QUOTE(lisik @ 2014 07 07, 10:03)
Gemma, isties rezultatai tiesiog nuostabus!
as irgi pastebejau, kad ir man po 6 atliktu proceduru ima dingti raudoni taskeliai nuo iauginejanciu plaukeliu ir depiliacijos oda darosi lygesne ir grazesne
o del proceduru daznumo - naudoju Lumea 2008, instrukcijoj raso, kad proceduros turi but atliekamos kas 2 savaites, bet as dabar darau kas savaite, jokiu salutiniu reakciju nematau, todel manau nebutina laukt 2 savaites jei norisi greitesnio rezultato
as irgi pastebejau, kad ir man po 6 atliktu proceduru ima dingti raudoni taskeliai nuo iauginejanciu plaukeliu ir depiliacijos oda darosi lygesne ir grazesne
o del proceduru daznumo - naudoju Lumea 2008, instrukcijoj raso, kad proceduros turi but atliekamos kas 2 savaites, bet as dabar darau kas savaite, jokiu salutiniu reakciju nematau, todel manau nebutina laukt 2 savaites jei norisi greitesnio rezultato
ačiū
aš laikiausi instrukcijos, nes joje rašo kad vienos procedūros metu apdoroti plaukeliai iškrenta per maždaug dvi savaites, tad darant kas savaitę gautųsi, kad dukart apšaudomas tas pats plaukas. tad, pagailėjau blyksnių
QUOTE(zuika. @ 2014 07 07, 11:40)
Su iauginejanciais plaukeliais ir as turiu bedu ir negaliu ju palikti ramybeje kol neiskrapstau , o tai darant nusirakiu tiek oda , kad paskui sasiukai uzsideda ir tt. tikiuosi su laiku ju vis mazes ir mazes
Tik dabar pas mane tokia stadija atrodo, kad nebemazeja plauku , o viskas stovi vietoje ar buvo kuriai taip ?
Tik dabar pas mane tokia stadija atrodo, kad nebemazeja plauku , o viskas stovi vietoje ar buvo kuriai taip ?
aš irgi labai mėgdavau pakrapštyt, ko pasėkoje vis daugėjo pūlinukų
ir man vienu metu buvo sustoję, vieną mėnesį nebuvo jokios "pažangos", kai iki tol vis stabiliai mažėdavo plaukelių bet neėmiau į galvą, toliau tęsiau procedūras, nes ir užsienietiškuose forumuose radau atsilipimų, kad taip dažnokai būna. taip kad, nepergyvenkit, atlikite procedūras toliau pagal planą ir reikalai vėl pajudės