Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(viktoshka @ 2014 01 20, 10:34)
Na del poveikio 3 menesiams - manau tai vis tiek geriau nei nieko...
O cia tikrai tiesa, kad net ir praleidus kazkiek proceduru poveikis vis tiek yra ir nereikia pradeti visa kursa is naujo (pvz. per vasara nepyskinti arba tavo atveju)?
As per liga apleidau 2 proceduras, dabar bijau, kad poveikis nesusilpnetu.

Matot, kai bikini tik syki per metus tvarkau, kojos jau irgi prie tokio pat efekto priartejo (pvz. anksciau visada turejau papyskint apie NM ir apie geguze, dabar panasu, kad reikes tik geguze tvarkytis) - tai kai turi kitur geresni pavyzdi, 3-ju men efektas jau nebetenkina biggrin.gif

O del pertrauku nepergyvenkit, kai 14 proceduru padaret, tai nenusilps poveikis del tu keliu savaiciu tikrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 20 sausio 2014 - 09:50
Ir vel istryne mano zinutes.

Kas del sviesiu plaukeliu tai Homedics me pro ultra bandykite,juo tikrai pasalinsite tuos pukinius plaukelius, del dvigubu blyksniu sitas variantas taipogi yra labai gerai naudojamas, svarbiausia neperdaug, kad nebutu nudegimu ir jaustumete tik siluma ne deginima.

Del pertrauku tai sutinku kad dvi trys savaites visai nieko blogo, tiesa pasakius kaikurios damos, klijantes ir vasara atostogauja tai gaunasi po 2 menesius pertrauka, tai veliau atejusios pirktis lempuciu mini tik tai tai kad nera jau taip blogai ir net dar labiau per ilga laika isryskeja jog saudytis yra efektyvu.

Na jei neistrins mano postu si syki bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 01 20, 09:49)
3-ju men efektas jau nebetenkina  biggrin.gif

O taip, norisi kuo daugiau ir iskarto, nieko nepadarysi toks yra zmogus blush2.gif

O del pertrauku nepergyvenkit, kai 14 proceduru padaret, tai nenusilps poveikis del tu keliu savaiciu tikrai.  mirksiukas.gif

QUOTE(werty13 @ 2014 01 20, 18:17)
Kas del sviesiu plaukeliu tai Homedics me pro ultra bandykite,juo tikrai pasalinsite tuos pukinius plaukelius

O tas aparatas profesionalus, turiu omenyje ar procedura daroma salone? nes naminiu jau tikrai nenoriu pirkti, per brangu jau gausis ax.gif

O del pertrauku nepergyvenkit, kai 14 proceduru padaret, tai nenusilps poveikis del tu keliu savaiciu tikrai.  mirksiukas.gif

QUOTE(werty13 @ 2014 01 20, 18:17)
del dvigubu blyksniu sitas variantas taipogi yra labai gerai naudojamas, svarbiausia neperdaug, kad nebutu nudegimu ir jaustumete tik siluma ne deginima.

Del pertrauku tai sutinku kad dvi trys savaites visai nieko blogo

Aciu merginos uz patarimus ir patirti, apraminote, o del dvigubu blyksniu tikrai pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
pribrendau ir aš tokį aparačiuką įsigyti.
tik patarkit man, kokį jūs rekomenduotumėt iš 3:
1. Philipsas
2. Viss Silver.
3. REMINGTON IPL6000F

Philipsas abejoju del pakrovimo, ar ne geriau su laidu?
ir ar ne geriau didesnio ploto lempute?

laukiu jūsų patarimų 4u.gif
Atsakyti
As padaryciau korekcijas sitame saraselyje:

1. Homedics me pro ultra / Minusas gal tik biski mazas plotas 3.2-3.4 cm
2. Philips lumea cs 2003 arba cs2004 / minusas akumuliatorius ir nekeiciama galva
3. Remington IPL 6000 pro, nes tik su juo galima plaukus nuo veido salinti/ minusas labai mazas plotas 1.9 cm bet greitaveika didele
4 Beurer 10 000 salon plus didele galva 6 cm ir daug suviu
Atsakyti
QUOTE(vysnia_77 @ 2014 01 21, 13:22)
Sveikos merginos,
pribrendau ir aš tokį aparačiuką įsigyti.
tik patarkit man, kokį jūs rekomenduotumėt iš 3:
1. Philipsas
2. Viss Silver.
3. REMINGTON IPL6000F

Philipsas abejoju del pakrovimo, ar ne geriau su laidu?
ir ar ne geriau didesnio ploto lempute?

laukiu jūsų patarimų  4u.gif

As turiu Viss Silver, tad tik ji ir galiu pakomentuoti. Nors naudoju gan neilgai (tik 3 men) galiu pasakyti, kad bendras vaizdas ir ispudziai tenkina.
Pliusai:
Maitinimas is tinklo leidzia visa norima procedura atlikti iskarto
Komplekte yra apsauginiai akiniai
Turi 3 atskiras lemputes: fotoepiliacija, fotoatnaujinimas ir acne.
Turi irgi nemazai blyksniu - 10 000
Didelis apdorojimo plotas - 6cm2
Patogi saudimo rankena
Minusai:
Trumpas maitinimo laidas (bent jau man)
Ilgai krauna sekanti blyksni (pvz. 5 lygiu - apie 3 sek, o vat 7 lygiu - jau 5 sek) - del to suilgeja visos proceduros laikas
Man pasirode, kad gan garsiai uzia, nors negaliu palyginti su kitais, gal man taip atrodo ax.gif
Tai va tokie pastebejimai, o siaip as irgi gan ilgai rinkausi, bet visu neisbandysi 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif
laukiu dar patarimų blush2.gif
labai sunku apsispręsti
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 01 20, 19:17)
Kas del sviesiu plaukeliu tai Homedics me pro ultra bandykite,juo tikrai pasalinsite tuos pukinius plaukelius, del dvigubu blyksniu sitas variantas taipogi yra labai gerai naudojamas

Daug prastu atsiliepimu, genda, sprogsta, ir Tanda me elos, ir Homedics
Be to, zinokit, del tu sviesiu plauku - instrukcijoje raso, kad pries procedura reikia ISRAUTI epiliatorium biggrin.gif Jei reikia israut, tai automatiskai reiskia, kad foto blykste jau nebeveiks
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 01 21, 10:34)
O taip, norisi kuo daugiau ir iskarto, nieko nepadarysi toks yra zmogus  blush2.gif

Kur gi is karto, kai 5-ti metai jau eina biggrin.gif Tikrai labai daug kartu pazastim dariau, nesuprantu, kodel neima. Taip niezti dabar pasipyskint, bet kai sergu jau antra savaite, antibijotikus saujom riju, gal geriau pakentet, kol pasveiksiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 22 sausio 2014 - 09:41
QUOTE(vysnia_77 @ 2014 01 21, 14:22)
laukiu jūsų patarimų  4u.gif

Del naudojimosi patogumo, as asmeniskai, ziureciau aparatus, kur veikia is rozetes, kad butu kuo didesnis lempos plotas ir blycu skaicius.
Del patvarumo - bet koks aparatas gali sprogti, todel ziureciau tik toki, kuri bus galima sutaisyti. As jau 3-ia aparata turiu doh.gif Ir lempu buvo daug brokuotu, ir ankstesnis aparatas man buvo sproges, tiesa ji galiausiai pataise, bet jau buvo saukstas po pietu, mes su broliene jau kita spejom nusipirkti....vienzo, jum sutaisys aparata, jei korpusas isrenkamas, o jei suklijuotas - amen...
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2014 01 22, 10:41)
Daug prastu atsiliepimu, genda, sprogsta, ir Tanda me elos, ir Homedics
Be to, zinokit, del tu sviesiu plauku - instrukcijoje raso, kad pries procedura reikia ISRAUTI epiliatorium  biggrin.gif  Jei reikia israut, tai automatiskai reiskia, kad foto blykste jau nebeveiks

o siaube doh.gif israuti? man is karto toks plauku salinimo budas netiktu, tam ir perka situs aparatus zmones, kad nereiktu rauti ir kenteti su tuo susijusiu nemaloniu pojuciu.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 01 22, 11:03)
o siaube  doh.gif israuti? man is karto toks plauku salinimo budas netiktu, tam ir perka situs aparatus zmones, kad nereiktu rauti ir kenteti su tuo susijusiu nemaloniu pojuciu.

Tik sviesius plaukus, raso, reikia israuti. O jei tamsus- reikia nuskusti. Del to ir nelabai tikiu, kad jis paveiktu sviesius unsure.gif
Atsakyti
Vika kontrargumetas tau, naudojiesi savo fotoepiliatoriumi jau 5 metus, homedicas me pro ultra yra yra pats naujausias gaminys tai jo nereiktu maisyti su silk'n glide, kurio tikrai lempos sprogsta kas 5 tam. zmogui, nes jos tiesiog perkaista - gamintojas uzmirso parasyti,kad naudojiesi 10 minuciu ir darai pertrauka 0,5 valandos.

Dabar apie rovima??? kur sita nelaime isskaitei??? PAsakysiu is patirties, kolkas esam i lietuva homedics atveze labai daug ir is visu zmoniuyra vienas zmogus kuriam nesiseka naikinti plauku, nes kaip as issiaiskinau arba jis tiesiog netaisiklingai naudojasi arba ne ta lygi naudoja, po keliu savaiciu su zmogumi snekesimes kaip sekasi, visi kiti kuo puikiausiai nusiteike ir labai patenkinti.

Del philips lummea sitas taip pat neblogas ir labai dabartines naujausios versijos tiesiog kiekiu blyksniu dideja, kas nereikalinga tai tie 5 lygiai, kuriu tikrai uztenka 3 ir tai jog be laido naudojasi - numirs akumuliatorius o daugiau super, tiesa Lietuviai kazkodel ju reklama labai patikeje, bet perka tuos pigesnius cs2001 modelius gal del kainos, mes dazniausiai juos siunciame i Norvegija tautieciams, jau daug ten prisiunte.
Papildyta:
Dar siek tiek apie ta pati homedics me pro ultra, kiekvienas nezinantis gali skaityti instrukcijas ir vienaip ar kitaip jas suprasti, bet kadangi jo pirmtakas ir dabartine versija turi dar ir epiliatoriaus ir skutimosi galvas tai patys galite suprasti kad cia dar yra biski reklamos.

Pries fotoepiliacija su visais epiliatoriais reikia nuskusti plaukus taip kad jie nestyrotu ir nebutu ilgi smile.gif
Atsakyti