merginos, kaip manot ar galima test Lumea naudojima jei ant koju pastaruoju metu isryskejo smulkios strazdaneles - mazytes melanino demeles? ju gan daug, tai nepavyksta apeit...
cia matyt odos reakcija i saule/soliariumus/IPL, nes siaip mano oda labai balta, bet pries gerus 4 metus kai naudojausi soliariumu (matyt lempa buvo gan stipri) ant ranku ir koju atsirado siek tiek tu demeliu, o vidinej ranku/koju pusej ju visai nera...
tai dabar pastebejau, kad pradejus naudot Philips situ demeliu padaugejo ir jos tapo ryskesnes... tai net nzn gal visgi rinktis elektroepiliacija... bent jau gal rizika odai mazesne... siandien vel pasidariau procedura IPL, bet kazkaip suabejojau ar tokioms kaip as ji tinkama...
as susiduriau su viena bedele...ant kojos turiu tatoo,ir negaliu ant jos saudyti,skauda visur plaukuciai reteja,o ant tatoo jie auga vienas prie kito,tankiau... priejau isvados kad toje vietoje teks naudoti kazkur uzmirsta epiliatoriu
QUOTE(lisik @ 2014 09 23, 20:11)
merginos, kaip manot ar galima test Lumea naudojima jei ant koju pastaruoju metu isryskejo smulkios strazdaneles - mazytes melanino demeles? ju gan daug, tai nepavyksta apeit...
cia matyt odos reakcija i saule/soliariumus/IPL, nes siaip mano oda labai balta, bet pries gerus 4 metus kai naudojausi soliariumu (matyt lempa buvo gan stipri) ant ranku ir koju atsirado siek tiek tu demeliu, o vidinej ranku/koju pusej ju visai nera...
tai dabar pastebejau, kad pradejus naudot Philips situ demeliu padaugejo ir jos tapo ryskesnes... tai net nzn gal visgi rinktis elektroepiliacija... bent jau gal rizika odai mazesne... siandien vel pasidariau procedura IPL, bet kazkaip suabejojau ar tokioms kaip as ji tinkama...
Kaune rengimas seminaras apie buitinius fotoepiliatorius. Jį veda med. kosmetologė. Pamėginkit jos paklausti. Kontaktai čia http://www.hairfree....toepiliatoriumi
QUOTE(lisik @ 2014 09 23, 20:11)
Yra specialūs lazeriukai, kurie naikina pigmentines dėmes ir strazdanas, ten matyt šviesos parametrai kiti nei plaukams, iš naminių aparatų yra atskira Viss lempa - fotoatnaujinimas berods.
O ar galima naudotis ant pačių strazdanėlių nežinau, bet jei pastebėjai, kad jų atsiranda daugiau, patarčiau susisiekti su pardavėjais-konsultantais, jie turi žinoti ir patarti kaip būti tokioj situacijoj
QUOTE(Irreelle @ 2014 09 20, 08:00)
Merginos, gal kas pirkote paskutiniu metu Philips'a? Gal kur akcija yra?
Buvau uzsidegus vasara nusipirkt kai senukuose gera kaina buvo, bet tuomet dar buvau smarkiai idegus+ visokiu kitokiu islaidu atsirado taip ir nenusipirkau, dabar jau kaip ir noreciau isigyti, bet va senukuose man jo neranda net ir normalia kaina, o Elektomarkte kosminius pinigus kainuoja
Buvau uzsidegus vasara nusipirkt kai senukuose gera kaina buvo, bet tuomet dar buvau smarkiai idegus+ visokiu kitokiu islaidu atsirado taip ir nenusipirkau, dabar jau kaip ir noreciau isigyti, bet va senukuose man jo neranda net ir normalia kaina, o Elektomarkte kosminius pinigus kainuoja
tai niekas nematet akciju? Elektromarkte kaina 1799 lt, Euronics 1399 lt, bet man regis skirtingi modeliai...gal kur dar geresne kaina yra?
Isigyjau Philips Lumea ir as, vakar buvo pirma procedura, laukiu nesulauku jau rezultatu
Merginos, kokiu lygiu saudote bikini? Jautriausiose vietose galejau saudyti tik 2-3lygiu, o kitur galejau ir 5 lygiu apsisaudyti. Sakykit, ar paskui jautrumas odos sumazeja ir galesiu saudyti didesniu lygiu? O jeigu oda bus ir toliau tokia jautri, tai ar bus rezultatai saudant 2-3 lygiu?
Merginos, kokiu lygiu saudote bikini? Jautriausiose vietose galejau saudyti tik 2-3lygiu, o kitur galejau ir 5 lygiu apsisaudyti. Sakykit, ar paskui jautrumas odos sumazeja ir galesiu saudyti didesniu lygiu? O jeigu oda bus ir toliau tokia jautri, tai ar bus rezultatai saudant 2-3 lygiu?
as saudau tik virsuje bikini,kitur man skauda...bet va jau 5 proceduros ir ant bikinio nesimato visiskai jokio rezultato...kojos plinka o ten ne
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 09 24, 14:12)
Isigyjau Philips Lumea ir as, vakar buvo pirma procedura, laukiu nesulauku jau rezultatu
Aš irgi bikini 2-3 darau ir rezultatai ten labai geri. O skausmas bent jau man mažėja kuo daugiau procedūrų atliekama. Bikini liko apie 10proc plaukelų tik. Pazastys apie 50proc. O ir neišnykę plaukeliai daug lėčiau auga.
Manau, kad rezultatus galima pasiekti ir mažu lygiu, gal tik ilgiau užtruks. Kam būtų tas lygis, jei jis visai neveiksmingas? O kankinti savęs tikrai nereikia, nes tada gal ir pašalinis poveikis gali pasireikšti.
Dėl dėmelių kažkuri narė lyg ir sakė, kad galima baltu pieštuku užmaskuoti tas dėmelės ir tada šaudyti. Gal uzblokuoja spindulį...
QUOTE(Monstar @ 2014 09 24, 19:39)
Aš irgi bikini 2-3 darau ir rezultatai ten labai geri. O skausmas bent jau man mažėja kuo daugiau procedūrų atliekama. Bikini liko apie 10proc plaukelų tik. Pazastys apie 50proc. O ir neišnykę plaukeliai daug lėčiau auga.
Manau, kad rezultatus galima pasiekti ir mažu lygiu, gal tik ilgiau užtruks. Kam būtų tas lygis, jei jis visai neveiksmingas? O kankinti savęs tikrai nereikia, nes tada gal ir pašalinis poveikis gali pasireikšti.
Dėl dėmelių kažkuri narė lyg ir sakė, kad galima baltu pieštuku užmaskuoti tas dėmelės ir tada šaudyti. Gal uzblokuoja spindulį...
Kiek proceduru jau atlikot?
QUOTE(velnio_nešta @ 2014 09 24, 19:13)
Kiek proceduru jau atlikot?
nusiprikau gegužę, tai mažiau nei 5 mėn., ne daugiau 10 procedūrų, naudojant 2-3 lygį, dabar jau ir 3-4 galiu. Darau kas dvi savaites, bet per atostogas nedariau. Bikini gal lengviau apšaudyti (ne brazilišku stiliumi ), kojų lygiai niekaip nesigauna. Bet ir ten vietomis nuplikau, liko tik atspariausios vietos, be to kojos buvo epiliuotos prieš tai, todėl procedūras vėliau pradėjau.
Man įdomu dėl bikini kiek realiai galima ten šaudyti? Ar galima iki braziliško lygio, ar nelabai? Skausmas tai daaaug didesnis tam tikrose vietose , gal ant mažiausio pradžiai galima... Ar darosi kas nors brazilišką/beveik brazilišką?
Aš pirmas procedūras irgi vos iškęsdavau 2 lygiu (ne Philips aparatas), galvojau, kad išvis nedarysiu bikiniui procedūrų, nes žiauriai vos net iki ašarų toks skausmas buvo, bet po laipsniui darant vis daugiau oda priprato, dabar darau 7, o kartais net ir dvigubai pasišaudau Tad jei negali ir nenori kentėti šaudyk "jaukiu" odai lygiu, rezultatas tikrai bus tik gal šiek tiek užtruks procesas ir daugiau procedūrų reikės
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2014 09 24, 15:43)
as saudau tik virsuje bikini,kitur man skauda...bet va jau 5 proceduros ir ant bikinio nesimato visiskai jokio rezultato...kojos plinka o ten ne
Aš irgi vargstu su bikiniu Nepergyvenk, 5 procedūros čia tik pradžia, aš jau beveik metus vargstu ir tik dabar mažytes prošvaistes atsirado.
aš nuo pat pradžių šaudžiau 5 lygiu, jautrumas laikui bėgant tikrai sumažėja aišku, kuo piečiau ir centriau tuo jautriau. jaučiu šilumą, bet man ji nėra skausminga, tiesiog kad jaučiu, nes kitose srityse visai nejaučiu blyksnio. kokie bus rezultatai priklauso ir asmeniškai nuo kiekvieno organizmo savybių. aišku, didesnė tikimybė, kad mažesniu lygiu šaudant visas procesas užtruks ilgiau.
QUOTE(Monstar @ 2014 09 24, 19:36)
Man įdomu dėl bikini kiek realiai galima ten šaudyti? Ar galima iki braziliško lygio, ar nelabai? Skausmas tai daaaug didesnis tam tikrose vietose , gal ant mažiausio pradžiai galima... Ar darosi kas nors brazilišką/beveik brazilišką?
aš darausi beveik brazilišką, tik siaurą (gal poros pirštų) juostelę pasilikau (nes MB užsimanė, kad nors kas nors ten liktų ) pati būčiau viską naikinus.
pagal instrukciją (SC2004) negalima naudoti ant spenelių, juos supančių aureolių, mažųjų lytinių lūpų, vaginos, išeinamosios angos srityje, ausų ir nosies šnervių plaukams naikinti.