Buitiniuose nereikia gelio
QUOTE(naura14 @ 2014 01 10, 21:07)
Šviesos spektras: Kūno priedas > 570 nm, Tikslus priedas > 600 nm-cia yra bangos ilgis,kuris skirtas tam tikrai funkcijai,sunku pasakyti,bet pas mane dedasi filtriukai su skirtingomis bangomis,vienoks palukams,kitas-kapiliarams,kitas-pigmentinems ir pan.
5J/cm2 yra labai silpnas,as pradedu daryti nuo 20J/cm2 ir ziuriu kokia reakcija,didinti galima iki 50(aparate yra),bet daugiau kaip 30 nesu niekam dariusi.. O iki kiek max didinasi pas jus? Gal ten tiesiog kitaip paskirstyta?
Papildyta:
O jus saudydamos netepat geliu? Juk ant gelio matosi kada praejei.. Ir zymetis nereikia
5J/cm2 yra labai silpnas,as pradedu daryti nuo 20J/cm2 ir ziuriu kokia reakcija,didinti galima iki 50(aparate yra),bet daugiau kaip 30 nesu niekam dariusi.. O iki kiek max didinasi pas jus? Gal ten tiesiog kitaip paskirstyta?
Papildyta:
O jus saudydamos netepat geliu? Juk ant gelio matosi kada praejei.. Ir zymetis nereikia
Jus nepainikyte zmoniu, jus kalbate apie profesionalius aparatus, o jie pagal parametrus, galingumus ir naudojimasi skiriasi nuo buitiniu
Buitiniuose, butent manajam Viss silver yra lygiai su lemputemis, ijungi atitinkama lygi uzsidega lempute su skaiciumi, o lygi nustato kiekvienas pagal savo pojucius, nes jei sakykime nustacius 3 lygi jokios silumos nejauti, tai ir poveikis menkas bus
QUOTE(Margareta @ 2014 01 11, 03:56)
Buitiniuose nereikia gelio
Margareta teisi, buitiniuose jokiu geliu ar kremu nereikia nei pries nei po proceduros
QUOTE(naura14 @ 2014 01 10, 21:07)
Šviesos spektras: Kūno priedas > 570 nm, Tikslus priedas > 600 nm-cia yra bangos ilgis,kuris skirtas tam tikrai funkcijai,sunku pasakyti,bet pas mane dedasi filtriukai su skirtingomis bangomis,vienoks palukams,kitas-kapiliarams,kitas-pigmentinems ir pan.
čia ir yra maximumas tuose aparatuose, kuriuos paėmiau palyginimui bet jei yra poveikis, tai gal visgi užtenka ir tiek
QUOTE(viktoshka @ 2014 01 11, 08:50)
Jus nepainikyte zmoniu, jus kalbate apie profesionalius aparatus, o jie pagal parametrus, galingumus ir naudojimasi skiriasi nuo buitiniu
Buitiniuose, butent manajam Viss silver yra lygiai su lemputemis, ijungi atitinkama lygi uzsidega lempute su skaiciumi, o lygi nustato kiekvienas pagal savo pojucius, nes jei sakykime nustacius 3 lygi jokios silumos nejauti, tai ir poveikis menkas bus
Margareta teisi, buitiniuose jokiu geliu ar kremu nereikia nei pries nei po proceduros
Cia tik paklausiau,nesakaiu,kad turi buti tepamas Reiskia tie skaiciukai visiskai kitoki galinguma apibrezia vieno ir kito tipo aparatuose. Ir is vis,cia tema apie lazerius,o mes kalbame apie fotoepiliatorius
QUOTE(Gemma @ 2014 01 09, 12:15)
...taip, naudojau Glide, bet jam skirčiau antirekomendaciją. iš pradžių buvau labai patenkinta...o bet tačiau... man taip pat per paskutinę procedūrą sprogo lempa....
Sveikos, mamos
Sia savaite pateiksiu jums savo, kiek jau cia, gal 5-iu metu fotoepiliacijos ataskaita, parodysiu nuotraukas. Jeigu trumpai: kojos visiskai plikos, bikinis visiskai plikas, pazastys 50%
Kai renkates aparata, ziurekite 3 svarbiausius dalykus:
- kad aparato korpusas butu su varztukais, tai reiskia kad ji bus galima patasyti, jei sugestu. Rimtesnis aparatas nebus suklijuotu korpusu.
- kad butu keiciama lempa. Aparatai su nekeiciamom lemputem susprogsta ir keliauja i siuksliadeze (tarp kitko, ju korpusas paprastai buna klijuotas, neisrenkamas.)
- kad veiktu tiesiai is rozetes. Aparatai su pakraunama baterija tarnauja gan trumpai. Maza to, kad vieno pakrovimo uztenka tik 1 blauzdai apdorot, be to nuo daznu pakrovimu baterija su laiku nusilpsta.
QUOTE(Vika333 @ 2014 01 13, 09:06)
Sveikos, mamos Sia savaite pateiksiu jums savo, kiek jau cia, gal 5-iu metu fotoepiliacijos ataskaita, parodysiu nuotraukas. Jeigu trumpai: kojos visiskai plikos, bikinis visiskai plikas, pazastys 50%
Kai renkates aparata, ziurekite 3 svarbiausius dalykus:- kad aparato korpusas butu su varztukais, tai reiskia kad ji bus galima patasyti, jei sugestu. Rimtesnis aparatas nebus suklijuotu korpusu.- kad butu keiciama lempa. Aparatai su nekeiciamom lemputem susprogsta ir keliauja i siuksliadeze (tarp kitko, ju korpusas paprastai buna klijuotas, neisrenkamas.)- kad veiktu tiesiai is rozetes. Aparatai su pakraunama baterija tarnauja gan trumpai. Maza to, kad vieno pakrovimo uztenka tik 1 blauzdai apdorot, be to nuo daznu pakrovimu baterija su laiku nusilpsta.
Kai renkates aparata, ziurekite 3 svarbiausius dalykus:- kad aparato korpusas butu su varztukais, tai reiskia kad ji bus galima patasyti, jei sugestu. Rimtesnis aparatas nebus suklijuotu korpusu.- kad butu keiciama lempa. Aparatai su nekeiciamom lemputem susprogsta ir keliauja i siuksliadeze (tarp kitko, ju korpusas paprastai buna klijuotas, neisrenkamas.)- kad veiktu tiesiai is rozetes. Aparatai su pakraunama baterija tarnauja gan trumpai. Maza to, kad vieno pakrovimo uztenka tik 1 blauzdai apdorot, be to nuo daznu pakrovimu baterija su laiku nusilpsta.
Sveika sugrizusi
skaiciau praeitose temose apie jusu pasisakymus ir patirti
Oho, tai bent 5 metai nekantriai lauksime nuotraukyciu, baisiai idomu pasiziureti kaip viskas atrodo po 5 metu...
Bet vis delto keista, kodel gi jum nepasiduoda pazastys iki galo, juk cia ne vieneri metai...
O del suklijuoto korpuso as irgi pritariu ir pardaveja man pazymejo, kad geresnes kokybes yra su varztais, nes jei kas atsitinka tai galima butu taisyti, o suklijuota tik ismesti. Mano manymu, as jau ir minejau, kad didziausias aparatu minusas, kuriu yra pakraunama baterija, tikrai nepabaigsite proceduros.
QUOTE(dakota24 @ 2014 01 07, 09:41)
girdejau,kad ant idegusios odos negalima,nes nudegina,tiesa?
As paskutines kelias proceduras dariau ant idegusios odos. Saulej bunu kasdien. Jausmas stipresnis nei ant odos ploto, kuris saules nemate, bet proto ribose. Gal dar priklauso nuo to, kaip oda linkusi degt. Mano oda iskart ruduoja, o ne raudonuoja. Ji nera jautri. Beje, instrukcijoj pamenu parasyta, kad pries procedura reikia para ar dvi paras nesideginti. Lygiai tas pats ir po proceduros. As kai zinau, kad saudysiuos, ta diena stengiuos nesideginti, bet siaip jau oda nelabai ir keicia atspalvi. Ruda ir tiek.
QUOTE(Monsit @ 2014 01 08, 14:15)
Aš pradėjau daryti su Viss Silver IPL didžiausiu 8 galingumu kojas. Ar bus poveikis, jei procedūrų metu visai nieko nesijaučia? O Jums ar buvo koks pojūtis procedūrų metu?
As su savo Philips Lumea saudau 5 (auksciausiu) lygiu kojas, pazastis, dali bikini. Jausmas labai labai intensyvus, beveik deginantis. Bet zymiu nelieka. Kartais ranka dreba kaip baisu mygtka paspaust bikini jautriausia vieta 4 lygiu einu. Tai irgi gerai kepa. Skutu plaukelius is ryto, saudau per pietus arba vakare. Po skutimo oda nesudirgsta.
QUOTE(viktoshka @ 2014 01 09, 14:25)
bet ar tau nebus vargo su jo nes ten yra didziausias minusas - pakraunama baterija, kurios uztenka apie 370 blyksnių
be to girdejau, kad kuo daugiau turi blyksniu tuo jie tampa silpnesni ir maziau efektyvus, optimalus blyksniu kiekis turi buti ne daugiau nei 10 tukst., tada ir kiekybe ir kokybe lygi
be to girdejau, kad kuo daugiau turi blyksniu tuo jie tampa silpnesni ir maziau efektyvus, optimalus blyksniu kiekis turi buti ne daugiau nei 10 tukst., tada ir kiekybe ir kokybe lygi
Kazkaip itarimas, kad cia kalbos tu gamintoju, kuriu aparatai turi mazai blyksniu. Pirkit aparatus, o po to keiskit lempas. Maniskis blyksniu turi labai daug, bet poveikis mane dziugina, jauciamas silumos intensyvumas taip pat labai stiprus, taigi nemanau, kad jis silpnas.
QUOTE(naura14 @ 2014 01 09, 15:48)
Mergaites,negalima tiek saudyti vienu metu,cia ne gamintoju,o jusu klaidos! Jau dirbant profesionaliais aparatais,kurie turi specialia ausinimo sistema (o ji tikrai galinga),pasaudzius 15min reikia leisti pailseti bent pora minuciu. Besaudant blauzdas,leidziu pailseti bent 1 karta,o jus norit viska vienu metu nusaudyti ir nesusprogdinti lempu.. O jusu aparatai nerodo temperaturos? Nes yra max temperatura,iki kurios galima dirbti. Dar pridekite aplinkos siluma,nuo rankos ir pan.
Instrukcijoje kiek pamenu nebuvo jokio ispejimo apie aparato poilsi. Vienu pakrovimu nusisaudau blauzdas, pazastis ir beveik visa bikini. Pasikrauna per valanda gera. Beje, ausinimas pas ji irgi yra.
QUOTE(Little feet @ 2014 01 10, 10:59)
Tada tuo labiau juokingai atrodo jų nurodyti seansų skirtingoms kūno vietoms laikai. Visa koja 15-30 min Nu netikiu
Man nusaudyt abi blauzdas uztrunka apie 15 min:-) . Vakar kaip tik paziurejau laika kai saudziau. Aparatas veikia greit, t.y. nereikia laukt kol uzsikraus kitas blyksnis. Pridedi - sauni, perkeli i kita vieta ir vel iskart sauni.
QUOTE(zuika. @ 2014 01 10, 17:07)
ir dar klausimelis jus su kazkuo pasizymit tas vietas kurias saudet / saudysit ?
man kaip pirma karta tai jauciu prigrybavau truksta praktikos dar
man kaip pirma karta tai jauciu prigrybavau truksta praktikos dar
Niekuo nezymiu, pirma karta zymejau. Bet dabar tiesiog stengiuos isimint. Laikui begat ipranti ir normaliai.
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2014 01 17, 01:16)
As paskutines kelias proceduras dariau ant idegusios odos. Saulej bunu kasdien. Jausmas stipresnis nei ant odos ploto, kuris saules nemate, bet proto ribose. Gal dar priklauso nuo to, kaip oda linkusi degt. Mano oda iskart ruduoja, o ne raudonuoja. Ji nera jautri. Beje, instrukcijoj pamenu parasyta, kad pries procedura reikia para ar dvi paras nesideginti. Lygiai tas pats ir po proceduros. As kai zinau, kad saudysiuos, ta diena stengiuos nesideginti, bet siaip jau oda nelabai ir keicia atspalvi. Ruda ir tiek.
....
....
Labai aciu uz komentarus. kiek laiko jau naudojiesi Philips'u?
va del to idegio as kazkaip jaudinuosi. as nesu linkusi greitai ir labai rudai idegti, bet per ilga laika, kadangi vaikstau tik su sortais ar trumpais sijonais kojos idege. specialiai nesideginu bet pas mane cia amzina vasara, tai tos saules visad gaunu daugiau ar maziau
Del korpuso: mergaites nepykite bet pries 5 metus buvo galima surasti epiliatorius su sujungiamu ir varžtais susukamu korpusu. Šiai dienai gamintojai eina link grakstumo ir patogaus dizaino, Juks nesakysite dabar kad mobilus telefonas kuris buvo gaminamas pries 5 metus yra geras nes ji lengviau pataisyti,jis yra didesnis parametrais ir varztais susukinetas. Šiai dienai gaminama, kad būtų patogu ir gaminio gyvavimo ciklas yra 4-5 metai, nes technologijos keičiasi, o ir tarkime Philips lumea atskiri modeliai net kolkkas galvų keičiamų neturi.
Del naudojimo įdegus: yra keletas fotoepiliatorių kuriuos galima naudoti ir vasarą ir ant idegusio kūno. Tarkime Silk'n sensapil gaminių instrukcijos netgi parašyta ir nerekomenduojama jų naudoti vasarą, kai kūnas idega. Philips lumea arba Homedics pro Ultra parasyta, kad galima naudotis tačiau patalpose ir kad jose nebūtų temperatūros aukštesnės nei 30 laipsnių celcijaus.
Papildyta:
BŪTŲ GERAI KAD MANO ŽINUČIŲ NETRINTŲ MODERATORIUS, NES REKLAMOS NEDEDU TIK TEIKIU INFORMACIJĄ, KAS NORI DAUGIAU SUŽINOTI KREIPIASI AŽ TAIP KAD NIEKO BLOGO MANAU NEDARAU JEI PASAKAU TAI KĄ ŽINAU.
DĖKUI
Del naudojimo įdegus: yra keletas fotoepiliatorių kuriuos galima naudoti ir vasarą ir ant idegusio kūno. Tarkime Silk'n sensapil gaminių instrukcijos netgi parašyta ir nerekomenduojama jų naudoti vasarą, kai kūnas idega. Philips lumea arba Homedics pro Ultra parasyta, kad galima naudotis tačiau patalpose ir kad jose nebūtų temperatūros aukštesnės nei 30 laipsnių celcijaus.
Papildyta:
BŪTŲ GERAI KAD MANO ŽINUČIŲ NETRINTŲ MODERATORIUS, NES REKLAMOS NEDEDU TIK TEIKIU INFORMACIJĄ, KAS NORI DAUGIAU SUŽINOTI KREIPIASI AŽ TAIP KAD NIEKO BLOGO MANAU NEDARAU JEI PASAKAU TAI KĄ ŽINAU.
DĖKUI
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2014 01 17, 00:16)
Man nusaudyt abi blauzdas uztrunka apie 15 min:-) . Vakar kaip tik paziurejau laika kai saudziau. Aparatas veikia greit, t.y. nereikia laukt kol uzsikraus kitas blyksnis. Pridedi - sauni, perkeli i kita vieta ir vel iskart sauni.
Čia tai neblogas pliusas, kad nereikia laukti, nes su Viss reik laukti kito blyksnio užkrovimo 3 sekundes Be to, procedūros ilgis priklauso ir nuo tos pačios blauzdos "dydžio" Vienų kojos ilgesnės, kitų trumpesnės, vienų siauresnės, kitų apvalesnės QUOTE(werty13 @ 2014 01 17, 08:31)
Teoriškai visus turėtų būti galima naudoti tokiomis sąlygomis, bet matyt apsidrausdami nerekomenduoja įdegusios šaudyti, nes tada efektas gali būti čiut mažesnis (nes sumažėja kontrastas tarp odos ir plauko) ir oda sugeria daugiau karščio, taigi galimas skausmas ar net nusideginimai. Aš vasarą buvau šiek tiek įdegusi, bet nestipriai, bet ir taip pajaučiau skirtumą - jei oda gavusi saulės ne taip ir seniai, tai labiau kaitina. QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2014 01 17, 00:16)
As su savo Philips Lumea saudau 5 (auksciausiu) lygiu kojas, pazastis, dali bikini. Jausmas labai labai intensyvus, beveik deginantis. Bet zymiu nelieka. Kartais ranka dreba kaip baisu mygtka paspaust bikini jautriausia vieta 4 lygiu einu. Tai irgi gerai kepa. Skutu plaukelius is ryto, saudau per pietus arba vakare. Po skutimo oda nesudirgsta.
Kazkaip itarimas, kad cia kalbos tu gamintoju, kuriu aparatai turi mazai blyksniu. Pirkit aparatus, o po to keiskit lempas. Maniskis blyksniu turi labai daug, bet poveikis mane dziugina, jauciamas silumos intensyvumas taip pat labai stiprus, taigi nemanau, kad jis silpnas.
Instrukcijoje kiek pamenu nebuvo jokio ispejimo apie aparato poilsi. Vienu pakrovimu nusisaudau blauzdas, pazastis ir beveik visa bikini. Pasikrauna per valanda gera. Beje, ausinimas pas ji irgi yra.
labai ačiū už atsiliepimą pati taip pat linkstu link philips'o, tad labai laiku ir vietoj jūsų įspūdžiai
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2014 01 17, 00:16)
As paskutines kelias proceduras dariau ant idegusios odos.
As su savo Philips Lumea saudau 5 (auksciausiu) lygiu kojas, pazastis, dali bikini. Jausmas labai labai intensyvus, beveik deginantis. Bet zymiu nelieka. Kartais ranka dreba kaip baisu mygtka paspaust bikini jautriausia vieta 4 lygiu einu. Tai irgi gerai kepa.
As su savo Philips Lumea saudau 5 (auksciausiu) lygiu kojas, pazastis, dali bikini. Jausmas labai labai intensyvus, beveik deginantis. Bet zymiu nelieka. Kartais ranka dreba kaip baisu mygtka paspaust bikini jautriausia vieta 4 lygiu einu. Tai irgi gerai kepa.
Tai itariu del to kepina ir degina, jei darai ant idegusios odos, aisku tada ir jausmas stipresnis ir intensyvesnis. O kam save taip kankinti, jei netgi bijai mygtuka paspaust
QUOTE(werty13 @ 2014 01 17, 08:31)
Papildyta:BŪTŲ GERAI KAD MANO ŽINUČIŲ NETRINTŲ MODERATORIUS, NES REKLAMOS NEDEDU TIK TEIKIU INFORMACIJĄ, KAS NORI DAUGIAU SUŽINOTI KREIPIASI AŽ TAIP KAD NIEKO BLOGO MANAU NEDARAU JEI PASAKAU TAI KĄ ŽINAU.
DĖKUI
DĖKUI
Oj, tiksliai, zinute istrinta
QUOTE(Little feet @ 2014 01 17, 08:50)
Čia tai neblogas pliusas, kad nereikia laukti, nes su Viss reik laukti kito blyksnio užkrovimo 3 sekundes Be to, procedūros ilgis priklauso ir nuo tos pačios blauzdos "dydžio" Vienų kojos ilgesnės, kitų trumpesnės, vienų siauresnės, kitų apvalesnės
Jo cia tai geras didelis plius, o Viss tikrai labai ilgai krauna blyksnius, as saudau 7 lygiu tai laukiu kokias 5 sekundes, 5 lygis kazkur apie 3 sek, trupuciuka nusiviliau, nes visa procedura (kojos pilnai, bikini ir pazastys) uzsitesia iki 1.5 val, o kartais net ir daugiau bet aisku apdorojimo laikas ir nuo kuno komplektacijos priklauso (as nesu super kudute)