Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(Gemma @ 2014 07 31, 13:43)
manasis buvo toks: Silk'n'glide, ten pat ir pirktas.

tik prieš įsigydama, įvertinkit riziką, kad šių modelių aparatų lempos kartais sprogsta. (man taip buvo, ir dar viena forumo narė buvo užsiminus apie tai, internete taip pat yra ne vienas toks atsiliepimas).

o dbr irgi ji naudojate ar philips? skaiciau siek tiek temoje,bet neissiaiskinau..o kuris geresnis?
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2014 07 31, 13:59)
o dbr irgi ji naudojate ar philips? skaiciau siek tiek temoje,bet neissiaiskinau..o kuris geresnis?

dabar naudoju philips, jei įdomu kodėl, paskaitykit temoje, nes jau ne kartą buvo rašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena galetumete Gemma ir pasakyti kur Philipsa pirkote, nes kaip ir is rasymo esate laiminga kad isigijote bet taip niekad dar nemaciau kad i musu koki puslapi linka imestumete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 08 01, 10:52)
Laba diena galetumete Gemma ir pasakyti kur Philipsa pirkote, nes kaip ir is rasymo esate laiminga kad isigijote bet taip niekad dar nemaciau kad i musu koki puslapi linka imestumete smile.gif

Topo centras, elektromarkt, senukai prekiauja.. kaip tik va ir aš įsigijau prieš pora dienų bigsmile.gif buvo topocentre 20proc.nuolaida..
Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 08 01, 09:52)

Konkurentų daug, o ir ne viena karta merginos rase, kad pirko senukuose, elektromarkte ir t.t. Nu niekaip nesiseka jum cia bizni prasukt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 01 rugpjūčio 2014 - 11:06
Na pardavineti tikrai sekasi ir manau vienas is geresniu variantu ka mes padarome tai tikrai supazindiname zmones su aparatais ir ju privalumais. Tiesa gaila, jog galutini varianta zmones padaro po musu pasakojimu ar konsultaciju nubega kazkmur ir perka, bet toks jau tas gyvenimas. Vistik pats geriausias variantas, kai zmones didziuosiuose centruose perka ir veliau bedu turi del garantiju smile.gif Tai tada gaunasi atvirkstinis variantas atbega konsultuotis ka daryti, nes didieji centrai is dalies pripazysta jog del vartooju lempos sprogo ar dar kazkas, to pas mus nera smile.gif

Tai va geriausias variantas kai zmogus pasako jog rado pigiau bet veliau ateina ir kisa 200 litu sakydamas jog ar galite su savo garantija viska sutvarkyti, vat tada buna na nesmagu, jog kazkur pritaupe, o nepasigilino kas kaip kur ir kada. O patiems kreiptis i gamintoja labai jau sudetinga ir sunku smile.gif

Todel Tikrai jusu sarkastiska pasakyma nesiseka daryti biznio na ziuriu dviprasmiskai smile.gif
Atsakyti
dar labai noreciau paklausti svarbaus klausimo!! Sakykite, ar visos, kurios turi fotoepiliatorius, nebijote neigiamu pasekmiu??? pigmentiniu demiu, vezio... prisiziurejau youtubej vaizdeliu, tai net nezinau, ar apsimoka... Labai labai lauksiu atskymo! na negi tai yra sveika ir patikrinta be salutiniu poveikiu? sunku patiketi... g.gif:
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2014 08 01, 12:28)
dar labai noreciau paklausti svarbaus klausimo!! Sakykite, ar visos, kurios turi fotoepiliatorius, nebijote neigiamu pasekmiu??? pigmentiniu demiu, vezio... prisiziurejau youtubej vaizdeliu, tai net nezinau, ar apsimoka... Labai labai lauksiu atskymo! na negi tai yra sveika ir patikrinta be salutiniu poveikiu? sunku patiketi... g.gif:

Man irgi labai idomus šis klausimas, ir šioj temoj jis buvo pakeltas, bet taip niekas ir neatsakė schmoll.gif
Vėžys - Vikipedija - šiaip idomu pasiskaityti.
Mano pamąstymai, kad vėžį gali sukelti bet kas: mityba, žalingi įpročiai, mob. telefonai, ultravioletiniai spinduliai, stresas ir t.t. Tad jei ir yra kokių nors atvejų - tai kas gali garantuoti nustatant, kad būtent nuo to ar ano jis atsirado g.gif .
Aš irgi manau, kad visvien yra kažkokie šalutiniai poveikiai ir neigiamos pasėkmės, bet jų gi pilna mūsų gyvenime, na sakykime tie patys soliariumų spinduliai ar pačios saulės spinduliai, va nuo pastarosios tai jau 100 proc. atsiranda pigmentinės dėmės doh.gif
Bet vis gi idomu pasiklausyti profesionalų nuomonės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(werty13 @ 2014 08 01, 09:52)

pasakysiu 2 dalykus:

1. pirkdama iš Jūsų aš jokia forma ar pavidalu neįsipareigojau reklamuoti Jūsų biznio;

2. jei kartais pamiršote, tai priminsiu, kad nebuvau 100 proc. patenkinta savo pirkiniu. o kad jau taip užsipuolėte, tai paviešinsiu: gavau aparatą, bet jo pakrovėjas buvo su anglišku kištuku (kam įdomu, kaip jis atrodo, googlėj tikrai rasite nuotraukas). tad teko paieškoti naujo pakrovėjo, teko paklot dar 20 eurų... tai kaip aš galiu jus rekomenduoti, jei pirkėjas dar turės papildomų išlaidų ir vargo doh.gif
Atsakyti
Na kad neįsipareigojote tai 100 procentų, bet kažkokį žodį galėjote pasakyt. Dėl kištuko tikrai nesusipratimas įvyko, nes atvyko pas mus iš tiekėju ir net nebuvo užsiminta. Tik vėliau pamatėme, jog tiekėjai įdėjo ir perėjimus iš UK į EU.
Na čia toks jei taip tiksliai tai pirmas variantas buvo, visi kiti labai patenkinti kaip minėjau tiek konsultacijomis tiek servisu.

Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 08 01, 18:51)
pasakysiu 2 dalykus:

1. pirkdama iš Jūsų aš jokia forma ar pavidalu neįsipareigojau reklamuoti Jūsų biznio;

2. jei kartais pamiršote, tai priminsiu, kad nebuvau 100 proc. patenkinta savo pirkiniu. o kad jau taip užsipuolėte, tai paviešinsiu: gavau aparatą, bet jo pakrovėjas buvo su anglišku kištuku (kam įdomu, kaip jis atrodo, googlėj tikrai rasite nuotraukas). tad teko paieškoti naujo pakrovėjo, teko paklot dar 20 eurų... tai kaip aš galiu jus rekomenduoti, jei pirkėjas dar turės papildomų išlaidų ir vargo  doh.gif

nereikia cia nieko reklamuoti, ir is vis reklamai cia ne vieta! mes snekam apie aparatus apskritai ir apie poveiki, rezultatus.

del pakrovejo, tikrai be reikalo sitiek mokejot doh.gif gi buna perejimai/ adapteriai is anglisku i europetiskas rozetes. toks reikalas kainuotu kokia max 10 litu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2014 08 02, 04:53)
*nereikia cia nieko reklamuoti, ir is vis reklamai cia ne vieta! mes snekam apie aparatus apskritai ir apie poveiki, rezultatus.

**del pakrovejo, tikrai be reikalo sitiek mokejot  doh.gif  gi buna perejimai/ adapteriai is anglisku i europetiskas rozetes. toks reikalas kainuotu kokia max 10 litu smile.gif

*būtent drinks_cheers.gif todėl ir nereklamuoju

**ne be reikalo. kadangi aparatas pakankamai nepigus, nesiruošiu jo gadinti. visi žino, kad naudojant adapterius prietaisai greičiau genda. todėl daugiau ir neperku angliškų aparatų, nes jų kištukai ir srovės stiprumas yra kitokie, o srovės perkeitimas nėra geras dalykas - čia servise taip aiškino, jei perki JAV, mūsų srovė tokiam aparatui yra per stipri (pas juos 110V); perkant iš UK, mūsų srovė yra per silpna (pas juos 250V, pas mus 220V), dėlto aparatai nedasikrauna. kažkas tokio rolleyes.gif
Atsakyti