Laba,
kojoms teko jau 2k, pazastims ir bikini 4k.
Del koju nekomentuosiu jos ir taip lopas buvo, o dar pries atostogas vaskavausi. Bikini plinka, pazastys - atauga silpniausi ir ploniausi plaukeliai
QUOTE(kristinukeeee @ 2014 08 29, 13:33)
Sveikos panelės
nusprendžiau įsigyti Philipsiuką, tik klausimas iškilo dėl bikinio. Ar galima "šaudyti" viską? ta prasme ne tik gaktą, bet ir žemiau . ar didelis didkomfortas?
nusprendžiau įsigyti Philipsiuką, tik klausimas iškilo dėl bikinio. Ar galima "šaudyti" viską? ta prasme ne tik gaktą, bet ir žemiau . ar didelis didkomfortas?
juokingas lyginant su vaško procedūromis
as irgi padarius pertrauka buvau... tai dbr jau 4 proceduras atlikus,bet vistiek zelia vienas prie kito,o ypac kelieniai
aš taip pat užmigau ant laurų
vasaros pradžioj taip džiaugiaus rezultatais, o dabar jau po truputį daugėja plaukelių. ne tiek, kiek buvo pačioj pradžioj, ne. tik po truputį atauginėja. bet nereik norėt, pasimečiau ir nebeatseku, kada turėčiau sekančią procedūrą darytis, matyt būsiu praleidus kokią, t.y. pagal kalendorių daugiau nei 2 mėn. nešaudyta. negali taip būt. tikrai pamenu, kaip prieš pat karščius šaudžiaus tik, ko gero, ta nerūpestinga atostogų nuotaika paveikė ir nepasižymėjau...
bet nuo šio savaitgalio vėl stoju į ritmą. MB krapštysis prie mano mašinos, o aš krapštysiuos su grožio procedūrom nesinori paleisti vėjais įdirbio
vasaros pradžioj taip džiaugiaus rezultatais, o dabar jau po truputį daugėja plaukelių. ne tiek, kiek buvo pačioj pradžioj, ne. tik po truputį atauginėja. bet nereik norėt, pasimečiau ir nebeatseku, kada turėčiau sekančią procedūrą darytis, matyt būsiu praleidus kokią, t.y. pagal kalendorių daugiau nei 2 mėn. nešaudyta. negali taip būt. tikrai pamenu, kaip prieš pat karščius šaudžiaus tik, ko gero, ta nerūpestinga atostogų nuotaika paveikė ir nepasižymėjau...
bet nuo šio savaitgalio vėl stoju į ritmą. MB krapštysis prie mano mašinos, o aš krapštysiuos su grožio procedūrom nesinori paleisti vėjais įdirbio
SVeikutės nusipirkau ir aš Philips 2008/11 vakar pirmąją procedūrą atlikau.
Jau įdomu darosi kas vyks toliau. Pas mane plaukas labai storas, kojas kasdien tekdavo skust, bikini i depiliaciją vaikščiodavau kas 2 savaites, plaukas labai tvirtas.
Kuri turi tokį pat aparatą? kada pajutot pirmus rezultatus?
Jau įdomu darosi kas vyks toliau. Pas mane plaukas labai storas, kojas kasdien tekdavo skust, bikini i depiliaciją vaikščiodavau kas 2 savaites, plaukas labai tvirtas.
QUOTE(kristinukeeee @ 2014 09 03, 13:59)
Rezultatas matosi maždaug po 2-5 procedūros (visoms skirtingai, būtent man kažkur po 4-5, jau nebepamenu tiksliai) ir nesvarbu koks aparatas, jų veikimo principas vienodas
QUOTE(viktoshka @ 2014 09 03, 15:03)
Rezultatas matosi maždaug po 2-5 procedūros (visoms skirtingai, būtent man kažkur po 4-5, jau nebepamenu tiksliai) ir nesvarbu koks aparatas, jų veikimo principas vienodas
Instrukcijoje rašo kad daryt reikia kas dvi savaites. Jūs kas dvi ir darėt? ar dažniau? Tarp procedūrų plaukų išvis neskutot?
QUOTE(kristinukeeee @ 2014 09 03, 14:38)
Instrukcijoje rašo kad daryt reikia kas dvi savaites. Jūs kas dvi ir darėt? ar dažniau? Tarp procedūrų plaukų išvis neskutot?
Aš dariau sąžiningai kas savaitė kaip man sakė konsultantė tol kol nepamačiau ryškaus progreso, vėliau retinau iki 2 savaičių, bet kitos merginos darė pagal instrukciją kas 2, forume buvo diskusija šiuo klausimu. Tarp procedūrų aš neskutu, nes nėra poreikio, t.y. plaukai auga, bet aš juos tiesiog nepastebiu
QUOTE(viktoshka @ 2014 09 03, 15:46)
Aš dariau sąžiningai kas savaitė kaip man sakė konsultantė tol kol nepamačiau ryškaus progreso, vėliau retinau iki 2 savaičių, bet kitos merginos darė pagal instrukciją kas 2, forume buvo diskusija šiuo klausimu
oo darysiu ir as kas savaite
QUOTE(kristinukeeee @ 2014 09 03, 13:59)
na, po pirmos procedūros akivaizdžių pokyčių nebus. nusiteikit, kad reiks kantrybės, bet kai jau pasirodys pirmieji rezultatai, tikrai bus žiauriai smagu
svarbu, kad plaukas būtų kuo tamsesnis, tada ir storus puikiai veikia. man bikini reikėdavo vaikščiot kas 3 savaites: dvi savaitės idealu, trečią savaitę augindavau kasas, o tada vėl skausminga depiliacija dabar gi kartą į savaitę nuskutu belikusius pūkelius ir visada tarp procedūrų skusdavau tiek, kiek reikėdavo, nes man negražu ir neestetiška, kai plaukai gausiai auga. o dar kai lopais ataugt pradėjo
QUOTE(kristinukeeee @ 2014 09 03, 14:48)
oo darysiu ir as kas savaite
rekomenduoju daryti pagal instrukciją pas viktoshką kitas aparatas, tai ir instrukcijoj kitaip gali būti parašyta.