Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(viktoshka @ 2014 01 09, 15:40)
taip tai tiesa, reklama yra grazus zodziai ir t.t., bet jus jokiu budu nepagalvokite, kad as pardavineju tos aparatus  doh.gif as tiesiog pasakiau savo nuomone, be to pasidalinau sovo patirtim  mirksiukas.gif

negalvoju mirksiukas.gif tiesiog manau, kad tą nuomonę kiekvienam iš mūsų įtakoja tai, kaip sekasi naudoti aparatą. kol veikė manasis glide, būčiau sakiusi, kad jis pats geriausias. dabar gi jau taip nebemanau schmoll.gif

QUOTE(Little feet @ 2014 01 09, 16:33)
* apie ką aš ir kalbu - greičiausiai aparatą vis tiek reiks nešti ne į saloną, kuriame pirkai, o į servisą. Tiesiog atkreipiau dėmesį, kad reikia pasidomėti.
** aš tikrai negaliu atsakyti, kuris geresnis

* ne į esminius dalykus atkreipėt dėmesį smile.gif
** tą ir bandau įrodyti, kad niekas nėra išbandęs visų aparatų ir negali pasakyti, kuris yra geriausias.
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 01 10, 04:59)
mazesnis, 4 cm2 to Philips
sakot lempa su defektu, tai gera,i kad vietoje ja pirkot ir greit pakeite, o ne kaip nors internetu is uzsienio...
Tada tuo labiau juokingai atrodo jų nurodyti seansų skirtingoms kūno vietoms laikai. Visa koja 15-30 min g.gif Nu netikiu

Na gal nebūkim naivūs, ką? Viskas genda, visur pasitaiko defektų. Būtų kvaila nurašinėti visus produktus, kurie kam nors bent kartą sugedo. Pirkau aš internetu, bet iš Lietuvoje esančio platintojo.
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 01 10, 10:59)
Tada tuo labiau juokingai atrodo jų nurodyti seansų skirtingoms kūno vietoms laikai. Visa koja 15-30 min  g.gif Nu netikiu

Na gal nebūkim naivūs, ką? Viskas genda, visur pasitaiko defektų. Būtų kvaila nurašinėti visus produktus, kurie kam nors bent kartą sugedo. Pirkau aš internetu, bet iš Lietuvoje esančio platintojo.

nesu naivi, suprantu, kad viskas genda, tiksliau tokia tikimybe yra biggrin.gif zmones papratsai renkasi pagal firma, kuri turi varda, tai labiau ja pasitikima, o ten kokie noname'ai tai kelia daugiau itarimu, ar ne?

tai va sunku iairinkti optimalu varianta, kad butu ir patikimas ir nebrangus doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
sakykit ar jus taip saziningai ir kartojat proceduras kas 2 savaites ? o gal galima nelaukt tu 2 savaiciu ax.gif
siandien pirmasis kartas man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 01 10, 09:59)
Tada tuo labiau juokingai atrodo jų nurodyti seansų skirtingoms kūno vietoms laikai. Visa koja 15-30 min  g.gif Nu netikiu

gal blyksnius greičiau sugeneruoja nei didesnė lempa g.gif jei, pvz, sensepil sugeneruoja po blyksnį kas 3.5 s (lempos dydis 6 km.cm), o philips kas 1sekundę (4 kv.cm), tai su mažesne lempute vis tiek bus greičiau

QUOTE(zuika. @ 2014 01 10, 13:41)
sveikos  4u.gif 
sakykit ar jus taip saziningai ir kartojat proceduras kas 2 savaites ? o gal galima nelaukt tu 2 savaiciu  ax.gif
siandien pirmasis kartas man  biggrin.gif

aš dariausi pagal grafiką kas dvi savaites smile.gif kaip instrukcijoj buvo nurodyta, neišradinėjau dviračio, tskant, stengiaus tos pačios vietos nešaudyt po kelis kartus, viskas puikiai veikia thumbup.gif
tik iš pradžių gali atrodyti, kad nieko nevyksta, turėkit kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 01 10, 15:20)
gal blyksnius greičiau sugeneruoja nei didesnė lempa  g.gif jei, pvz, sensepil sugeneruoja po blyksnį kas 3.5 s (lempos dydis 6 km.cm), o philips kas 1sekundę (4 kv.cm), tai su mažesne lempute vis tiek bus greičiau
aš dariausi pagal grafiką kas dvi savaites  smile.gif kaip instrukcijoj buvo nurodyta, neišradinėjau dviračio, tskant, stengiaus tos pačios vietos nešaudyt po kelis kartus, viskas puikiai veikia  thumbup.gif
tik iš pradžių gali atrodyti, kad nieko nevyksta, turėkit kantrybės  4u.gif

taip taip nusiteikusi jau , kad rezultatu po poros saudymu nepamatysiu smile.gif
kaip pirmam kartui saudziau pirmu lygiu , tai toks truputi kaitinimas buvo, bet nevisur vienodi pojuciai, vienur atrodo nieko nejauciu , kitur jau atroodo galeciau perjungti i zemesni lygi g.gif gal tik man cia kaip pirmam kartui tokie pojuciai , tikiuosi veliau didesni lygi galesiu ijungt smile.gif
Atsakyti
[quote=Little feet,2014 01 10, 09:59]
Man vienos kojos visa blauzda ir mazdaug puse slaunies taip ir iseina kad apie 30 min, abiem kojom apie valanda, o vsu pazastim ir bikini kazkur 1 val 15 min

[quote=zuika.,2014 01 10, 13:41]
sveikos  4u.gif  sakykit ar jus taip saziningai ir kartojat proceduras kas 2 savaites ? o gal galima nelaukt tu 2 savaiciu  ax.gif siandien pirmasis kartas man  biggrin.gif
As darau kas savaite, man konsultante 3 kartus pakartojo ir net nupaise grafika: pagrindinis kursas 3 men kas savaite, o veliau kas 2
Saziningai iki siol taip ir saudziau  ax.gif

[/quote][quote=Gemma,2014 01 10, 14:20]
gal blyksnius greičiau sugeneruoja nei didesnė lempa  g.gif jei, pvz, sensepil sugeneruoja po blyksnį kas 3.5 s (lempos dydis 6 km.cm), o philips kas 1sekundę (4 kv.cm), tai su mažesne lempute vis tiek bus greičiau[/quote]

gal ir greiciau gaunas laiko atzvilgiu, bet del mazesnio apimamo ploto daugiau saudyti reikes, t.y. daugiau sunaudosi blyksniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 10 sausio 2014 - 15:17
ir dar klausimelis ax.gif jus su kazkuo pasizymit tas vietas kurias saudet / saudysit ?
man kaip pirma karta tai jauciu prigrybavau lotuliukas.gif truksta praktikos dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika. @ 2014 01 10, 16:07)
ir dar klausimelis  ax.gif jus su kazkuo pasizymit tas vietas kurias saudet / saudysit ? man kaip pirma karta tai jauciu prigrybavau  lotuliukas.gif truksta praktikos dar  smile.gif
As nieko nezymiu, mano pirmasis saudymasis irgi buvo netobulas, bet cia tik su patirtim, 2 bus paprasciau mirksiukas.gif tiesiog reikia atrasti butent savo buda, kuris butu patogiausias (ar nuo kojos apacios iki visaus, ar ziedu aplink koja, gal dar kazkoki buda atrasi), bet geriau trupuciuka uzmesti ant krasto tos pacios vietos nei praleisti daug ploto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 10 sausio 2014 - 16:23
QUOTE(Gemma @ 2014 01 10, 10:00)
naudojimo instrukcija yra, be abejo, bet ji nėra labai išsami. man ją perskaičius kilo papildomų klausimų, teko reiptis į platintoją. būčiau ir apie pertraukėles paklausus, bet

jei jūs nusimanote, gal galite parašyti ar čia yra normalus galingumas: Šviesos srautas (J/cm2): Kūno priedas: 2–6 J/cm2, Tikslus priedas: 2–6 J/cm
Šviesos spektras: Kūno priedas > 570 nm, Tikslus priedas > 600 nm

arba Energijos lygis 5 J/cm², Bangos ilgis 475-1.200 nm

ar svarbu, kad džaulių būtų kuo daugiau?  4u.gif
kažkur skaičiau, kad naminiai fotoepiliatoriai būna gerokai silpnesni nei profesionalūs. jei rasiu nuorodą, įmesiu

Šviesos spektras: Kūno priedas > 570 nm, Tikslus priedas > 600 nm-cia yra bangos ilgis,kuris skirtas tam tikrai funkcijai,sunku pasakyti,bet pas mane dedasi filtriukai su skirtingomis bangomis,vienoks palukams,kitas-kapiliarams,kitas-pigmentinems ir pan.
5J/cm2 yra labai silpnas,as pradedu daryti nuo 20J/cm2 ir ziuriu kokia reakcija,didinti galima iki 50(aparate yra),bet daugiau kaip 30 nesu niekam dariusi.. O iki kiek max didinasi pas jus? Gal ten tiesiog kitaip paskirstyta? g.gif

Papildyta:
QUOTE(zuika. @ 2014 01 10, 17:07)
ir dar klausimelis  ax.gif jus su kazkuo pasizymit tas vietas kurias saudet / saudysit ?
man kaip pirma karta tai jauciu prigrybavau  lotuliukas.gif truksta praktikos dar  smile.gif

O jus saudydamos netepat geliu? Juk ant gelio matosi kada praejei.. Ir zymetis nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2014 01 10, 21:07)
Šviesos spektras: Kūno priedas > 570 nm, Tikslus priedas > 600 nm-cia yra bangos ilgis,kuris skirtas tam tikrai funkcijai,sunku pasakyti,bet pas mane dedasi filtriukai su skirtingomis bangomis,vienoks palukams,kitas-kapiliarams,kitas-pigmentinems ir pan.
5J/cm2 yra labai silpnas,as pradedu daryti nuo 20J/cm2 ir ziuriu kokia reakcija,didinti galima iki 50(aparate yra),bet daugiau kaip 30 nesu niekam dariusi.. O iki kiek max didinasi pas jus? Gal ten tiesiog kitaip paskirstyta? g.gif
Viss silver rašo taip:
Maks. energijos lygis ( fotoepiliacija ): 26J
Bangos ilgis ( fotoepiliacija ): 530-1200 nm

Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2014 01 10, 22:07)
Papildyta:

O jus saudydamos netepat geliu? Juk ant gelio matosi kada praejei.. Ir zymetis nereikia  biggrin.gif

Apie koki geli , jus kalbat ? Pirma karta girdziu .
Atsakyti