Įkraunama...
Įkraunama...

Lazerinė depiliacija namuose - 3

QUOTE(lisik @ 2014 07 07, 10:03)
Gemma, isties rezultatai tiesiog nuostabus!  bigsmile.gif 

as irgi pastebejau, kad ir man po 6 atliktu proceduru ima dingti raudoni taskeliai nuo iauginejanciu plaukeliu ir depiliacijos  thumbup.gif  oda darosi lygesne ir grazesne

o del proceduru daznumo - naudoju Lumea 2008, instrukcijoj raso, kad proceduros turi but atliekamos kas 2 savaites, bet as dabar darau kas savaite, jokiu salutiniu reakciju nematau, todel manau nebutina laukt 2 savaites jei norisi greitesnio rezultato  ax.gif

ačiū 4u.gif

aš laikiausi instrukcijos, nes joje rašo kad vienos procedūros metu apdoroti plaukeliai iškrenta per maždaug dvi savaites, tad darant kas savaitę gautųsi, kad dukart apšaudomas tas pats plaukas. tad, pagailėjau blyksnių rolleyes.gif

QUOTE(zuika. @ 2014 07 07, 11:40)
Su iauginejanciais plaukeliais ir as turiu bedu  doh.gif ir negaliu ju palikti ramybeje kol neiskrapstau , o tai darant nusirakiu tiek oda , kad paskui sasiukai uzsideda ir tt. tikiuosi su laiku ju vis mazes ir mazes  smile.gif
Tik dabar pas mane tokia stadija atrodo, kad nebemazeja plauku , o viskas stovi vietoje  g.gif ar buvo kuriai taip ?

aš irgi labai mėgdavau pakrapštyt, ko pasėkoje vis daugėjo pūlinukų blush2.gif doh.gif

ir man vienu metu buvo sustoję, vieną mėnesį nebuvo jokios "pažangos", kai iki tol vis stabiliai mažėdavo plaukelių drinks_cheers.gif bet neėmiau į galvą, toliau tęsiau procedūras, nes ir užsienietiškuose forumuose radau atsilipimų, kad taip dažnokai būna. taip kad, nepergyvenkit, atlikite procedūras toliau pagal planą ir reikalai vėl pajudės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2014 07 05, 00:41)
ateinu pasidziaugt po pirmos proceduros labai jau visa savaite koju plaukai neatauga, galima jau jausti kad kazkas bando kaltis bet nelabai vyksta pazastis tai jau paskutau karta bet tik po 3 dienu ax.gif

jus esate išskirtinė, rezultatai po 1 procedūros - tai čia fantastika thumbup.gif nes pagrinde jaučiasi tik po kokių 4-5 apšaudymų.
QUOTE(asiuklis1 @ 2014 07 05, 08:29)
Sveikos, gal galit patarti, turiu Silk'n Glide, pasidariau jau 5 proceduras. Parasyta, kad jas daryti kas 5 sav, gal daryti dazniau, nes rezultato tai nelebai matosi....bikini ir pazastys...

kas 5 sav g.gif , visur rašo kad kas 2 sav. reikia kartoti , tikrai patariu dažniau, ir nereikia nusiminti, o tiesiog tęsti procedūras, visvien rezultatas bus ir niekur jis nedings mirksiukas.gif
QUOTE(zuika. @ 2014 07 07, 11:40)
Su iauginejanciais plaukeliais ir as turiu bedu  doh.gif ir negaliu ju palikti ramybeje kol neiskrapstau , o tai darant nusirakiu tiek oda , kad paskui sasiukai uzsideda ir tt. tikiuosi su laiku ju vis mazes ir mazes  smile.gif
Tik dabar pas mane tokia stadija atrodo, kad nebemazeja plauku , o viskas stovi vietoje  g.gif ar buvo kuriai taip ?

O jų ir negalima palikti ramybėje, iškarto reikia bandyti ištraukti. Nekreipiant dėmesio į įaugusius plaukelius, ilgainiui gali pradėti formuoti opos, tačiau iš karto imantis tinkamos priežiūros, jos greitai išnyksta ir nesukelia jokių infekcijų.

Ir man buvo sustoję prieš kokį mėnesį, atrodė, kad niekas nesikeičia ir stovi vietoje, bet vis gi procesas vyksta, tik nereikia sustoti it tęsti procedūras. Aš retinu iki 3 savaičių.

Gemma, super thumbup.gif ir oda net blizga ir švyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 07 liepos 2014 - 13:25
Ir aš noriu pasidžiaugti. Kojas šaudžiau kokius 4 kartus, nes teko laukti po epiliavimo procedūrų (ir dabar tas pristabdo efektyvumą), bet vakar pirmą kartą pastebėjau, kad ant blauzdų plaukai auga lopais. Bikini tai jau ryškus rezultatas. Manau mano bėda pagrindinė, kad neina lygiai "apsišaudyti" - praleidžiu vietas. Kokius jūs triukus naudojat, kad lygiai viską apeiti? Bandžiau ir baltą pieštuką, bet nelabai padeda.
Pažastų kol kas tik neima sad.gif. Gal jas pabandysiu dvigubai pašaudyti.
Dvigubai nešaudau šiaip, kartais gal vieną kitą lopinėlį. Tikiuosi pavyks pasiekti tobulą rezultatą, nes nuo kitų dep.būdų man tik problemos, čia būtų išsigelbėjimas smile.gif

Pati šaudausi kas dvi savaites (vieną savaitę vieną dalį, kitą savaitę kita, nes perdaug viską vienu kartu man). Naudoju philips lumea, vienintelis minusas jo, kad pakraunamas (nors ir su laidu galėtum kibti, kad laidas maišosi biggrin.gif ), nes reikia laukti, kol pasikraus. O galima pakrauti po procedūrų, kad kitam kartui jau paruoštas būtų? Instrukcijoje rašome pakrauti pilnai prieš kiekvieną procedūrą, tai galvoju ar čia dėl to, kad užtektų baterijos viskam, ar pačiam aparatui taip geriau?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monstar: 07 liepos 2014 - 21:27
QUOTE(Monstar @ 2014 07 07, 22:26)
Ir aš noriu pasidžiaugti. Kojas šaudžiau kokius 4 kartus, nes teko laukti po epiliavimo procedūrų (ir dabar tas pristabdo efektyvumą), bet vakar pirmą kartą pastebėjau, kad ant blauzdų plaukai auga lopais. Bikini tai jau ryškus rezultatas. Manau mano bėda pagrindinė, kad neina lygiai "apsišaudyti" - praleidžiu vietas. Kokius jūs triukus naudojat, kad lygiai viską apeiti? Bandžiau ir baltą pieštuką, bet nelabai padeda.
Pažastų kol kas tik neima sad.gif. Gal jas pabandysiu dvigubai pašaudyti.
Dvigubai nešaudau šiaip, kartais gal vieną kitą lopinėlį. Tikiuosi pavyks pasiekti tobulą rezultatą, nes nuo kitų dep.būdų man tik problemos, čia būtų išsigelbėjimas smile.gif

Pati šaudausi kas dvi savaites (vieną savaitę vieną dalį, kitą savaitę kita, nes perdaug viską vienu kartu man). Naudoju philips lumea, vienintelis minusas jo, kad pakraunamas (nors ir su laidu galėtum kibti, kad laidas maišosi biggrin.gif ), nes reikia laukti, kol pasikraus. O galima pakrauti po procedūrų, kad kitam kartui jau paruoštas būtų? Instrukcijoje rašome pakrauti pilnai prieš kiekvieną procedūrą, tai galvoju ar čia dėl to, kad užtektų baterijos viskam, ar pačiam aparatui taip geriau?...

aisku galima pakrauti is anksto. as taip ir darau. juk aparatas buna isjungtas, tai energijos nenaudoja. gerai gal kaziek ir praranta stovedamas, bet ne zenkliai.

del tu plotu, tai cia tiesiog reik igusti manau. nors ir as pati ju pridarau... bet as naudoju balta piestuka. saudau kojas ratais horizontaliai ir kaskart bruksteliu linija kur pradedu nauja ratuka.

pazastys pas mane taip pat pasiduoda sunkiausiai. o geriausiai tai bikini. man sitas plauku salinimo budas tikras atradimas. jokiu berimu, iaugusiu plauku ir nereik laukti kol atzels thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 07 07, 13:24)
Gemma, super  thumbup.gif  ir oda net blizga ir švyti.

ačiū 4u.gif dėl odos pagerėjimo esu žiauriai laiminga biggrin.gif

QUOTE(Monstar @ 2014 07 07, 21:26)
Manau mano bėda pagrindinė, kad neina lygiai "apsišaudyti" - praleidžiu vietas. Kokius jūs triukus naudojat, kad lygiai viską apeiti? Bandžiau ir baltą pieštuką, bet nelabai padeda.

man atrodo, kad nėra čia didelė bėda g.gif na, pagalvokim, kokia tikimybė, kad kiekvienos procedūros metu neapdorojama ta pati vieta? na, juk tikrai labai menka mirksiukas.gif taip kad, nereikia baimintis, jei vienos procedūros metu kažkoks plotelis gal ir liko neapdorotas, kitos procedūros metu jis bus apdorotas ir sėkmingai pliks, o vėliau kai ataugs pavieniai plaukeliai ar ploteliai, tikslingai juos apdorosite ir bus viskas liuks drinks_cheers.gif

dėl pakrovimo, tai aš paprastai kraunu prieš procedūrą, man kažkaip taip patogiausia.
Atsakyti
QUOTE(Monstar @ 2014 07 07, 21:26)
Manau mano bėda pagrindinė, kad neina lygiai "apsišaudyti" - praleidžiu vietas. Kokius jūs triukus naudojat, kad lygiai viską apeiti? Bandžiau ir baltą pieštuką, bet nelabai padeda.

Jokia čia bėda, aš irgi pergyvenau dėl to, kad nelygiai išeina, sutinku su Gemma, kad visvien tą vietą bus apšaudyta kitos ar dar sekančios prodedūros metu.
Aš šaudau ratais aplink koją blauzdas nuo apčios nuo kauliuko, o šlaunys ratais žemyn, darau su užmetimu, jokių triukų nesugalvoju, nes man ir taip labai ilgai procedūra trunka, kad dar žaisti su tinkleliais schmoll.gif
Atsakyti
Del fotoepiliatoriaus tai siai dienai philips lumea sc2008 yra pats pats paciausias, na jis yra tikrai pagal charakteristikas ne tik kad geriausias, bet ir siaip lengvas naudojimas.

Is ilgos patirties dar galeciau priduti Homedicsa kuris nera taip stipriai reklamuojamas.

Jei kam reiktu kokio info rasyklite.
Atsakyti
Sveikos,

pries pora metu turejau Silk epil po 3men proceduru matesi rezultatai pliki lopai. Del nestumo, maitinimo ir kt. nutraukiau proceduras. Siai dienai pilnai atzelo tik pazatys, kojos vis dar lopais.
Tad si karta noriu pasiekti galutini rezultata smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Furby's @ 2014 07 20, 10:53)
Sveikos,

pries pora metu turejau Silk epil  po 3men proceduru matesi rezultatai  pliki lopai. Del nestumo, maitinimo ir kt. nutraukiau proceduras. Siai dienai pilnai atzelo tik pazatys, kojos vis dar lopais.
Tad si karta noriu pasiekti galutini rezultata  smile.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif

linkiu šįkart pasiekti trokštamą rezultatą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu kokia nesamone, pas mane parasyta instrukcijoje buvo, kad 3 kart kas 2 sav, paskui ilginti ir taip iki tol, kol gausis kas 5 sav. Kiek laiko praradau, dabar reikia varyt...kazkaip pasivyti smile.gif

Gemma, nu fantastika. Kiek, kantrybes, super
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2014 07 23, 20:58)
Nu kokia nesamone, pas mane parasyta instrukcijoje buvo, kad 3 kart kas 2 sav, paskui ilginti ir taip iki tol, kol gausis kas 5 sav. Kiek laiko praradau, dabar reikia varyt...kazkaip pasivyti smile.gif

Gemma, nu fantastika. Kiek, kantrybes, super

ačiū 4u.gif na, dar nėra viskas tobula pas mane, dar karts nuo karto atželia koks kuokštelis, bet palyginus su pernai vasara, kai depiliuodavau vašku kas tris savaites, prisiminus visą tą skausmą, įaugusius plaukelius, sugadintą odą, bandant juos iškrapštyt, tai rezultatas tikrai fantastiškas ir vertas pastangų.

sėkmės ir nepasiduokit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau isigyti fotoepiliatoriu, tik nezinau, kada geriausias metas. biggrin.gif Kiek laiko turi praeiti nuo deginimosi sauleje?
Atsakyti