Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Gemma @ 2014 09 03, 16:53)
na, po pirmos procedūros akivaizdžių pokyčių nebus. nusiteikit, kad reiks kantrybės, bet kai jau pasirodys pirmieji rezultatai, tikrai bus žiauriai smagu  drinks_cheers.gif
svarbu, kad plaukas būtų kuo tamsesnis, tada ir storus puikiai veikia. man bikini reikėdavo vaikščiot kas 3 savaites: dvi savaitės idealu, trečią savaitę augindavau kasas, o tada vėl skausminga depiliacija  doh.gif dabar gi kartą į savaitę nuskutu belikusius pūkelius  bigsmile.gif ir visada tarp procedūrų skusdavau tiek, kiek reikėdavo, nes man negražu ir neestetiška, kai plaukai gausiai auga. o dar kai lopais ataugt pradėjo  schmoll.gif
rekomenduoju daryti pagal instrukciją  mirksiukas.gif pas viktoshką kitas aparatas, tai ir instrukcijoj kitaip gali būti parašyta.

o jus ir philipsiuka turit? iki kaledu rezultatas kazin bus? smile.gif
o jei netycia bus kad ta pacia vieta po kelis kartus papyskinsiu nieko nenutiks? nes su tuo piestuku tai vargas
Atsakyti
QUOTE(kristinukeeee @ 2014 09 04, 12:57)
o jus ir philipsiuka turit? iki kaledu rezultatas kazin bus? smile.gif
o jei netycia bus kad ta pacia vieta po kelis kartus papyskinsiu nieko nenutiks? nes su tuo piestuku tai vargas

taip, pas mane dabar philips'as drinks_cheers.gif bet pačioj pradžioj naudojau silk'n'glide.

iki kalėdų nepageidaujamos augmenijos tikrai sumažės. kaip smarkiai sumažės priklauso nuo daugelio faktorių: odos ir plaukų atspalvio, individualių organizmo savybių.

na, yra kas šaudo po kelis kartus tą pačią vietą, bet aš manau, kad tam nėra jokio reikalo. pati šaudau po kartą. rezultatai mano akivaizdūs - buvau seniau foto įmetus į forumą.
o jei pataikysit į tą pačią vietą, tiesiog skaudžiau pajusit blyksnį. oda gali labiau sudirgt, didesnė tikimybė, kad pasireikš šalutiniai efektai.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 09 05, 08:29)
taip, pas mane dabar philips'as  drinks_cheers.gif  bet pačioj pradžioj naudojau silk'n'glide.

iki kalėdų nepageidaujamos augmenijos tikrai sumažės. kaip smarkiai sumažės priklauso nuo daugelio faktorių: odos ir plaukų atspalvio, individualių organizmo savybių.

na, yra kas šaudo po kelis kartus tą pačią vietą, bet aš manau, kad tam nėra jokio reikalo. pati šaudau po kartą. rezultatai mano akivaizdūs - buvau seniau foto įmetus į forumą.
o jei pataikysit į tą pačią vietą, tiesiog skaudžiau pajusit blyksnį. oda gali labiau sudirgt, didesnė tikimybė, kad pasireikš šalutiniai efektai.

aciu uz atsakymus smile.gif lauksiu rezultatu
Atsakyti
Sveikos,

klausimas turinčioms philipsą. Kaip atrodo jūsų lemputės? Jos visiškai vientisos ar per vidurį turi burbuliuką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2014 09 05, 09:56)
Sveikos,

klausimas turinčioms philipsą. Kaip atrodo jūsų lemputės? Jos visiškai vientisos ar per vidurį turi burbuliuką?  g.gif

Yra burbuliukas, turbūt jis turi būti.
Aš "šaudausi" jau 4 mėn. Rezultatai yra akivaizdūs, bet iki nuplikimo dar toloka. Dabar tik daug mažiau ir lėčiau auga viskas, plotais ir nuplikau smile.gif. Pažastys tik po 3 mėn pradėjo matytis rezultatas, bikini greit plotais nupliko.
5 lygiu beveik niekada nedarau, pagrinde 3-4.
Atsakyti
QUOTE(*Puika* @ 2014 09 05, 09:56)
klausimas turinčioms philipsą. Kaip atrodo jūsų lemputės? Jos visiškai vientisos ar per vidurį turi burbuliuką?  g.gif

QUOTE(Monstar @ 2014 09 07, 09:54)
Yra burbuliukas, turbūt jis turi būti.

apie kokį burbuliuką kalbate? blush2.gif pas mane nėra jokio burbuliuko arba ne ten ieškau g.gif
Atsakyti
Nežinau kaip paaiškinti, pabandysiu foto padaryti, bet ant pačios lepmutės yra toks nemažas apskritimas, lyg burbuliukas būtų. Maždaug vidury lemputės ant sienelės..
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 09 08, 14:36)
apie kokį burbuliuką kalbate?  blush2.gif pas mane nėra jokio burbuliuko arba ne ten ieškau  g.gif

Viduryje lempos, jos viduje. Ne išorėje.
Į google įvedžiau philips lumea ir pažiūrėjau foto, kaip ir visose yra burbuliukas.
O čia atsakymas vienai klientei dėl burbuliuko:
http://www.p4c.phili...ew_partial.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monstar: 09 rugsėjo 2014 - 19:58
Pagaliau grįžau ir aš, padariau pirma procedūrą po vasaros atostogų.
Klausimas: ar reikia kursą vėl nuo pat pradžios pradėti, t.y. kas savaitė/dvi ar tęsti toliau nuo sustoto taško (dariausi jau kas 3 sav)? aišku stebėsiu kaip viskas augs ir kokiu tempu ir darysiu gal pagal poreikį, bet kaip darote jus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 15 rugsėjo 2014 - 12:18
po vasaros pertraukos galvoju porą kartų pasidaryti kas dvi savaites, o po to žiūrėsiu, kaip seksis. jei greit grįšiu į vėžes, vėl darysiuos kartą į mėnesį, kaip pradžioj vasaros dariausi. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monstar @ 2014 09 09, 19:54)
Į google įvedžiau philips lumea ir pažiūrėjau foto, kaip ir visose yra burbuliukas.

savaitgalį apsižiūrėjau, kad ir pas mane yra
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 09 09, 20:54)

Ačiū smile.gif dabar ramiau smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas pirkote paskutiniu metu Philips'a? Gal kur akcija yra?
Buvau uzsidegus vasara nusipirkt kai senukuose gera kaina buvo, bet tuomet dar buvau smarkiai idegus+ visokiu kitokiu islaidu atsirado taip ir nenusipirkau, dabar jau kaip ir noreciau isigyti, bet va senukuose man jo neranda net ir normalia kaina, o Elektomarkte kosminius pinigus kainuoja doh.gif

Atsakyti