trenkiausi koja į lovos kampą - tai vis sprendžiau mažąjį pirštuką susilaužiau ar tik šiaip... bet kol kas tik skauda, nepajuodavo, tai spėju, kad tik susitrenkiau thumbup.gif
ai viskas gerai... puikus tas mano gyvenimas... kada nors išsimiegosiu... viena... ilgai... be jokių kakariekūūūūū palei ausį... blush2.gif
Š. pagaliau 'perlipo" 6 kg thumbup.gif labia nori sėstis, ie kad jį stačią laikytum - tada jis tipo stove arba šokinėja ir toookiu žvilgsniu žiūri bigsmile.gif
papuošėm šiandien eglutę, įjungėm lemputes - tai vaikis apako tikrąja to žodžio prasme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 12 11, 19:00)
JURGEL,

pas mus su miegu ejimu miegot ta pati beda buvo, vyras po 2-3h migdydavo, gryzdavo piktas is jos kamabrio, nu zodziu, buvo tokia bloga situacija namie del to nemiegojimo. o ir eidavo gult kokia 23h.

taigi, nuejau i paskaita apie miega. ir ka, miega nuo 20 iki 8 ryto!!!

pirma vakara buvo sunku gan, koki 100 kartu vedem i lova. nustatem taisykles, kad islipti is lovos galima tik viena karta, eiti pasisioti. uz tai, kad negulejo gavo kita diena bausme (pas mus dvi dienas nykstukai nieko i kojine neidejo, buvo asaru pakalnes). antra diena islipo tik karta, apgavo mus, kad nori sysiot biggrin.gif. o dabar va, einam i virsu (nors amzinai bliauna, kad nenori miegot), sudeliojam viena delione, i lova, pati uazsikloja, 3-5 min i vsio. amen smile.gif
o jezau kokia laime seimoj!!!

nu sveikinu, kad pavyko, svarbu visiems gerai mirksiukas.gif

O musu naktis prasta, nesupratau ar miegojau, vaikas istisai raivesi doh.gif sian varau pas okulista, neramu siek tiek, nes akyte vakar viena uzpuliavo sad.gif ko gero turesim gultis lataku pravalymui. laukiu savaitgalio, ramiai tikiuosi namie busim ir galesiu kaledoms nameli iskepti bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Oi merginos,del vyresneliu kaip as jus suprantu,as irgi su sunum neranadu kalbos,daznai tenka tvardytis,nes pasidares labai nemandagus,priesiskas,stengiuosi graziai aiskinti nekelt balso,nes jei pradedu staugt buna tikblogiau,tada abu rekiam doh.gif
Siandien mums TA,idomu mano mazoji bus koki 100 g priaugus,kazkaip tokia pati ji man g.gif
Vestya suprantu tave del vaziavimo su mazge,pas mane lygiai taip pat biggrin.gif siandien M nevedziau i darzeli kad butu kam gale linksmint A kol nuvaziuosim iki poliklinikos unsure.gif
Geros dienos 4u.gif Einu linksmint savo triuksmadare ,nu neidomu jai jokie zaisliukai tik kumstis burnoj doh.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
Jungiuosi su kava ir grūdėtos varškės porcija smile.gif Pagaliau vaikas miega ryte, o aš galiu pasilepinti. Išsigrūdo lovytėj nuo 7.20 val., tai pati užmigo dabar. O koks keistas vaizdas per langą - sniego nerasta biggrin.gif

Prieš užmiegant E labai nerami buvo, rietė kojytes ir taip keistai verkė, tai supratau, kad jai pilvukas..
Atsakyti
labas rytas smile.gif
vakar visai pusę velnio pavyko vaikus sumigdyti. Elziukas tai kaip visada, išsimaudė, pavalgė, pasupau ir smigo. O Joneliui labai patinka kai dega žvakės jas pūsti. Tai tomis žvakėmis ir atsiviliojau į lovą lotuliukas.gif Uždegdavau vis tokią didelę storą ir kai nusirengia, leidžiu užpūsti, tada dėkis pižamytę, vėl galėsi užpūsti. tada lopšinę padainavvau, į tą laiką kelis kartus dar užpūtė. Tada sakau paskutinį kartą uždegu, kai užpūsi- bus laikas merkt akytes miegeliui. tai nepūtė gudročius, kokia 10 minučių. Žiūrėjo į tą liepsnelę, šnekėjo su manim tyliai, faina buvo. Romantikas auga wub.gif Bet jau kai užpūtė, atsigulė ir viskas- užmigo.
Gaila kad sniegas ištirpo, nepatinka tokia pliurza man schmoll.gif tikiuosi ant švenčių pašals ir sniegelio bus.
Elzė kokias jau 10 min nesustodama pasakoja kažką. Nu taip juokinga. O jau MB kaip lydosi. Tikrai patvirtina tą teoriją, kad dukrytės juos po kojomis paguldo. Lydosi nuo kiekvienos šypsenos, nuo kievieno jos pašnekinimo labiau už mane bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, isleidau siandien dicki i darza VALIO VALIO VALIO, duo D, kad laimingai ir be ligu apseitume...reik rimciau aiskintis del slogos, gal kokia alergija turim, nes jau try menesiai kaip ji nesibaigia grynai pries atsirandant R prasidejo, gal net nervine kokia gali buti nesuprantu, bet db jau neturiu jegu laukti pas gydytojus eilese, atkelsiu laikotarpiui po svenciu. Naktis tai nieko gero vkr ziurejau filma the way uzmigdzius vaikus kol MB grizo ir liepe eit miegot, tai tik db pabaigiau as ji ziureti, nu filmas tai nerealus, apsiverkiau aisku gale, o nakti tai R keles 4 kartu, 5 jau ryte buvo, bet patys kalti atsigulem i lova ir sneketis pradejom tai ir prabudo 12, nes taip tai miega visad nuo 20,30-1,30, tai patys prisikelem o tada jau kas valanda ar pusantros nerimavo, pilvelis vel stipriai ji kamuoja, vel duodu Enterokind

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 11, 22:17)
Aš dabar esu Baba-jaga autopilotu biggrin.gif
kažkaip miego žiauriai trūksta... pusė nakties vienas neleidžia miegot, tada antras, o kai primi du išeina į darželį-darbą atsibunda trečias...  blink.gif  lotuliukas.gif  o dieną man kažkaip nebepavyksta normaliai įmigti, tai tokia pikta kai širšė vaikštau  schmoll.gif  dar naktį besiblaškydama po namus trenkiausi koja į lovos kampą - tai vis sprendžiau mažąjį pirštuką susilaužiau ar tik šiaip... bet kol kas tik skauda, nepajuodavo, tai spėju, kad tik susitrenkiau  thumbup.gif
ai viskas gerai... puikus tas mano gyvenimas... kada nors išsimiegosiu... viena... ilgai... be jokių kakariekūūūūū palei ausį...  blush2.gif
Š. pagaliau 'perlipo" 6 kg  thumbup.gif  labia nori sėstis, ie kad jį stačią laikytum - tada jis tipo stove arba šokinėja ir toookiu žvilgsniu žiūri  bigsmile.gif
papuošėm šiandien eglutę, įjungėm lemputes - tai vaikis apako tikrąja to žodžio prasme biggrin.gif

jo visos kada nors issimiegosim, kazkada juk ir pensijos sulauksim bus kada ilsetis lotuliukas.gif nu va kaip sauniai augat, mes irgi turbut jau 6kg turim, durnai, kad 3 mensiukas mums per pat kaledas gaunas ai nueisim i TA turbut tik po Nauju Metu doh.gif

QUOTE(Jurgel @ 2013 12 12, 12:12)
labas rytas smile.gif
vakar visai pusę velnio pavyko vaikus sumigdyti. Elziukas tai kaip visada, išsimaudė, pavalgė, pasupau ir smigo. O Joneliui labai patinka kai dega žvakės jas pūsti. Tai tomis žvakėmis ir atsiviliojau į lovą lotuliukas.gif Uždegdavau vis tokią didelę storą ir kai nusirengia, leidžiu užpūsti, tada dėkis pižamytę, vėl galėsi užpūsti. tada lopšinę padainavvau, į tą laiką kelis kartus dar užpūtė. Tada sakau paskutinį kartą uždegu, kai užpūsi- bus laikas merkt akytes miegeliui. tai nepūtė gudročius, kokia 10 minučių. Žiūrėjo į tą liepsnelę, šnekėjo su manim tyliai, faina buvo. Romantikas auga wub.gif  Bet jau kai užpūtė, atsigulė ir viskas- užmigo.
Gaila kad sniegas ištirpo, nepatinka tokia pliurza man schmoll.gif  tikiuosi ant švenčių pašals ir sniegelio bus.
Elzė kokias jau 10 min nesustodama pasakoja kažką. Nu taip juokinga. O jau MB kaip lydosi. Tikrai patvirtina tą teoriją, kad dukrytės juos po kojomis paguldo. Lydosi nuo kiekvienos šypsenos, nuo kievieno jos pašnekinimo labiau už mane bigsmile.gif

nu va kokia gera iseiti radai smile.gif maniskiui irgi labai patinka zvakes pusti, bet as jau nelabai pritaikysiu tikriausiai, uzsiprasiau mamos, kad nupirktu man siandien knyga ta kur Vestya rekomendavo apie auklejima, savaitgali pradesiu krimsti smile.gif

Beja internautines pirkejos, kur perkat UGG'us, noriu siai ziemai nusipirkti tikrus, kaip ten su dydziais ju turbut reik imt i didesne puse, kad per kailius koja lystu?
Atsakyti
Labs,
Gal jūsų vyriškiai turi vaizdo registratorius? Galvoju vyrui nupirkt, nes per Kalėdas dar ir jo gimtadienis, tai reik kokios rimtesnės dovanos, galvoju apie tą registratorių, bet nieko nenusimanau g.gif

QUOTE(Jurgel @ 2013 12 12, 12:12)
vakar visai pusę velnio pavyko vaikus sumigdyti. Elziukas tai kaip visada, išsimaudė, pavalgė, pasupau ir smigo. O Joneliui labai patinka kai dega žvakės jas pūsti. Tai tomis žvakėmis ir atsiviliojau į lovą lotuliukas.gif Uždegdavau vis tokią didelę storą ir kai nusirengia, leidžiu užpūsti, tada dėkis pižamytę, vėl galėsi užpūsti. tada lopšinę padainavvau, į tą laiką kelis kartus dar užpūtė. Tada sakau paskutinį kartą uždegu, kai užpūsi- bus laikas merkt akytes miegeliui. tai nepūtė gudročius, kokia 10 minučių. Žiūrėjo į tą liepsnelę, šnekėjo su manim tyliai, faina buvo. Romantikas auga wub.gif  Bet jau kai užpūtė, atsigulė ir viskas- užmigo.
Gaila kad sniegas ištirpo, nepatinka tokia pliurza man schmoll.gif  tikiuosi ant švenčių pašals ir sniegelio bus.

Šauniai sugalvojot su žvakėm thumbup.gif O taip, mano vyras irgi labai lydosi dėl dukrelės, nešioja, bučiuoja, myluoja, šnekasi wub.gif o dar ir gryna tėčio kopija, tai iš vis... Jau pasakoja jai, kaip eis kartu žaislų pirkti, auga tėčio lepunėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 12, 11:12)
Tikrai patvirtina tą teoriją, kad dukrytės juos po kojomis paguldo.

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos....
vakar Š iki pirmos nakties klykė blink.gif jetau kaip gaila vaiko buvo (galiausiai ir saves gaila pasidarė...), maigiau pilviuką, masažavau, kojas lanksčiau... tada apsikakojo ir nulūžo blink.gif
na o trečią naktie sjau M su savo bėdom ir "nenoriu miego" atsikraustė unsure.gif

už tai vakare palikau Š su aukle, o mudvi su M ėjom į Ozą - kepėm sausainius biggrin.gif parsinešėm namo, tai ji dabar neprileidžia prie lėkštės - TĖČIUI PALIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif

Atsakyti
Lija vasilisa tu prekrasnaja ir barbe devyndarbe, kaip tavo sveikata?

QUOTE(mama ciole @ 2013 12 07, 17:22)
O mes irgi Kaune vieni kaip pirstai, tevai apie 70-80km uosviai irgi panasiai tai irgi butu gerai kokia artima pazystama auklyte, va kiteim metam butinai reik susirast, nes i mokslus zadu grizti ...

Tai jau reik iš anksto rūpintis. Ką studijuoji tu - nerašei, ar amnezija biggrin.gif

neringute kaip jūsų papulio reikalai, jau nebestreikuoja? unsure.gif

QUOTE(Aura88 @ 2013 12 09, 19:56)
....Pasijauciau, ne kaip, toks jausmas, kad savo vaiko nemoku nuraminti  .....

Na visai normalu,- šitiek streso abiems, tu įsijautrinai, o mažiukė jaučia, todėl ir nenurimsta, nes gi mamai kžkas negerai..ždž užburtas ratas pas jus gavosi. Tada ir rekomenduoja vaikutį kažkam kitam duoti, kad nurimtų. Taip kad tu puiki mama, kuri pergyvena dėl savo mažylės 4u.gif

QUOTE(Dijancikas @ 2013 12 10, 08:20)
....Pas dičkę kambary jau papuošta, o didžiajam kambary nenoriu dar puošt, nes katinas kėsinasi vis į eglę įlipt.....

Mano sekretorės kašaras tai irgi kas metai eglutę nurėdo lotuliukas.gif

QUOTE(Aura88 @ 2013 12 10, 10:45)
Ai, gi, vakar norejau isitikinti ar tikrai mano vaikas neprivalgo ir jai taip jau reikia to misinio.....Isitikinau, kad privalgo ji is vienos kruties , ir kad tikrai ne cia problema...

Labai protingai, šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(cionge @ 2013 12 10, 11:39)
....Papuošiau mažą ir sūnaus kambary, tai jis gudročius kai nematom nukabinėja man žaisliukus nuo didžiosios eglės svetainėj ir neša kabinti ant savo eglutės  ....

lotuliukas.gif nemirtingas...

QUOTE(Interdiz @ 2013 12 10, 15:31)
Gyvenimas mus visus auklėja antru lazdos galu...

Tu labai gražiai viską aprašei...lb jautri ši tema ir ji turi dvi puses... tik vat aš vis galvoju, o kada tau/man/jai gyventi, jeigu norisi mažos šventės tik savo šeimoj. Niekas nežino kiek jam skirta ir ar kada nors ateis ta diena, kai galėsi padaryti taip kaip norisi, o ne taip kaip privalai (nes neduok Die ką kas nors pagalvos), čia kaip tie išeiginiai apatiniai, kurių gali ir nespėti užsidėti, taip kad reikia dėtis šiandien 4u.gif. Nenorėčiau būti našta savo vaikams schmoll.gif. Taip kad, manau, Jurgel vyras galėtų tėvelius Kalėdoms pasikviesti ir paprašyti, kad jie kažko pasigaminę atsivežtų, nes jų vaišės labai gardžios, taip ir Jurgel lengviau būtų (nereiktų prie puodų plušėti) ir šeima turėtų galimybę tą ramų vakarą praleisti tik savo, beje labai gražios, šeimos rate. Kūčios man taip asmeniška wub.gif

Papildyta:

QUOTE(draugė_lija @ 2013 12 10, 16:41)
Žinokit geriau tegu apie maistą kalba, o ne apie ligas... Ką šiandien skauda... Kas siryt nefunkcionuoja... Kokiu nauju Vaistu daktariukas paskyre....

drinks_cheers.gif je je, aš tai pavalgyt skaniai mėgėja, tai man gerai ragaut ir apie valgį kalbėt blush2.gif

QUOTE(Vestya @ 2013 12 10, 19:52)
....nu tai ar įmanoma su ožkytę mano kur nuvažiuot...

O, visai kaip mano, tik maniškis dar ir namie bei lauke nelabai miega lotuliukas.gif Ždž suprantu 4u.gif

QUOTE(Aphanizomenone @ 2013 12 11, 14:46)
. ....nu nesibaigia niekaip snarglys dickei, dar taip ilgai ner buve. ...

Mano mažiukei tas pats, tai db jau ir broliuką užkrėtė verysad.gif Ačiū D ji neįsisirgo thumbup.gif

QUOTE(Jurgel @ 2013 12 11, 17:25)
.... eisiu dar meduolių tešlą suminkyt. ....

Dalinkis receptuku 4u.gif

QUOTE(Jurgel @ 2013 12 11, 19:10)
....Bėda kaip įkalbėti kad eitų dantis valytis ir tada į lovą. Nes jis bėga šalin, ...

Tai čia turbūt visų vaikų bėda 4u.gif

QUOTE(mama ciole @ 2013 12 12, 12:33)
....durnai, kad 3 mensiukas mums per pat kaledas gaunas ai nueisim i TA turbut tik po Nauju Metu....

Mums per Kūčią lygiai 4 mėn, tai irgi tarėmės po naujų, nes skiepinti reikės, tai per šventes neisiu schmoll.gif

QUOTE(cionge @ 2013 12 12, 14:19)
Gal jūsų vyriškiai turi vaizdo registratorius? Galvoju vyrui nupirkt, nes per Kalėdas dar ir jo gimtadienis, tai reik kokios rimtesnės dovanos, galvoju apie tą registratorių, bet nieko nenusimanau  ....

Aš turiu, vyras turi. Nerealus daiktas, ypač jei įrodymų prireiktų, kad pvz., ne tu įvažiavai, o priekyja stovėjusi mašina atgal pariedėjo biggrin.gif Geras šitas Powermax PBBR13, jo kaina panaši kaip ir Prestigio (apie 250 Lt), bet kokybė nelyginama, kad ir vakare įrašinėjant. Tai tiek galiu pasakyti. Beje, Prestigio, man rodos, jau antras mums sugedo per trumpą laiką doh.gif

Sveikos, neturiu laiko visai, bet viską skaitau. Kaip ir rašiau, mažasis mano serga verysad.gif Bus nuo sesės pasiėmęs, nes ta jau kelios savaitės nei serganti nei sveika.... Nesuprantu kaip čia su temperatūra yra, skirtingose kūno vietose su tuo termomertu per atstumą, skirtingas temperatūras rodo,- nuo 36,6 iki 38 blink.gif Su paprastu pažastuke 37,4C. Tai vaistų nuo temperatūros neduodu unsure.gif
Atsakyti
Kleo, ticho shiferom shiursha krisha yedit ne spesha biggrin.gif
Atsakyti