Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Margareta @ 2014 01 17, 05:35)
Labai aciu uz komentarus. kiek laiko jau naudojiesi Philips'u?

va del to idegio as kazkaip jaudinuosi. as nesu linkusi greitai ir labai rudai idegti, bet per ilga laika, kadangi vaikstau tik su sortais ar trumpais sijonais kojos idege. specialiai nesideginu  schmoll.gif bet pas mane cia amzina vasara, tai tos saules visad gaunu daugiau ar maziau  ax.gif

Naudoju nuo spalio men. Tada dar nebuvau idegus. Dabar kur gyvenu irgi amzina vasara. Taigi galiu palygint, kad skiriasi kur oda idegus, o kur ne. Aisku stipriau jaucias ant idegusios, bet nu ner tai nepakenciama. Anksciau kai naudojausi depiliatoriais, kurie rauna plaukus tai ne minties nebuvo depiliuoti bikini jautriausia vieta, o su situo aparatu puiku. Skauda, bet pakenciamai.
QUOTE(viktoshka @ 2014 01 17, 10:42)
Tai itariu del to kepina ir degina, jei darai ant idegusios odos, aisku tada ir jausmas stipresnis  ir intensyvesnis. O kam save taip kankinti, jei netgi bijai mygtuka paspaust  doh.gif

Skauda, bet tai tikrai pakenciama, o kadangi jokiu zymiu paraudimu nelieka tai nematau prasmes lygi mazinti. Gal tai daugiau toks psichologinis jausmas del to mygtuko paspaudimo - zinau, kad skaudes ir delsiu blush2.gif Bet tas skausmas tikrai gerokai mazesnis uz plaukus raunanciu depiliatoriu sukeliama skausma. Apie vaska, cukru nieko nezinau taigi palyginti negaliu.
Atsakyti
ir kokie jusu pasiekimai ,naudojant nuo spalio men ?
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2014 01 17, 15:26)
Skauda, bet tai tikrai pakenciama, o kadangi jokiu zymiu paraudimu nelieka tai nematau prasmes lygi mazinti. Gal tai daugiau toks psichologinis jausmas del to mygtuko paspaudimo - zinau, kad skaudes ir delsiu blush2.gif Bet tas skausmas tikrai gerokai mazesnis uz plaukus raunanciu depiliatoriu sukeliama skausma. Apie vaska, cukru nieko nezinau taigi palyginti negaliu.

Na aisku kaip kam, pvz as net ant trupuciuka idegusios odos bandziau - tai oj oj oj kaip skaudejo, net soktelejau, bet ir mano oda balta ir jautri ir nudega raudonai, svarbiausiai, kad gerai jautiesi ir oda nenudega, o visa kita tikrai daugiau psichologinis jausmas, kuris nepakenks odai ir beje kuri galima valdyti mirksiukas.gif
Joooo, ir as puikiausiai atsimenu ta skausma su depiliatoriais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2014 01 17, 16:44)
ir kokie jusu pasiekimai ,naudojant nuo spalio men ?

Blauzdos beveik plikos, bikini priekis beveik plikas, bikini, kur tarp koju (jautrioji dalis) sunkiai ima, pazastis irgi gana sunkiai naikina. Pazastys kaip ir netrukdo, nusiskuti ir tiek. Noretusi, kad greiciau ta bikini zona tarp koju susitvarkytu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2014 01 17, 17:17)
Blauzdos beveik plikos, bikini priekis beveik plikas, bikini, kur tarp koju (jautrioji dalis) sunkiai ima, pazastis irgi gana sunkiai naikina. Pazastys kaip ir netrukdo, nusiskuti ir tiek. Noretusi, kad greiciau ta bikini zona tarp koju susitvarkytu blush2.gif

Kaip faina wink.gif noriu ir as greiciau pamatyt nors menka pagerejima smile.gif siandien tik 2 saudyma dariau , gal kazkas jau matysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2014 01 17, 22:22)
Kaip faina wink.gif noriu ir as greiciau pamatyt nors menka pagerejima smile.gif siandien tik 2 saudyma dariau , gal kazkas jau matysis smile.gif

Oi po pirmu tai tikrai nieko nesimate. Net nepamenu dabar kada pasimate... gal po kokio 5 ar 4. Bet tada jau kai pasimate, tai gana nemazi plotai. Ir po sekanciu dar didesni plikumai:-) nupliks ir jusu zeldynai smile.gif saudziaus as kas 10 dienu, veliau kas pora savaiciu, kojas paskutini karta dariau kazkur praejus menesiui nuo priespaskutinio saudymo.
Atsakyti

i 
Norite dalintis informacija, darykite tai viešai. Jokių Až. Nukreipimas Až reiškia reklamą. Reklama forume draudžiama. Todėl tokios žinutės toliau bus trinamos.
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2014 01 17, 21:22)

Jo ir as po 2 karto nieko nepastebejau, pliki ploteliai pasirode mazdaug po 4 proceduros, siandien darysiu 14 procedura, as darau kas savaite, kojos nupliko apie 60 %, bikini ir pazastys visiskai jokio pokycio doh.gif , nors man pazastys irgi netrukdo, bet vat bikinis mad.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2014 01 17, 15:26)
Naudoju nuo spalio men. Tada dar nebuvau idegus. Dabar kur gyvenu irgi amzina vasara. Taigi galiu palygint, kad skiriasi kur oda idegus, o kur ne. Aisku stipriau jaucias ant idegusios, bet nu ner tai nepakenciama. Anksciau kai naudojausi depiliatoriais, kurie rauna plaukus tai ne minties nebuvo depiliuoti bikini jautriausia vieta, o su situo aparatu puiku. Skauda, bet pakenciamai.

aš irgi panašiai naudojau fotoepiliatorių - kažkur nuo spalio pabaigos drinks_cheers.gif tik aparatas kitoks.

kas liečia depiliacijos būdus, esu išbandžius viską: skutimą, kremus, putas, cukrų, vašką, šveitiklius-brūžiklius, elektrinius depiliatorius, tai sakyčiau fotoepiliatoriaus keliamas pojūtis kažkur per vidurį tarp skutimų, kremų, putų (kurie visai beskausmiai) ir visų kitų (kur bikini laaabaaai skausminga) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 01 14, 14:59)
Bet vis delto  keista, kodel gi jum nepasiduoda pazastys iki galo, juk cia ne vieneri metai...
O del suklijuoto korpuso as irgi pritariu ir pardaveja man pazymejo, kad geresnes kokybes yra su varztais, nes jei kas atsitinka tai galima butu taisyt

sveikute, nedariau nuotrauku dar, baisiai sergu, kaip uzkniso verysad.gif
Pazastys pasiduoda, bet reikia labai daznai pyskinti, kas 3 men tikrai, labai trumpas efektas schmoll.gif Jei tarkim man dabar papyskint - per vasari plaukai iskris, ir bus plikos kova, balandi ir geguze, o birzeli vel suzels doh.gif Tai galvoju bus geriau dabar neliest, o pasipyskint balandi, kad per geguze iskristu ir vasara nereikes skust. Pazastys man ilgiau 3 men nelaiko kazkodel schmoll.gif O jus turbut depiliacija.lt pirkot, kitur man atrodo netaiso?
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 01 17, 09:31)
Del korpuso:  mergaites nepykite bet pries 5 metus buvo galima surasti epiliatorius su sujungiamu ir varžtais susukamu korpusu. Šiai dienai gamintojai eina link grakstumo ir patogaus dizaino...

matot, susuktas korpusas - nereiskia kad varsztai ir vinys styra i visas puses, koks dar grakstumas doh.gif sujungimai visada visur buna paslepti. Kiekvienas aparatas gali sprogti bet kada, ir tie sujungimai tik reiskia, ilgai galesit naudotis aparatu ar greit ismesit ir pirksit nauja. O tai kad senam susprogus, noresit naujo, 99procentu garantuoju biggrin.gif nes efektas nuo tu visu aparatu nerealus, nebesinori prie jokiu kitu budu grist.

Koki aparata pati naudojat?
Papildyta:
Instrukcijoje kiek pamenu nebuvo jokio ispejimo apie aparato poilsi.

Kiek skaiciau apie tuos visus aparatus, tik Espil buvo minimas kaip modelis, kuri rekomenduoja ausinti, jo galingumas kazkoks zveriskas, kad daug kas sako, labai karstas jis. Kitu modeliu man atrodo nereikia, bent negirdejau kad reiketu
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2014 01 18, 09:17)
Jo ir as po 2 karto nieko nepastebejau, pliki ploteliai pasirode mazdaug po 4 proceduros, siandien darysiu 14 procedura, as darau kas savaite, kojos nupliko apie 60 %, bikini ir pazastys visiskai jokio pokycio  doh.gif , nors man pazastys irgi netrukdo, bet vat bikinis  mad.gif  frusty.gif

bikinio stori plaukai, pabandykit po 2 blycus pyskint, na man sakau, iskart geresnis efektas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(naura14 @ 2014 01 10, 22:07)
...as pradedu daryti nuo 20J/cm2 ir ziuriu kokia reakcija,didinti galima iki 50(aparate yra),bet daugiau kaip 30 nesu niekam dariusi..

naura14, nebus niekada buitiniai tokie pat stiprus kaip profams. Koks aparatas jusu? Gal is naujausiu, kur ir sviesius plaukus ima? Turiu drauge sviesiaplauke, ale plaukuota kaip as anksciau buvau doh.gif Gal jusu aparatas imtu sviesius, nebandet? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika333: 20 sausio 2014 - 08:32
QUOTE(Vika333 @ 2014 01 20, 08:01)
sveikute, nedariau nuotrauku dar, baisiai sergu, kaip uzkniso  verysad.gif
Pazastys pasiduoda, bet reikia labai daznai pyskinti, kas 3 men tikrai, labai trumpas efektas  schmoll.gif Jei tarkim man dabar papyskint - per vasari plaukai iskris, ir bus plikos kova, balandi ir geguze, o birzeli vel suzels  doh.gif Tai galvoju bus geriau dabar neliest, o pasipyskint balandi, kad per geguze iskristu ir vasara nereikes skust. Pazastys man ilgiau 3 men nelaiko kazkodel  schmoll.gif  O jus turbut depiliacija.lt pirkot, kitur man atrodo netaiso?

Oj, puikiai zinau, ka tai reiskia, pati ka tik atsistojau ant koju, naujus metus sutikau su virusu ir antibiotikais doh.gif Tad nieko tokio, sveik ir lauksim nuotraukyciu pasveikus 4u.gif
Na del poveikio 3 menesiams - manau tai vis tiek geriau nei nieko...
O cia tikrai tiesa, kad net ir praleidus kazkiek proceduru poveikis vis tiek yra ir nereikia pradeti visa kursa is naujo (pvz. per vasara nepyskinti arba tavo atveju)?
As per liga apleidau 2 proceduras, dabar bijau, kad poveikis nesusilpnetu.
As pirkau epil-shop.com (gal cia tas pats)

bikinio stori plaukai, pabandykit po 2 blycus pyskint, na man sakau, iskart geresnis efektas  thumbup.gif

As taip ir pabandysiu, aciu uz patarima, jau ne is vienos girdziu, kad efektyviau.

naura14, nebus niekada buitiniai tokie pat stiprus kaip profams. Koks aparatas jusu? Gal is naujausiu, kur ir sviesius plaukus ima? Turiu drauge sviesiaplauke, ale plaukuota kaip as anksciau buvau  doh.gif  Gal jusu aparatas imtu sviesius, nebandet?  4u.gif

As irgi turiu labai daug sviesiu plaukiuku, ir labai durnai dabar su buitiniu aparatu blauzdos bus plikos, puse slaunu irgi, o vat kita puse slaunu na nors nusisauk sviesi plaukeliai doh.gif , tai irgi galvoju kad teks vis delto profesionaliu naikinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 20 sausio 2014 - 09:38