Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(micefee @ 2014 07 28, 03:56)
Sveikos, noreciau isigyti fotoepiliatoriu, tik nezinau, kada geriausias metas. biggrin.gif Kiek laiko turi praeiti nuo deginimosi sauleje?

negalima darytis fotoepiliacijos procedūrų 48 val. prieš/po pagulėjimo saulėje, nes galima nudegint odą. be to, kai oda įrudusi, ji sugeria dalį šviesos impulso, tad ir pati procedūra bus mažiau efektyvi.

o jei jau pasidarysit, tai po procedūros patartina naudoti stiprų losjoną nuo saulės (+30 SPF)
Atsakyti
Aaa, tai vadinasi galima dabar pirkti. Galvojau reiks laukti gilaus rudens. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 07 28, 12:27)
Aaa, tai vadinasi galima dabar pirkti. Galvojau reiks laukti gilaus rudens. biggrin.gif
Aš palaukčiau rudens, nes įdegusi oda impulsus labiau sugeria, o tai reiškia, kad labiau skaudės. Turint omeny, kad pirmosios procedūros ir šiaip būna skausmingesnės lyginant su vėlesnėmis, tai tektų daryti ant visai visai žemo lygio - kiek tada iš to naudos?
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2014 07 23, 20:58)
Nu kokia nesamone, pas mane parasyta instrukcijoje buvo, kad 3 kart kas 2 sav, paskui ilginti ir taip iki tol, kol gausis kas 5 sav. Kiek laiko praradau, dabar reikia varyt...kazkaip pasivyti smile.gif

Tik jau nadarykite procedūrų kiekvieną dieną (pajuokavau, nes nenusilaikiau nuo žodžio "pasivyti") tongue.gif

QUOTE(micefee @ 2014 07 28, 11:27)

Pirkti aišku galite ir dabar mirksiukas.gif, gi niekas neverčia naudotis iškarto, jei oda įdegusi tai procedūrintis patarčiau atidėti iki tol kol pati jausyte, kad oda šviesėja, nes be to, kaip ir sakė merginos kad mažesnis efektas, bet ir žiauriai skauda ir galima rimtai nudeginti odą.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 07 28, 11:27)

aš tai nebent kokios akcijos palaukčiau. karts nuo karto vis padaro tiek elektromarkt'as, tiek senukai, tiek visi kiti nuolaidynes buitinei technikai.

kadangi šią vasarą vis tiek jau palydėsit plaukuota (tik neįsižeiskit, tiesiog efektas vasaros gale bus vos juntamas, jei dabar pradėsit), o perkant su akcija susitaupys šimtas ar cieli du smile.gif
Atsakyti
Tai jo, palauksiu nuolaidos. Plaukuota nenoriu palydėti vasarą, tai tenka su vašku terliotis. biggrin.gif Bet žiemai turbūt reikės imtis kailio naikinimo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 07 29, 13:26)
Tai jo, palauksiu nuolaidos. Plaukuota nenoriu palydėti vasarą, tai tenka su vašku terliotis. biggrin.gif Bet žiemai turbūt reikės imtis kailio naikinimo... smile.gif

jei naudojate vašką, tai prieš pradedant su fotoepiliatorium šaudytis, patartina atsiaugint "kailiuką". bent 4-6 savaites tik skust ar naudot kremą/putas, t.y. tokius depiliacijos būdus, kur nepažeidžiama plauko šaknis. tada bus procedūros efektyvesnės mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha, žinau šitą. O klausykit, kaip dėl tų apgamų, juos visus apeinat? Pas mane jų labai daug. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 07 30, 10:42)
O klausykit, kaip dėl tų apgamų, juos visus apeinat? Pas mane jų labai daug.  unsure.gif

Jo, apgamus reikia stengtis apeiti, aš stengiuosi sąžiningai apeiti, bet jei ir pataikiau tai jokių pokyčių kolkas nematau, t.y. nepadidėjo ir neišryškėjo jie, turiu nedaug ir skirtinguose vietuose po viena, bet jei jų daug tai bus labai nepatogu g.gif Bandykite apeiti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 07 30, 11:42)
Aha, žinau šitą. O klausykit, kaip dėl tų apgamų, juos visus apeinat? Pas mane jų labai daug.  unsure.gif

apgamus ir apgamelius uzpiesiu su baltu akiu piestuku ir stengiuosi ant ju nesaudyti o apeti.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 07 05, 14:58)

man su glide jau po trečios procedūros matėsi skirtumas ant bikini ir pažastų, ant kojų dar nesimatė. gal mažu lygiu šaudot? tuomet rezultato tenka ilgiau palaukti  4u.gif

sveikutes. Norejau jusu Gemma paklausti,kaip atrodo jusu aparatas bei kur pirkote? nes del iaugusiu plaukeliu verkt norisi...
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2014 07 31, 11:43)
sveikutes. Norejau jusu Gemma paklausti,kaip atrodo jusu aparatas bei kur pirkote?  nes del iaugusiu plaukeliu verkt norisi...

manasis buvo toks: Silk'n'glide, ten pat ir pirktas.

tik prieš įsigydama, įvertinkit riziką, kad šių modelių aparatų lempos kartais sprogsta. (man taip buvo, ir dar viena forumo narė buvo užsiminus apie tai, internete taip pat yra ne vienas toks atsiliepimas).
Atsakyti